Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 337
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi babagan dhokter

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
akuntansi babagan dhokter

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi babagan kedokteran gigi

  • order

Klinik kedokteran gigi lan gigi mbukak ing endi wae. Masing-masing duwe dhaptar klien dhewe sing seneng institusi tartamtu gumantung ing papan kerja, papan dununge, lan macem-macem layanan sing diwenehake, kabijakan rega lan akeh faktor liyane. Akuntansi klien ing kedokteran gigi minangka proses sing angel banget lan akeh wektu. Sampeyan ora mung kudu nyimpen lan nganyari informasi kontak kanthi tepat wektu, nanging uga kanggo nglacak riwayat kesehatan saben pelanggan, uga nyimpen akeh dokumen pelaporan wajib lan internal. Nalika kedokteran gigi saya gedhe, uga karo proses produksi kedokteran gigi, akuntansi klien pusat gigi uga saya apik. Untunge, kemajuan teknologi lan pasar layanan medis mesthi gandengan. Dokter gigi saiki bisa lali babagan kebutuhan mbuwang akeh wektu saben dina kanggo ngisi macem-macem formulir lan dokumen, kanthi manual njaga kertu pelanggan lan riwayat medis. Saiki sistem akuntansi manajemen kedokteran gigi otomatis bisa digunakake. Nganti saiki, aplikasi USU-Soft akuntansi kedokteran gigi wis mbuktekake kanthi cara paling apik. Kanthi cepet nelukake pasar ing pirang-pirang negara. Kauntungan utama aplikasi akuntansi kedokteran gigi minangka perbandingan karo analog yaiku kualitas, linuwih, lan gampang digunakake.

Administrator lan asisten biasane dibayar miturut jam kerja - jam utawa ganti. Sistem akuntansi kedokteran gigi USU-Soft duwe fitur wektu lan kehadiran sing ngidini manajer dokter gigi kanggo nglacak kapan karyawan teka kerja lan nalika budhal kerja. Kanggo ngaktifake wektu, hubungi tim dhukungan teknis. Yen sampeyan nindakake iki, sampeyan kudu langsung mutusake apa sampeyan pengin nyakup wektu lan rawuh bebarengan karo wektu. Sistem akuntansi kedokteran gigi USU-Soft ngidini sampeyan netep macem-macem jinis tugas sing ditindakake karyawan kanthi macem-macem cara. Nyimpen data rawat inap kanthi elektronik njamin manawa informasi babagan perawatan klien, sing diklumpukake kabeh ing sak papan, ora ilang ing endi wae, lan masalah tulisan tangan sing ora dingerteni dening dokter gigi rampung ditanggulangi. Dokter waos klien sing ngrawat, uga dokter gigi utama dokter gigi, sing duwe akses menyang kabeh kertu, bakal bisa nemokake informasi sing dikepengini kanthi cepet.

Simpen buku perawatan klien. Sawise ngobati pasien, dhokter nggawe cathetan ing buku riwayat riwayat pasien kanggo nulis informasi babagan janjian sadurunge. Dokter kudu nemtokake untu sing dienggo lan ngisi kolom 'Diagnosis', 'Keluhan', 'Anamnesis', 'Tujuan', 'Perawatan', 'Rekomendasi' (yen perlu, sampeyan bisa nambah lapangan liyane utawa mbusak sing ora prelu). Riwayat kasus bisa diisi ora mung dening dokter gigi, nanging uga karyawan sing wis diwenehi hak akses kanggo nyunting rekam rawat ing karyawan liyane. Kanthi gawan, dhokter tanpa hak akses iki mung bisa nggawe lan nyunting riwayat kasus kanggo pasien dhewe.

Nelpon pasien minangka bagean penting saka tugas administrator. Sampeyan bisa nulis pesen teks karo informasi babagan janjian ing sistem akuntansi kedokteran gigi lan ngirim menyang sekelompok wong, banjur telpon pasien sing ora entuk pesen kasebut. Iki gampang yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nelpon utawa dokter gigi wis akeh pasien. Klik ing tombol 'Kirim SMS' ing ndhuwur dhaptar pasien banjur katon jendela pop-up kanthi dhaptar pesen sing nunggu dikirim. Sampeyan bisa ndeleng pasien sing pesen wis dikirim, lan sampeyan uga bisa ndhelikake kanggo ndeleng wong sing pesen durung dikirim. Yen pasien durung ngonfirmasi janjian kasebut, sampeyan bisa gawe jadwal utawa mbatalake janjian kasebut langsung ing program akuntansi kedokteran gigi. Kanggo nemokake kertu pasien kanthi cepet lan masrahake menyang kantor dokter, fitur aplikasi akuntansi mbantu sampeyan. Klik-tengen ing dina sing dikepengini ing tanggalan banjur pilih 'Print kabeh dhaptar janjian tanggal'. Ngurutake abjad digunakake kanthi cepet kanggo nemokake kertu ing file kertas miturut jeneng; ngurutake karo kursi dokter gigi kanggo mbagekake kertu ing kantor, saengga pasien sing dijadwalake janjian paling cepet yaiku ing sisih ndhuwur tumpukan kertas.

Yen sampeyan ora nyimpen kertu kertas kanthi urutan abjad, sampeyan kudu ngganti pilihan cetak ing dhaptar janjian dina. Kanggo nindakake iki, karyawan sing duwe peran 'Direktur' utawa pegawe liyane kanthi ijin ngganti template dokumen kudu menyang 'Setelan', 'Cithakan dokumen', temokake 'Janjian: Pasien kabeh dokter sedina muput' lan ngganti pengurutan miturut jeneng kanggo ngurutake miturut nomer rekaman medis utawa janjian pungkasan.

Keuntungan sistem USU-Soft akuntansi kedokteran gigi bisa digunakake. Kacepetan kerja ing kedokteran gigi mesthi digawe luwih cepet, uga akurasi kerja lan komunikasi langsung karo klien. Nanging, iki ora mung kabeh. Sawise miwiti nggunakake sistem akuntansi kedokteran gigi, sampeyan bakal entuk asil langsung. Nanging, sawetara wektu sawise sampeyan bisa uga rumangsa yen sampeyan cukup percaya karo kita kanggo entuk sawetara fungsi tambahan sing bisa nggawe dokter gigi luwih apik! Kanggo mesthekake fungsi program akuntansi sing sampurna, sampeyan butuh tim programer khusus sing bakal siyap mbantu sampeyan dadi akuntansi nalika mbutuhake. Kaya sing wis diandharake, akuntansi bakal diwenehi perhatian amarga saka program akuntansi!