harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 650
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit


Akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit dina Software USU diayakeun dina modeu waktos ayeuna, janten naon waé operasi anu dilakukeun ku lembaga kiridit langsung dipidangkeun dina akuntansi sareng dina waktos anu sami didokumentasikeun pikeun ngalaporkeun, samentawis stafna henteu ilubiung dina salah sahiji prosedur ieu, tapi ngan ukur dina ngajalankeun operasi nyalira sareng pendaptaran dina bentuk éléktronik. Teras, sadaya tindakan, kalebet akuntansi sareng pelaporan, dilakukeun ku otomatis: ngumpulkeun inpormasi pangguna anu mastikeun transaksi anu dilakukeun, milah-milah ku prosés, obyék, subyek, sareng ngitung indikator anu tunduk kana akuntansi sareng dilebetkeun kana pelaporan anu dihasilkeun sacara otomatis, sareng hasil anu diala langsung ditingalikeun dina dokumén anu pakait sareng prosedur akuntansi.

Otomatisasi akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit ningkatkeun prosés internal anu ngagaduhan lembaga kiridit dina kagiatanana, ngatur tugas sareng padamelan tanaga, netepkeun kendali kana akuntansi sareng ngalaporkeun, ngagancangkeun patukeuran inpormasi, sareng, ningkatkeun efisiensi sareng kabeneran akuntansi, kualitas ngalaporkeun sareng prosés perusahaan gancang, ngirangan biaya lembaga kiridit ku ngirangan biaya tanaga kerja sareng ningkatkeun produktivitas tenaga kerja, salaku hasilna, bakal ngakibatkeun optimasi laba. Ngagunakeun otomatisasi akuntansi sareng pelaporan, lembaga kiridit nyusun sadaya prosés pikeun nyimpen rékaman kagiatanana sareng sistematisasina inpormasi ngeunaan sababaraha jinis ngalaporkeun, kalebet akuntansi pikeun counterparties sareng pelaporan statistik pikeun régulator, samentawis otomatisasi masih ngahasilkeun sadaya dokuméntasi naon waé tina ngalaporkeun.

Kusabab kitu, partisipasi karyawan lembaga kiridit dikaminimalkeun dina otomatisasi kagiatanana, kalebet akuntansi sareng pelaporan, kumargi program otomatis ngalaksanakeun seueur fungsi sareng, maka, dianggo tibatan tanaga, anu tanggung jawabna ayeuna ngan ukur nambihan bacaanana ka Bentuk éléktronik anu parantos didadarkeun di luhur, anu masing-masing pikeun sadaya pagawé sareng nyayogikeun tanggel waler pribadi pikeun kualitas inpormasi anu dipasang dina éta sareng akrual otomatis tina imbalan bulanan, kalayan ngémutan inpormasi anu dipasang dina éta.

Otomatisasi lembaga kiridit ngatur kagiatan tanaga, ngémutan waktos sareng ruang lingkup padamelan pikeun unggal operasi anu dilakukeun, ngadamel karya pribadi aranjeunna, nawiskeun balok masing-masing sareng daérah damel masing-masing - hiji bidang tanggel waler dina kompeténsi sareng tugas anu ditugaskeun. Dina waktos anu sasarengan, otomatisasi akuntansi sareng ngalaporkeun lembaga kiridit nyayogikeun bentuk éléktronik anu dihijikeun salaku jurnal karya masing-masing pikeun nyepetkeun prosedur entri data anu dilakukeun ku pangguna unggal dinten, sahingga ningkatkeun kagancangan prosés, sapertos didadarkeun di luhur. Ngahijikeun bentuk anu ditawarkeun ku otomatis ngarahkeun kana ngahijina operasi, nyandak palaksanaan na kana automatism, anu diperyogikeun ngaoptimalkeun kagiatan. Dina waktos anu sasarengan, otomatisasi lembaga kiridit ngadaptarkeun jumlah padamelan anu dilakukeun ku pangguna dina waktosna, numutkeun standarisasi operasi, sareng nganilai efektivitas masing-masing saatos waktos dina persiapan ngalaporkeun internal kalayan analisa sadaya jinis padamelan sareng tanaga anu kalibet dina éta.

Otomatisasi lembaga kiridit ngamungkinkeun anjeunna gaduh analisis anu teratur pikeun kagiatanana, kalebet panaksian status aplikasi pinjaman anu nguntungkeun, janten analisa aranjeunna ngamungkinkeun pikeun ngontrol paripolah konsumén, patuh kana kaayaan kiridit, waktuna mayar, sareng jumlah hutang anu aya. Kedah ditambihkeun yén ngan ukur Software USU anu nyayogikeun analisis otomatis dina bagéan harga ieu, sedengkeun tawaran anu sami ti pangembang sanés ngan ukur tiasa nawiskeun ku biaya anu langkung ageung tina program. Lembaga kiridit nampi henteu ngan ukur laporan sareng analisa sadaya jinis padamelan tapi ogé statistik indikator kalayan dinamika parobihan dina waktos-waktos kapengker, anu ngamungkinkeun perencanaan anu épéktip pikeun masa depan, ngémutan akumulasi data sareng ngaduga hasilna, ngekstrapolasi aranjeunna numutkeun trend dicirikeun.

