Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 973
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

logika akuntansi kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
logika akuntansi kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen buku log inpisét kedokteran gigi

  • order

Unggal jalma konsultasi ka dokter gigi sahenteuna sakali dina kahirupan aranjeunna. Lembaga médis anyar dibuka dimana-mana - duanana multidisiplin kalayan daptar jasa médis anu sayogi, sareng khusus pisan. Salaku conto, klinik gigi sareng kedokteran gigi. Éta kajantenan yén lembaga sapertos kitu di subuh kagiatanana henteu khusus mikirkeun nyimpen rékaman. Dipercanten yén éta cekap pikeun ngan saukur ngarékam dokuméntasi sareng nyimpen register gigi. Hanjakalna, ieu henteu leres-leres leres. Sugan, dina tahap awal, pendekatan ieu pikeun akuntansi leres-leres merenah. Sajumlah leutik klien, jumlah sakedik - sadaya faktor ieu mangaruhan metode bisnis perusahaan (manual manual logging in dentistry). Nanging, ku kanaékan volume padamelan sareng popularitas kedokteran gigi atanapi lembaga médis sanésna, ogé tumuh dina jumlah palanggan, manajemén kedokteran gigi nyanghareupan patarosan anu akut ngeunaan kabutuhan ngaoptimalkeun prosés bisnis.

Alesan pikeun ieu nyaéta kurangna waktos pikeun ngolah sajumlahing inpormasi anu teras-terasan, kumargi dokter gigi, biasa nyimpen rékaman sacara manual, antukna reuwas mendakan yén tibatan ngalaksanakeun tugas langsungna, aranjeunna tetep ngeusian dokuméntasi. . Salaku conto, eusian jurnal klien atanapi register sinar-X gigi sareng ngatur gambar ieu numutkeun éntri dina pendaptaran. Gerakan manajer pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan hasil kagiatan kedokteran gigi janten nyeri sirah anu nyata pikeun karyawan biasa na. Jalan kaluar tina kaayaan ieu nyaéta transisi klinik ka buku akuntansi otomatis. Buku log akuntansi anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun prosés bisnis ngajaga buku log palanggan éléktronik sareng buku catetan sinar-X dina kedokteran gigi di perusahaan anu leres dianggap aplikasi akuntansi USU-Soft.

Pangwangunan urang mangrupikeun parangkat lunak pikeun akuntansi manajemén sareng hasil dianggo ku perusahaan sagala rupa, kalebet klinik gigi sareng kantor gigi pikeun ngajaga buku log akuntansi pelanggan éléktronik sareng daptar gambar sinar-X dina kedokteran gigi. USU-Soft dipikaterang sanés ngan ukur di Républik Kazakhstan, tapi ogé di mancanagara. Fungsionalitas buku akuntansi USU-Soft pikeun ngajaga pendaptaran pasien seueur pisan, sareng antar muka na merenah. Buku log akuntansi kedokteran gigi tiasa dianggo ku jalma anu ngagaduhan tingkat kamampuan komputer pribadi. Aplikasi akuntansi USU-Soft ngabantosan ngajaga buku log éléktronik penderita gigi sareng ngagentoskeun pagawé gigi tina kabutuhan pikeun nyimpen seueur dokumén kertas, ogé ngalakukeun padamelan anu rutin sareng rutin pikeun aranjeunna, ngabébaskeun waktos pikeun ngarengsekeun masalah anu langkung penting. Di handap ieu kami perhatoskeun ngan sababaraha fitur tina buku log akuntansi nganggo conto perangkat lunak ngajaga buku catetan akuntansi pasien éléktronik sareng buku log gambar X-ray di kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft kedokteran kedokteran gigi penting pisan pikeun manajer. Kalayan anjeun ngagaduhan kendali lengkep ngeunaan karya dokter gigi. Anjeun terang penghasilan mana anu dibawa unggal dokter, ogé épisiénsi pangurus. Anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun milarian poin anu kuat sareng lemah dina padamelan spesialis: anu konsultasi henteu janten perawatan sareng sajabina. Analisis sadaya pagawé kalayan kecerdasan jijieunan sareng béwara ngeunaan parobahan anu curiga moal ngantep anjeun kaleungitan kendali kana kagiatan anu lumangsung di kedokteran gigi anjeun. Anjeun teu kedah ngitung gaji karyawan anjeun deui. Aplikasi na cocog pisan pikeun tugas berkat kamampuanana pikeun nyieun kasalahan enol. Sumawona, anjeun tiasa ngaramal beban padamelan kedokteran gigi sareng nyebarkeun penderita sareng padamel saluyu pikeun mastikeun paling épéktip kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft ngeunaan kontrol kedokteran gigi mangrupikeun sahabat pikeun pangurus. Upami anjeun ngatur jadwal dokter gigi kalayan gampang sareng gampang, maka anjeun pasti naon anu kajantenan di kedokteran gigi anjeun sareng ieu mangrupikeun tanda kontrol sareng katertiban. Salian ti éta, anjeun tiasa milarian waktos luang sareng buku catetan akuntansi manajemén organisasi gigi sareng ngarékam penderita sakumaha gampangna. Tangtosna, aplikasi ngagancangkeun dokumen. Gaduh témplat siap-siap ngirangan waktos jasa pasién sareng ngirangan kamungkinan kasalahan. Nyetak faktur sareng nampi pamayaran kanggo perawatan anu disayogikeun tiasa dilakukeun langsung dina buku catetan akuntansi. Saatos sababaraha waktos operasi, anjeun pasti bakal nyatet kanaékan pendapatan anjeun. Kami sadar yén anjeun sareng spesialis pamasaran anjeun terang puluhan cara pikeun ningkatkeun pendapatan perusahaan ngalangkungan alat-alat pamasaran sareng parobihan operasional. Buku log akuntansi ngalengkepan cara ieu. Salaku conto, pendaptaran online ngahémat waktos sareng saraf pasién.

Ieu masihan dorongan pikeun karma kedokteran gigi anjeun sareng jumlah operasi ngalangkungan buku log akuntansi. Notifikasi push dina aplikasi mobile sareng buletin email ngajaga anjeun dina tonggong pondok sareng dokter sareng pasién: anjeun ngingetan ngeunaan promosi sareng diskon, nganteurkeun berita, ogé prosedur. Program bonus ningkatkeun kasatiaan palanggan sareng ngadorong anjeun nyandak tindakan anu langkung sasar. Sistem rujukan ngamungkinkeun anjeun pikeun narik pasién énggal dina jumlah anu seueur kalayan biaya minimal. Kami masihan anjeun kasempetan pikeun ngahontal kahoyong anjeun pikeun nyandak organisasi anu anjeun ngendalikeun kana tingkat kasuksésan anu anyar!