Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 240
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka dokter gigi

Manungsa waé! Kita nggolek wakil ing negara sampeyan!
Sampeyan kudu nerjemahake piranti lunak lan adol kanthi sarujuk.
Kirimake email ing info@usu.kz
akuntansi saka dokter gigi

Download versi demo

  • Download versi demo

Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi

  • order

Diary kanggo nyathet cathetan karya dokter gigi bisa diarani jenis dokumen sing saben dokter kudu tetep ngontrol pakaryan dokter gigi. Dhaptar cathetan dhokter orthopedic bisa uga ora dipantau kanthi bener, amarga dhokter bisa uga ora cukup ing wektu, lali utawa ora pengin nyathet rekaman karyane ing buku harian, amarga ora kabeh wong duwe wektu, kepinginan utawa faktor liyane. Untunge, ana keslametan saka masalah kasebut, saiki buku cathetan rekaman dhokter bisa diisi kanthi otomatis, lan, ing wektu sing padha, wajib, lan tanpa mbuwang wektu. Sampeyan menehi perhatian menyang program unik sing bakal nyedhiyakake buku cathetan cathetan karya orthopedist dokter gigi lan ngidini sampeyan ngawasi pagawean saben karyawan - iki minangka program Sistem Universal Accounting. Sistem Akuntansi Universal minangka analog elektronik ing buku harian, ing ngendi dhokter bisa mlebu kerja, utawa karyawan sing duwe wewenang supaya bisa mlebu karya kasebut ing buku harian iki, saéngga nglacak jam kerja utawa nggawe janjian pasien bakal diapratisasi lan sampeyan bisa tansah ngawasi pakaryan karyawan kanthi bantuan buku harian sing migunani. Kabeh tumindak sing ditulis ing buku harian kasebut direkam dening program, dene pangguna sing nggawe entri kasebut diary, wektu lan tanggal dituduhake. Diary kasebut disimpen kanthi otomatis, sampeyan mung kudu nunjukake layanan kasebut, karyawan sing bakal menehi hasil karo pasien, wektu lan tanggal mlebu. Ing wektu sing padha, yen sampeyan nemtokake anggaran biaya kanggo konsumsi materi nalika menehi layanan, program kasebut bakal nyathet bahan lan nulis saka gudang kasebut. Platform kasebut nduweni kemampuan kanggo ngubungake menyang PBX, sing bakal nyedhiyakake karya kanthi cepet kanggo para klien. Kajaba iku, sistem USU nduweni kemampuan kanggo ngatur template diagnosa, keluhan lan rincian liyane sing digunakake kanggo nyedhiyakake layanan kanggo pasien, iki ngidini sampeyan ngoptimalake karya kanggo ngisi dokumen kasebut. Peta untu, sing kasedhiya ing piranti lunak, ngidini sampeyan nyathet asil operasi tartamtu, saliyane, sampeyan bisa menehi tandha kabeh untu lan nggawe klambi kanggo teknisi nganggo peta sing padha. Kanthi bantuan saka Sistem Akuntansi Universal, sampeyan bisa kanthi otomatis nyimpen buku harian kanggo saben karyawan, nalika sampeyan bisa mbatesi kemungkinan ganti lan mbusak cathetan, ngontrol karyawan. USU minangka program generasi anyar sing bakal mbantu ngembangake dhokter menyang papan sing paling dhuwur lan menehi layanan kualitas kanggo klien sampeyan.