rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 407
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

log accounting ing akun dhokter

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


log accounting ing akun dhokter
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesenan buku akun akuntansi pergigian


Saben wong konsultasi karo dokter gigi paling ora sepisan sajrone urip. Institusi medis anyar dibukak ing endi wae - kaloro multidisiplin kanthi dhaptar layanan medis sing disedhiyakake, lan khusus banget. Contone, klinik-klinik gigi lan kedokteran gigi. Kadadeyan kaya institusi kasebut ing awal kegiatane ora mikir babagan nyimpen cathetan. Dipercaya manawa cukup kanggo mung ngrekam dokumentasi lan njaga registrasi gigi. Sayange, iki ora bener kabeh. Mbok, ing tahap awal, pendekatan akuntansi iki pancen trep. Sawetara klien sithik, volume sithik - kabeh faktor kasebut mengaruhi cara bisnis perusahaan (login pasien manual ing kedokteran gigi). Nanging, kanthi tambah akeh tenaga kerja lan kanthi akeh popularitas kedokteran gigi utawa institusi medis liyane, uga akeh klien, manajemen kedokteran gigi ngadhepi pitakon babagan kebutuhan ngoptimalake proses bisnis.

Alesan kanggo iki yaiku kurang wektu kanggo ngolah informasi sing saya akeh, amarga dokter gigi, sing wis biasa nyimpen rekor kanthi manual, suwe-suwe kaget amarga ora nindakake tugas langsung, dheweke luwih cepet ngrampungake dokumentasi . Contone, isi jurnal klien utawa registrasi sinar-X gigi lan atur gambar kasebut miturut entri ing registri. Upaya manajer kanggo nglumpukake informasi babagan asil kegiatan kedokteran gigi dadi sakit kepala sing nyata kanggo karyawan biasa. Cara metu saka kahanan iki yaiku transisi klinik menyang buku log akuntansi otomatis. Buku log akuntansi paling apik kanggo ngoptimalake proses bisnis njaga buku log pelanggan elektronik lan buku log sinar-X ing kedokteran gigi ing perusahaan dianggep minangka aplikasi akuntansi USU-Soft.

Pangembangan kita minangka piranti lunak kanggo akuntansi manajemen lan sukses digunakake dening kabeh perusahaan, kalebu klinik gigi lan kantor gigi kanggo njaga buku log akuntansi pelanggan elektronik lan dhaptar gambar sinar-X ing kedokteran gigi. USU-Soft dikenal ora mung ing Republik Kazakhstan, nanging uga ing luar negeri. Fungsi logbook akuntansi USU-Soft kanggo njaga dhaptar pasien pancen beda-beda, lan antarmuka luwih gampang. Buku log akuntansi kedokteran gigi bisa digunakake dening wong sing duwe katrampilan komputer pribadi apa wae. Aplikasi akuntansi USU-Soft mbantu njaga buku log elektronik pasien untu lan ngilangi tenaga kerja dental saka kebutuhan kanggo nyimpen dokumen kertas sing akeh, uga kabeh gawean sing rutin lan rutin saben dina, mbebasake wektu kanggo ngatasi masalah sing luwih penting. Ing ngisor iki, sampeyan bakal menehi perhatian mung sawetara fitur saka buku log akuntansi nggunakake conto piranti lunak njaga buku log akuntansi pasien elektronik lan buku log gambar X-ray ing kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft kedokteran gigi penting banget kanggo manajer. Karo sampeyan duwe kontrol lengkap babagan karya dokter gigi. Sampeyan ngerti penghasilan sing diwenehake saben dhokter, uga efisiensi administrator. Sampeyan entuk kesempatan kanggo nggoleki poin sing kuwat lan ringkih ing pakaryan para spesialis: sing konsultasi ora malih dadi perawatan lan liya-liyane. Analisis kabeh karyawan kanthi intelijen buatan lan menehi kabar babagan owah-owahan sing curiga ora bakal ngidini sampeyan ngontrol aktivitas sing kedadeyan ing dokter gigi. Sampeyan ora prelu ngitung gaji karyawan maneh. Aplikasi kasebut cocog banget kanggo tugas kasebut amarga bisa nggawe kesalahan nol. Kajaba iku, sampeyan bisa prédhiksi beban kerja ing dokter gigi lan alokasi pasien lan karyawan kanthi cocog kanggo njamin efektifitas dentist paling efektif.

Buku log akuntansi USU-Soft kontrol kedokteran gigi minangka kanca paling apik karo para administrator. Yen sampeyan ngatur jadwal dokter gigi kanthi gampang lan gampang, sampeyan bakal yakin apa sing kedadeyan ing kedokteran gigi lan iki minangka tandha kontrol lan urutan. Kajaba iku, sampeyan bisa nggoleki wektu luang kanthi buku log akuntansi manajemen organisasi gigi lan nyathet pasien kanthi gampang. Mesthi, aplikasi kasebut nyepetake dokumen. Duwe template sing wis digawe sithik nyuda wektu layanan pasien lan nyuda kesalahan sing bisa ditindakake. Nyithak invoice lan nampa pembayaran kanggo perawatan sing diwenehake bisa ditindakake ing buku log akuntansi. Sawise sawetara wektu dioperasikake, sampeyan mesthi bakal ngerteni luwih akeh bathi sampeyan. Kita ngerti manawa sampeyan lan spesialis pemasaran ngerti puluhan cara kanggo nambah penghasilan perusahaan liwat alat pemasaran lan perubahan operasional. Buku log akuntansi nglengkapi cara kasebut. Contone, registrasi online ngirit wektu lan saraf para pasien.

Iki menehi dorongan kanggo karma kedokteran gigi lan jumlah operasi liwat buku log akuntansi. Notifikasi push ing aplikasi seluler lan buletin email nggawe sampeyan tetep cekak karo dokter lan pasien: sampeyan ngelingake babagan promosi lan diskon, ngirim warta, uga prosedur. Program bonus nambah kesetiaan pelanggan lan ngajak sampeyan tumindak sing luwih ditarget. Sistem rujukan ngidini sampeyan narik pasien anyar kanthi jumlah minimal kanthi biaya minimal. Kita menehi sampeyan kesempatan kanggo nggayuh kekarepan kanggo nggawa organisasi sing sampeyan kontrol kanggo level sukses anyar!