Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 585
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Porositni një regjistër kontabël të stomatologjisë

  • order

Secili person u këshillua me një dentist të paktën një herë në jetën e tyre. Institucionet e reja mjekësore po hapen kudo - të dy multidisiplinare me një listë të madhe të shërbimeve mjekësore të ofruara, dhe shumë të specializuara. Për shembull, klinikat dentare dhe zyrat. Ndodh që institucione të tilla në agimin e aktiviteteve të tyre nuk mendojnë veçanërisht për mbajtjen e shënimeve. Besohet se mjafton thjesht regjistrimi i dokumentacionit dhe mbajtja e një regjistri dentar. Fatkeqësisht, kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Ndoshta, në fazën fillestare, kjo qasje ndaj kontabilitetit është vërtet e përshtatshme. Një numër i vogël i pacientëve, vëllime të vogla - të gjithë këta faktorë ndikojnë në metodat e biznesit të ndërmarrjes. Për shembull, regjistrimi manual i pacientit në stomatologji. Sidoqoftë, me rritjen e vëllimit të punës dhe me rritjen e popullaritetit të stomatologjisë ose institucionit tjetër mjekësor, si dhe rritjen e numrit të pacientëve, menaxhmenti i klinikës përballet me një pyetje akute të nevojës për të optimizuar proceset e biznesit. Arsyeja për këtë është mungesa e kohës për të përpunuar një sasi gjithnjë e në rritje të informacionit, pasi dentistët, të mësuar me mbajtjen e shënimeve me dorë, me kalimin e kohës janë të befasuar kur zbulojnë se në vend që të kryejnë detyrat e tyre të drejtpërdrejta, ata shkojnë përpara në plotësimin e dokumentacionit. Për shembull, plotësoni një regjistër të pacientit ose regjistrin e rrezeve dentare dhe rregulloni këto pamje sipas shënimeve në regjistër. Përpjekjet e menaxherit për të mbledhur informacion në lidhje me rezultatet e veprimtarive të stomatologjisë shndërrohen në një dhimbje koke të vërtetë për punonjësit e saj të zakonshëm. Rruga për të dalë nga kjo situatë është kalimi i klinikës në një sistem automatik kontabël. Programi më i mirë për optimizimin e proceseve të biznesit për mirëmbajtjen e revistave elektronike të pacientëve dhe një ditar me rreze X në stomatologji në një ndërmarrje konsiderohet me të drejtë Sistemi i Kontabilitetit Universal (USU). Zhvillimi ynë është softuer për kontabilitetin e menaxhimit dhe përdoret me sukses nga kompani të të gjitha llojeve, përfshirë klinikat dentare dhe zyrat dentare për mirëmbajtjen e revistave elektronike të pacientëve dhe një regjistër të imazheve me rreze X në stomatologji. USU njihet jo vetëm në Republikën e Kazakistanit, por edhe jashtë saj. Funksionaliteti i programit për mbajtjen e një regjistri të pacientëve në USU është shumë i larmishëm, dhe ndërfaqja është e përshtatshme. Programi mund të përdoret nga një person me ndonjë nivel të aftësive kompjuterike personale. USU do të ndihmojë në mirëmbajtjen e një ditar elektronik të pacientëve dentar dhe lehtësimin e punonjësve të dhëmbëve nga nevoja për të ruajtur një vëllim të madh dokumentesh letre, si dhe të bëjë të gjitha punët e përditshme të mërzitshme dhe rutinë për ta, duke liruar kohën e tyre për të zgjidhur probleme më të rëndësishme. Më poshtë ne sjellim në vëmendjen tuaj vetëm disa karakteristika të Sistemit Universal të Kontabilitetit duke përdorur shembullin e softuerit për mirëmbajtjen e regjistrave elektronikë të pacientëve dhe një regjistër të imazheve me rreze X në stomatologji.