Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 833
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i dentistit

Kujdes! Ne po kërkojmë përfaqësues në vendin tuaj!
Ju do të duhet të përktheni programin dhe ta shesni me kushte të favorshme.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
kontabiliteti i dentistit

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një kontabilitet të dentistit

  • order

Një ditar për mbajtjen e shënimeve të punës së një dentisti mund të quhet një lloj dokumenti që duhet të mbajë çdo mjek për të kontrolluar punën e një dentisti. Ditari i procesverbalit të punës së dentistit ortoped mund të mos monitorohet siç duhet, pasi dentisti thjesht nuk mund të jetë me kohë, të harrojë ose të mos dëshirojë të regjistrojë procesverbalin e punës së tij në një ditar, sepse jo të gjithë kanë kohë, dëshirë apo faktorë të tjerë. Për fat të mirë, ka një shpëtim nga këto probleme, tani ditari i procesverbalit të punës së dentistit mund të plotësohet automatikisht, ndërsa, domosdoshmërisht, dhe pa humbur kohë. Ne ju paraqesim vëmendjen tuaj një program unik, i cili do t'ju ofrojë mbajtjen e një ditari të regjistrave të punës së një ortopedi dentist dhe do t'ju lejojë të monitoroni punësimin e secilit punonjës - ky është programi Universal System Accounting. Sistemi i Kontabilitetit Universal është një analog elektronik i një ditari në të cilin një mjek mund të hyjë në punë, ose një punonjës që ka autoritetin ta bëjë këtë mund të hyjë në punë në këtë ditar, kështu, regjistrimi i orarit të punës ose emërimet e pacientëve do të sistematizohet dhe gjithmonë mund të monitoroni punësimin e punonjësve me ndihmën e një ditari kaq të dobishëm. Të gjitha veprimet e futura në ditar regjistrohen nga programi, ndërsa tregohet përdoruesi që ka bërë hyrjen në ditar, koha dhe data. Ditari mbahet automatikisht, thjesht duhet të tregoni shërbimin, punonjësit që do të merret me pacientin, kohën dhe datën e hyrjes. Në të njëjtën kohë, nëse përcaktoni një vlerësim të kostos për konsumin e materialit gjatë kryerjes së një shërbimi, programi do të mbajë regjistrime të materialeve dhe do t'i shkruaj ato nga depoja. Platforma ka mundësinë të lidhet me një PBX, e cila do të sigurojë një shpejtësi të lartë të punës me klientët. Për më tepër, sistemi USU ka aftësinë të rregullojë shabllone të diagnozave, ankesave dhe detajeve të tjera që përdoren në ofrimin e shërbimeve për pacientët, kjo ju lejon të optimizoni punën për plotësimin e dokumenteve. Harta e dhëmbëve, e cila është në dispozicion në program, ju lejon të regjistroni rezultatet e operacioneve të caktuara, përveç kësaj, ju mund të tregoni absolutisht çdo dhëmb dhe të bëni një veshje për teknikë me të njëjtën hartë. Me ndihmën e Sistemit të Kontabilitetit Universal, ju mund të mbani automatikisht një ditar për secilin punonjës, ndërsa mund të kufizoni mundësinë e ndryshimit dhe fshirjes së regjistrave, duke kontrolluar punonjësit. USU është një program i gjeneratës së re që do t'ju ndihmojë të zhvilloni stomatologjinë në lartësi të papara dhe të ofroni shërbim cilësor për klientelën tuaj.