Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 433
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting di kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akunting di kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen hiji akuntansi di kedokteran gigi

  • order

Klinik huntu parantos kasohor pisan. Upami sateuacanna jasa dokter gigi disayogikeun dina poliklinik, ayeuna aya kacenderungan munculna seueur lembaga médis profil sempit, kalebet kedokteran gigi. Éta nyayogikeun seueur jasa ti diagnostik dugi ka prostetik. Akunting di kedokteran gigi ngagaduhan kaistiméwaan, sapertos jinis kagiatan ngarawat jalma éta nyalira. Di dieu, peran anu penting dicoo ku akuntansi gudang, akuntansi ubar, akuntansi karyawan, itungan biaya jasa, gaji personalia, ngahasilkeun sababaraha jinis laporan jero sareng prosedur sanésna. Seueur organisasi gigi nyanghareupan kabutuhan pikeun ngenalkeun otomatisasi dina prosés akuntansi. Biasana, tugas-tugas akuntan ngalibatkeun ngawaskeun pinuh kaayaan, kamampuan pikeun ngendalikeun waktos sanés ngan ukur pagawéanna, tapi ogé anggota staf anu sanés. Supados akuntan kedokteran gigi ngalaksanakeun tugasna épisién mungkin, otomatisasi prosés akuntansi janten penting. Ayeuna, pasar téknologi inpormasi nawiskeun seueur perangkat lunak anu béda tina akuntansi kedokteran gigi anu ngajantenkeun akuntan gigi langkung merenah. Program akuntansi kedokteran gigi anu paling leres tiasa dianggap aplikasi USU-Soft. Éta ngagaduhan seueur pro anu ngabantosan urang pikeun meunang dina persaingan di pasar di seueur nagara. Program akuntansi kedokteran gigi dibédakeun ku gampang digunakeun, réliabilitas sareng presentasi visual inpormasi. Salaku tambahan, dukungan téknis tina aplikasi USU-Soft dilaksanakeun dina tingkat propésional anu luhur. Biaya perangkat lunak akuntansi kedokteran gigi pasti bakal ngaraosan anjeun. Hayu urang tingali sababaraha fitur tina USU-Soft anu dianggo salaku program akuntansi dina kedokteran gigi.

Coba parangkat lunak anyar kami. Mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling nguntungkeun sareng téknis dina pasaran. Ngahémat waktos sareng numbuhkeun bisnis anjeun kalayan gampang, panggunaan perangkat lunak fitur lengkep manajemén kedokteran gigi. Pendakan fitur anu kuat dikombinasikeun dina alur kerja anu saderhana sareng antarbeungeut pangguna intuitif. Laksanakeun langkung seueur kalayan langkung sakedik klik sareng kirang artos. Aplikasi USU-Soft cocog pikeun dokter, sabab ngahémat dugi ka 70% waktosna ku ngeusian catetan médis, buku harian sareng tagihan dina ngan sababaraha menit ku perangkat lunak manajemén kedokteran gigi. Jadwal pasini tetep aya, sareng panginget ulah ngantep dokter sareng pasién hilap kana waktos anu parantos ditangtoskeun. Itungan otomatis tina rencana pangobatan ngirangan waktos pasini penderita. Ngalaporkeun transparan ngeunaan padamelan anu parantos dipastikeun berkat sistem akuntansi kedokteran gigi, ogé itungan gancang tina bonus anu aya hubunganana sareng padamelan padamel. Integrasi sareng rupa-rupa alat masihan anjeun langkung seueur alat pikeun ngajantenkeun kedokteran gigi anjeun langkung épéktip. Program akuntansi kedokteran gigi nyokong pendaptaran kas online sareng sistem sinar-x.

Tugas rutin sareng tindakan rutin dilaksanakeun ku panerapan. Ngitung sabaraha waktos dokter sareng resepsionis nyéépkeun ngeusian rékaman pasién, tagihan, laporan, kontrak, tawaran komérsial, sareng dokumén sanés? Sareng sabaraha jam kanggo ngajar pendatang ngeunaan hikmah ieu? Otomatisasi prosés standar sareng rutin masihan karyawan waktos berharga pikeun padamelan dasar. Itungan kompléks dilakukeun dina sababaraha detik. Kasalahan pagawé tunggal dina perhitungan kompléks atanapi ngeusian laporan anu teu standar tiasa nyabut perusahaan bagian anu lumayan tina pendapatanana. Administrator henteu ngalakukeun kasalahan sacara jahat; éta kasalahan manusa umum. Parangkat lunak na sanés manusa, éta henteu ngalakukeun kasalahan. Janten anggo kasempetan ieu sareng singkirkeun kasalahan salamina. Ngajadwalkeun waktos padamel ogé mangrupikeun fitur anu paling kapaké tina program akuntansi kedokteran gigi. Penting pikeun ngarencanakeun jadwal unggal pagawé. Salaku conto, ngawangun ranté sapertos pasini pasén supados dokter ngalakukeun padamelan éta tanpa buru-buru dina unggal janji. Ku ngalakukeun éta, ranté éta moal aya liang dina jadwal sareng henteu aya waktos tanaga kerja anu boros.

Naon sistem monitoring lalu lintas ubar? Sistem akuntansi anu ngahijina dirancang pikeun ngajagi konsumén tina obat-obatan haram sareng nyayogikeun jasa ka warga sareng organisasi pikeun gancang mariksa légal ubar-ubaran. Salaku tambahan, ngenalkeun sistem akuntansi kedokteran gigi nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan gerak pakét, ogé inpormasi anu ngajantenkeun teu mungkin pikeun sirkulasi salajengna (contona, inpormasi yén iket parantos dijual atanapi ditarik tina sirkulasi pikeun anu sanés alesan).

Wijaksana pikeun henteu ngandelkeun program akuntansi kedokteran gigi anu ditawarkeun dina Internét gratis. Manajer anu pinter ngartos yén bisnis anu saé peryogi aplikasi anu kualitas. Nanging, teu aya sakedik kualitas dina aplikasi anu gratis. Kami nawiskeun anjeun hal anu istiméwa sareng mangpaat dina karya kedokteran gigi anjeun. Kami parantos kéngingkeun pangalaman sareng tiasa mastikeun yén kualitas luhur program akuntansi kedokteran gigi, ogé tim dukungan téknis. Profésional kami teras-terasan ngabantosan anjeun dina masalah anjeun, ogé nawiskeun sababaraha fungsionalitas canggih pikeun pakét fungsi anu parantos di anggo tina aplikasi USU-Soft. Hiji-hijina hal anu misahkeun klinik anjeun sareng program ieu nyaéta kaputusan anu anjeun butuhkeun. Kami parantos nunjukkeun naon anu tiasa anjeun hasilkeun ku sistem, sésana gumantung ka anjeun!