Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 632
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi tina kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi tina kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi ngeunaan kedokteran gigi

  • order

Klinik kedokteran gigi sareng dental dibuka dimana-mana. Masing-masing na ngagaduhan daptar masing-masing klién anu resep lembaga khusus gumantung kana tempat damel, tempat cicing, sareng jajaran jasa anu disayogikeun, kabijakan harga sareng seueur faktor séjén. Akuntansi palanggan di kedokteran gigi mangrupikeun prosés anu beurat pisan sareng nyéépkeun waktos. Perlu henteu ngan ukur pikeun ngajaga sareng ngapdet inpormasi kontak dina waktos anu teratur, tapi pikeun ngalacak sajarah médis unggal palanggan, ogé nyimpen seueur dokumén pelaporan wajib sareng internal. Nalika kedokteran gigi tuwuh, sareng prosés produksi kedokteran gigi, akuntansi palanggan pusat gigi ogé ningkat. Untungna, kamajuan téknologi sareng pasar jasa médis teras-terasan angkat. Dokter gigi ayeuna parantos mampuh mopohokeun perluna nyéépkeun seueur waktos unggal dinten ngeusian sababaraha rupi sareng dokumén, sacara manual ngajaga kartu pelanggan sareng riwayat médisna. Ayeuna sistem akuntansi otomatis manajemén kedokteran gigi tiasa ngalakukeun éta pikeun aranjeunna. Dugi ka ayeuna, aplikasi USU-Soft akuntansi kedokteran gigi parantos ngabuktikeun dirina ku cara anu pangsaéna. Éta gancang nalukkeun pasar seueur nagara. Kauntungan utama tina aplikasi akuntansi kedokteran gigi dina ngabandingkeun sareng analog nyaéta kualitas luhur, reliabilitas sareng gampang digunakeun.

Administrator sareng asistén biasana dibayar numutkeun jam damelna - jam atanapi shift. Sistem USU-Soft akuntansi kedokteran gigi ngagaduhan fitur waktos sareng kahadiran anu ngamungkinkeun manajer panti kedokteran gigi ngalacak iraha karyawan sumping damel sareng nalika aranjeunna angkat damel. Pikeun ngaktipkeun waktos, kontak tim dukungan téknis kami. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah mutuskeun langsung naha anjeun badé ngalebetkeun waktos sareng kahadiran sapanjang waktos. Sistem USU-Soft akuntansi kedokteran gigi ngamungkinkeun anjeun pikeun nganilai sababaraha jinis padamelan anu dilakukeun ku karyawan ku sababaraha cara. Ngajaga rékaman rawat jalan anjeun sacara éléktronik mastikeun yén inpormasi ngeunaan perlakuan klien, lengkep dikumpulkeun dina hiji tempat, henteu leungit dimana waé, sareng masalah tulisan tangan anu teu kabaca ku dokter gigi lengkep direngsekeun. Dokter dokter anu ngubaran dokter gigi, ogé huntu huntu kedokteran gigi, anu ngagaduhan aksés ka sadaya kartu, bakal tiasa gancang mendakan inpormasi anu aranjeunna minat.

Tetep buku perawatan klien. Saatos ngubaran pasién, dokter nyiptakeun catetan dina buku catetan riwayat sabar pikeun ngalebetkeun inpormasi ngeunaan pasini sateuacanna. Dokter kedah nangtoskeun waos anu dianggo sareng ngeusian kolom 'Diagnosis', 'Keluhan', 'Anamnesis', 'Tujuan', 'Perawatan', 'Saran' (upami diperyogikeun, anjeun tiasa nambihan bidang anu sanés atanapi mupus anu teu perlu). Riwayat kasus tiasa dieusian henteu ngan ukur ku dokter gigi, tapi ogé ku pagawé anu parantos dipasihan hak aksés kanggo ngédit rékaman réncang réncang karyawan sanés. Sacara standar, dokter tanpa hak aksés ieu ngan ukur tiasa nyiptakeun sareng ngédit sajarah kasus pikeun penderita nyalira.

Nelepon pasién mangrupikeun bagian penting tina padamelan administrator. Anjeun tiasa nyerat pesen téks sareng inpormasi ngeunaan pasini dina sistem akuntansi kedokteran gigi sareng ngirim ka sakelompok jalma, teras nyauran pasién anu henteu kénging pesen éta. Ieu gunana nalika anjeun teu gaduh waktos kanggo nelepon atanapi kedokteran gigi seueur teuing pasién. Pencét kana tombol 'Kirim SMS' di luhur daptar pasién teras jandela pop-up nembongan daptar lengkep pesen anu ngantosan dikintun. Anjeun tiasa ningali pasién anu pesen na parantos dikirimkeun, sareng anjeun ogé tiasa nyumputkeun aranjeunna ningali jalma-jalma anu pesenna henteu acan dikirimkeun. Upami pasién henteu mastikeun pangangkatanana, anjeun tiasa ngajadwalkeun atanapi ngabolaykeun pasini langsung dina program akuntansi kedokteran gigi. Pikeun gancang-gancang mendakan kartu pasién sareng masrahkeun ka kantor dokter, fitur aplikasi akuntansi seueur ngabantosan. Pencét-katuhu dina dinten anu dipikahoyong dina kalénder sareng pilih 'Print all appointment appointment on date'. Asihan abjad digunakeun pikeun gancang milari kartu dina file kertas ku namina; asihan ku korsi dokter gigi dianggo kanggo nyebarkeun kartu ku kantor, supados pasién anu janjianana dijadwalkeun dina waktos anu pangpayunna nyaéta di luhur tihang kertas.

Upami anjeun henteu nyimpen kartu kertas dina urutan abjad, anjeun kedah ngarobih pilihan cetak dina daptar janji sadidinten. Pikeun ngalakukeun ieu, pagawé anu ngagaduhan peran 'Diréktur' atanapi padamel anu sanés anu ngagaduhan ijin pikeun ngarobih témplat dokumén kedah angkat ka 'Setélan', 'Dokumén témplat', milarian 'Janjian: Pasien sadaya dokter sadidinten' sareng ngarobih asihan ku ngaran kana asihan dumasar nomer rékaman médis atanapi janjian terakhir.

Kaunggulan sistem USU-Soft akuntansi kedokteran gigi nyarios nyalira. Laju digawé di kedokteran gigi anjeun pasti bakal digancangan sacara signifikan, ogé akurasi damel sareng komunikasi langsung sareng klien. Nanging, ieu henteu sadayana. Saatos anjeun ngamimitian nganggo sistem akuntansi kedokteran gigi, anjeun pasti bakal hasil langsung. Nanging, sababaraha waktos saatos éta anjeun tiasa ngaraos yakin yén anjeun cukup percanten ka kami pikeun kéngingkeun sababaraha fungsi tambahan anu tiasa ngajantenkeun kedokteran gigi anjeun langkung saé! Pikeun mastikeun fungsi anu sampurna pikeun program akuntansi anjeun, anjeun peryogi tim programer khusus anu bakal siap ngabantosan anjeun akuntansi nalika anjeun peryogi. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, akuntansi bakal dibayar merhatoskeun berkat program akuntansi kami!