Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 632
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi tina kedokteran gigi

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi tina kedokteran gigi

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi ngeunaan kedokteran gigi

  • order

Klinik huntu jeung gigi huntu dibuka di mana waé. Masing-masingna ngagaduhan daptar sémah sorangan anu resep hiji atanapi institusi anu sanésna gumantung kana tempat padamelan, tempat tinggal, kisaran jasa, kawijakan harga sareng seueur faktor sanésna. Akunting pikeun klien kedokteran gigi gigi nyaéta prosés anu langkung labuh sareng pamakan waktos. Peryogikeun sanés ngan ukur ngajaga tur ngapdet inpormasi kontak dina waktos tepat waktu, tapi pikeun ngalacak sajarah médis pikeun masing-masing, tetep seueur dokumén wajib ngalaporkeun internal sareng internal. Nalika ngembangkeun klinik, sareng prosés produksi klinik, akun para klien pusat dental ogé ningkatkeun. Untungna, kamajuan téknologi sareng pasar jasa médis sok disarengan. Dokter dokter ayeuna tiasa hilap ngeunaan kedah nyéépkeun waktos seueur dinten unggal dinten ngeusian rupa-rupa bentuk sareng bentuk, sacara manual ngajaga kartu palanggan sareng riwayat médis na. Ayeuna sistem akuntansi otomatis tiasa dilakukeun pikeun aranjeunna. Nepi ka ayeuna, Universal Accounting System (USU) parantos kabuktosan sorangan ku cara anu pangsaéna. Hal ieu gancang nalukkeun pasar henteu ukur ka Kazakhstan, tapi ogé nagara-nagara CIS anu sanés. Kauntungan utama USU dibandingkeun sareng analogi nyaéta kualitasna luhur, reliabilitas sareng betah dianggo.