Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 380
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство на забар

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
сметководство на забар

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство на стоматолог


Дневник за сметководство за работа на стоматолозите може да се нарече еден вид документ што мора да го има секој стоматолог за да ги контролира активностите и работењето на специјалисти. Сметководствениот дневник на ортопедскиот стоматолог не може да биде правилно контролиран, бидејќи специјалистот може едноставно да не биде на време, да заборави или да не сака да спроведува дневно сметководство за неговата или нејзината работа, бидејќи не сите имаат време, желба. Освен тоа, се мешаат и други фактори. За среќа, постои решение за овие проблеми. Благодарение на ова решение, дневното сметководство за работата на стоматолозите може да се пополни автоматски. И, во исто време, ова станува рутина што е задолжително да се направи, а во исто време вие и вашиот лекар не губите време. Зборуваме за уникатен систем кој ви обезбедува функции на сметководство на стоматолог и ви овозможува да го следите вработувањето на секој специјалист - ова е софтвер за сметководство USU-Soft. Апликацијата е електронски аналог на рачен дневник, во кој лекар ги внесува резултатите од работата. Вработените кои имаат овластување можат да внесат промени во програмата за сметководство на стоматолог и, со тоа, систематизирање на сметководството на работното време или назначувањето на пациенти и секогаш можете да ги контролирате вработените со помош на ваква корисна програма за сметководство на стоматолози. Сите дејства запишани во програмата за сметководство на стоматолог се зачувуваат, додека работникот што го внел записот во софтверот, како и времето и датумот, се наведени.

Програмата за сметководство на стоматолог работи автоматски; само треба да ја внесете услугата, членот на персоналот кој ќе се справи со клиентот, времето и датумот на закажување. Како додаток на тоа, ако ја наведете цената на потрошувачката на материјал при извршување на услугата, програмата за сметководство на забар води евиденција за материјалите и ги отпишува автоматски од магацинот. Софтверот има можност да биде поврзан со телефонијата, што ви овозможува голема брзина на работа со клиенти. Покрај тоа, апликацијата USU-Soft има функција да се прилагоди во контекст на обрасци за дијагнози, поплаки и други детали што се користат при обезбедување услуги на клиенти. Ова ви овозможува да воспоставите рамнотежа во работата за пополнување на датотеките. Мапата на забите, што е достапна во софтверот, ви помага да ги запишувате резултатите од одредени операции. Покрај тоа, вие го посочувате апсолутно секој заб и направите опис за техничарите со истата мапа. Со помош на USU-Soft, вие автоматски водите дневник за секој вработен, додека може да ја ограничите можноста за промена и бришење на евиденцијата, а со тоа и контрола на вработените. Софтверот е систем на нова генерација на сметководство на стоматолог кој ви помага да ја подобрите стоматологијата и да го доведете нивото на развој до невидени височини и да обезбедите квалитетна услуга за вашите клиенти.

Извештајот „Пред-регистрација“ прикажува податоци за тоа колку состаноци има во моментот. Овие информации ги бележи програмата за сметководство на стоматолог секој ден во исто време. Бидејќи намалувањето на бројот на состаноци понекогаш е поврзано со сезонска или некои празници и градски настани, поиндикативно е да се погледне примерокот за доволно долг период, на пример од минатата година (и месец сличен на тековниот) до тековниот ден. Во добиената табела може да видите колку е наполнет распоредот - бројот на состаноци со секој лекар, а во заградите бројот на регистрирани пациенти за овие состаноци (примарна и повторена посета). Графиконот под табелата покажува како се менува ситуацијата со обемот на работа со текот на времето. Во филтерот „Статус“, можете да изберете кои пациенти ве интересираат - „Примарна посета“ или „Повторена посета“. На пример, имате промоција и сакате да знаете дали работи и привлекува нови пациенти - тогаш ставете ја „Примарна посета“ во статусот (примарни пациенти се оние кои сè уште немале закажано.)

Готови шаблони за амбулантски рекорди ви помагаат значително да го намалите времето потребно за пополнување на вашиот запис за амбулантско. Покрај тоа, имањето шаблони гарантира дека сите лекари пополнуваат амбулантски записи користејќи го истиот образец. За полесно пополнување на амбулантскиот запис, програмата за сметководство на забар исто така стандардно ги конфигурира односите помеѓу „Дијагнозата“ и другите шаблони. Во согласност со избраната дијагноза, програмата за сметководство на забар ги филтрира соодветните „Compалби“, „Анамнеза“ итн. Овие корелации можете да ги уредувате. Кога пациентот ќе дојде на клиника за стоматолог за прв пат, информациите за состојбата на пациентот (поплаки, дијагноза, стоматолошка и орална состојба) може да се внесат во програмата за сметководство на стоматолог. За да го направите ова, треба да креирате првичен документ за испитување. Да се даде упатство на пациентот за цената на лекувањето е начин да се ориентира пациентот во варијантите на трошоците на претстојниот долгорочен и / или скап третман. Тоа му овозможува на лекарот да дава препораки за опциите за третман, поткрепувајќи ги со пресметки. Ова ви помага да обезбедите квалитетна услуга и да ја посеете секој пациент мазноста на внатрешната работа на стоматолошката клиника. Освен тоа, вниманието на деталите сигурно ќе ја придобие довербата на вашите пациенти и како резултат, тие сигурно ќе ја почитуваат репутацијата што може да ја добиете со напредната програма за сметководство и управување со стоматолози USU-Soft.