harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 973
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

logika akuntansi kedokteran gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


logika akuntansi kedokteran gigi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen buku log inpisét kedokteran gigi


Unggal jalma konsultasi ka dokter gigi sahenteuna sakali dina kahirupan aranjeunna. Lembaga médis anyar dibuka dimana-mana - duanana multidisiplin kalayan daptar jasa médis anu sayogi, sareng khusus pisan. Salaku conto, klinik gigi sareng kedokteran gigi. Éta kajantenan yén lembaga sapertos kitu di subuh kagiatanana henteu khusus mikirkeun nyimpen rékaman. Dipercanten yén éta cekap pikeun ngan saukur ngarékam dokuméntasi sareng nyimpen register gigi. Hanjakalna, ieu henteu leres-leres leres. Sugan, dina tahap awal, pendekatan ieu pikeun akuntansi leres-leres merenah. Sajumlah leutik klien, jumlah sakedik - sadaya faktor ieu mangaruhan metode bisnis perusahaan (manual manual logging in dentistry). Nanging, ku kanaékan volume padamelan sareng popularitas kedokteran gigi atanapi lembaga médis sanésna, ogé tumuh dina jumlah palanggan, manajemén kedokteran gigi nyanghareupan patarosan anu akut ngeunaan kabutuhan ngaoptimalkeun prosés bisnis.

Alesan pikeun ieu nyaéta kurangna waktos pikeun ngolah sajumlahing inpormasi anu teras-terasan, kumargi dokter gigi, biasa nyimpen rékaman sacara manual, antukna reuwas mendakan yén tibatan ngalaksanakeun tugas langsungna, aranjeunna tetep ngeusian dokuméntasi. . Salaku conto, eusian jurnal klien atanapi register sinar-X gigi sareng ngatur gambar ieu numutkeun éntri dina pendaptaran. Gerakan manajer pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan hasil kagiatan kedokteran gigi janten nyeri sirah anu nyata pikeun karyawan biasa na. Jalan kaluar tina kaayaan ieu nyaéta transisi klinik ka buku akuntansi otomatis. Buku log akuntansi anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun prosés bisnis ngajaga buku log palanggan éléktronik sareng buku catetan sinar-X dina kedokteran gigi di perusahaan anu leres dianggap aplikasi akuntansi USU-Soft.

Pangwangunan urang mangrupikeun parangkat lunak pikeun akuntansi manajemén sareng hasil dianggo ku perusahaan sagala rupa, kalebet klinik gigi sareng kantor gigi pikeun ngajaga buku log akuntansi pelanggan éléktronik sareng daptar gambar sinar-X dina kedokteran gigi. USU-Soft dipikaterang sanés ngan ukur di Républik Kazakhstan, tapi ogé di mancanagara. Fungsionalitas buku akuntansi USU-Soft pikeun ngajaga pendaptaran pasien seueur pisan, sareng antar muka na merenah. Buku log akuntansi kedokteran gigi tiasa dianggo ku jalma anu ngagaduhan tingkat kamampuan komputer pribadi. Aplikasi akuntansi USU-Soft ngabantosan ngajaga buku log éléktronik penderita gigi sareng ngagentoskeun pagawé gigi tina kabutuhan pikeun nyimpen seueur dokumén kertas, ogé ngalakukeun padamelan anu rutin sareng rutin pikeun aranjeunna, ngabébaskeun waktos pikeun ngarengsekeun masalah anu langkung penting. Di handap ieu kami perhatoskeun ngan sababaraha fitur tina buku log akuntansi nganggo conto perangkat lunak ngajaga buku catetan akuntansi pasien éléktronik sareng buku log gambar X-ray di kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft kedokteran kedokteran gigi penting pisan pikeun manajer. Kalayan anjeun ngagaduhan kendali lengkep ngeunaan karya dokter gigi. Anjeun terang penghasilan mana anu dibawa unggal dokter, ogé épisiénsi pangurus. Anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun milarian poin anu kuat sareng lemah dina padamelan spesialis: anu konsultasi henteu janten perawatan sareng sajabina. Analisis sadaya pagawé kalayan kecerdasan jijieunan sareng béwara ngeunaan parobahan anu curiga moal ngantep anjeun kaleungitan kendali kana kagiatan anu lumangsung di kedokteran gigi anjeun. Anjeun teu kedah ngitung gaji karyawan anjeun deui. Aplikasi na cocog pisan pikeun tugas berkat kamampuanana pikeun nyieun kasalahan enol. Sumawona, anjeun tiasa ngaramal beban padamelan kedokteran gigi sareng nyebarkeun penderita sareng padamel saluyu pikeun mastikeun paling épéktip kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft ngeunaan kontrol kedokteran gigi mangrupikeun sahabat pikeun pangurus. Upami anjeun ngatur jadwal dokter gigi kalayan gampang sareng gampang, maka anjeun pasti naon anu kajantenan di kedokteran gigi anjeun sareng ieu mangrupikeun tanda kontrol sareng katertiban. Salian ti éta, anjeun tiasa milarian waktos luang sareng buku catetan akuntansi manajemén organisasi gigi sareng ngarékam penderita sakumaha gampangna. Tangtosna, aplikasi ngagancangkeun dokumen. Gaduh témplat siap-siap ngirangan waktos jasa pasién sareng ngirangan kamungkinan kasalahan. Nyetak faktur sareng nampi pamayaran kanggo perawatan anu disayogikeun tiasa dilakukeun langsung dina buku catetan akuntansi. Saatos sababaraha waktos operasi, anjeun pasti bakal nyatet kanaékan pendapatan anjeun. Kami sadar yén anjeun sareng spesialis pamasaran anjeun terang puluhan cara pikeun ningkatkeun pendapatan perusahaan ngalangkungan alat-alat pamasaran sareng parobihan operasional. Buku log akuntansi ngalengkepan cara ieu. Salaku conto, pendaptaran online ngahémat waktos sareng saraf pasién.

Ieu masihan dorongan pikeun karma kedokteran gigi anjeun sareng jumlah operasi ngalangkungan buku log akuntansi. Notifikasi push dina aplikasi mobile sareng buletin email ngajaga anjeun dina tonggong pondok sareng dokter sareng pasién: anjeun ngingetan ngeunaan promosi sareng diskon, nganteurkeun berita, ogé prosedur. Program bonus ningkatkeun kasatiaan palanggan sareng ngadorong anjeun nyandak tindakan anu langkung sasar. Sistem rujukan ngamungkinkeun anjeun pikeun narik pasién énggal dina jumlah anu seueur kalayan biaya minimal. Kami masihan anjeun kasempetan pikeun ngahontal kahoyong anjeun pikeun nyandak organisasi anu anjeun ngendalikeun kana tingkat kasuksésan anu anyar!