Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 343
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka kantor gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
akuntansi saka kantor gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi ing kantor gigi

  • order

Akuntansi kantor dental penting banget! Automation kantor dental bakal mbukak dhaptar kabeh kemungkinan anyar kanggo saben spesialis! Piranti lunak kantor dental ndhukung kontrol akuntansi, manajemen, lan malah persediaan! Sawetara pangguna bisa kerja ing sistem kantor gigi kanthi bebarengan. Ing wektu sing padha, ing bagean aplikasi kantor dental "Audit", sampeyan bisa ngerteni manawa pangguna sing nambahake utawa cathetan kasebut utawa wis dibusak. Kanthi bantuan program kasebut kanggo kerja kantor dental, para resepis resepsi bisa nampa pembayaran kanthi cepet. Pembayaran bisa ditindakake miturut dhaptar rega tartamtu, bisa dadi dhaptar rega umum utawa dhaptar rega kanthi diskon utawa bonus. Program ngawasi kantor dental nyedhiyakake fungsi sing kapisah kanggo riset, dokter gigi lan teknisi, amarga saben-saben kerja bisa melu kegiatan dhewe. Kajaba iku, program kanggo operasi kantor dental bisa disesuaikan kanthi masing-masing kanggo saben institusi: sampeyan bisa nyetel logo klinik kasebut ing jendela utama, jeneng dokter gigi ing judhul program, lan nyetel tema antarmuka dhewe. Sampeyan bisa kanthi mandhiri kanthi nduwe program kanggo ngawasi kerja kantor dental. Kanggo nindakake iki, download versi demo ing situs web lan miwiti! Sampeyan bakal seneng program komputer ing kantor gigi, sampeyan bisa yakin! Nggarap kantor gigi bakal dadi gampang lan trep.