Рејтинг: 4.9. Број на организации: 416
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство на стоматологија

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја!
Beе можете да ги продадете нашите програми и, доколку е потребно, да го поправите преводот на програмите.
Испратете ни на е-пошта на info@usu.kz
сметководство на стоматологија

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

  • Преземете демо верзија

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.


Choose language

Цена на софтвер

Валута:
JavaScript е исклучено

Нарачајте сметководство на стоматологијата

  • order

Стоматологијата и стоматолошките клиники се отвараат насекаде. Секој од нив има свој список на посетители кои претпочитаат една или друга институција во зависност од местото на работа, живеалиштето, опсегот на услуги, политиката на цени и многу други фактори. Сметководството за клиенти на стоматологијата е многу макотрпен и одзема многу време. Неопходно е не само да ги чувате и ажурирате информациите за контакт навремено, туку да се следи медицинската историја за секоја, да се чуваат многу документи за задолжително и внатрешно известување. Како што расте клиниката, заедно со производните процеси на клиниката, се подобрува и сметката на клиентите на стоматолошкиот центар. За среќа, технолошкиот напредок и пазарот на медицински услуги секогаш поминаа рака под рака. Сега стоматолозите можат да си дозволат да заборават на потребата да поминуваат многу време секој ден пополнувајќи различни форми и форми, рачно одржување на клиентските картички и нивната медицинска историја. Сега автоматизираните сметководствени системи можат да го сторат тоа за нив. До денес, Универзалниот сметководствен систем (УСУ) се докажа на најдобар начин. Брзо го освојува пазарот не само Казахстан, туку и други земји од ЗНД. Главната предност на USU во споредба со аналозите е неговиот висок квалитет, сигурност и лесна употреба.