rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 563
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi ing klinik gigi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi ing klinik gigi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akun akuntansi ing klinik gigi


Karya klinik gigi mbutuhake akuntansi sing apik lan manajemen klien, dokter gigi lan administrator sing tepat wektu. Piranti lunak akun klinik klinik gigi minangka sistem akuntansi fungsional sing mbantu para administrator lan dokter gigi. Kanggo ngetik aplikasi akuntansi kontrol klinik gigi, sampeyan mung kudu ngetik jeneng pangguna, dilindhungi sandhi pribadi, banjur pencet lambang ing desktop komputer. Kajaba iku, saben pangguna piranti lunak akuntansi klinik gigi duwe hak akses tartamtu, sing matesi jumlah data sing dideleng lan digunakake pangguna. Otomatisasi klinik gigi diwiwiti karo klien nggawe janjian. Ing kene, anggota staf sampeyan nggunakake program akuntansi klinik gigi kanggo janjian karo klien. Kanggo ndhaptar pasien, sampeyan kudu klik kaping pindho ing wektu sing dibutuhake ing tab dokter sing dibutuhake ing jendela rekaman klinik gigi lan nunjukake layanan sing bisa dipilih saka dhaptar rega sing wis diatur.

Kabeh informasi disimpen lan bisa diowahi ing aplikasi klinik gigi, kanthi mempertimbangkan spesifikasi organisasi sampeyan. Piranti lunak akuntansi kanggo kontrol klinik gigi duwe bagean 'Laporan' sing migunani banget kanggo kepala institusi. Ing bagean kontrol klinik gigi iki, sampeyan nggawe macem-macem laporan ing konteks wektu apa wae. Contone, laporan volume penjualan nuduhake sepira regane kanggo prosedur tartamtu. Laporan pemasaran nuduhake asil pariwara. Laporan kontrol saham nuduhake barang endi wae sing bakal kudu dipesen maneh supaya gudang sampeyan rampung. Aplikasi klinik gigi ora mung cocog karo kabeh tenaga medis, nanging uga ngidini sampeyan nggawe hubungan karo panyedhiya barang, tuan tanah lan perusahaan asuransi. Sampeyan bisa ndownload versi gratis piranti lunak akuntansi kanggo klinik gigi saka situs web kami. Otomatisake organisasi sampeyan kanthi bantuan program akuntansi klinik gigi!

Kontrol asil lan ngawasi kabeh proses minangka kunci kanggo nggawe katrampilan ing klinik gigi. Wutah penghasilan lan pangurangan biaya bakal dadi kedadeyan acak yen sampeyan ora nglacak asil kasebut. Program akuntansi njupuk indikator ing kabeh titik kontrol, nggawe dinamika pangowahan lan hubungan efek-efek, lan banjur nampilake informasi sing diproses kanthi wujud laporan lan rekomendasi. Iki njamin konsistensi asil. Minangka babagan skala bisnis - iki minangka impen manajer manajer klinik gigi. Bayangake sampeyan wis tekan titik yen bisnis sampeyan sithik banget ing kahanan saiki. Lan ngembangake bisnis sampeyan mung cocog karo format outlet layanan tambahan. Sampeyan wis ngatasi masalah babagan sewa, peralatan, lan karyawan karyawan. Nanging isih ana pitakon liyane: Kepiye nglatih karyawan, menehi kabeh informasi lan pengalaman sing wis dipikolehi? Kepiye cara sampeyan ngontrol gaweyane? Kepiye sampeyan nyetel rencana lan mriksa asil? Otomatisasi bisnis ngatasi kabeh pitakon kasebut.

Program akuntansi USU-Soft dibangun adhedhasar prinsip misahake fungsi - gumantung saka peran sing mlebu karyawan. Ana peran dhasar ('Direktur', 'Administrator', 'Dokter Gigi Gigi'), nanging uga sampeyan bisa nggawe peran lan akun kanggo karyawan klinik liyane, kayata 'Akuntan', 'Spesialis pemasaran', 'Spesialis rantai pasokan' lan liya-liyane. Peran mlebu program akuntansi ditemtokake dening profesi, sing ditemtokake nalika nggawe kertu lan akun (tembung sandhi kanggo mlebu program akuntansi) kanggo saben karyawan. Dadi, sampeyan kudu ngisi informasi babagan karyawan kasebut. Informasi minimal sing dibutuhake yaiku jeneng ngarep, jeneng mburi lan profesi. Kanggo nemtokake profesi, klik-tengen ing kolom 'Pilih profesi' lan tambahake pilihan saka dhaptar sing disaranake (direktori 'Profesi' wis diisi dening kita ing tahap instalasi program akuntansi, nanging sampeyan bisa nyunting). Yen karyawan duwe sawetara profesi, ora prelu nggawe sawetara kertu. Cukup kanggo nemtokake kabeh profesi dadi siji. Kanggo nindakake klik-tengen iki ing lapangan profesi lan tambahake pilihan saka dhaptar sing disaranake.

Aplikasi kasebut duwe akeh laporan kanggo nggambarake kahanan pangembangan klinik gigi. Laporan 'Aliran kas' nuduhake aliran masuk lan arus kas lan ngidini sampeyan ngontrol. Yen laporan kas dina padha karo laporan sing digawe ing program akuntansi, sampeyan bisa ujar kanthi yakin manawa kabeh pesenan lan pembayaran wis ditindakake liwat program akuntansi, lan data finansial bisa dipercaya.

Laporan 'Pendapatan miturut area kegiatan' ngidini sampeyan ndeleng sepira jumlah dhuwit sing ditawakake ing saben klinik lan saben dokter gigi. Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nglacak utang lan kemajuan pasien, jumlah pengembalian, perawatan maneh ing sangisore babar pisan, nomer layanan sing ditagih, jumlah sing dibayar, lan metrik finansial penting liyane. Laporan janjian mbantu sampeyan ngawasi wektu pasien ing klinik. Iki minangka klompok laporan sing penting banget. Kerja aktif karo sampeyan ngidini sampeyan nggayuh layanan anyar lan ningkatake kinerja dokter lan administrator, lan kanthi mangkono nambah bathi klinik. Laporan 'Beban Dokter' nuduhake manawa jadwal digawe kanthi efisien, sepira manfaate dokter kanggo klinik, lan dokter sing paling akeh penghasilan.