Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 872
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti i pacientëve në stomatologji

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin tuaj!
Ju do të jeni në gjendje të shisni programet tona dhe, nëse është e nevojshme, të korrigjoni përkthimin e programeve.
Na dërgoni me email në info@usu.kz
Kontabiliteti i pacientëve në stomatologji

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një llogari të pacientëve në stomatologji

  • order

Nuk është sekret që stomatologjia është bërë shumë e popullarizuar në vitet e fundit, duke u bërë një biznes që lulëzon nëse ekziston një metodë e duhur e menaxhimit. Gjithkush përpiqet të duket mirë dhe një detaj i rëndësishëm në pikëpamjen e tij ose të saj është një buzëqeshje. Shumica e njerëzve e dinë se si duket procesi i regjistrimit dhe ofrimit të shërbimit në stomatologji, por pak njerëz menduan se si janë të organizuar menaxhimi dhe kontabiliteti në këto organizata të specializuara mjekësore. Një nga sferat më vitale është, mbase, monitorimi dhe regjistrimi i klientëve. Kontabiliteti i pacientëve në stomatologji është një proces mjaft i vështirë. Më parë, ishte thelbësore të ruheshin dokumente letre të secilit klient, ku ishte regjistruar e gjithë karta e historisë mjekësore. Ishte shpesh ajo rast që nëse një klient po i nënshtrohej trajtimit në të njëjtën kohë me disa specialistë, ai ose ajo duhej ta mbante këtë kartelë me vete gjatë gjithë kohës.

Kjo çoi në disa shqetësime: kartat u bënë më të trasha, të mbushura me të dhëna. Ndonjëherë ata ishin të humbur. Dhe ju është dashur të rivendosni të gjitha të dhënat, një regjistrim pas tjetrit. Shumë mjekë dhe klinika po mendojnë për automatizimin e procesit të regjistrimit të pacientit. Ajo që kërkohet është një program i kontabilitetit të pacientëve të stomatologjisë që do të lejonte minimizimin e rrjedhës së dokumenteve të letrës dhe kontabilitetit manual për shkak të cilësisë së tyre të dobët dhe mungesës së besueshmërisë. Zgjidhja u gjet - kontabiliteti i automatizuar i klientëve në stomatologji (një program për të kryer llogaritjen e pacientëve në stomatologji). Futja e programeve IT të menaxhimit të pacientëve të stomatologjisë për të lehtësuar proceset e biznesit bëri të mundur zëvendësimin e shpejtë të kontabilitetit të letrës dhe minimizimin e ndikimit të gabimit njerëzor në sistemimin dhe përpunimin e një sasie të madhe të të dhënave. Kjo çliroi kohën e punonjësve në stomatologji në mënyrë që t'ia kushtojnë një pune më të plotë të detyrave të tyre direkte. Fatkeqësisht, disa menaxherë, duke u përpjekur të kursenin para, filluan të kërkonin programe të tilla të kontabilitetit të menaxhimit të pacientëve të stomatologjisë në Internet, duke kërkuar në faqet e kërkimit me pyetje diçka si kjo: 'shkarkoni falas programin e kontabilitetit të pacientëve të stomatologjisë'. Por nuk është aq e thjeshtë.

Kjo zakonisht rezulton në faktin se institucione të tilla mjekësore marrin një sistem softuer kontabël të kontrollit të pacientit në stomatologji të një cilësie jashtëzakonisht të ulët, dhe ndodh që informacioni të humbet në mënyrë të pashmangshme pa asnjë mënyrë për ta rikthyer atë, pasi askush nuk mund të garantojë rikuperimin e tij. Pra, përpjekja për të kursyer para zakonisht kthehet në shpenzime edhe më të larta. Siç e dini, nuk ka diçka të tillë si djathi falas. Cili është ndryshimi midis një programi me cilësi të lartë të pacientëve që kontabilizojnë në stomatologji dhe një cilësie të ulët? Gjëja kryesore është prania e mbështetjes teknike të specialistëve profesionistë, si dhe aftësia për të mbajtur një sasi të madhe të të dhënave për aq kohë sa ju nevojiten. Të gjitha këto karakteristika janë pjesë e konceptit të 'besueshmërisë'. Kompanitë që kanë nevojë për sisteme të llogaritjes së pacientëve të stomatologjisë në mënyrë që të sigurojnë një llogari kompetente dhe gjithëpërfshirëse të pacientëve në stomatologji duhet të kuptojnë një gjë të rëndësishme - është e pamundur të merrni një sistem falas të pacientëve që kontabilizojnë në stomatologji. Mënyra më e sigurt është të blini një aplikacion të tillë së bashku me një garanci të cilësisë dhe aftësinë për të bërë ndryshime dhe përmirësime të tij nëse është e nevojshme.

Një nga drejtuesit në fushën e programeve të pacientëve të kontabilitetit në stomatologji është zhvillimi i specialistëve të USU-Soft. Ky program i kontabilitetit të pacientëve në stomatologji në kohën më të shkurtër të mundshme ka fituar tregun jo vetëm të Kazakistanit, por edhe të vendeve të tjera, si dhe atyre fqinjë. Çfarë i bën ndërmarrjet me orientime të ndryshme biznesi të zgjedhin programin USU-Soft të automatizimit dhe kontabilitetit të procesit të prodhimit?

Shabllonët e gatshëm të rekordeve të pacientëve ju ndihmojnë të zvogëloni ndjeshëm kohën që duhet për të plotësuar regjistrin tuaj ambulator. Për më tepër, disponueshmëria e shablloneve siguron që të gjithë mjekët të plotësojnë të dhëna ambulatore sipas të njëjtit model. Për të bërë ndryshime në modelet e zakonshme të regjistrimit ambulator që ndihmojnë në zvogëlimin e ndjeshëm të kohës së nevojshme për t'i plotësuar ato dhe për të optimizuar punën e stafit të klinikës, ju duhet e drejta e hyrjes që ju lejon të modifikoni modelet e zakonshme. Kjo e drejtë e hyrjes ju lejon të redaktoni modelet e regjistrimeve ambulatore edhe pa të drejtën e vlerësimit të redaktimit të të dhënave ambulatore në tërësi. Kur një pacient bën një vizitë fillestare, informacioni në lidhje me ankesat e pacientit, diagnozën, kushtet dentare dhe orale mund të futet në program duke krijuar një ekzaminim fillestar.

Sot, njerëzit gjithnjë e më shumë po kërkojnë një ofrues shërbimi në Internet. Disa njerëz janë më të qetë duke përdorur motorët e kërkimit Yandex dhe Google, disa njerëz përdorin hartat dhe disa njerëz përdorin rrjetet sociale. Nëse marka juaj është e njohur gjerësisht, është e lehtë - klientët e mundshëm do të vijnë në faqen tuaj menjëherë duke shtypur emrin në motorin e kërkimit. Ata mund të telefonojnë nga faqja e internetit ose, nëse ka një formë reagimi, të dërgojnë një kërkesë. Dhe dikush do t'ju gjejë në rrjetet sociale dhe do t'ju shkruaj atje. Aplikimet nga rrjetet sociale tashmë përbëjnë deri në 10% të të gjithë trafikut primar, dhe në rajone këto shifra po rriten gjithashtu. Kjo është arsyeja pse është një domosdoshmëri për të përdorur sistemin e automatizimit të kontabilitetit të pacientëve të stomatologjisë që ju tregon mënyrat më perfekte për të bërë reklamimin e kompanisë tuaj. Bëni hapin e parë në automatizimin e organizatës suaj!