Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 343
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka kantor gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
akuntansi saka kantor gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi ing kantor gigi

  • order

Akuntansi kantor gigi penting banget! Otomatisasi kantor gigi mbukak kabeh dhaptar kemungkinan anyar kanggo saben spesialis! Piranti lunak akuntansi kantor gigi ndhukung kontrol akuntansi, manajemen lan uga inventaris. Sawetara pangguna bisa kerja ing sistem akuntansi kantor dental sekaligus. Sanalika, ing bagean saka aplikasi akuntansi 'audit' kantor dental, sampeyan bisa ngerti manawa pangguna sing wis nambahake iki utawa sing ngrekam utawa mbusak. Kanthi bantuan program akuntansi kerja kantor gigi, resepsionis bisa cepet nampa pembayaran. Pembayaran bisa digawe miturut dhaptar rega tartamtu; bisa dadi dhaptar rega umum utawa dhaptar rega kanthi diskon utawa bonus. Program ngawasi lan akuntansi kantor dental nyedhiyakake fungsi sing beda kanggo administrator, dokter gigi lan teknisi, amarga masing-masing bisa digunakake kanthi area kegiatan dhewe-dhewe. Kajaba iku, program akuntansi operasi kantor gigi bisa disesuaikan kanthi beda ing saben institusi: sampeyan bisa nyetel logo klinik ing jendela utama, jeneng kantor gigi ing judhul program akuntansi, lan nyetel dhewe tema antarmuka. Sampeyan bisa mandhiri kanthi mandhiri karo program akuntansi kanggo ngawasi karya kantor gigi. Kanggo nindakake iki, download versi demo saka situs web lan wiwiti! Sampeyan bakal seneng program akuntansi komputer ing kantor gigi, sampeyan bisa yakin! Makarya karo kantor dental dadi gampang lan gampang.

Kestabilan proses kantor dental wis dijamin amarga aplikasi akuntansi. Ing bisnis, kahanan force majeure umume. Administrator bisa lara, lan kabeh komunikasi karo pasien wis kaiket; sawijining karyawan kanthi kabeh data mundur ing sawijining dina lan ora duwe wektu kanggo ngirim kabeh informasi marang wong liya; sepele yen lali utawa kelangan informasi iki utawa kasebut. Otomatis proses bisnis dijamin tumrap kahanan kaya ngono. Kabeh informasi kacathet ing program akuntansi kendali kantor gigi, proses diatur kanthi jelas lan disiyapake, data babagan pasien lan proyek disimpen ing aplikasi akuntansi sampeyan. Stabilitas ora rusak sanajan karyawan anyar dilebokake ing proses kasebut. Dheweke duwe akses menyang kabeh sejarah ing basis data, lan program akuntansi manajemen kantor gigi nyebabake langkah-langkah lan latihan ora mbutuhake wektu akeh. Kanggo mesthekake yen mbesuk jadwal kerja dokter ora 'gabung' ing jadwal kasebut, lan administrator kanthi gampang bisa nyathet pasien, disaranake sampeyan nggawe warna latar mburi sing beda kanggo saben dokter. Kanggo nindakake iki, klik ing 'Ganti warna', pilih sing dipengini, klik sapisan kanthi tombol mouse kiwa lan konfirmasi pilihan kanthi ngeklik 'OK'. Yen klinik sampeyan duwe luwih akeh dhokter tinimbang warna ing program akuntansi manajemen kantor gigi, sampeyan bisa menehi siji warna menyang sawetara dokter - kayata, sing ora bisa kerja ing dina sing padha. Yen sampeyan duwe klinik kanthi cabang lan ing wektu sing padha database pasien umum, bakal ana lapangan tambahan sing bakal ditemtokake ing cabang (utawa cabang) karyawan sing kerja. Sawise ngetik kabeh data sing dibutuhake, simpen kertu karyawan lan kabeh pangowahan.

Kanthi bantuan laporan, direktur utawa manajer bisa nganalisa kahanan urusan ing kantor gigi tanpa kantun poin penting. Kanggo entuk informasi sawetara detik babagan pira perawatan sing wis ditagih dina iki lan wiwit wiwitan wulan, pira sing wis dibayar kanggo tagihan, sing para dokter nyebabake jumlah tagihan, pira pasien anyar sing muncul wiwit wiwitan ing wulan iki, sepira kandhel rekor sawetara dina lan minggu kepungkur, bukak laporan khusus. Kanggo spesialis kanthi peran 'Direktur', mbukak nalika sampeyan miwiti program akuntansi manajemen kantor gigi. Sampeyan bakal weruh lapangan sing dipérang dadi bagean karo grafik lan nomer - iki minangka laporan ringkesan babagan indikator utama klinik. Laporan 'Pasien' digunakake kanggo segmen basis data klien sampeyan kanthi macem-macem paramèter, kayata umur, jenis kelamin, alamat, nomer janjian, nalika janjian kaping pisanan digawe, jumlah perawatan, status akun pribadi, kepiye ngerti babagan klinik , lan liya-liyane. Kanthi laporan iki, sampeyan bisa nglacak kabeh pasien, kalebu sing wis suwe ora ngunjungi klinik, lan kanthi rasional nindakake distribusi SMS (yen sampeyan duwe perjanjian karo pusat SMS) kanthi informasi babagan promosi lan penawaran khusus.

Laporan 'Diskon' dirancang kanggo nganalisis karya diskon - kabeh bebarengan. Utamane, kanggo nglacak kabeh diskon saka karyawan, kanggo ndeleng wilayah endi sing nampa diskon luwih akeh kanggo ngerti apa sampeyan kelangan dhuwit amarga iki lan liya-liyane. Kanthi laporan 'Tagihan lan Pembayaran', sampeyan bisa ndeleng kabeh setoran awis, akun sing ora ditutup, nglacak mbalekne pasien, lan ndeleng persis sing mbayar kas kasebut dibayar. Kanthi laporan 'Layanan sing Disedhiyakake', sampeyan ndeleng informasi babagan kabeh layanan sing diwenehake, priksa manawa dietung kanthi bener kanggo pasien, lan analisa biaya rata-rata ngobati untu tartamtu.

Program tim USU-Soft spesialis profesional banget nawakake akeh kesempatan kanggo ngembangake organisasi medis sampeyan. Gunakake kesempatan kasebut lan atur supaya ing institusi medis.