Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 669
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i stomatologjisë

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
kontabiliteti i stomatologjisë

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një kontabilitet të stomatologjisë

  • order

Stomatologjia dhe klinikat dentare po hapen kudo. Secili prej tyre ka listën e vet të vizitorëve që preferojnë një institucion të veçantë në varësi të vendit të punës, vendbanimit, gamës së shërbimeve të ofruara, politikës së çmimeve dhe shumë faktorëve të tjerë. Kontabiliteti për klientët e stomatologjisë është një proces shumë i mundimshëm dhe kërkon shumë kohë. Shtë e nevojshme jo vetëm që të ruani dhe azhurnoni informacionin e kontaktit në kohën e duhur, por të gjurmoni historinë mjekësore për secilin, të ruani shumë dokumente të raportimit të detyrueshëm dhe të brendshëm. Ndërsa klinika rritet, së bashku me proceset e prodhimit të klinikës, përmirësohet edhe llogaria e klientëve të qendrës dentare. Për fat të mirë, progresi teknologjik dhe tregu i shërbimeve mjekësore kanë ecur gjithmonë krah për krah. Tani dentistët mund të lejojnë të harrojnë nevojën për të kaluar shumë kohë çdo ditë duke mbushur forma dhe forma të ndryshme, duke ruajtur me dorë kartat e klientit dhe historinë e tyre mjekësore. Tani sistemet e automatizuara të kontabilitetit mund ta bëjnë atë për ta. Deri më tani, Sistemi Universal i Kontabilitetit (USU) ka provuar veten në mënyrën më të mirë. Po pushton me shpejtësi tregun jo vetëm të Kazakistanit, por edhe të vendeve të tjera të CIS. Avantazhi kryesor i USU në krahasim me analogët është cilësia e lartë, besueshmëria dhe lehtësia e përdorimit.