Рејтинг: 4.9. Број на организации: 113
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководствен дневник за стоматологија

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
сметководствен дневник за стоматологија

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководствен дневник за стоматологија

  • order

Секоја личност се консултираше со стоматолог барем еднаш во животот. Новите медицински установи се отвараат насекаде - и мултидисциплинарни со голем список на дадени медицински услуги и високо специјализирани. На пример, стоматолошки клиники и канцеларии. Се случува ваквите институции во зората на нивните активности да не размислуваат особено за водење на евиденција. Се верува дека е доволно едноставно да се снима документацијата и да се зачува регистар на стоматолози. За жал, ова не е целосно точно. Можеби, во почетната фаза, овој пристап кон сметководството е навистина удобен. Мал број на пациенти, мал обем - сите овие фактори влијаат на методите на работењето на претпријатието. На пример, рачно пријавување на пациенти на стоматологија. Сепак, со зголемувањето на обемот на работа и со зголемената популарност на стоматологијата или друга медицинска установа, како и со растот на бројот на пациенти, раководството на клиниката се соочува со акутно прашање за потребата од оптимизација на деловните процеси. Причината за ова е недостаток на време за обработка на сè поголемо количество на информации, бидејќи стоматолозите, навикнати да водат евиденција со рака, со тек на време се изненадени кога откриваат дека наместо да ги извршуваат своите директни должности, одат напред кон пополнување на документацијата. На пример, пополнете списание за пациенти или стоматолошки рендгенски зраци и наредете ги овие слики според записите во регистарот. Обидите на управителот да собере информации за резултатите од активностите на стоматологијата се претвора во вистинска главоболка за нејзините обични вработени. Излез од оваа ситуација е преминот на клиниката во автоматски сметководствен систем. Најдобрата програма за оптимизирање на деловните процеси за одржување електронски списанија за пациенти и рендгенско списание за стоматологија во претпријатие со право се смета за Универзален сметководствен систем (УСУ). Нашиот развој е софтвер за управување со сметководство и успешно го користи компании од различни области, вклучувајќи стоматолошки клиники и стоматолошки ординации за одржување електронски списанија за пациенти и регистар на рендгенски слики во стоматологијата. УСУ е познат не само во Република Казахстан, туку и во странство. Функционалноста на програмата за водење регистар на пациенти со УСУ е многу разновидна, а интерфејсот е удобен. Програмата може да ја користи лице со кое било ниво на вештини за персонален компјутер. УСУ ќе помогне да се одржи електронско списание за стоматолошки пациенти и да се ослободат стоматолошките работници од потребата да се складираат голем обем хартиени документи, како и да се извршат сите здодевни и рутински секојдневни работи за нив, ослободувајќи го своето време за решавање на поважни проблеми. Подолу ви донесуваме само неколку карактеристики на Универзалниот сметководствен систем користејќи го примерот на софтвер за одржување електронски регистри за пациенти и дневник на рендгенски слики во стоматологијата.