Рејтинг: 4.9. Број на организации: 657
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство во стоматологијата

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
Сметководство во стоматологијата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство во стоматологијата

  • order

Стоматолошките клиники отсекогаш биле многу популарни. Ако порано услугите на стоматолозите беа обезбедени во поликлиники, сега постои тенденција за појава на многу медицински установи со тесен профил, вклучително и стоматологија. Обезбедува широк спектар на услуги од дијагностика до протетика. Сметководството во стоматологијата е специфично, како и самиот вид активност. Овде играат важна улога сметководството на материјали, сметководството во аптека, сметководството на персоналот, пресметката на цената на услугите, платите на вработените, изготвувањето на разни видови внатрешни извештаи и други операции. Многу стоматолошки институции се соочуваат со потреба да го автоматизираат процесот на сметководство. Обично, должностите на сметководителот подразбираат целосна контрола на ситуацијата, можност да го контролираат времето на извршување на не само нивната работа, туку и другите вработени. Со цел сметководителот на стоматологијата да ги извршува своите должности што е можно поефикасно, автоматизацијата на сметководствениот процес станува неопходна. Денес, пазарот на информатичка технологија нуди многу различен софтвер што ја прави работата на стоматолошки сметководител попогодна. Најдобрата програма во оваа област со право може да се смета за Универзален сметководствен систем (УСУ). Има голем број предности што му овозможија да го освои пазарот не само во Казахстан, туку и во другите земји на ЗНД. Програмата се одликува со леснотија на користење, сигурност и визуелно презентирање на информации. Покрај тоа, техничката поддршка на УСУ се спроведува на високо професионално ниво. Вредноста за софтвер за сметководство за стоматолошки пари сигурно ќе ве воодушеви. Да разгледаме некои од можностите на УСУ користејќи го примерот на програма за сметководство за стоматолошка клиника.