rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 337
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi babagan dhokter

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi babagan dhokter
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya akun akuntansi babagan kedokteran gigi


Klinik kedokteran gigi lan gigi mbukak ing endi wae. Masing-masing duwe dhaptar klien dhewe sing seneng institusi tartamtu gumantung ing papan kerja, papan dununge, lan macem-macem layanan sing diwenehake, kabijakan rega lan akeh faktor liyane. Akuntansi klien ing kedokteran gigi minangka proses sing angel banget lan akeh wektu. Sampeyan ora mung kudu nyimpen lan nganyari informasi kontak kanthi tepat wektu, nanging uga kanggo nglacak riwayat kesehatan saben pelanggan, uga nyimpen akeh dokumen pelaporan wajib lan internal. Nalika kedokteran gigi saya gedhe, uga karo proses produksi kedokteran gigi, akuntansi klien pusat gigi uga saya apik. Untunge, kemajuan teknologi lan pasar layanan medis mesthi gandengan. Dokter gigi saiki bisa lali babagan kebutuhan mbuwang akeh wektu saben dina kanggo ngisi macem-macem formulir lan dokumen, kanthi manual njaga kertu pelanggan lan riwayat medis. Saiki sistem akuntansi manajemen kedokteran gigi otomatis bisa digunakake. Nganti saiki, aplikasi USU-Soft akuntansi kedokteran gigi wis mbuktekake kanthi cara paling apik. Kanthi cepet nelukake pasar ing pirang-pirang negara. Kauntungan utama aplikasi akuntansi kedokteran gigi minangka perbandingan karo analog yaiku kualitas, linuwih, lan gampang digunakake.

Administrator lan asisten biasane dibayar miturut jam kerja - jam utawa ganti. Sistem akuntansi kedokteran gigi USU-Soft duwe fitur wektu lan kehadiran sing ngidini manajer dokter gigi kanggo nglacak kapan karyawan teka kerja lan nalika budhal kerja. Kanggo ngaktifake wektu, hubungi tim dhukungan teknis. Yen sampeyan nindakake iki, sampeyan kudu langsung mutusake apa sampeyan pengin nyakup wektu lan rawuh bebarengan karo wektu. Sistem akuntansi kedokteran gigi USU-Soft ngidini sampeyan netep macem-macem jinis tugas sing ditindakake karyawan kanthi macem-macem cara. Nyimpen data rawat inap kanthi elektronik njamin manawa informasi babagan perawatan klien, sing diklumpukake kabeh ing sak papan, ora ilang ing endi wae, lan masalah tulisan tangan sing ora dingerteni dening dokter gigi rampung ditanggulangi. Dokter waos klien sing ngrawat, uga dokter gigi utama dokter gigi, sing duwe akses menyang kabeh kertu, bakal bisa nemokake informasi sing dikepengini kanthi cepet.

Simpen buku perawatan klien. Sawise ngobati pasien, dhokter nggawe cathetan ing buku riwayat riwayat pasien kanggo nulis informasi babagan janjian sadurunge. Dokter kudu nemtokake untu sing dienggo lan ngisi kolom 'Diagnosis', 'Keluhan', 'Anamnesis', 'Tujuan', 'Perawatan', 'Rekomendasi' (yen perlu, sampeyan bisa nambah lapangan liyane utawa mbusak sing ora prelu). Riwayat kasus bisa diisi ora mung dening dokter gigi, nanging uga karyawan sing wis diwenehi hak akses kanggo nyunting rekam rawat ing karyawan liyane. Kanthi gawan, dhokter tanpa hak akses iki mung bisa nggawe lan nyunting riwayat kasus kanggo pasien dhewe.

Nelpon pasien minangka bagean penting saka tugas administrator. Sampeyan bisa nulis pesen teks karo informasi babagan janjian ing sistem akuntansi kedokteran gigi lan ngirim menyang sekelompok wong, banjur telpon pasien sing ora entuk pesen kasebut. Iki gampang yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nelpon utawa dokter gigi wis akeh pasien. Klik ing tombol 'Kirim SMS' ing ndhuwur dhaptar pasien banjur katon jendela pop-up kanthi dhaptar pesen sing nunggu dikirim. Sampeyan bisa ndeleng pasien sing pesen wis dikirim, lan sampeyan uga bisa ndhelikake kanggo ndeleng wong sing pesen durung dikirim. Yen pasien durung ngonfirmasi janjian kasebut, sampeyan bisa gawe jadwal utawa mbatalake janjian kasebut langsung ing program akuntansi kedokteran gigi. Kanggo nemokake kertu pasien kanthi cepet lan masrahake menyang kantor dokter, fitur aplikasi akuntansi mbantu sampeyan. Klik-tengen ing dina sing dikepengini ing tanggalan banjur pilih 'Print kabeh dhaptar janjian tanggal'. Ngurutake abjad digunakake kanthi cepet kanggo nemokake kertu ing file kertas miturut jeneng; ngurutake karo kursi dokter gigi kanggo mbagekake kertu ing kantor, saengga pasien sing dijadwalake janjian paling cepet yaiku ing sisih ndhuwur tumpukan kertas.

Yen sampeyan ora nyimpen kertu kertas kanthi urutan abjad, sampeyan kudu ngganti pilihan cetak ing dhaptar janjian dina. Kanggo nindakake iki, karyawan sing duwe peran 'Direktur' utawa pegawe liyane kanthi ijin ngganti template dokumen kudu menyang 'Setelan', 'Cithakan dokumen', temokake 'Janjian: Pasien kabeh dokter sedina muput' lan ngganti pengurutan miturut jeneng kanggo ngurutake miturut nomer rekaman medis utawa janjian pungkasan.

Keuntungan sistem USU-Soft akuntansi kedokteran gigi bisa digunakake. Kacepetan kerja ing kedokteran gigi mesthi digawe luwih cepet, uga akurasi kerja lan komunikasi langsung karo klien. Nanging, iki ora mung kabeh. Sawise miwiti nggunakake sistem akuntansi kedokteran gigi, sampeyan bakal entuk asil langsung. Nanging, sawetara wektu sawise sampeyan bisa uga rumangsa yen sampeyan cukup percaya karo kita kanggo entuk sawetara fungsi tambahan sing bisa nggawe dokter gigi luwih apik! Kanggo mesthekake fungsi program akuntansi sing sampurna, sampeyan butuh tim programer khusus sing bakal siyap mbantu sampeyan dadi akuntansi nalika mbutuhake. Kaya sing wis diandharake, akuntansi bakal diwenehi perhatian amarga saka program akuntansi!