Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 245
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi ti klinik gigi

Perhatosan! Kami milarian wawakil di nagara anjeun!
Anjeun kedah narjamahkeun parangkat lunak sareng ngajual éta dina istilah anu nguntungkeun.
Surélék kami di info@usu.kz
akuntansi ti klinik gigi

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi di klinik gigi

  • order

Operasi klinik huntu ngabutuhkeun manajemén anu hadé sareng pendaptaran tepat waktu pasien, dokter gigi sareng teknisi. Program klinik gigi téh fungsional anu tiasa ngabantosan para resepisisisial sareng dokter sirah. Pikeun ngalebetkeun program kanggo klinik gigi, anjeun kedah gaduh nami pangguna anjeun, dilindungan ku kecap konci pribadi, sareng ikon dina desktop komputer. Salaku tambahan, unggal pangguna tina program klinik pergigian ngagaduhan peran aksés khusus, anu ngabatesan jumlah inpormasi anu ningali para karyawan. Automation klinik gigi dimimitian ku pendaptaran: parantos didieu, para karyawan nganggo program klinik gigi pikeun ngadamel janji sareng penderita. Pikeun ngadaptar penderita, dina jandéla catetan tina klinik dental, anjeun kedah klik dua kali dina anu dipikahoyong dina tab dokter anu khusus sareng nunjukkeun jasa anu tiasa dipilih tina daptar harga pra-dikonfigurasi. Sadaya data dikonpigurasi sareng diédit dina sistem klinik dental, ngitung kana spésifikasi lembaga anjeun. Program pikeun klinik dental ngandung bagian "Laporan" khusus pikeun sirah. Dina bagian ieu kadali klinik gigi, anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha laporan dina kontéks unggal waktosna. Salaku conto, laporan Penjualan Cube nunjukkeun anu nyéépkeun prosedur khusus sareng sabaraha, laporan Pemasaran nunjukkeun efektivitas pariwara, Luar laporan stok nunjukkeun produk mana anu saé saham, jsb. Sistem klinik gigi henteu ngan ukur ngabandingkeun sareng sadaya tanaga médis, tapi ogé tiasa masihan hubungan anjeun sareng pembekal barang, tuan tanah sareng perusahaan asuransi. Anjeun tiasa ngaunduh versi gratis program kanggo klinik dental tina situs wéb kami. Ngajantenkeun bisnis anjeun sareng program klinik gigi!