harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 433
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting di kedokteran gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting di kedokteran gigi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji akuntansi di kedokteran gigi


Klinik huntu parantos kasohor pisan. Upami sateuacanna jasa dokter gigi disayogikeun dina poliklinik, ayeuna aya kacenderungan munculna seueur lembaga médis profil sempit, kalebet kedokteran gigi. Éta nyayogikeun seueur jasa ti diagnostik dugi ka prostetik. Akunting di kedokteran gigi ngagaduhan kaistiméwaan, sapertos jinis kagiatan ngarawat jalma éta nyalira. Di dieu, peran anu penting dicoo ku akuntansi gudang, akuntansi ubar, akuntansi karyawan, itungan biaya jasa, gaji personalia, ngahasilkeun sababaraha jinis laporan jero sareng prosedur sanésna. Seueur organisasi gigi nyanghareupan kabutuhan pikeun ngenalkeun otomatisasi dina prosés akuntansi. Biasana, tugas-tugas akuntan ngalibatkeun ngawaskeun pinuh kaayaan, kamampuan pikeun ngendalikeun waktos sanés ngan ukur pagawéanna, tapi ogé anggota staf anu sanés. Supados akuntan kedokteran gigi ngalaksanakeun tugasna épisién mungkin, otomatisasi prosés akuntansi janten penting. Ayeuna, pasar téknologi inpormasi nawiskeun seueur perangkat lunak anu béda tina akuntansi kedokteran gigi anu ngajantenkeun akuntan gigi langkung merenah. Program akuntansi kedokteran gigi anu paling leres tiasa dianggap aplikasi USU-Soft. Éta ngagaduhan seueur pro anu ngabantosan urang pikeun meunang dina persaingan di pasar di seueur nagara. Program akuntansi kedokteran gigi dibédakeun ku gampang digunakeun, réliabilitas sareng presentasi visual inpormasi. Salaku tambahan, dukungan téknis tina aplikasi USU-Soft dilaksanakeun dina tingkat propésional anu luhur. Biaya perangkat lunak akuntansi kedokteran gigi pasti bakal ngaraosan anjeun. Hayu urang tingali sababaraha fitur tina USU-Soft anu dianggo salaku program akuntansi dina kedokteran gigi.

Coba parangkat lunak anyar kami. Mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling nguntungkeun sareng téknis dina pasaran. Ngahémat waktos sareng numbuhkeun bisnis anjeun kalayan gampang, panggunaan perangkat lunak fitur lengkep manajemén kedokteran gigi. Pendakan fitur anu kuat dikombinasikeun dina alur kerja anu saderhana sareng antarbeungeut pangguna intuitif. Laksanakeun langkung seueur kalayan langkung sakedik klik sareng kirang artos. Aplikasi USU-Soft cocog pikeun dokter, sabab ngahémat dugi ka 70% waktosna ku ngeusian catetan médis, buku harian sareng tagihan dina ngan sababaraha menit ku perangkat lunak manajemén kedokteran gigi. Jadwal pasini tetep aya, sareng panginget ulah ngantep dokter sareng pasién hilap kana waktos anu parantos ditangtoskeun. Itungan otomatis tina rencana pangobatan ngirangan waktos pasini penderita. Ngalaporkeun transparan ngeunaan padamelan anu parantos dipastikeun berkat sistem akuntansi kedokteran gigi, ogé itungan gancang tina bonus anu aya hubunganana sareng padamelan padamel. Integrasi sareng rupa-rupa alat masihan anjeun langkung seueur alat pikeun ngajantenkeun kedokteran gigi anjeun langkung épéktip. Program akuntansi kedokteran gigi nyokong pendaptaran kas online sareng sistem sinar-x.

Tugas rutin sareng tindakan rutin dilaksanakeun ku panerapan. Ngitung sabaraha waktos dokter sareng resepsionis nyéépkeun ngeusian rékaman pasién, tagihan, laporan, kontrak, tawaran komérsial, sareng dokumén sanés? Sareng sabaraha jam kanggo ngajar pendatang ngeunaan hikmah ieu? Otomatisasi prosés standar sareng rutin masihan karyawan waktos berharga pikeun padamelan dasar. Itungan kompléks dilakukeun dina sababaraha detik. Kasalahan pagawé tunggal dina perhitungan kompléks atanapi ngeusian laporan anu teu standar tiasa nyabut perusahaan bagian anu lumayan tina pendapatanana. Administrator henteu ngalakukeun kasalahan sacara jahat; éta kasalahan manusa umum. Parangkat lunak na sanés manusa, éta henteu ngalakukeun kasalahan. Janten anggo kasempetan ieu sareng singkirkeun kasalahan salamina. Ngajadwalkeun waktos padamel ogé mangrupikeun fitur anu paling kapaké tina program akuntansi kedokteran gigi. Penting pikeun ngarencanakeun jadwal unggal pagawé. Salaku conto, ngawangun ranté sapertos pasini pasén supados dokter ngalakukeun padamelan éta tanpa buru-buru dina unggal janji. Ku ngalakukeun éta, ranté éta moal aya liang dina jadwal sareng henteu aya waktos tanaga kerja anu boros.

Naon sistem monitoring lalu lintas ubar? Sistem akuntansi anu ngahijina dirancang pikeun ngajagi konsumén tina obat-obatan haram sareng nyayogikeun jasa ka warga sareng organisasi pikeun gancang mariksa légal ubar-ubaran. Salaku tambahan, ngenalkeun sistem akuntansi kedokteran gigi nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan gerak pakét, ogé inpormasi anu ngajantenkeun teu mungkin pikeun sirkulasi salajengna (contona, inpormasi yén iket parantos dijual atanapi ditarik tina sirkulasi pikeun anu sanés alesan).

Wijaksana pikeun henteu ngandelkeun program akuntansi kedokteran gigi anu ditawarkeun dina Internét gratis. Manajer anu pinter ngartos yén bisnis anu saé peryogi aplikasi anu kualitas. Nanging, teu aya sakedik kualitas dina aplikasi anu gratis. Kami nawiskeun anjeun hal anu istiméwa sareng mangpaat dina karya kedokteran gigi anjeun. Kami parantos kéngingkeun pangalaman sareng tiasa mastikeun yén kualitas luhur program akuntansi kedokteran gigi, ogé tim dukungan téknis. Profésional kami teras-terasan ngabantosan anjeun dina masalah anjeun, ogé nawiskeun sababaraha fungsionalitas canggih pikeun pakét fungsi anu parantos di anggo tina aplikasi USU-Soft. Hiji-hijina hal anu misahkeun klinik anjeun sareng program ieu nyaéta kaputusan anu anjeun butuhkeun. Kami parantos nunjukkeun naon anu tiasa anjeun hasilkeun ku sistem, sésana gumantung ka anjeun!