Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 428
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi pasien di kedokteran gigi

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akuntansi pasien di kedokteran gigi

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Mesen akuntansi pasien di kedokteran gigi

  • order

Éta henteu Rahasia yén kedokteran gigi janten janten garis bisnis anu kasohor dina sababaraha taun katukang. Saban jalma hoyong katingali saé sareng rinci anu penting dina penampilanna mangrupikeun seuri. Sadayana terang kumaha prosés pendaptaran sareng pangobatan di kedokteran gigi lumangsung, tapi sababaraha urang mikir ngeunaan kumaha padamelan sareng akuntansi di lembaga médis khusus ieu diatur. Salah sahiji daérah anu paling penting nyaéta, panginten, kontrol sareng pendaptaran pasien. Akuntansi pikeun pasien di kedokteran gigi mangrupikeun prosés anu rada labuh. Sateuacanna, peryogi diperhatoskeun dina peta kertas kanggo unggal jalma, dimana sadayana riwayat médis dirékam. Éta kajantenan upami upami pasien ngalaman parawatan dina waktos anu sareng sareng sababaraha dokter, anjeunna kedah ngalaksanakeun kartu ieu sareng anjeunna dimana-mana, sareng upami perlu, bawa bareng ka mana waé. Hal ieu nyababkeun sababaraha kasulitan: kartu na ningkat, ngeusi inpormasi. Kadang kartu kaleungitan. Sareng kuring kedah mulangkeun sadayana inpormasi saeutik-saeutik. Seueur dokter gigi anu mikirkeun dina ngémutan prosés pendaptaran pasién. Anu diperyogikeun nyaéta sistem anu bakal ngirangan kertas sareng akuntansi manual alatan teu dipercaya. Solusi anu kapanggih - pendaptaran otomatis pasien di klinik dental, program diperyogikeun pikeun ngadaptar penderita kedokteran gigi. Perkenalan produk IT pikeun ngaoptimalkeun prosés usaha ngamungkinkeun gancang ngagantikeun akuntansi kertas sareng ngaleutikan pangaruh faktor manusa dina sistematisasi sareng ngolah sajumlah informasi anu ageung. Ieu dibébaskeun waktos pikeun pagawe dental supados bakti langkung hadé kana pagelaran tugas langsung. Hanjakalna, sababaraha eksekutif, dina usaha nyimpen artos, mimiti milarian program akuntansi sapertos di Internét, naroskeun situs milarian patarosan sapertos kieu: "download gratis program pendaptaran pasién klinik dental." Tapi éta henteu saderhana. Hasilna, lembaga médis sapertos nampi produk perangkat lunak pikeun ngarékam kualitas anu sangat rendah, sareng kajadian yén inpormasi henteu kaleungitan, sabab teu aya anu tiasa ngajamin pamulihan na. Hasilna, usaha pikeun nyimpen artos janten artos langkung saé. Sakumaha anjeun terang, teu aya kéju gratis. Naon bedana program anu berkualitas tinggi pikeun ngarékam pasién di kedokteran gigi anu kualitasna rendah? Bedana utama nyaéta kasadiaan dukungan téknis ku programer profésional, kitu ogé kamampuan pikeun nyimpen sajumlah inpormasi kanggo waktos anu teu terbatas. Sadaya sipat ieu kalebet dina konsép "réliabilitas". Usaha anu peryogi perangkat lunak kanggo nyayogikeun pendaptaran anu kompeten sareng komprehensif pasien di klinik dental kedah ngartos hiji hal - mustahil pikeun ngundeur program gratis kanggo ngadaptar penderita di klinik dental. Cara anu paling aman nyaéta ngagaleuhan program sapertos kitu sareng ngajamin kualitas sareng kamampuan kanggo ngadamel perobahan sareng perbaikan upami diperyogikeun. Salah sahiji pamimpin pikeun widang program pikeun ngadaptar penderita institusi médis nyaéta pamekaran Kazakhstani spesialis tina Universal Accounting System (USU). Program ieu pikeun pendaptaran penderita kedokteran gigi di waktu anu paling pondok tiasa ngawasa pasar henteu ngan Kazakhstan, tapi ogé nagara CIS anu sanés, ogé nagara-nagara tatangga. Naon anu damel perusahaan tina sagala rupa orientasi milih program USU pikeun automation sareng akuntansi kana prosés produksi?