Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 973
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

logika akuntansi kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
logika akuntansi kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen buku log inpisét kedokteran gigi

  • order

Unggal jalma konsultasi ka dokter gigi sahenteuna sakali dina kahirupanna. Institusi médis anyar dibuka di mana waé - duanana multidisiplinis kalayan daptar jasa médis anu disayogikeun, sareng anu mumpuni pisan. Contona, klinik gigi sareng kantor. Éta kajadian yén lembaga sapertos subuh kagiatan na henteu hususna mikiran jaga rékaman. Hal ieu dipercaya yén éta cukup pikeun ngan saukur ngarékam dokuméntasi sareng ngajaga daptar dental. Hanjakalna, ieu sanés leres. Panginten, dina tahap awal, pendekatan ka akuntansi ieu leres pisan. Sajumlah leutik pasien, jilid leutik - sadayana faktor ieu mangaruhan padamelan usaha perusahaan. Salaku conto, pasien manual logging di kedokteran gigi. Nanging, kalayan paningkatan dina jumlah padamelan sareng popularitas ngembang gigi gigi atanapi lembaga médis sanés, kitu ogé kamekaran jumlah pasién, manajemén klinik ngadangukeun sual akut ngeunaan kabutuhan ngaoptimalkeun prosés bisnis. Alesan ieu nyaéta kurangna waktos pikeun ngolah jumlah inpormasi anu beuki nambahan, ti saprak para dokter gigi, biasa nyimpen rékaman ku leungeun, lami-lami waktosna kaget pikeun mendakan yén henteu ngalaksanakeun tugas langsung, aranjeunna langkung seueur pikeun ngeusian dokuméntasi. Salaku conto, eusian jurnal sabar atanapi ngadaptar X-ray dental sareng ngatur gambar-gambar ieu luyu sareng éntri pendaptaran. Usaha manajer pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan hasil tina kagiatan kedokteran gigi janten rieut nyata pikeun karyawan biasa na. Cara kaluar tina kaayaan ieu mangrupikeun transisi klinik ka sistem akuntansi otomatis. Program anu pangsaéna pikeun ngaoptimalkeun prosés bisnis pikeun ngajaga jurnal sabar éléktronik sareng jurnal sinar-X dina kedokteran gigi di perusahaan dianggap leres dina Sistem Akuntansi Universal (USU). Pangwangunan kami nyaéta perangkat lunak pikeun akuntansi manajemén tur suksés dianggo ku perusahaan tina sagala rupa widang, kalebet klinik gigi dental sareng kantor dental pikeun ngajaga jurnal sabar éléktronik sareng daptar gambar sinar-X dina kedokteran gigi. USU dikenal teu ukur di Républik Kazakhstan, tapi ogé di luar negeri. Fungsionalitas program kanggo ngajaga daptar penderita pasien USU pisan rupa-rupa, sareng panganteurna payus. Program ieu tiasa dianggo ku jalma anu ngagaduhan tingkat kaahlian komputer pribadi. USU bakal ngabantosan ngajaga jurnal éléktronik pasien dental sareng nulungan pagawé pergigian ti kedah nyimpen sajumlah dokumén kertas anu ageung, ogé ngalaksanakeun sagala padamelan anu rutin sareng rutin pikeun aranjeunna, ngabebaskeun waktos pikeun ngarengsekeun masalah anu langkung penting. Di handap ieu kami pikahoyong ku sababaraha fitur program Universal Accounting System dina conto parangkat lunak pikeun ngajaga registrén sabar éléktronik sareng log gambar sinar-X dina kedokteran gigi.