rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi ing kedokteran gigi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 638
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi ing kedokteran gigi

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?



Akuntansi ing kedokteran gigi
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.
Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Klinik gigi mesthi misuwur banget. Yen sadurunge layanan dokter gigi disedhiyakake ing poliklinik, saiki ana kecenderungan muncul akeh institusi medis profil sempit, kalebu kedokteran gigi. Nyedhiyakake macem-macem layanan saka diagnostik nganti prostetik. Akuntansi ing kedokteran gigi duwe khasiat, uga jinis kegiatan ngobati wong kasebut dhewe. Ing kene, peran penting ditindakake yaiku akuntansi gudang, akuntansi obat, akuntansi karyawan, pitungan biaya layanan, gaji personel, ngasilake macem-macem jinis laporan batin lan prosedur liyane. Akeh organisasi gigi ngupayakake kabutuhan kanggo ngenalake otomatisasi ing proses akuntansi. Biasane, tugas akuntan kalebu ngawasi kahanan kanthi lengkap, kemampuan kanggo ngontrol wektu ora mung kerjaane, nanging uga anggota staf liyane. Supaya akuntan kedokteran gigi nindakake tugas kanthi efisien, proses otomatisasi proses dadi penting. Saiki, pasar teknologi informasi nyedhiyakake macem-macem piranti lunak akuntansi untu untu sing nggawe gaweyan akuntan gigi luwih trep. Program akuntansi kedokteran gigi paling apik bisa dianggep minangka aplikasi USU-Soft. Nduweni akeh pro sing mbantu kita menang ing kompetisi ing pasar ing pirang-pirang negara. Program akuntansi kedokteran gigi dibedakake kanthi gampang digunakake, linuwih lan presentasi informasi visual. Kajaba iku, dhukungan teknis aplikasi USU-Soft ditindakake kanthi level profesional sing dhuwur. Biaya piranti lunak akuntansi kedokteran gigi mesthi bakal nyenengake sampeyan. Ayo goleki sawetara fitur saka USU-Soft sing digunakake minangka program akuntansi ing kedokteran gigi.

Coba piranti lunak anyar. Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling duwe bathi lan teknis ing pasar. Ngirit wektu lan tuwuh bisnis kanthi gampang nggunakake piranti lunak manajemen kedokteran gigi. Temokake fitur sing kuat dikombinasikake ing alur kerja sing gampang lan antarmuka panganggo sing intuisi. Lakukan luwih akeh kanthi klik luwih sithik lan dhuwit sithik. Aplikasi USU-Soft cocog kanggo dokter, amarga ngirit nganti 70% wektu kanthi ngisi cathetan medis, buku harian lan tagihan mung sawetara menit kanthi piranti lunak manajemen kedokteran gigi. Jadwal janjian mesthi wis cedhak, lan ngelingake supaya dokter lan pasien lali babagan wektu sing wis ditemtokake. Perhitungan rencana perawatan otomatis nyuda wektu janjian pasien. Pelaporan transparan babagan karya sing wis rampung dipesthekake amarga sistem akuntansi kedokteran gigi, uga pitungan cepet saka bonus sing ana gandhengane karo karyawan. Integrasi karo macem-macem peralatan menehi alat luwih akeh kanggo dadi dokter gigi luwih efektif. Program akuntansi kedokteran gigi ndhukung pendaptaran awis online lan sistem sinar-x.

Tugas rutin lan tumindak rutin ditindakake dening aplikasi kasebut. Cacahake pirang-pirang wektu apa sing ditindakake dokter lan resepsionis kanggo ngisi cathetan pasien, tagihan, laporan, kontrak, tawaran komersial, lan dokumen liyane? Lan suwene pirang-pirang jam kanggo mulang kawicaksanan kanggo wong anyar? Otomatis proses standar lan rutin menehi karyawan wektu penting kanggo kerja dhasar. Perhitungan kompleks ditindakake sawetara detik. Kesalahan karyawan siji ing petungan rumit utawa ngisi laporan sing ora standar bisa nyuda perusahaan bagean sing akeh bathi. Administrator ora nggawe kesalahan kanthi ala; iku salah manungsa umum. Piranti lunak kasebut dudu manungsa, ora ana kesalahan. Dadi nggunakake kesempatan iki lan uwalake kesalahan ing salawas-lawase. Nggawe jadwal karyawan uga fitur sing migunani banget saka program akuntansi kedokteran gigi. Penting kanggo ngrancang jadwal saben karyawan. Contone, bangun rantai janjian pasien supaya dokter nindakake tugas tanpa cepet-cepet saben janji. Yen nindakake, rantai kasebut ora bakal duwe bolongan ing jadwal lan ora mbuwang jam kerja.

Apa sistem monitoring lalu lintas obat? Sistem akuntansi gabungan dirancang kanggo nglindhungi konsumen saka obat-obatan ilegal lan nyedhiyakake layanan kanggo warga lan organisasi kanggo mriksa kanthi legalitas obat kasebut. Kajaba iku, introduksi sistem akuntansi kedokteran gigi nyedhiyakake informasi rinci babagan gerakan paket, uga informasi sing ora bisa sirkulasi luwih lanjut (umpamane, informasi yen paket kasebut wis didol utawa ditarik saka sirkulasi kanggo liyane. sebab).

Wicaksana yen ora ngandelake program akuntansi kedokteran gigi sing ditawakake ing Internet kanthi gratis. Manajer sing cerdas ngerti manawa bisnis sing apik butuh aplikasi sing berkualitas. Nanging, malah ora ana kualitas kanggo aplikasi sing gratis. We offer sampeyan soko khusus lan migunani ing karya dentistry. Kita wis entuk pengalaman lan bisa njamin kualitase program akuntansi kedokteran gigi, uga tim dhukungan teknis. Profesional kita seneng nulungi sampeyan nalika ngatasi masalah, uga nawakake sawetara fungsi canggih kanggo paket fungsi sing wis dipikolehi USU-Soft application. Siji-sijine perkara sing misahake klinik lan program iki yaiku keputusan sing kudu sampeyan pilih. Kita wis nuduhake apa sing sampeyan bisa entuk kanthi sistem, sisane gumantung karo sampeyan!