Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 245
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti klinik gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi ti klinik gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi di klinik gigi

  • order

Pagawéan klinik gigi peryogi akuntansi anu saé sareng manajemén tepat waktos ngeunaan klien, dokter gigi sareng pangurus. Parangkat lunak akuntansi klinik gigi mangrupikeun sistem akuntansi fungsional anu ngabantosan kadua administrator sareng dokter gigi sirah. Pikeun nuliskeun aplikasi akuntansi kontrol klinik gigi, anjeun kedah ngetik nami pangguna, dijagi ku kecap akses pribadi, sareng anjeun mencét ikon dina desktop komputer. Nambahkeun kana éta, unggal pangguna parangkat lunak akunting klinik huntu ngagaduhan hak aksés anu tangtu, anu ngawatesan jumlah data anu ditingali sareng dianggo ku pangguna. Otomatisasi klinik gigi dimimitian ku klien 'ngadamel janji. Di dieu, anggota pagawé anjeun nganggo program akuntansi klinik gigi pikeun janji pasini sareng klien. Pikeun ngadaptar pasién anjeun kedah pencét dua kali kana waktos anu diperyogikeun dina tab dokter anu diperlukeun dina jandela rékaman klinik gigi sareng nunjukkeun jasa anu tiasa dipilih tina daptar harga anu tos dikonfigurasi.

Sadaya inpormasi disimpen sareng tiasa diédit dina aplikasi klinik gigi, kalayan nganggap spésifikasi organisasi anjeun. Parangkat lunak akunting pikeun kadali klinik gigi gaduh bagian 'Laporan' anu kalintang kapaké pikeun kapala lembaga. Dina bagian kontrol klinik gigi ieu, anjeun ngadamel laporan anu béda dina kontéks naon waé waktos. Salaku conto, laporan volume penjualan nunjukkeun sabaraha anu diséépkeun pikeun prosedur anu tangtu. Laporan pamasaran ngagambarkeun hasil iklan. Laporan pangendali saham nunjukkeun barang mana anu enggal kedah dipesen deui pikeun ngajantenkeun gudang anjeun lengkep. Aplikasi klinik gigi sanés ngan ukur cocog pikeun sadaya tenaga médis, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngawangun hubungan sareng panyadia barang, tuan tanah sareng perusahaan asuransi. Anjeun tiasa ngaunduh versi gratis tina perangkat lunak akuntansi pikeun klinik gigi tina halaman wéb kami. Otomatiskeun organisasi anjeun ku bantosan program akuntansi klinik gigi!

Kadali hasil sareng ngawaskeun sadaya prosés mangrupikeun konci pikeun netepkeun katertiban di klinik gigi. Tumuwuhna panghasilan sareng pangirangan biaya bakal janten kajadian acak upami anjeun henteu nyatet hasilna. Program akuntansi nangkep indikator dina sadaya titik kontrol, ngawangun dinamika parobihan sareng hubungan akibat-akibat, teras ningalikeun inpormasi anu diolah dina bentuk laporan sareng rekomendasi. Ieu mastikeun konsistensi hasil. Sedengkeun pikeun skala bisnis - ieu mangrupikeun hal anu diimpikeun ku sakur manajer klinik gigi. Bayangkeun anjeun parantos ngahontal titik dimana usaha anjeun leutik teuing dina kaayaan ayeuna. Sareng ngembangna usaha anjeun ngan ukur asup akal dina format toko jasa tambahan. Anjeun parantos ngatasi masalah séwang-séwangan, pakakas, sareng ngiring karyawan. Tapi sakedik patarosan sanésna: Kumaha ngalatih pagawé, pasihan sadayana inpormasi sareng pangalaman anu parantos anjeun pikagaduh? Kumaha anjeun ngendalikeun hasil pagawéanana? Kumaha anjeun netepkeun rencana sareng mariksa hasilna? Otomatisasi bisnis ngajawab sadayana patarosan ieu.

Program akuntansi USU-Soft diwangun dumasar kana prinsip pisah tina fungsi - gumantung kana peran anu didamel karyawan. Aya kalungguhan dasar ('Diréktur', 'Administrator', 'Dokter Gigi Gigi'), tapi salian ti anjeun tiasa nyiptakeun kalungguhan sareng akun pikeun padamel klinik anu sanés, sapertos 'Akuntan', 'Spesialis pamasaran', 'Spesialis ranté pasokan' sareng sajabina. Peran pikeun lebet kana program akuntansi ditangtukeun ku profesi, anu diatur nalika nyiptakeun kartu sareng akun (kecap akses pikeun lebet kana program akuntansi) pikeun unggal padamel. Janten, anjeun kedah ngeusian inpormasi ngeunaan padamelna. Inpormasi anu diperyogikeun minimum nyaéta nami nami, nami tukang sareng profesi. Pikeun nangtoskeun profési, pencét-katuhu dina bidang 'Choose profési' sareng nambihan pilihan tina daptar anu disarankeun (diréktori 'Profesi' parantos dieusian ku kami dina tahap pamasangan program akuntansi, tapi anjeun tiasa ngédit). Upami padamel gaduh sababaraha profési, teu kedah ngadamel sababaraha kartu. Cukup pikeun nangtoskeun sadayana profési na dina hiji. Pikeun ngalakukeun klik-katuhu ieu dina lapangan profési sareng nambihan pilihan tina daptar anu disarankeun.

Aplikasi na ngagaduhan seueur laporan pikeun ngagambarkeun kaayaan pamekaran klinik gigi. Laporan 'Aliran Tunai' nunjukkeun arus masuk kas sareng aliran keluar sareng ngamungkinkeun anjeun ngendalikeunana. Upami laporan kas dintenna sami sareng laporan anu dihasilkeun dina program akuntansi, anjeun tiasa nyarios kalayan yakin yén sadaya pesenan sareng pamayaran parantos dilaksanakeun ngalangkungan program akuntansi, sareng data kauangan tiasa dipercaya.

Laporan 'Panghasilan dumasar daérah kagiatan' ngamungkinkeun anjeun ningali sabaraha artos unggal daérah klinik sareng unggal dokter gigi dibawa. Anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun ngalacak hutang sareng kamajuan pasien, jumlah pengembalian, pangobatan ulang dina garansi, jumlah jasa ditagih, jumlah mayar, sareng métrik kauangan penting sanés. Laporan pasini ngabantosan anjeun ngawaskeun waktos pasién dina klinik. Ieu mangrupikeun kelompok laporan anu penting pisan. Karya aktif sareng aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngahontal tingkat layanan anu anyar sareng ningkatkeun kinerja dokter sareng pangurus, sahingga ningkatkeun kauntungan klinik. Laporan 'Dokter' Beban 'nunjukkeun naha jadwalna diciptakeun kalayan épisién, sakumaha manpaatna unggal dokter ka klinik, sareng dokter mana anu pangasilanna.