harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 69
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti dokter gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi ti dokter gigi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji akuntansi pikeun dokter gigi


Buku log ngeunaan akuntansi karya dokter gigi tiasa disebat jinis dokumén anu kedah dipiboga ku unggal dokter gigi pikeun ngendalikeun kagiatan sareng operasi para spesialis. Buku catetan akuntansi ngeunaan dokter gigi orthopedic tiasa henteu dikontrol leres-leres, kumargi spesialis éta ngan saukur henteu dina waktosna, hilap atanapi henteu hoyong ngalaksanakeun akuntansi unggal dinten damelna, kusabab henteu sadayana ngagaduhan waktos, kahoyong. Salain ti éta, faktor séjén ogé ngaganggu. Untungna, aya solusi pikeun masalah ieu. Hatur nuhun kana leyuran ieu, akuntansi sadidinten karya dokter gigi tiasa dieusian sacara otomatis. Sareng, dina waktos anu sami, ieu janten rutin anu wajib dilakukeun, sareng dina waktos anu sami anjeun sareng dokter anjeun henteu nyéépkeun waktos. Kami nyarioskeun ngeunaan sistem unik anu nyayogikeun anjeun fungsi akuntansi dokter gigi sareng ngamungkinkeun anjeun ngawas padamelan unggal ahli - ieu mangrupikeun perangkat lunak akuntansi USU-Soft. Aplikasi na mangrupikeun analog éléktronik tina buku log manual, dimana dokter ngasupkeun hasil padamelan. Karyawan anu ngagaduhan kawenangan tiasa ngalebetkeun parobihan dina program akuntansi dokter gigi sareng, sahingga, akuntansi jam kerja atanapi pengangkatan pasién parantos sistematis sareng anjeun teras-terasan tiasa ngendalikeun karyawan kalayan bantuan program akuntansi dokter gigi sapertos anu mangpaat. Sadaya tindakan anu kacatet dina program akuntansi dokter gigi disimpen, sedengkeun padamel anu ngalebetkeun entri dina parangkat lunak, ogé waktos sareng tanggal dituduhkeun.

Program akuntansi dokter gigi dioperasikeun sacara otomatis; anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun jasa, anggota staf anu bakal nganyahokeun klien, waktos sareng tanggal janjian. Nambahkeun kana éta, upami anjeun nunjukkeun harga pikeun konsumsi matérial nalika masihan jasa, program akuntansi dokter gigi nyimpen rékaman bahan sareng nyerat tina gudang sacara otomatis. Parangkat lunak éta ngagaduhan kabisa pikeun dikaitkeun sareng telepon, anu nyayogikeun anjeun gancang-gancang digawé sareng konsumén. Salaku tambahan, aplikasi USU-Soft ngagaduhan fungsi pikeun disaluyukeun dina kontéks témplat diagnosa, keluhan sareng detil sanés anu dianggo dina penyediaan jasa ka klien. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngimbangan kasaimbangan dina ngeusian file. Peta huntu, anu sayogi dina parangkat lunak, ngabantosan anjeun pikeun ngarékam hasil operasi anu tangtu. Salaku tambahan, anjeun nunjukkeun leres-leres unggal huntu sareng ngadamel pedaran pikeun teknisi kalayan peta anu sami. Kalayan bantosan USU-Soft, anjeun sacara otomatis nyimpen buku log pikeun unggal padamel, bari anjeun tiasa ngawatesan kamungkinan ngarobih sareng mupus rékaman, sahingga ngontrol karyawan. Parangkat lunak mangrupikeun sistem generasi anyar akuntansi dokter gigi anu ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pidangan kedokteran gigi sareng nyandak tingkat pangembangan kana jangkung anu teu pernah aya dina sareng nyayogikeun jasa kualitas pikeun klien anjeun.

Laporan 'Pra-pendaptaran' nembongkeun data ngeunaan sabaraha pasini anu ayeuna aya dina rékor. Inpormasi ieu kacatet ku program akuntansi dokter gigi unggal dinten dina waktos anu sami. Kusabab turunna jumlah pasini kadang-kadang aya hubunganana sareng musiman atanapi sababaraha liburan sareng acara kota, langkung nunjukkeun kana conto dina periode anu cekap panjang, contona ti taun kamari (sareng bulan anu sami sareng anu ayeuna) kana dinten ayeuna. Dina tabel anu dihasilkeun anjeun tiasa ningali sabaraha jauh payun jadwal dimuat - jumlah pasini sareng masing-masing dokter, sareng dina kurung jumlah pasien anu kadaptar pikeun janji ieu (kunjungan primér sareng teras-terasan). Grafik di handap tabel nunjukkeun kumaha kaayaan beban kerja ngarobih kana sababaraha waktos. Dina saringan 'Status', anjeun tiasa milih pasién mana anu dipikaresep - 'Kunjungan Utama' atanapi 'Kunjungan Diulang'. Salaku conto, anjeun gaduh promosi, sareng anjeun hoyong terang naha éta tiasa dianggo sareng narik pasién énggal - teras lebetkeun 'Nganjang Utama' dina status (pasién primér nyaéta jalma anu henteu acan ngagaduhan janji.)

Citakan rékaman rawat jalan siap-siap ngabantosan anjeun pikeun sacara signifikan ngirangan waktos kanggo ngeusian rékaman rawat jalan anjeun. Salaku tambahan, gaduh témplat mastikeun yén sadaya dokter ngeusian catetan rawat jalan nganggo témplat anu sami. Sangkan leuwih gampang ngeusian rékor rawat jalan, program akuntansi dokter gigi ogé ngonpigurasi sacara standar hubungan antara 'Diagnosis' sareng témplat sanés. Luyu sareng diagnosis anu dipilih, program akuntansi dokter gigi nyaring 'Keluhan' anu cocog, 'Anamnesis', sareng sajabana anjeun tiasa ngédit korélasi ieu. Nalika pasién sumping ka klinik dokter gigi pikeun pertama kalina, inpormasi ngeunaan kaayaan pasien (keluhan, diagnosis, kaayaan dental sareng lisan) tiasa dilebetkeun kana program akuntansi dokter gigi. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah ngadamel dokumén ujian awal. Pikeun masihan pitunjuk ka pasién ngeunaan biaya pangobatan mangrupikeun cara pikeun ngaorientasi pasién dina variasi biaya tina jangka panjang sareng / atanapi pangobatan anu mahal. Éta ngamungkinkeun dokter pikeun masihan rekomendasi ngeunaan pilihan pangobatan, nyokong aranjeunna sareng itungan. Ieu ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun jasa kualitas sareng pikeun nyéépkeun unggal pasien kalancaran padamelan jero klinik dokter gigi. Salain ti éta, perhatian kana detil pastina bakal kéngingkeun kapercayaan pasién anjeun sareng salaku hasilna aranjeunna yakin bakal ngahargaan reputasi anu tiasa anjeun pikagaduh ku program canggih USU-akuntansi akuntansi sareng manajemén dokter gigi.