Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 760
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Akuntansi saka pasien ing kedokteran gigi

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara sampeyan!
Sampeyan bakal bisa adol program lan, yen prelu, benerake terjemahan program.
Kirimake email ing info@usu.kz
Akuntansi saka pasien ing kedokteran gigi

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Supaya akun akuntansi ing pasien gigi gigi

  • order

Ora dadi rahasia manawa kedokteran gigi saiki wis misuwur banget ing sawetara taun kepungkur, dadi bisnis sing sukses yen ana cara manajemen sing pas. Kabeh wong ngupayakake tampil apik lan detail sing penting ing pandangane yaiku eseman. Umume wong ngerti proses registrasi lan layanan ing dokter gigi, nanging ana sawetara wong sing mikir kepiye manajemen lan akuntansi ing organisasi medis khusus kasebut diatur. Salah sawijining bidang sing paling penting yaiku, ngawasi lan registrasi klien. Akuntansi pasien ing kedokteran gigi minangka proses sing angel. Sadurunge, penting kanggo nyimpen dokumen kertas kanggo saben klien, ing endi kabeh kertu riwayat medis direkam. Asring kedadeyan yen yen klien lagi ngalami perawatan ing wektu sing padha karo sawetara spesialis, dheweke kudu nggawa kertu iki terus-terusan.

Iki nyebabake sawetara rasa ora nyaman: kertu tambah kenthel, diisi karo data. Kadhangkala dheweke ilang. Lan sampeyan kudu mulihake kabeh data, siji-sijine rekaman liyane. Akeh dokter lan klinik mikir babagan cara otomatis proses registrasi pasien. Sing dibutuhake yaiku program akuntansi pasien kedokteran gigi sing ngidini nyilikake aliran dokumen kertas lan akuntansi manual amarga kualitase kurang apik lan kurang bisa dipercaya. Solusi kasebut ditemokake - akuntansi otomatis klien ing kedokteran gigi (program kanggo nindakake akuntansi pasien ing kedokteran gigi). Pengenalan program TI manajemen pasien dokter gigi kanggo nggampangake proses bisnis bisa ngganteni akuntansi kertas kanthi cepet lan nyuda pengaruh kesalahan manungsa ing sistematisasi lan pamroses data sing akeh. Iki mbebasake wektu karyawan ing kedokteran gigi kanggo nyedhiyakake tugas sing luwih lengkap kanggo tugas langsung. Sayange, sawetara manajer, nyoba ngirit dhuwit, wiwit nggoleki program akuntansi manajemen pasien dokter gigi ing Internet, takon situs telusuran kanthi pitakon kaya mengkene: 'unduh program akuntansi pasien kedokteran gigi gratis'. Nanging iku ora gampang.

Iki biasane nyebabake manawa institusi medis kasebut nampa sistem perangkat lunak akuntansi kontrol pasien ing kedokteran gigi kanthi kualitas sithik, lan kedadeyan informasi kasebut bakal ilang tanpa bisa mulihake, amarga ora ana sing bisa njamin pulih. Dadi, upaya ngirit dhuwit biasane dadi biaya sing luwih dhuwur. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana sing diarani keju gratis. Apa bedane antarane program pasien sing berkualitas ing akuntansi ing dentistry lan sing paling murah? Sing utama yaiku anané dhukungan teknis saka spesialis profesional, uga kemampuan kanggo njaga data kanthi akeh sajrone sampeyan butuh. Kabeh fitur kasebut minangka bagean saka konsep 'reliabilitas'. Perusahaan sing butuh sistem akuntansi pasien dokter gigi kanggo nyedhiyakake akuntansi pasien sing komprehensif ing kedokteran gigi kudu ngerti siji perkara penting - ora bisa entuk sistem pasien gratis sing nyathet ing kedokteran gigi. Cara paling aman yaiku tuku aplikasi kasebut bebarengan karo jaminan kualitas lan kemampuan nggawe perubahan lan perbaikan yen dibutuhake.

Salah sawijining pimpinan bidang program pasien akuntansi ing kedokteran gigi yaiku pangembangan spesialis USU-Soft. Program akuntansi pasien ing kedokteran gigi ing wektu paling cepet bisa menang ing pasar ora mung ing Kazakhstan, nanging uga negara liya, uga sing liya-liyane. Apa sing nggawe perusahaan saka macem-macem orientasi bisnis milih program otomatisasi lan akuntansi USU-Soft kanggo proses produksi?

Cithakan rekaman pasien sing wis siyap mbantu sampeyan nyuda wektu sing cukup kanggo ngisi data rawat inap. Kajaba iku, kasedhiyan template mesthekake yen kabeh dokter ngisi data rawat inap miturut template sing padha. Kanggo nggawe suntingan menyang template rekam rawat inap umum sing mbantu nyuda wektu sing dibutuhake kanggo ngisi lan ngoptimalake karya staf klinik, sampeyan butuh hak akses sing ngidini sampeyan ngowahi template umum. Hak akses iki ngidini sampeyan nyunting template rekaman rawat inap sanajan ora ana hak kanggo nyunting data rawat rawat kanthi sakabehe. Nalika pasien ngunjungi awal, informasi babagan keluhan pasien, diagnosis, kondisi gigi lan lisan bisa dilebokake ing program kanthi nggawe ujian awal.

Saiki, masarakat saya golek panyedhiya layanan ing Internet. Sawetara wong luwih seneng nggunakake mesin telusuran Yandex lan Google, sawetara wong nggunakake peta, lan sawetara wong nggunakake jaringan sosial. Yen merek sampeyan wis kondhang, gampang - calon pelanggan bakal langsung teka ing situs sampeyan kanthi ngetik jeneng kasebut ing mesin telusuran. Dheweke bisa nelpon saka situs kasebut utawa, yen ana formulir saran, kirim panjaluk. Lan ana wong sing bakal nemokake sampeyan ing jaringan sosial lan nulis ing kana. Aplikasi saka jaringan sosial wis nyumbang nganti 10% kabeh lalu lintas utama, lan ing wilayah kasebut, angka kasebut saya akeh. Mula iku kudu nggunakake sistem otomatisasi akuntansi pasien untu-untu sing nuduhake cara paling sampurna kanggo nggawe pariwara ing perusahaan sampeyan. Gawe langkah pertama menyang otomatisasi organisasi sampeyan!