rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 240
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka dokter gigi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi saka dokter gigi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akun akuntansi


Buku log akuntansi karya dokter gigi bisa diarani jinis dokumen sing kudu diduweni saben dokter gigi kanggo ngontrol kegiatan lan operasi spesialis. Buku log akuntansi saka dokter gigi orthopaedic bisa uga ora bisa dikontrol kanthi bener, amarga spesialis kasebut bisa uga ora pas wektune, lali utawa ora pengin nindakake akuntansi saben dinane, amarga ora kabeh duwe wektu, kepinginan. Kajaba iku, faktor liyane uga ngganggu. Untunge, ana solusi kanggo masalah kasebut. Thanks kanggo solusi iki, akuntansi saben dina tumrap para dokter gigi bisa diisi kanthi otomatis. Lan, ing wektu sing padha, iki dadi rutinitas sing wajib ditindakake, lan ing wektu sing padha, sampeyan lan dhokter ora mbuwang wektu. Kita ngomong babagan sistem unik sing nyedhiyakake fungsi akuntansi dokter gigi lan ngidini sampeyan ngawasi panggunaan saben spesialis - iki piranti lunak akuntansi USU-Soft. Aplikasi kasebut minangka analog elektronik saka buku log manual, ing endi dhokter mlebu asil kerja. Karyawan sing duwe wewenang bisa ngetik pangowahan ing program akuntansi dokter gigi lan, mula, akuntansi jam kerja utawa janjian pasien wis sistematis lan sampeyan bisa ngontrol karyawan kanthi terus nggunakake program akuntansi dokter gigi. Kabeh tumindak sing direkam ing program akuntansi dokter gigi disimpen, dene karyawan sing nggawe entri ing piranti lunak, uga wektu lan tanggal dituduhake.

Program akuntansi dokter gigi aktif kanthi otomatis; sampeyan mung kudu ngetik layanan, anggota staf sing bakal menehi hasil karo klien, wektu lan tanggal janjian kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan nuduhake rega konsumsi material nalika menehi layanan, program akuntansi dokter gigi nyimpen cathetan bahan lan nulis saka gudang kanthi otomatis. Piranti lunak kasebut nduweni kemampuan kanggo dihubungake karo telephony, sing nyedhiyakake kacepetan kerja kanthi cepet karo para pelanggan. Kajaba iku, aplikasi USU-Soft nduweni fungsi sing kudu disesuaikan karo konteks template diagnosa, keluhan lan rincian liyane sing digunakake kanggo nyedhiyakake layanan kanggo klien. Iki ngidini sampeyan nggawe imbangan kanggo ngisi file. Peta untu, sing kasedhiya ing piranti lunak, mbantu sampeyan ngrekam asil operasi tartamtu. Kajaba iku, sampeyan pancen nuduhake saben untu lan menehi katrangan kanggo teknisi kanthi peta sing padha. Kanthi pitulung saka USU-Soft, sampeyan kanthi otomatis nyimpen buku log kanggo saben karyawan, nalika sampeyan bisa matesi kemungkinan ngowahi lan mbusak cathetan, mula bisa ngontrol karyawan. Piranti lunak kasebut minangka sistem akuntansi dokter gigi anyar sing mbantu sampeyan ningkatake kedokteran gigi lan nggawa tingkat pangembangan nganti luwih dhuwur lan nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo para klien.

Laporan 'Pra-registrasi' nampilake data babagan jumlah janjian sing saiki ana ing cathetan. Informasi kasebut dicathet dening program akuntansi dokter gigi saben dina sekaligus. Amarga nyuda jumlah janjian kadang-kadang digandhengake karo musiman utawa sawetara preinan lan acara kutha, luwih nuduhake conto kanggo periode sing cukup dawa, kayata taun kepungkur (lan wulan sing padha karo sing saiki) dadi dina saiki. Ing tabel sing diasilake sampeyan bisa ndeleng manawa adoh jadwal wis diisi - jumlah janjian karo saben dhokter, lan ing kurung jumlah pasien sing ndhaptar janjian kasebut (kunjungan utama lan bola-bali). Grafik ing ngisor tabel nuduhake pangowahan kahanan beban kerja suwe-suwe. Ing filter 'Status', sampeyan bisa milih pasien sing disenengi - 'Kunjungan Utama' utawa 'Kunjungan Ulangan'. Contone, sampeyan duwe promosi, lan sampeyan pengin ngerti apa bisa digunakake lan narik kawigaten pasien anyar - banjur lebokake 'Kunjungan Utama' ing status (pasien utama yaiku sing durung duwe janjian.)

Templat rekam rawat inap sing wis siyap mbantu sampeyan nyuda wektu sing cukup kanggo ngisi data rawat inap. Kajaba iku, nduwe template mesthekake yen kabeh dokter ngisi data rawat inap kanthi cithakan sing padha. Supaya luwih gampang ngisi data rawat inap, program akuntansi dokter gigi uga ngonfigurasi kanthi gawan hubungan antarane 'Diagnosis' lan template liyane. Sesuai karo diagnosis sing dipilih, program akuntansi dokter gigi nyaring 'Keluhan', 'Anamnesis', lsp. Sampeyan bisa ngowahi korélasi kasebut. Nalika pasien kaping pisanan teka ing klinik dokter gigi, informasi babagan kondhisi pasien (keluhan, diagnosis, kondisi gigi lan oral) bisa dilebokake ing program akuntansi dokter gigi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggawe dokumen ujian awal. Kanggo menehi pandhuan kanggo pasien babagan biaya perawatan minangka cara kanggo orientasi pasien ing varian biaya perawatan jangka panjang lan / utawa larang. Iki ngidini dhokter kanggo menehi rekomendasi babagan pilihan perawatan, nggawe cadangan karo petungan. Iki mbantu sampeyan nggawe layanan sing berkualitas lan nyebar saben pasien kanthi lancar ing njero klinik dokter gigi. Kajaba iku, perhatian kanggo rincian manawa bakal entuk kapercayan pasien lan akibate dheweke bakal ngajeni reputasi sing bisa dipikolehi kanthi program canggih USU-Soft akuntansi lan manajemen dokter gigi.