Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 638
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi ing kedokteran gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Akuntansi ing kedokteran gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun ing akun dhokter

  • order

Klinik pergigian wis populer banget. Yen sadurunge layanan dokter gigi diwenehake ing polyclinics, saiki ana kemungkinan kanggo munculna akeh institusi medis sing sempit, kalebu dokter gigi. Nyedhiyakake macem-macem layanan saka diagnosa menyang prosthetics. Akuntansi ing kedokteran gigi khusus, minangka jinis kegiatan kasebut dhewe. Ing kene, peran penting dimainake dening akuntansi materi, akuntansi apotek, akuntansi personel, perhitungan biaya layanan, gaji karyawan, nyiapake macem-macem jinis laporan internal lan operasi liyane. Akeh institusi pergigian diadhepi kudu ngotomatisasi proses akuntansi. Biasane, kewajiban akuntan ngasorake manawa ngontrol kahanan, kemampuan kanggo ngontrol wektu tumindak ora mung karyane, nanging uga karyawan liyane. Supaya akuntan dokter gigi nindakake tugas kanthi efisien, automasi proses akuntansi dadi penting. Dina iki, pasar teknologi informasi nawakake macem-macem perangkat lunak sing beda-beda ndadekake karya akuntan pergigian luwih gampang. Program paling apik ing wilayah kasebut kanthi bener bisa dianggep Sistem Akuntansi Universal (USU). Duwe macem-macem kaluwihan sing ngidini bisa nelukake pasar ora mung ing Kazakhstan, nanging uga ing negara-negara CIS liyane. Program dibedakake kanthi gampang nggunakake, keandalan lan presentasi visual informasi. Kajaba iku, dhukungan teknis USU ditindakake ing level profesional sing dhuwur. Nilai perangkat lunak akun akuntansi pergigian dhuwit mesthi sampeyan seneng. Ayo nimbang sawetara kapabilitas USU nggunakake conto program akuntansi kanggo klinik gigi.