rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 343
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi saka kantor gigi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi saka kantor gigi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akun akuntansi ing kantor gigi


Akuntansi kantor gigi penting banget! Otomatisasi kantor gigi mbukak kabeh dhaptar kemungkinan anyar kanggo saben spesialis! Piranti lunak akuntansi kantor gigi ndhukung kontrol akuntansi, manajemen lan uga inventaris. Sawetara pangguna bisa kerja ing sistem akuntansi kantor dental sekaligus. Sanalika, ing bagean saka aplikasi akuntansi 'audit' kantor dental, sampeyan bisa ngerti manawa pangguna sing wis nambahake iki utawa sing ngrekam utawa mbusak. Kanthi bantuan program akuntansi kerja kantor gigi, resepsionis bisa cepet nampa pembayaran. Pembayaran bisa digawe miturut dhaptar rega tartamtu; bisa dadi dhaptar rega umum utawa dhaptar rega kanthi diskon utawa bonus. Program ngawasi lan akuntansi kantor dental nyedhiyakake fungsi sing beda kanggo administrator, dokter gigi lan teknisi, amarga masing-masing bisa digunakake kanthi area kegiatan dhewe-dhewe. Kajaba iku, program akuntansi operasi kantor gigi bisa disesuaikan kanthi beda ing saben institusi: sampeyan bisa nyetel logo klinik ing jendela utama, jeneng kantor gigi ing judhul program akuntansi, lan nyetel dhewe tema antarmuka. Sampeyan bisa mandhiri kanthi mandhiri karo program akuntansi kanggo ngawasi karya kantor gigi. Kanggo nindakake iki, download versi demo saka situs web lan wiwiti! Sampeyan bakal seneng program akuntansi komputer ing kantor gigi, sampeyan bisa yakin! Makarya karo kantor dental dadi gampang lan gampang.

Kestabilan proses kantor dental wis dijamin amarga aplikasi akuntansi. Ing bisnis, kahanan force majeure umume. Administrator bisa lara, lan kabeh komunikasi karo pasien wis kaiket; sawijining karyawan kanthi kabeh data mundur ing sawijining dina lan ora duwe wektu kanggo ngirim kabeh informasi marang wong liya; sepele yen lali utawa kelangan informasi iki utawa kasebut. Otomatis proses bisnis dijamin tumrap kahanan kaya ngono. Kabeh informasi kacathet ing program akuntansi kendali kantor gigi, proses diatur kanthi jelas lan disiyapake, data babagan pasien lan proyek disimpen ing aplikasi akuntansi sampeyan. Stabilitas ora rusak sanajan karyawan anyar dilebokake ing proses kasebut. Dheweke duwe akses menyang kabeh sejarah ing basis data, lan program akuntansi manajemen kantor gigi nyebabake langkah-langkah lan latihan ora mbutuhake wektu akeh. Kanggo mesthekake yen mbesuk jadwal kerja dokter ora 'gabung' ing jadwal kasebut, lan administrator kanthi gampang bisa nyathet pasien, disaranake sampeyan nggawe warna latar mburi sing beda kanggo saben dokter. Kanggo nindakake iki, klik ing 'Ganti warna', pilih sing dipengini, klik sapisan kanthi tombol mouse kiwa lan konfirmasi pilihan kanthi ngeklik 'OK'. Yen klinik sampeyan duwe luwih akeh dhokter tinimbang warna ing program akuntansi manajemen kantor gigi, sampeyan bisa menehi siji warna menyang sawetara dokter - kayata, sing ora bisa kerja ing dina sing padha. Yen sampeyan duwe klinik kanthi cabang lan ing wektu sing padha database pasien umum, bakal ana lapangan tambahan sing bakal ditemtokake ing cabang (utawa cabang) karyawan sing kerja. Sawise ngetik kabeh data sing dibutuhake, simpen kertu karyawan lan kabeh pangowahan.

Kanthi bantuan laporan, direktur utawa manajer bisa nganalisa kahanan urusan ing kantor gigi tanpa kantun poin penting. Kanggo entuk informasi sawetara detik babagan pira perawatan sing wis ditagih dina iki lan wiwit wiwitan wulan, pira sing wis dibayar kanggo tagihan, sing para dokter nyebabake jumlah tagihan, pira pasien anyar sing muncul wiwit wiwitan ing wulan iki, sepira kandhel rekor sawetara dina lan minggu kepungkur, bukak laporan khusus. Kanggo spesialis kanthi peran 'Direktur', mbukak nalika sampeyan miwiti program akuntansi manajemen kantor gigi. Sampeyan bakal weruh lapangan sing dipérang dadi bagean karo grafik lan nomer - iki minangka laporan ringkesan babagan indikator utama klinik. Laporan 'Pasien' digunakake kanggo segmen basis data klien sampeyan kanthi macem-macem paramèter, kayata umur, jenis kelamin, alamat, nomer janjian, nalika janjian kaping pisanan digawe, jumlah perawatan, status akun pribadi, kepiye ngerti babagan klinik , lan liya-liyane. Kanthi laporan iki, sampeyan bisa nglacak kabeh pasien, kalebu sing wis suwe ora ngunjungi klinik, lan kanthi rasional nindakake distribusi SMS (yen sampeyan duwe perjanjian karo pusat SMS) kanthi informasi babagan promosi lan penawaran khusus.

Laporan 'Diskon' dirancang kanggo nganalisis karya diskon - kabeh bebarengan. Utamane, kanggo nglacak kabeh diskon saka karyawan, kanggo ndeleng wilayah endi sing nampa diskon luwih akeh kanggo ngerti apa sampeyan kelangan dhuwit amarga iki lan liya-liyane. Kanthi laporan 'Tagihan lan Pembayaran', sampeyan bisa ndeleng kabeh setoran awis, akun sing ora ditutup, nglacak mbalekne pasien, lan ndeleng persis sing mbayar kas kasebut dibayar. Kanthi laporan 'Layanan sing Disedhiyakake', sampeyan ndeleng informasi babagan kabeh layanan sing diwenehake, priksa manawa dietung kanthi bener kanggo pasien, lan analisa biaya rata-rata ngobati untu tartamtu.

Program tim USU-Soft spesialis profesional banget nawakake akeh kesempatan kanggo ngembangake organisasi medis sampeyan. Gunakake kesempatan kasebut lan atur supaya ing institusi medis.