Program ieu dipasang dina komputer lembaga kiridit ku spesialis urang, tanpa ngalibetkeun tanaga na dina pamasangan, tapi nawiskeun presentasi pondok pikeun sadaya kamampuan parangkat lunak, anu ogé ngamungkinkeun para karyawan pikeun gancang kenal sareng fungsina pikeun pamekaran anu suksés. Sanaos produk kami bénten sareng anu sanés ku navigasi anu merenah sareng panganteur saderhana, ieu ngamungkinkeun anjeun ngalibetkeun tanaga dina pagawéan tanpa katerampilan pangguna, nyayogikeun sistem otomatis ku inpormasi anu beragam. Inpormasi anu béda sapertos ngabantosan nyusun pedaran anu langkung lengkep sareng langkung jero ngeunaan kaayaan prosés sareng operasi anu ayeuna dilakukeun dina hiji waktos dina lembaga kauangan.

Pikeun personalisasi pangguna anu dianggo, pilihan langkung ti 50 pilihan desain antar muka ditawarkeun ngalangkungan roda gulung anu merenah dina layar utama. Pangguna nampi aksés misah kana data jasa, diwatesan ku ruang lingkup tugas sareng kakuatanana, ku masihan login sareng kecap akses pribadi. Personalisasi login nyayogikeun kanggo ngalaksanakeun bentuk éléktronik pribadi, anu gampang dikontrol pikeun kualitas, waktos pelaksanaan, sareng reliabilitas data. Kontrol mangrupikeun tanggung jawab manajemén, anu ngagaduhan aksés gratis ka sadaya dokumén, ngagunakeun fungsi Inok pikeun nyepetkeun prosedur pikeun mariksa log.

Tina basis data anu kabentuk dina sistem otomatis, basa klien, noménklatur, dasar pinjaman, basis pangguna, sareng anu sanésna dipidangkeun pikeun akuntansi sareng ngalaporkeun sababaraha jinis kagiatan. Hal utama dina akuntansi pikeun pinjaman nyaéta dasar pinjaman, anu ngandung henteu ngan ukur daptar lengkep tapi ogé inpormasi lengkep dina unggal aplikasi kalayan istilah, jumlah, sareng kaayaan. Pikeun unggal pinjaman, anjeun tiasa ningalikeun daptar lengkep operasional anu dilakukeun di lembaga kiridit saprak diterbitkeun, kalebet tanggal, nami tugas-tugas anu parantos dilakukeun, sareng hasil anu diala. Unggal operasi anu dilakukeun dina database pinjaman dipasihan status sareng warna anu kapisah pikeun kontrol visual ngeunaan kaayaan pinjaman ayeuna pikeun gancang nganilai éta.

Sistem otomatis lembaga kiridit sacara lega ngagunakeun visualisasi warna tina indikator, anu ngahémat waktos pangguna dina nganilai prosés ayeuna sareng ngahontal hasil. Dasar pinjaman tiasa gampang diurutkeun dumasar status kanggo nyorot daérah padamelan anu saleresna, anu ngabantosan pikeun misahkeun operasi perusahaan sareng, janten, nyepetkeun palaksanaannana. Henteu kirang penting tibatan dasar pinjaman nyaéta basis klien, dimana henteu ngan ukur data pribadi sareng kontak peminjam anu konsentrat tapi riwayat interaksi anu lengkep sareng masing-masing dikumpulkeun. Di dieu, daptar kontak anu sami sareng unggal klien kabentuk, dimana sadaya tindakan anu dilakukeun dituduhkeun ku tanggal, kalebet telepon, serat, sareng hasil kontak.

Klién dibagi kana kategori dumasar kana klasifikasi anu dipilih ku lembaga kiridit, ieu ngamungkinkeun anjeun ngatur hubungan sareng kelompok sasaran, anu sacara dramatis ningkatkeun skala interaksi. Program sacara mandiri ngalakukeun sadaya perhitungan anu aya hubunganana sareng akuntansi sareng ngalaporkeun, kalebet pamayaran anu ngémutan jadwal pamayaran, bunga, komisi, sareng ngadamel kalkulasi deui pembayaran nalika kurs. Éta ngitung gajih potongan-potongan ka pangguna numutkeun seueur padamelan anu didaptarkeun dina log karyana, ningkatkeun kagiatan tanaga.