Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 407
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

log accounting ing akun dhokter

Manungsa waé! Sampeyan bisa dadi wakil kita ing negara utawa kutha sampeyan!

Sampeyan bisa ndeleng gambaran babagan franchise ing katalog franchise: waralaba
log accounting ing akun dhokter

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesenan buku akun akuntansi pergigian


Saben wong konsultasi karo dokter gigi paling ora sepisan sajrone urip. Institusi medis anyar dibukak ing endi wae - kaloro multidisiplin kanthi dhaptar layanan medis sing disedhiyakake, lan khusus banget. Contone, klinik-klinik gigi lan kedokteran gigi. Kadadeyan kaya institusi kasebut ing awal kegiatane ora mikir babagan nyimpen cathetan. Dipercaya manawa cukup kanggo mung ngrekam dokumentasi lan njaga registrasi gigi. Sayange, iki ora bener kabeh. Mbok, ing tahap awal, pendekatan akuntansi iki pancen trep. Sawetara klien sithik, volume sithik - kabeh faktor kasebut mengaruhi cara bisnis perusahaan (login pasien manual ing kedokteran gigi). Nanging, kanthi tambah akeh tenaga kerja lan kanthi akeh popularitas kedokteran gigi utawa institusi medis liyane, uga akeh klien, manajemen kedokteran gigi ngadhepi pitakon babagan kebutuhan ngoptimalake proses bisnis.

Alesan kanggo iki yaiku kurang wektu kanggo ngolah informasi sing saya akeh, amarga dokter gigi, sing wis biasa nyimpen rekor kanthi manual, suwe-suwe kaget amarga ora nindakake tugas langsung, dheweke luwih cepet ngrampungake dokumentasi . Contone, isi jurnal klien utawa registrasi sinar-X gigi lan atur gambar kasebut miturut entri ing registri. Upaya manajer kanggo nglumpukake informasi babagan asil kegiatan kedokteran gigi dadi sakit kepala sing nyata kanggo karyawan biasa. Cara metu saka kahanan iki yaiku transisi klinik menyang buku log akuntansi otomatis. Buku log akuntansi paling apik kanggo ngoptimalake proses bisnis njaga buku log pelanggan elektronik lan buku log sinar-X ing kedokteran gigi ing perusahaan dianggep minangka aplikasi akuntansi USU-Soft.

Pangembangan kita minangka piranti lunak kanggo akuntansi manajemen lan sukses digunakake dening kabeh perusahaan, kalebu klinik gigi lan kantor gigi kanggo njaga buku log akuntansi pelanggan elektronik lan dhaptar gambar sinar-X ing kedokteran gigi. USU-Soft dikenal ora mung ing Republik Kazakhstan, nanging uga ing luar negeri. Fungsi logbook akuntansi USU-Soft kanggo njaga dhaptar pasien pancen beda-beda, lan antarmuka luwih gampang. Buku log akuntansi kedokteran gigi bisa digunakake dening wong sing duwe katrampilan komputer pribadi apa wae. Aplikasi akuntansi USU-Soft mbantu njaga buku log elektronik pasien untu lan ngilangi tenaga kerja dental saka kebutuhan kanggo nyimpen dokumen kertas sing akeh, uga kabeh gawean sing rutin lan rutin saben dina, mbebasake wektu kanggo ngatasi masalah sing luwih penting. Ing ngisor iki, sampeyan bakal menehi perhatian mung sawetara fitur saka buku log akuntansi nggunakake conto piranti lunak njaga buku log akuntansi pasien elektronik lan buku log gambar X-ray ing kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft kedokteran gigi penting banget kanggo manajer. Karo sampeyan duwe kontrol lengkap babagan karya dokter gigi. Sampeyan ngerti penghasilan sing diwenehake saben dhokter, uga efisiensi administrator. Sampeyan entuk kesempatan kanggo nggoleki poin sing kuwat lan ringkih ing pakaryan para spesialis: sing konsultasi ora malih dadi perawatan lan liya-liyane. Analisis kabeh karyawan kanthi intelijen buatan lan menehi kabar babagan owah-owahan sing curiga ora bakal ngidini sampeyan ngontrol aktivitas sing kedadeyan ing dokter gigi. Sampeyan ora prelu ngitung gaji karyawan maneh. Aplikasi kasebut cocog banget kanggo tugas kasebut amarga bisa nggawe kesalahan nol. Kajaba iku, sampeyan bisa prédhiksi beban kerja ing dokter gigi lan alokasi pasien lan karyawan kanthi cocog kanggo njamin efektifitas dentist paling efektif.

Buku log akuntansi USU-Soft kontrol kedokteran gigi minangka kanca paling apik karo para administrator. Yen sampeyan ngatur jadwal dokter gigi kanthi gampang lan gampang, sampeyan bakal yakin apa sing kedadeyan ing kedokteran gigi lan iki minangka tandha kontrol lan urutan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggoleki wektu luang kanthi buku log akuntansi manajemen organisasi gigi lan nyathet pasien kanthi gampang. Mesthi, aplikasi kasebut nyepetake dokumen. Duwe template sing wis digawe sithik nyuda wektu layanan pasien lan nyuda kesalahan sing bisa ditindakake. Nyithak invoice lan nampa pembayaran kanggo perawatan sing diwenehake bisa ditindakake ing buku log akuntansi. Sawise sawetara wektu dioperasikake, sampeyan mesthi bakal ngerteni luwih akeh bathi sampeyan. Kita ngerti manawa sampeyan lan spesialis pemasaran ngerti puluhan cara kanggo nambah penghasilan perusahaan liwat alat pemasaran lan perubahan operasional. Buku log akuntansi nglengkapi cara kasebut. Contone, registrasi online ngirit wektu lan saraf para pasien.

Iki menehi dorongan kanggo karma kedokteran gigi lan jumlah operasi liwat buku log akuntansi. Notifikasi push ing aplikasi seluler lan buletin email nggawe sampeyan tetep cekak karo dokter lan pasien: sampeyan ngelingake babagan promosi lan diskon, ngirim warta, uga prosedur. Program bonus nambah kesetiaan pelanggan lan ngajak sampeyan tumindak sing luwih ditarget. Sistem rujukan ngidini sampeyan narik pasien anyar kanthi jumlah minimal kanthi biaya minimal. Kita menehi sampeyan kesempatan kanggo nggayuh kekarepan kanggo nggawa organisasi sing sampeyan kontrol kanggo level sukses anyar!