Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 697
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i klinikës dentare

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
kontabiliteti i klinikës dentare

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një llogari të klinikës dentare

  • order

Funksionimi i një klinike dentare kërkon menaxhim të mirë dhe regjistrim në kohë të pacientëve, stomatologëve dhe teknikëve. Programi i klinikës dentare është një funksionale që mund të ndihmojë si recepsionistët, ashtu edhe mjekun kokë. Për të hyrë në program për një klinikë dentare, thjesht duhet të keni emrin tuaj të përdoruesit, të mbrojtur nga një fjalëkalim personal dhe një ikonë në desktopin e kompjuterit tuaj. Për më tepër, çdo përdorues i programit të klinikës dentare ka një rol specifik të qasjes, i cili kufizon sasinë e informacionit që punonjësi sheh. Automatizimi i një klinike dentare fillon me regjistrimin: tashmë këtu, punonjësit përdorin programin e klinikës dentare për të bërë një takim me një pacient. Për të regjistruar një pacient, në dritaren e regjistrimit të klinikës dentare, duhet të klikoni dy herë në kohën e dëshiruar në skedën e një mjeku specifik dhe të tregoni shërbimet që mund të zgjidhen nga një listë çmimesh e parafiguruar. Të gjitha të dhënat konfigurohen dhe redaktohen në sistemin e klinikës dentare, duke marrë parasysh specifikat e institucionit tuaj. Programi për klinikën dentare përmban një pjesë "Raporte" të specializuara për kokën. Në këtë seksion të kontrollit të klinikës dentare, ju mund të gjeneroni raporte të ndryshme në kontekstin e çdo periudhe kohe. Për shembull, raporti i Sales Cube tregon se kush dhe sa ka shpenzuar një procedurë e veçantë, raporti i marketingut tregon efektivitetin e reklamimit, raporti Out of stock tregon se cilat produkte nuk kanë mbaruar, etj. Sistemi i klinikës dentare jo vetëm që do të apelojë për të gjithë personelin mjekësor, por gjithashtu do t'ju lejojë të krijoni marrëdhënie me furnizuesit e mallrave, pronarët dhe kompanitë e sigurimeve. Ju mund të shkarkoni një version falas të programit për një klinikë dentare nga faqja jonë e internetit. Automatizoni biznesin tuaj me një program të klinikës dentare!