Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 407
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

log accounting ing akun dhokter

Manungsa waé! Kita nggolek wakil ing negara sampeyan!
Sampeyan kudu nerjemahake piranti lunak lan adol kanthi sarujuk.
Kirimake email ing info@usu.kz
log accounting ing akun dhokter Choose language

Download versi demo

  • Download versi demo

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesenan buku akun akuntansi pergigian

  • order

Saben wong konsultasi karo dokter gigi paling ora sapisan. Institusi medis anyar dibukak ing endi-endi - loro multidisipliner kanthi dhaptar layanan medis sing diwenehake, lan khusus banget. Contone, klinik gigi lan kantor. Mesthine institusi kasebut ing wayah awan kegiatane ora dipikirake babagan nyathet cathetan. Dipercaya manawa cukup kanggo nyathet dokumentasi lan njaga buku log gigi. Sayange, iki ora bener. Mungkin, ing tahap wiwitan, pendekatan akuntansi kasebut pancen trep. Sawetara pasien, volume cilik - kabeh faktor kasebut mengaruhi cara bisnis perusahaan. Contone, pasien kanthi manual mlebu ing kedokteran gigi. Nanging, kanthi nambah jumlah kerja lan kanthi popularitas pergigian gigi utawa institusi medis liyane, uga nambah jumlah pasien, manajemen klinik ngadhepi kebutuhan akut kanggo ngoptimalake proses bisnis. Alesan kanggo iki yaiku kekurangan wektu kanggo ngolah informasi sing saya tambah akeh, wiwit para dokter gigi, wis biasa kanggo nyathet cathetan kanthi tangan, suwe-suwe bakal kaget amarga ora nindakake tugas langsung, dheweke bakal terus ngisi dokumentasi kasebut. Contone, isi jurnal sabar utawa dhaptar X-ray gigi lan atur gambar kasebut miturut entri ing pendaptaran. Usaha manajer kanggo nglumpukake informasi babagan asil saka kegiatan pergigian dadi sirah nyata kanggo karyawan biasa. Cara metu saka kahanan kasebut yaiku transisi klinik menyang sistem akuntansi otomatis. Program paling apik kanggo ngoptimalake proses bisnis kanggo njaga jurnal sabar elektronik lan jurnal sinar-X ing kedokteran gigi ing perusahaan kanthi tepat dianggep Sistem Akuntansi Universal (USU). Pangembangan kita minangka piranti lunak kanggo akuntansi manajemen lan wis sukses digunakake dening perusahaan saka macem-macem lapangan, kalebu klinik gigi lan kantor pergigian kanggo njaga jurnal pasien elektronik lan dhaptar gambar sinar X ing kedokteran gigi. USU dikenal ora mung ing Republik Kazakhstan, nanging uga ing luar negeri. Fungsionalitas program kanggo njaga dhaptar pasien USU beda-beda, lan antarmuka trep. Program kasebut bisa digunakake dening wong kanthi level keterampilan komputer pribadi. USU bakal mbantu njaga jurnal elektronik pasien pergigian lan ngilangi tenaga kerja dokter gigi amarga kudu nyimpen dokumen kertas akeh, uga nindakake kabeh karya saben dina sing mboseni lan rutin kanggo wong-wong mau, mbebasake wektu kanggo ngrampungake masalah sing luwih penting. Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngelingake sawetara fitur Sistem Akuntansi Universal sing nggunakake conto piranti lunak kanggo njaga registrasi pasien elektronik lan log gambar sinar X ing kedokteran gigi.