Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 700
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i zyrës dentare

Kujdes! Ne po kërkojmë përfaqësues në vendin tuaj!
Ju do të duhet të përktheni programin dhe ta shesni me kushte të favorshme.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
kontabiliteti i zyrës dentare

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një kontabilitet të zyrës dentare

  • order

Kontabiliteti i zyrës dentare është shumë i rëndësishëm! Automatizimi i zyrës dentare do të hapë një listë të tërë të mundësive të reja për çdo specialist! Softueri i zyrës dentare mbështet kontabilitetin, menaxhimin, madje edhe kontrollin e inventarit! Disa përdorues mund të punojnë në sistemin e zyrës dentare menjëherë. Në të njëjtën kohë, në pjesën e aplikimit të zyrës dentare "Audit" gjithmonë do të jetë e mundur të zbulohet saktësisht se cili nga përdoruesit shtoi këtë ose atë procesverbal ose fshirë. Me ndihmën e programit për punën e zyrës dentare, pritësit mund të pranojnë shpejt pagesën. Pagesa mund të bëhet sipas një liste specifike të çmimeve, mund të jetë një listë e përgjithshme çmimesh ose një listë çmimesh me zbritje ose shpërblime. Programi i monitorimit të zyrës dentare siguron një funksionim të veçantë për kërkimin shkencor, dentistët dhe teknikët, sepse secila prej tyre punon me fushën e tyre të veprimtarisë. Përveç kësaj, programi për funksionimin e zyrës dentare mund të konfigurohet individualisht për secilin institucion: ju mund të vendosni logon e klinikës në dritaren kryesore, emrin e stomatologjisë në titullin e programit, dhe të vendosni temën tuaj të ndërfaqes. Ju mund të njiheni në mënyrë të pavarur me programin për monitorimin e punës së zyrës dentare. Për ta bërë këtë, shkarkoni versionin demo në faqen tonë të internetit dhe filloni! Ju pëlqen programi kompjuterik i zyrës dentare, mund të jeni i sigurt! Puna me një zyrë dentare do të bëhet e thjeshtë dhe e përshtatshme.