harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 627
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi kantor dental

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi kantor dental
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi di kantor gigi


Akuntansi kantor dental penting pisan! Otomatisasi kantor gigi muka sacara lengkep daptar kamungkinan anyar pikeun unggal ahli! Parangkat lunak akuntansi kantor dental ngadukung akuntansi, manajemén sareng bahkan inventaris. Sababaraha pangguna tiasa dianggo dina sistem akuntansi kantor dental sakaligus. Dina waktos anu sami, dina bagian tina aplikasi akuntansi kantor dental 'Inok', anjeun tiasa teras terang mana pangguna anu parantos nambihan ieu atanapi anu ngarékam atanapi ngahapus. Kalayan bantosan program akuntansi karya kantor gigi, resepsionis tiasa gancang nampi pamayaran. Pamayaran tiasa dilakukeun numutkeun daptar harga khusus; éta tiasa daptar harga umum atanapi daptar harga kalayan diskon atanapi bonus. Program monitoring sareng akuntansi kantor dental nyayogikeun fungsionalitas anu kapisah pikeun pangurus, dokter gigi sareng teknisi, sabab masing-masing dianggo kalayan bidang kagiatanana nyalira. Salaku tambahan, program akuntansi operasi kantor gigi tiasa disaluyukeun masing-masing di unggal lembaga: anjeun tiasa nyetél logo klinik dina jandéla utami, nami kantor gigi dina judul program akuntansi, sareng nyetél nyalira. téma panganteur. Anjeun tiasa sacara mandiri ngabiasakeun diri sareng program akuntansi ngawaskeun padamelan di kantor gigi. Jang ngalampahkeun ieu, unduh vérsi demo tina halaman wéb urang sareng mimitian! Anjeun bakal resep program akuntansi komputer di kantor gigi, anjeun pasti! Gawe sareng kantor dental janten saderhana sareng merenah.

Kestabilan prosés kantor dental anjeun dipastikeun berkat aplikasi akuntansi. Dina bisnis, kaayaan force majeure biasa. Administrator tiasa gering, sareng sadaya komunikasi sareng penderita kaiket ka anjeunna; hiji pagawé sareng sadaya data mundur dina hiji dinten sareng teu gaduh waktos kanggo ngalirkeun sadaya inpormasi ka anu sanés; éta sepele pikeun saukur mopohokeun atanapi kaleungitan inpormasi ieu atanapi éta. Otomatisasi prosés bisnis ngajamin ngalawan kaayaan sapertos kitu. Sadaya inpormasi kacatet dina program akuntansi kendali kantor gigi, prosés jelas diatur sareng disiapkeun, data ngeunaan pasién sareng proyék disimpen dina aplikasi akuntansi anjeun. Stabilitas henteu pegat sanajan pagawé anyar dikenalkeun kana prosés na. Anjeunna ngagaduhan aksés kana sadaya sajarah dina pangkalan data, sareng program akuntansi manajemén kantor dental nyababkeun léngkah-léngkahna sareng latihan henteu kedah waktos teuing. Pikeun mastikeun yén ka hareup jadwal kerja dokter henteu 'ngagabung' dina jadwal, sareng yén administrator tiasa sacara gampang ngarekam pasien, kami nyarankeun anjeun netepkeun warna latar anu béda pikeun unggal dokter. Pikeun ngalakukeun ieu, pencét dina 'Robah warna', pilih anu dipikahoyong, pencét sakali nganggo tombol beurit kénca sareng pastikeun pilihan anjeun ku ngaklik 'OK'. Upami klinik anjeun ngagaduhan langkung seueur dokter tibatan aya warna dina program akuntansi manajemén kantor gigi, anjeun tiasa masihan hiji warna ka sababaraha dokter - salaku conto, anu henteu damel dina dinten anu sami. Upami anjeun ngagaduhan klinik sareng cabang sareng dina waktos anu sami database penderita umum, aya ogé bakal muncul lapangan tambihan dimana anjeun kedah netepkeun di cabang mana (atanapi dahan) padamelan damel. Saatos ngalebetkeun sadaya data anu diperyogikeun, simpen kartu karyawan sareng sadaya parobihan di dinya.

Kalayan bantosan laporan, sutradara atanapi manajer tiasa nganalisis kaayaan di kantor gigi tanpa kaleungitan poin penting. Pikeun kéngingkeun inpormasi dina sababaraha detik ngeunaan sabaraha perawatan anu parantos ditagih dinten ayeuna sareng ti saprak mimiti bulan, sabaraha anu dibayar dina tagihan, anu dokter ngarah dina jumlah tagihan, sabaraha pasién anyar anu muncul ti saprak mimiti tina sasih, kumaha padetna rékor pikeun sababaraha dinten sareng minggu ka payun, buka laporan khusus. Pikeun spesialis kalayan peran 'Diréktur', éta bakal muka nalika anjeun ngamimitian program akuntansi manajemén kantor gigi. Anjeun bakal ningali lapangan dibagi kana bagian anu ngagaduhan grafik sareng nomer - ieu mangrupikeun laporan kasimpulan ngeunaan indikator utama klinik. Laporan 'Pasén' digunakeun pikeun ngabagi basis data klien anjeun ku sababaraha parameter, sapertos umur, jenis kelamin, alamat, jumlah janji, nalika janji munggaran dilakukeun, jumlah perlakuan, status akun pribadi, kumaha aranjeunna terang ngeunaan klinik , teras salajengna. Kalayan laporan ieu, anjeun tiasa ngalacak sadaya pasién, kalebet jalma anu parantos lami henteu nganjang ka klinik anjeun, sareng rasional ngalakukeun distribusi SMS (upami anjeun gaduh perjanjian sareng SMS-center) kalayan inpormasi ngeunaan promosi sareng tawaran khusus.

Laporan 'Diskon' didesain pikeun nganalisis hasil diskon - sadayana babarengan sareng masing-masing. Khususna, pikeun ngalacak sadaya diskon ti karyawan, pikeun ningali daérah mana anu nampi langkung diskon pikeun ngartos naha anjeun kaleungitan artos kusabab ieu sareng sajabana. Kalayan laporan 'Tagihan sareng Pamayaran', anjeun tiasa ningali sadaya setoran kontan, rekening anu henteu ditutup, lagu ngabalikeun duit pasién, sareng ningali persis mana anu kas tunai pamayaran éta dilakukeun. Kalayan laporan 'Layanan Disayogikeun', anjeun ningali inpormasi ngeunaan sadaya jasa anu disayogikeun, parios naha éta diitung leres pikeun pasién, sareng nganalisis rata-rata biaya ngubaran huntu khusus.

Program tim USU-Soft para spesialis anu kacida propésional nawiskeun seueur kasempetan pikeun organisasi médis anjeun ngembangkeun. Anggo kasempetan ieu sareng mesen di lembaga médis anjeun.