Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 240
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka dokter gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara utawa kutha sampeyan!

Sampeyan bisa ndeleng gambaran babagan franchise ing katalog franchise: waralaba
akuntansi saka dokter gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi


Buku log akuntansi karya dokter gigi bisa diarani jinis dokumen sing kudu diduweni saben dokter gigi kanggo ngontrol kegiatan lan operasi spesialis. Buku log akuntansi saka dokter gigi orthopaedic bisa uga ora bisa dikontrol kanthi bener, amarga spesialis kasebut bisa uga ora pas wektune, lali utawa ora pengin nindakake akuntansi saben dinane, amarga ora kabeh duwe wektu, kepinginan. Kajaba iku, faktor liyane uga ngganggu. Untunge, ana solusi kanggo masalah kasebut. Thanks kanggo solusi iki, akuntansi saben dina tumrap para dokter gigi bisa diisi kanthi otomatis. Lan, ing wektu sing padha, iki dadi rutinitas sing wajib ditindakake, lan ing wektu sing padha, sampeyan lan dhokter ora mbuwang wektu. Kita ngomong babagan sistem unik sing nyedhiyakake fungsi akuntansi dokter gigi lan ngidini sampeyan ngawasi panggunaan saben spesialis - iki piranti lunak akuntansi USU-Soft. Aplikasi kasebut minangka analog elektronik saka buku log manual, ing endi dhokter mlebu asil kerja. Karyawan sing duwe wewenang bisa ngetik pangowahan ing program akuntansi dokter gigi lan, mula, akuntansi jam kerja utawa janjian pasien wis sistematis lan sampeyan bisa ngontrol karyawan kanthi terus nggunakake program akuntansi dokter gigi. Kabeh tumindak sing direkam ing program akuntansi dokter gigi disimpen, dene karyawan sing nggawe entri ing piranti lunak, uga wektu lan tanggal dituduhake.

Program akuntansi dokter gigi aktif kanthi otomatis; sampeyan mung kudu ngetik layanan, anggota staf sing bakal menehi hasil karo klien, wektu lan tanggal janjian kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan nuduhake rega konsumsi material nalika menehi layanan, program akuntansi dokter gigi nyimpen cathetan bahan lan nulis saka gudang kanthi otomatis. Piranti lunak kasebut nduweni kemampuan kanggo dihubungake karo telephony, sing nyedhiyakake kacepetan kerja kanthi cepet karo para pelanggan. Kajaba iku, aplikasi USU-Soft nduweni fungsi sing kudu disesuaikan karo konteks template diagnosa, keluhan lan rincian liyane sing digunakake kanggo nyedhiyakake layanan kanggo klien. Iki ngidini sampeyan nggawe imbangan kanggo ngisi file. Peta untu, sing kasedhiya ing piranti lunak, mbantu sampeyan ngrekam asil operasi tartamtu. Kajaba iku, sampeyan pancen nuduhake saben untu lan menehi katrangan kanggo teknisi kanthi peta sing padha. Kanthi pitulung saka USU-Soft, sampeyan kanthi otomatis nyimpen buku log kanggo saben karyawan, nalika sampeyan bisa matesi kemungkinan ngowahi lan mbusak cathetan, mula bisa ngontrol karyawan. Piranti lunak kasebut minangka sistem akuntansi dokter gigi anyar sing mbantu sampeyan ningkatake kedokteran gigi lan nggawa tingkat pangembangan nganti luwih dhuwur lan nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo para klien.

Laporan 'Pra-registrasi' nampilake data babagan jumlah janjian sing saiki ana ing cathetan. Informasi kasebut dicathet dening program akuntansi dokter gigi saben dina sekaligus. Amarga nyuda jumlah janjian kadang-kadang digandhengake karo musiman utawa sawetara preinan lan acara kutha, luwih nuduhake conto kanggo periode sing cukup dawa, kayata taun kepungkur (lan wulan sing padha karo sing saiki) dadi dina saiki. Ing tabel sing diasilake sampeyan bisa ndeleng manawa adoh jadwal wis diisi - jumlah janjian karo saben dhokter, lan ing kurung jumlah pasien sing ndhaptar janjian kasebut (kunjungan utama lan bola-bali). Grafik ing ngisor tabel nuduhake pangowahan kahanan beban kerja suwe-suwe. Ing filter 'Status', sampeyan bisa milih pasien sing disenengi - 'Kunjungan Utama' utawa 'Kunjungan Ulangan'. Contone, sampeyan duwe promosi, lan sampeyan pengin ngerti apa bisa digunakake lan narik kawigaten pasien anyar - banjur lebokake 'Kunjungan Utama' ing status (pasien utama yaiku sing durung duwe janjian.)

Templat rekam rawat inap sing wis siyap mbantu sampeyan nyuda wektu sing cukup kanggo ngisi data rawat inap. Kajaba iku, nduwe template mesthekake yen kabeh dokter ngisi data rawat inap kanthi cithakan sing padha. Supaya luwih gampang ngisi data rawat inap, program akuntansi dokter gigi uga ngonfigurasi kanthi gawan hubungan antarane 'Diagnosis' lan template liyane. Sesuai karo diagnosis sing dipilih, program akuntansi dokter gigi nyaring 'Keluhan', 'Anamnesis', lsp. Sampeyan bisa ngowahi korélasi kasebut. Nalika pasien kaping pisanan teka ing klinik dokter gigi, informasi babagan kondhisi pasien (keluhan, diagnosis, kondisi gigi lan oral) bisa dilebokake ing program akuntansi dokter gigi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggawe dokumen ujian awal. Kanggo menehi pandhuan kanggo pasien babagan biaya perawatan minangka cara kanggo orientasi pasien ing varian biaya perawatan jangka panjang lan / utawa larang. Iki ngidini dhokter kanggo menehi rekomendasi babagan pilihan perawatan, nggawe cadangan karo petungan. Iki mbantu sampeyan nggawe layanan sing berkualitas lan nyebar saben pasien kanthi lancar ing njero klinik dokter gigi. Kajaba iku, perhatian kanggo rincian manawa bakal entuk kapercayan pasien lan akibate dheweke bakal ngajeni reputasi sing bisa dipikolehi kanthi program canggih USU-Soft akuntansi lan manajemen dokter gigi.