Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 563
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi ing klinik gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
akuntansi ing klinik gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi ing klinik gigi

  • order

Operasi klinik pergigian mbutuhake manajemen lan pendaptaran pasien sing tepat ing wektu pasien. Program klinik pergigian minangka fungsional sing bisa mbiyantu panampa resepsi lan dokter sirah. Kanggo mlebu program kasebut kanggo klinik pergigian, sampeyan kudu duwe jeneng pangguna dhewe, dilindhungi dening sandhi pribadi, lan lambang ing desktop komputer. Kajaba iku, saben pangguna program klinik pergigian duwe peran akses khusus, sing mbatesi jumlah informasi sing ditemokake karyawan. Otomasi klinik pergigian diwiwiti kanthi registrasi: saiki wis ana karyawan nggunakake program klinik pergigian kanggo nggawe janjian karo pasien. Kanggo ndhaptar pasien, ing jendela rekaman klinik pergigian, sampeyan kudu klik kaping pindho ing wektu sing dikepengini ing tab dokter tartamtu lan menehi tandha layanan sing bisa dipilih saka dhaptar rega pra-teratur. Kabeh data dikonfigurasi lan diowahi ing sistem klinik pergigian kanthi nganggep spesifik institusi sampeyan. Program kanggo klinik pergigian ngemot bagean "Laporan" khusus kanggo sirah. Ing bagean kontrol klinik gigi, sampeyan bisa ngasilake macem-macem laporan ing konteks wektu apa wae. Contone, laporan Sales Cube nuduhake sapa lan kepiye ngentekake prosedur tartamtu, Laporan Pemasaran nuduhake efektifitas pariwara, Out of stock stock nuduhake produk apa sing ana ing stok, etc. Sistem klinik gigi ora mung ngrayu kabeh personil medis, nanging uga ngidini sampeyan nggawe hubungan karo supplier barang, tuan tanah lan perusahaan asuransi. Sampeyan bisa ndownload versi program gratis kanggo klinik pergigian saka situs web. Otomatis bisnis sampeyan karo program klinik gigi!