harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 245
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti klinik gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi ti klinik gigi
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen akuntansi di klinik gigi


Pagawéan klinik gigi peryogi akuntansi anu saé sareng manajemén tepat waktos ngeunaan klien, dokter gigi sareng pangurus. Parangkat lunak akuntansi klinik gigi mangrupikeun sistem akuntansi fungsional anu ngabantosan kadua administrator sareng dokter gigi sirah. Pikeun nuliskeun aplikasi akuntansi kontrol klinik gigi, anjeun kedah ngetik nami pangguna, dijagi ku kecap akses pribadi, sareng anjeun mencét ikon dina desktop komputer. Nambahkeun kana éta, unggal pangguna parangkat lunak akunting klinik huntu ngagaduhan hak aksés anu tangtu, anu ngawatesan jumlah data anu ditingali sareng dianggo ku pangguna. Otomatisasi klinik gigi dimimitian ku klien 'ngadamel janji. Di dieu, anggota pagawé anjeun nganggo program akuntansi klinik gigi pikeun janji pasini sareng klien. Pikeun ngadaptar pasién anjeun kedah pencét dua kali kana waktos anu diperyogikeun dina tab dokter anu diperlukeun dina jandela rékaman klinik gigi sareng nunjukkeun jasa anu tiasa dipilih tina daptar harga anu tos dikonfigurasi.

Sadaya inpormasi disimpen sareng tiasa diédit dina aplikasi klinik gigi, kalayan nganggap spésifikasi organisasi anjeun. Parangkat lunak akunting pikeun kadali klinik gigi gaduh bagian 'Laporan' anu kalintang kapaké pikeun kapala lembaga. Dina bagian kontrol klinik gigi ieu, anjeun ngadamel laporan anu béda dina kontéks naon waé waktos. Salaku conto, laporan volume penjualan nunjukkeun sabaraha anu diséépkeun pikeun prosedur anu tangtu. Laporan pamasaran ngagambarkeun hasil iklan. Laporan pangendali saham nunjukkeun barang mana anu enggal kedah dipesen deui pikeun ngajantenkeun gudang anjeun lengkep. Aplikasi klinik gigi sanés ngan ukur cocog pikeun sadaya tenaga médis, tapi ogé ngamungkinkeun anjeun ngawangun hubungan sareng panyadia barang, tuan tanah sareng perusahaan asuransi. Anjeun tiasa ngaunduh versi gratis tina perangkat lunak akuntansi pikeun klinik gigi tina halaman wéb kami. Otomatiskeun organisasi anjeun ku bantosan program akuntansi klinik gigi!

Kadali hasil sareng ngawaskeun sadaya prosés mangrupikeun konci pikeun netepkeun katertiban di klinik gigi. Tumuwuhna panghasilan sareng pangirangan biaya bakal janten kajadian acak upami anjeun henteu nyatet hasilna. Program akuntansi nangkep indikator dina sadaya titik kontrol, ngawangun dinamika parobihan sareng hubungan akibat-akibat, teras ningalikeun inpormasi anu diolah dina bentuk laporan sareng rekomendasi. Ieu mastikeun konsistensi hasil. Sedengkeun pikeun skala bisnis - ieu mangrupikeun hal anu diimpikeun ku sakur manajer klinik gigi. Bayangkeun anjeun parantos ngahontal titik dimana usaha anjeun leutik teuing dina kaayaan ayeuna. Sareng ngembangna usaha anjeun ngan ukur asup akal dina format toko jasa tambahan. Anjeun parantos ngatasi masalah séwang-séwangan, pakakas, sareng ngiring karyawan. Tapi sakedik patarosan sanésna: Kumaha ngalatih pagawé, pasihan sadayana inpormasi sareng pangalaman anu parantos anjeun pikagaduh? Kumaha anjeun ngendalikeun hasil pagawéanana? Kumaha anjeun netepkeun rencana sareng mariksa hasilna? Otomatisasi bisnis ngajawab sadayana patarosan ieu.

Program akuntansi USU-Soft diwangun dumasar kana prinsip pisah tina fungsi - gumantung kana peran anu didamel karyawan. Aya kalungguhan dasar ('Diréktur', 'Administrator', 'Dokter Gigi Gigi'), tapi salian ti anjeun tiasa nyiptakeun kalungguhan sareng akun pikeun padamel klinik anu sanés, sapertos 'Akuntan', 'Spesialis pamasaran', 'Spesialis ranté pasokan' sareng sajabina. Peran pikeun lebet kana program akuntansi ditangtukeun ku profesi, anu diatur nalika nyiptakeun kartu sareng akun (kecap akses pikeun lebet kana program akuntansi) pikeun unggal padamel. Janten, anjeun kedah ngeusian inpormasi ngeunaan padamelna. Inpormasi anu diperyogikeun minimum nyaéta nami nami, nami tukang sareng profesi. Pikeun nangtoskeun profési, pencét-katuhu dina bidang 'Choose profési' sareng nambihan pilihan tina daptar anu disarankeun (diréktori 'Profesi' parantos dieusian ku kami dina tahap pamasangan program akuntansi, tapi anjeun tiasa ngédit). Upami padamel gaduh sababaraha profési, teu kedah ngadamel sababaraha kartu. Cukup pikeun nangtoskeun sadayana profési na dina hiji. Pikeun ngalakukeun klik-katuhu ieu dina lapangan profési sareng nambihan pilihan tina daptar anu disarankeun.

Aplikasi na ngagaduhan seueur laporan pikeun ngagambarkeun kaayaan pamekaran klinik gigi. Laporan 'Aliran Tunai' nunjukkeun arus masuk kas sareng aliran keluar sareng ngamungkinkeun anjeun ngendalikeunana. Upami laporan kas dintenna sami sareng laporan anu dihasilkeun dina program akuntansi, anjeun tiasa nyarios kalayan yakin yén sadaya pesenan sareng pamayaran parantos dilaksanakeun ngalangkungan program akuntansi, sareng data kauangan tiasa dipercaya.

Laporan 'Panghasilan dumasar daérah kagiatan' ngamungkinkeun anjeun ningali sabaraha artos unggal daérah klinik sareng unggal dokter gigi dibawa. Anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun ngalacak hutang sareng kamajuan pasien, jumlah pengembalian, pangobatan ulang dina garansi, jumlah jasa ditagih, jumlah mayar, sareng métrik kauangan penting sanés. Laporan pasini ngabantosan anjeun ngawaskeun waktos pasién dina klinik. Ieu mangrupikeun kelompok laporan anu penting pisan. Karya aktif sareng aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngahontal tingkat layanan anu anyar sareng ningkatkeun kinerja dokter sareng pangurus, sahingga ningkatkeun kauntungan klinik. Laporan 'Dokter' Beban 'nunjukkeun naha jadwalna diciptakeun kalayan épisién, sakumaha manpaatna unggal dokter ka klinik, sareng dokter mana anu pangasilanna.