Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 69
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti dokter gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi ti dokter gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen hiji akuntansi pikeun dokter gigi

  • order

Hiji buku harian pikeun nyimpen rékaman tina dokter gigi tiasa disauran jenis dokumén anu unggal dokter kedah tetep ngendalikeun pagawéan dokter gigi. Diary tina catetan karya dokter gigi orthopedic tiasa henteu dipantau sacara leres, sabab dokter gigi ngan saukur henteu dina waktuna, hilap atanapi henteu hoyong ngarékam karyana dina buku harian, sabab henteu sadaya jelema gaduh waktos, kahayang atanapi faktor sanés. Untungna, aya kasalametan tina masalah ieu, ayeuna buku catetan tina rékaman dokter gigi tiasa dieusian sacara otomatis, sareng, dina waktos anu sami, éta wajib, sareng tanpa ngabuang waktos. Kami nampilkeun perhatian anjeun kana program unik anu bakal nyayogikeun anjeun dina ngajaga buku catetan tina rékaman karya orthopedist dokter gigi sareng bakal tiasa ngawaskeun padamelan unggal karyawan - ieu mangrupikeun program Universal Accounting System. Sistem Akuntansi Universal mangrupikeun analog diary diary dimana dokter tiasa ngalebetkeun pagawéan, atanapi hiji karyawan anu ngagaduhan otoritas pikeun ngalakukeun éta tiasa ngalebetkeun pagawéan dina buku harian ieu, sahingga, rékaman jam kerja atanapi pasén penderita bakal teratur, sareng anjeun salawasna tiasa ngawas padamelan karyawan kalayan bantosan diari gunana sapertos kitu. Sadaya tindakan anu dilebetkeun dina buku diari dirékam ku program, sedengkeun pangguna anu ngajantenkeun éntri dina buku harian, waktos sareng tanggal dituduhkeun. Diary dijaga sacara otomatis, anjeun ngan ukur kedah nunjukkeun jasa, karyawan anu bakal ngurus sabar, waktos sareng tanggal éntri. Dina waktos anu sami, upami anjeun netepkeun biaya perkiraan kanggo pamakean material nalika nyayogikeun jasa, program bakal nyimpen catetan bahan sareng seratan aranjeunna tina gudang. Platform boga kamampuan pikeun numbu ka PBX, anu bakal nyayogikeun karya gancang sareng klien. Salaku tambahan, sistem USU ngagaduhan kamampuan ngaropea témplat diagnosis, keluhan sareng rinci anu dianggo dina nyayogikeun jasa pikeun pasien, ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun karya pikeun ngeusian dokumén. Peta huntu, anu sayogi dina parangkat lunak, ngamungkinkeun anjeun ngarékam hasil operasional tinangtu, salian ti anjeun tiasa nunjukkeun pisan unggal huntu sareng ngadamel outfit pikeun teknisi anu sami sareng peta. Kalayan bantosan Sistem Akuntansi Universal, anjeun sacara otomatis tiasa nyimpen buku harian pikeun unggal pagawé, bari anjeun tiasa ngawatesan kamungkinan ngarobih sareng ngahapus rékaman, ngadalikeun karyawan. USU mangrupikeun program generasi énggal anu bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun kedokteran gigi ka jangkung anu teu pernah terjadi sareng nyayogikeun jasa kualitas pikeun klien anjeun.