Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 627
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi kantor dental

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wawakil kami di nagara anjeun atanapi kota!

Anjeun tiasa ningali pedaran ngeunaan franchise kami dina katalog waralaba: waralaba
akuntansi kantor dental

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi di kantor gigi


Akuntansi kantor dental penting pisan! Otomatisasi kantor gigi muka sacara lengkep daptar kamungkinan anyar pikeun unggal ahli! Parangkat lunak akuntansi kantor dental ngadukung akuntansi, manajemén sareng bahkan inventaris. Sababaraha pangguna tiasa dianggo dina sistem akuntansi kantor dental sakaligus. Dina waktos anu sami, dina bagian tina aplikasi akuntansi kantor dental 'Inok', anjeun tiasa teras terang mana pangguna anu parantos nambihan ieu atanapi anu ngarékam atanapi ngahapus. Kalayan bantosan program akuntansi karya kantor gigi, resepsionis tiasa gancang nampi pamayaran. Pamayaran tiasa dilakukeun numutkeun daptar harga khusus; éta tiasa daptar harga umum atanapi daptar harga kalayan diskon atanapi bonus. Program monitoring sareng akuntansi kantor dental nyayogikeun fungsionalitas anu kapisah pikeun pangurus, dokter gigi sareng teknisi, sabab masing-masing dianggo kalayan bidang kagiatanana nyalira. Salaku tambahan, program akuntansi operasi kantor gigi tiasa disaluyukeun masing-masing di unggal lembaga: anjeun tiasa nyetél logo klinik dina jandéla utami, nami kantor gigi dina judul program akuntansi, sareng nyetél nyalira. téma panganteur. Anjeun tiasa sacara mandiri ngabiasakeun diri sareng program akuntansi ngawaskeun padamelan di kantor gigi. Jang ngalampahkeun ieu, unduh vérsi demo tina halaman wéb urang sareng mimitian! Anjeun bakal resep program akuntansi komputer di kantor gigi, anjeun pasti! Gawe sareng kantor dental janten saderhana sareng merenah.

Kestabilan prosés kantor dental anjeun dipastikeun berkat aplikasi akuntansi. Dina bisnis, kaayaan force majeure biasa. Administrator tiasa gering, sareng sadaya komunikasi sareng penderita kaiket ka anjeunna; hiji pagawé sareng sadaya data mundur dina hiji dinten sareng teu gaduh waktos kanggo ngalirkeun sadaya inpormasi ka anu sanés; éta sepele pikeun saukur mopohokeun atanapi kaleungitan inpormasi ieu atanapi éta. Otomatisasi prosés bisnis ngajamin ngalawan kaayaan sapertos kitu. Sadaya inpormasi kacatet dina program akuntansi kendali kantor gigi, prosés jelas diatur sareng disiapkeun, data ngeunaan pasién sareng proyék disimpen dina aplikasi akuntansi anjeun. Stabilitas henteu pegat sanajan pagawé anyar dikenalkeun kana prosés na. Anjeunna ngagaduhan aksés kana sadaya sajarah dina pangkalan data, sareng program akuntansi manajemén kantor dental nyababkeun léngkah-léngkahna sareng latihan henteu kedah waktos teuing. Pikeun mastikeun yén ka hareup jadwal kerja dokter henteu 'ngagabung' dina jadwal, sareng yén administrator tiasa sacara gampang ngarekam pasien, kami nyarankeun anjeun netepkeun warna latar anu béda pikeun unggal dokter. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina 'Robah warna', pilih anu dipikahoyong, pencét sakali nganggo tombol beurit kénca sareng pastikeun pilihan anjeun ku ngaklik 'OK'. Upami klinik anjeun ngagaduhan langkung seueur dokter tibatan aya warna dina program akuntansi manajemén kantor gigi, anjeun tiasa masihan hiji warna ka sababaraha dokter - salaku conto, anu henteu damel dina dinten anu sami. Upami anjeun ngagaduhan klinik sareng cabang sareng dina waktos anu sami database penderita umum, aya ogé bakal muncul lapangan tambihan dimana anjeun kedah netepkeun di cabang mana (atanapi dahan) padamelan damel. Saatos ngalebetkeun sadaya data anu diperyogikeun, simpen kartu karyawan sareng sadaya parobihan di dinya.

Kalayan bantosan laporan, sutradara atanapi manajer tiasa nganalisis kaayaan di kantor gigi tanpa kaleungitan poin penting. Pikeun kéngingkeun inpormasi dina sababaraha detik ngeunaan sabaraha perawatan anu parantos ditagih dinten ayeuna sareng ti saprak mimiti bulan, sabaraha anu dibayar dina tagihan, anu dokter ngarah dina jumlah tagihan, sabaraha pasién anyar anu muncul ti saprak mimiti tina sasih, kumaha padetna rékor pikeun sababaraha dinten sareng minggu ka payun, buka laporan khusus. Pikeun spesialis kalayan peran 'Diréktur', éta bakal muka nalika anjeun ngamimitian program akuntansi manajemén kantor gigi. Anjeun bakal ningali lapangan dibagi kana bagian anu ngagaduhan grafik sareng nomer - ieu mangrupikeun laporan kasimpulan ngeunaan indikator utama klinik. Laporan 'Pasén' digunakeun pikeun ngabagi basis data klien anjeun ku sababaraha parameter, sapertos umur, jenis kelamin, alamat, jumlah janji, nalika janji munggaran dilakukeun, jumlah perlakuan, status akun pribadi, kumaha aranjeunna terang ngeunaan klinik , teras salajengna. Kalayan laporan ieu, anjeun tiasa ngalacak sadaya pasién, kalebet jalma anu parantos lami henteu nganjang ka klinik anjeun, sareng rasional ngalakukeun distribusi SMS (upami anjeun gaduh perjanjian sareng SMS-center) kalayan inpormasi ngeunaan promosi sareng tawaran khusus.

Laporan 'Diskon' didesain pikeun nganalisis hasil diskon - sadayana babarengan sareng masing-masing. Khususna, pikeun ngalacak sadaya diskon ti karyawan, pikeun ningali daérah mana anu nampi langkung diskon pikeun ngartos naha anjeun kaleungitan artos kusabab ieu sareng sajabana. Kalayan laporan 'Tagihan sareng Pamayaran', anjeun tiasa ningali sadaya setoran kontan, rekening anu henteu ditutup, lagu ngabalikeun duit pasién, sareng ningali persis mana anu kas tunai pamayaran éta dilakukeun. Kalayan laporan 'Layanan Disayogikeun', anjeun ningali inpormasi ngeunaan sadaya jasa anu disayogikeun, parios naha éta diitung leres pikeun pasién, sareng nganalisis rata-rata biaya ngubaran huntu khusus.

Program tim USU-Soft para spesialis anu kacida propésional nawiskeun seueur kasempetan pikeun organisasi médis anjeun ngembangkeun. Anggo kasempetan ieu sareng mesen di lembaga médis anjeun.