Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 627
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi kantor dental

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi kantor dental

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi di kantor gigi

  • order

Akuntansi kantor dental pisan penting! Automation kantor dental bakal muka hiji daptar sakabeh kamungkinan anyar pikeun unggal spesialis! Perangkat lunak kantor dental ngadukung akuntansi, manajemén, sareng kadali inventaris! Sawatara pangguna tiasa damel di sistem kantor dental sakaligus. Dina waktos anu sami, dina bagian tina aplikasi dental office "Audit", anjeun tiasa teras-saha terang saha waé pangguna anu nambihan ieu atanapi catetan atanapi dihapus. Kalayan bantuan program pikeun padamelan kantor dental, gancang-gancang nampi resepsi mayar. Pamayaran bisa dilakukeun dumasar kana daptar harga khusus, éta tiasa janten daftar harga umum atanapi daptar harga sareng diskon atanapi bonus. Program pemantauan dental kantor nyayogikeun fungsi anu misah pikeun panalungtikan, dokter gigi sareng teknisi, sabab masing-masing damel sareng kagiatanana masing-masing. Salaku tambahan, program pikeun operasi kantor dental tiasa disaluyukeun ku masing-masing pikeun unggal lembaga: anjeun tiasa nyetél logo klinik dina jandéla utama, nami kedokteran gigi di judul program, sareng nyetél téma antarmuka nyalira. Anjeun sacara mandiri tiasa familiarize ku program pikeun ngawaskeun kantor dental office. Jang ngalampahkeun ieu, undeuran versi demo di situs wéb kami sareng ngamimitian! Anjeun bakal resep program komputer kantor dental, anjeun tiasa pastikeun! Gawe sareng kantor dental bakal janten gampang sareng gampang.