Рејтинг: 4.9. Број на организации: 441
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство на стоматолошка клиника

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
сметководство на стоматолошка клиника

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство на стоматолошка клиника

  • order

Работата на стоматолошката клиника бара добро управување и навремена регистрација на пациенти, стоматолози и техничари. Програмата за стоматолошки клиники е функционална што може да им помогне и на рецепционерите и на главниот лекар. За да влезете во програмата за стоматолошка клиника, само треба да имате свое корисничко име, заштитено со лична лозинка и икона на работната површина на вашиот компјутер. Покрај тоа, секој корисник на програмата за стоматолошки клиники има специфична улога за пристап, што ја ограничува количината на информации што вработената ја гледа. Автоматизацијата на стоматолошката клиника започнува со регистрација: веќе тука, вработените ја користат програмата за стоматолошка клиника за да закажат состанок со пациент. За да се регистрирате пациент, во прозорецот за евиденција на стоматолошката клиника, треба да кликнете двапати на посакуваното време во јазичето на одреден лекар и да ги наведете услугите што можат да бидат избрани од претходно конфигуриран ценовник. Сите податоци се конфигурираат и уредуваат во системот на стоматолошки клиники, земајќи ги предвид спецификите на вашата институција. Програмата за стоматолошка клиника содржи дел „Извештаи“ специјализирани за главата. Во овој дел од контролата на стоматолошката клиника, можете да генерирате разни извештаи во контекст на кој било временски период. На пример, извештајот за продажба на коцка покажува кој и колку поминал одредена постапка, извештајот за маркетинг ја покажува ефективноста на рекламирањето, извештајот „Надвор од залиха“ покажува кои производи истекуваат на залиха, итн. Системот за стоматолошки клиники не само што ќе им се допадне на целиот медицински персонал, туку и ќе ви овозможи да воспоставите односи со добавувачи на стоки, сопственици на имот и осигурителни компании. Можете да преземете бесплатна верзија на програмата за стоматолошка клиника од нашата веб-страница. Автоматизирајте го вашиот бизнис со програмата за стоматолошка клиника!