Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 69
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti dokter gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
akuntansi ti dokter gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen hiji akuntansi pikeun dokter gigi


Buku log ngeunaan akuntansi karya dokter gigi tiasa disebat jinis dokumén anu kedah dipiboga ku unggal dokter gigi pikeun ngendalikeun kagiatan sareng operasi para spesialis. Buku catetan akuntansi ngeunaan dokter gigi orthopedic tiasa henteu dikontrol leres-leres, kumargi spesialis éta ngan saukur henteu dina waktosna, hilap atanapi henteu hoyong ngalaksanakeun akuntansi unggal dinten damelna, kusabab henteu sadayana ngagaduhan waktos, kahoyong. Salain ti éta, faktor séjén ogé ngaganggu. Untungna, aya solusi pikeun masalah ieu. Hatur nuhun kana leyuran ieu, akuntansi sadidinten karya dokter gigi tiasa dieusian sacara otomatis. Sareng, dina waktos anu sami, ieu janten rutin anu wajib dilakukeun, sareng dina waktos anu sami anjeun sareng dokter anjeun henteu nyéépkeun waktos. Kami nyarioskeun ngeunaan sistem unik anu nyayogikeun anjeun fungsi akuntansi dokter gigi sareng ngamungkinkeun anjeun ngawas padamelan unggal ahli - ieu mangrupikeun perangkat lunak akuntansi USU-Soft. Aplikasi na mangrupikeun analog éléktronik tina buku log manual, dimana dokter ngasupkeun hasil padamelan. Karyawan anu ngagaduhan kawenangan tiasa ngalebetkeun parobihan dina program akuntansi dokter gigi sareng, sahingga, akuntansi jam kerja atanapi pengangkatan pasién parantos sistematis sareng anjeun teras-terasan tiasa ngendalikeun karyawan kalayan bantuan program akuntansi dokter gigi sapertos anu mangpaat. Sadaya tindakan anu kacatet dina program akuntansi dokter gigi disimpen, sedengkeun padamel anu ngalebetkeun entri dina parangkat lunak, ogé waktos sareng tanggal dituduhkeun.

Program akuntansi dokter gigi dioperasikeun sacara otomatis; anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun jasa, anggota staf anu bakal nganyahokeun klien, waktos sareng tanggal janjian. Nambahkeun kana éta, upami anjeun nunjukkeun harga pikeun konsumsi matérial nalika masihan jasa, program akuntansi dokter gigi nyimpen rékaman bahan sareng nyerat tina gudang sacara otomatis. Parangkat lunak éta ngagaduhan kabisa pikeun dikaitkeun sareng telepon, anu nyayogikeun anjeun gancang-gancang digawé sareng konsumén. Salaku tambahan, aplikasi USU-Soft ngagaduhan fungsi pikeun disaluyukeun dina kontéks témplat diagnosa, keluhan sareng detil sanés anu dianggo dina penyediaan jasa ka klien. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngimbangan kasaimbangan dina ngeusian file. Peta huntu, anu sayogi dina parangkat lunak, ngabantosan anjeun pikeun ngarékam hasil operasi anu tangtu. Salaku tambahan, anjeun nunjukkeun leres-leres unggal huntu sareng ngadamel pedaran pikeun teknisi kalayan peta anu sami. Kalayan bantosan USU-Soft, anjeun sacara otomatis nyimpen buku log pikeun unggal padamel, bari anjeun tiasa ngawatesan kamungkinan ngarobih sareng mupus rékaman, sahingga ngontrol karyawan. Parangkat lunak mangrupikeun sistem generasi anyar akuntansi dokter gigi anu ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun pidangan kedokteran gigi sareng nyandak tingkat pangembangan kana jangkung anu teu pernah aya dina sareng nyayogikeun jasa kualitas pikeun klien anjeun.

Laporan 'Pra-pendaptaran' nembongkeun data ngeunaan sabaraha pasini anu ayeuna aya dina rékor. Inpormasi ieu kacatet ku program akuntansi dokter gigi unggal dinten dina waktos anu sami. Kusabab turunna jumlah pasini kadang-kadang aya hubunganana sareng musiman atanapi sababaraha liburan sareng acara kota, langkung nunjukkeun kana conto dina periode anu cekap panjang, contona ti taun kamari (sareng bulan anu sami sareng anu ayeuna) kana dinten ayeuna. Dina tabel anu dihasilkeun anjeun tiasa ningali sabaraha jauh payun jadwal dimuat - jumlah pasini sareng masing-masing dokter, sareng dina kurung jumlah pasien anu kadaptar pikeun janji ieu (kunjungan primér sareng teras-terasan). Grafik di handap tabel nunjukkeun kumaha kaayaan beban kerja ngarobih kana sababaraha waktos. Dina saringan 'Status', anjeun tiasa milih pasién mana anu dipikaresep - 'Kunjungan Utama' atanapi 'Kunjungan Diulang'. Salaku conto, anjeun gaduh promosi, sareng anjeun hoyong terang naha éta tiasa dianggo sareng narik pasién énggal - teras lebetkeun 'Nganjang Utama' dina status (pasién primér nyaéta jalma anu henteu acan ngagaduhan janji.)

Citakan rékaman rawat jalan siap-siap ngabantosan anjeun pikeun sacara signifikan ngirangan waktos kanggo ngeusian rékaman rawat jalan anjeun. Salaku tambahan, gaduh témplat mastikeun yén sadaya dokter ngeusian catetan rawat jalan nganggo témplat anu sami. Sangkan leuwih gampang ngeusian rékor rawat jalan, program akuntansi dokter gigi ogé ngonpigurasi sacara standar hubungan antara 'Diagnosis' sareng témplat sanés. Luyu sareng diagnosis anu dipilih, program akuntansi dokter gigi nyaring 'Keluhan' anu cocog, 'Anamnesis', sareng sajabana anjeun tiasa ngédit korélasi ieu. Nalika pasién sumping ka klinik dokter gigi pikeun pertama kalina, inpormasi ngeunaan kaayaan pasien (keluhan, diagnosis, kaayaan dental sareng lisan) tiasa dilebetkeun kana program akuntansi dokter gigi. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah ngadamel dokumén ujian awal. Pikeun masihan pitunjuk ka pasién ngeunaan biaya pangobatan mangrupikeun cara pikeun ngaorientasi pasién dina variasi biaya tina jangka panjang sareng / atanapi pangobatan anu mahal. Éta ngamungkinkeun dokter pikeun masihan rekomendasi ngeunaan pilihan pangobatan, nyokong aranjeunna sareng itungan. Ieu ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun jasa kualitas sareng pikeun nyéépkeun unggal pasien kalancaran padamelan jero klinik dokter gigi. Salain ti éta, perhatian kana detil pastina bakal kéngingkeun kapercayaan pasién anjeun sareng salaku hasilna aranjeunna yakin bakal ngahargaan reputasi anu tiasa anjeun pikagaduh ku program canggih USU-akuntansi akuntansi sareng manajemén dokter gigi.