Blini programin

Të gjitha pyetjet mund t’i dërgoni në: info@usu.kz
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 249
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabilitet në stomatologji

Vëmendje! Ju mund të jeni përfaqësuesit tanë në vendin ose qytetin tuaj!

Ju mund të shihni përshkrimin e ekskluzivitetit tonë në katalogun e ekskluzivitetit: ekskluzivitet
Kontabilitet në stomatologji

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Shkarkoni versionin demo

  • Shkarkoni versionin demo

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.


Choose language

Mimi i softverit

monedhë:
JavaScript është fikur

Urdhëroni një kontabilitet në stomatologji


Klinikat dentare kanë qenë gjithmonë shumë të njohura. Nëse më parë shërbimet e stomatologëve ofroheshin në poliklinika, tani ekziston një tendencë për shfaqjen e shumë institucioneve mjekësore me profil të ngushtë, përfshirë stomatologjinë. Ai siguron një gamë të gjerë shërbimesh, nga diagnostikimi te proteza. Kontabiliteti në stomatologji ka veçoritë e veta, siç është lloji i aktivitetit të trajtimit të vetë njerëzve. Këtu, një rol të rëndësishëm luan llogaria e magazinës, kontabiliteti i ilaçeve, llogaritja e punonjësve, llogaritja e kostos së shërbimeve, pagat e personelit, gjenerimi i llojeve të ndryshme të raporteve të brendshme dhe procedurat e tjera. Shumë organizata dentare përballen me domosdoshmërinë për të futur automatizimin në procesin e kontabilitetit. Zakonisht, detyrat e një llogaritari përfshijnë monitorimin e plotë të situatës, aftësinë për të kontrolluar kohën jo vetëm të punës së tyre, por edhe të anëtarëve të tjerë të stafit. Në mënyrë që llogaritari i stomatologjisë të kryejë detyrat e tij ose të saj në mënyrë sa më efikase, automatizimi i procesit të kontabilitetit bëhet thelbësor. Sot, tregu i teknologjisë së informacionit ofron shumë programe të ndryshëm të kontabilitetit të stomatologjisë që e bën punën e një llogaritari dentar më të përshtatshëm. Programi më i mirë i kontabilitetit të stomatologjisë me të drejtë mund të konsiderohet aplikacioni USU-Soft. Ka shumë pro që na ndihmuan të fitojmë në konkurrencën në treg në shumë vende. Programi i kontabilitetit të stomatologjisë dallohet nga lehtësia e përdorimit, besueshmëria dhe paraqitja vizuale e informacionit. Përveç kësaj, mbështetja teknike e aplikacionit USU-Soft kryhet në një nivel të lartë profesional. Kostoja e softuerit të kontabilitetit të stomatologjisë me siguri do t'ju kënaqë. Le të shohim disa nga tiparet e USU-Soft që përdoret si një program kontabël në stomatologji.

Provoni programin tonë të ri. Isshtë një nga aplikacionet më fitimprurëse dhe teknikisht të përparuara në treg. Kurseni kohë dhe zhvilloni biznesin tuaj me një softuer të thjeshtë për tu përdorur, të menaxhimit të stomatologjisë. Zbuloni tipare të fuqishme të kombinuara në një rrjedhë të thjeshtë pune dhe ndërfaqe intuitive të përdoruesit. Bëni më shumë me më pak klikime dhe për më pak para. Aplikimi USU-Soft është ideal për mjekët, pasi ata kursejnë deri në 70% të kohës së tyre duke plotësuar të dhëna mjekësore, ditarë dhe fatura në vetëm disa minuta me softuerin e menaxhimit të stomatologjisë. Orari i takimeve është gjithmonë afër, dhe përkujtesat lejojnë që mjeku dhe pacientët të harrojnë kohën e caktuar. Llogaritja automatike e planit të trajtimit zvogëlon kohën e emërimeve të pacientit. Raportimi transparent i punës së përfunduar sigurohet falë sistemit të kontabilitetit të stomatologjisë, si dhe llogaritjes së shpejtë të shpërblimeve të lidhura me punën e punonjësve. Integrimi me një gamë të gjerë pajisjesh ju jep edhe më shumë mjete për ta bërë stomatologjinë tuaj edhe më efektive. Programi i kontabilitetit të stomatologjisë mbështet regjistrat online të parave të gatshme dhe sistemet e rrezeve x.

Detyrat rutinë dhe veprimet rutinë përmbushen nga aplikacioni. Numëroni sa kohë shpenzojnë mjekët dhe recepsionistët për të plotësuar të dhënat e pacientëve, faturat, raportet, kontratat, ofertat komerciale dhe dokumentet e tjera? Dhe sa orë janë shpenzuar duke i mësuar një të porsaardhuri këto mençuri? Automatizimi i proceseve standarde dhe rutinore u jep punonjësve kohë të vlefshme për punën themelore. Llogaritjet komplekse kryhen në sekonda. Gabimi i një punonjësi të vetëm në llogaritjet komplekse ose plotësimin e raporteve jo standarde mund ta privojë një kompani nga një pjesë e konsiderueshme e të ardhurave të saj. Administratori nuk bën një gabim me qëllim të keq; është një gabim i zakonshëm njerëzor. Softueri nuk është njerëzor, nuk bën gabime. Prandaj shfrytëzojeni këtë mundësi dhe hiqni qafe gabimet përgjithmonë. Caktimi i kohës së punonjësve është gjithashtu një tipar shumë i dobishëm i programit të kontabilitetit të stomatologjisë. Shtë e rëndësishme të planifikoni orarin e secilit punonjës. Për shembull, ndërtoni një zinxhir të tillë të takimeve të një pacienti në mënyrë që mjeku të bëjë punën pa u ngutur në çdo takim. Duke vepruar kështu, zinxhiri nuk do të ketë asnjë vrimë në orar dhe as orë të humbura të punës.

Çfarë është sistemi i monitorimit të trafikut të ilaçeve? Sistemi i unifikuar i kontabilitetit është krijuar për të mbrojtur konsumatorët nga ilaçet e paligjshme dhe t'u sigurojë qytetarëve dhe organizatave një shërbim për të kontrolluar shpejt ligjshmërinë e ilaçeve. Përveç kësaj, futja e sistemit të kontabilitetit të stomatologjisë siguron informacion të detajuar mbi lëvizjen e paketës, si dhe informacion që e bën të pamundur qarkullimin e mëtejshëm (për shembull, informacioni se paketa është shitur ose tërhequr nga qarkullimi për të tjera arsye).

Wiseshtë e mençur të mos mbështetesh në programet e kontabilitetit të stomatologjisë që ofrohen në internet falas. Një menaxher i zgjuar e kupton që një biznes i mirë kërkon një aplikim cilësor. Sidoqoftë, nuk ka as një aluzion të cilësisë në një aplikacion që është falas. Ne ju ofrojmë diçka të veçantë dhe të dobishme në punën e stomatologjisë tuaj. Ne kemi fituar përvojë dhe mund t'ju sigurojmë për cilësinë më të lartë të programit të kontabilitetit të stomatologjisë, si dhe të ekipit të mbështetjes teknike. Profesionistët tanë janë gjithmonë të lumtur t'ju ndihmojnë në problemet tuaja, si dhe t'ju ofrojnë disa funksionalitete të reja të avancuara në paketën e funksioneve tashmë të fituara të aplikacionit USU-Soft. E vetmja gjë që ndan klinikën tuaj dhe këtë program është vendimi që ju duhet të merrni vetë. Ne ju kemi treguar se çfarë mund të arrini me sistemin, pjesa tjetër varet nga ju!