Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 250
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun operasi kiridit

akuntansi pikeun operasi kiridit

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi pikeun operasi kiridit


Transaksi pinjaman direkam sacara otomatis dina Perangkat Lunak USU, anu hartosna transaksi urus naon waé bakal langsung ditingalikeun dina akun sareng dina sadaya dokumén anu aya hubunganana sareng pinjaman, kalebet indikasi warna, anu disayogikeun dina sistem akuntansi otomatis pikeun mastikeun kontrol visual tina sadaya operasi éta lumangsung nalika ngalayanan pinjaman. Sadaya operasi dilaksanakeun tanpa partisipasi tanaga, ku sabab éta persetujuan 'akuntansi otomatis', anu ngajantenkeun akuntansi anu sanésna sanés ngan ukur langkung épisién, kumargi laju operasi naon waé mangrupikeun bagian tina sadetik, henteu paduli jumlah data dina ngolahna, tapi ngan saukur épéktasi kusabab kasampurnaan data cakupan anu bakal dirékam. Sumawona, ku akuntansi otomatis, sadaya itungan ogé dilakukeun sacara otomatis, kalebet itungan minat sareng akumulasi hukuman, kalkulasi deui pembayaran nalika kurs mata uang asing ayeuna robih upami pinjaman dikaluarkeun dina mata uang asing, sareng transaksi dina pinjaman sapertos kitu dilakukeun dina sasaruaan nasional.

Akuntansi operasi kiridit dina mata uang asing dilaksanakeun numutkeun prinsip anu sami sareng pikeun pinjaman biasa, tapi, sakumaha aturan, pihak-pihak satuju kana légalna transaksi pikeun ngitung deui pembayaran nalika kurs ayeuna tina mata uang asing dimana pinjaman ieu dikaluarkeun parobihan, upami mata uang asing ngalaman fluktuasi serius. Perlu dicatet yén kiridit dina mata uang asing, upami jangka pondok, langkung nguntungkeun tibatan pinjaman dina artos nasional kusabab teu aya turun naek dina Nilai tukeur mata uang asing, operasi dina pinjaman sapertos kitu peryogi pembayaran anu langkung handap tibatan hal éta. tina pinjaman dina kaayaan anu sami dina artos lokal. Konfigurasi akuntansi operasi kiridit sacara otomatis ngadistribusikaeun pinjaman 'asing' ku jinis-jinis, anu ditangtukeun ku tujuan pinjaman mata uang asing, ka tukang kiridit, perjanjian, sareng sacara mandiri ngalaksanakeun sagala jinis operasi anu disayogikeun pikeun kiridit jasa dina mata uang asing. Tugasna kalebet kendali kana alokasi sumberdaya kiridit anu leres, minuhan waktuna kawajiban pikeun aranjeunna, sareng patuh kana sarat panerapan devisa.

Konfigurasi akuntansi operasi kiridit dina mata uang asing sacara otomatis bakal ngémutan bédana tukeur dina pangmayaran suku bunga, bébédaan kurs dina pembayaran hutang pokok ku tanggal pamayaran, numutkeun jadwal anu parantos ditangtoskeun pikeun aranjeunna, anu ogé dihasilkeun sacara mandiri ku konfigurasi. Kontrol kana mata uang asing, langkung pas, ngawaskeun harga ayeuna, sistem akuntansi otomatis dilaksanakeun sacara otomatis sareng, upami turun-turun sacara gancang, langsung ngalaksanakeun operasi pikeun ngitung deui pembayaran numutkeun tingkat énggal, ngawartosan palanggan ngeunaan ieu sacara otomatis ku kontak éta anu ditepikeun dina database, upami parangkat lunak dipasang dina lembaga kauangan.

Akuntansi operasi dina mata uang asing dilaksanakeun nalika ngaluarkeun dana kiridit, salami operasi pangmayaran salajengna atanapi nalika aranjeunna dikembalikan. Pikeun akun sadaya transaksi, aranjeunna didaptarkeun dina daptar éléktronik kumargi program ngajaga kontrol ketat pikeun sumber kauangan, nyusun formulir khusus anu daptar transaksi, anu dilakukeun salami periode ngalaporkeun kalayan detil detil pikeun masing-masingna, ngalereskeun tanggal, lapangan , mitra, sareng jumlah jalma anu tanggung jawab dina operasi éta.

Ngahémat sumberdaya, anu pangpentingna nyaéta waktos sareng kauangan, mangrupikeun tugas tina program, janten, éta mempermudah sadaya prosedur sabisa-bisa sareng, kukituna, ngagancangkeun aranjeunna, ngantepkeun staf ngan ukur hiji tanggung jawab - entri data, utami sareng ayeuna. Pikeun ngarekam inpormasi anu ditampi ti pangguna, reliabiliti sareng efisiensi na, jurnal éléktronik masing-masing disayogikeun, dimana stafna ngirim pesen ngeunaan tindakanana dilakukeun dina ngajalankeun tugas. Dumasar kana inpormasi ieu, sistem otomatis ngitung deui indikator anu ngagambarkeun kaayaan prosés damel ayeuna. Dumasar kana indikator anu diénggalan, kaputusan manajemén dilakukeun kanggo neraskeun padamelan dina modeu anu sami atanapi pikeun menerkeun prosés naon waé upami panyimpangan tina indikator anu sabenerna tina anu direncanakeun cukup ageung. Maka, padamelan operasional tanaga penting, anu ditaksir ku sistem akuntansi nalika ngitung gajih potongan-potongan ka pangguna dina akhir periode laporan.

Program éta sorangan ngitung imbuhan bulanan unggal pagawé, ngémutan kualitas inpormasi anu dipasang dina log padamelan, janten stafna resep kana panambahan waktos sareng reliabilitas anu tepat waktuna. Kontrol kana inpormasi anu sumping ti pangguna dilaksanakeun ku manajemén sareng sistem sorangan, ngadoplikasi fungsi ieu, kusabab éta ngagaduhan metode penilaian anu béda, sahingga saling saling ngalengkepan. Manajemén mariksa log personél pikeun patuh kana kaayaan arus alur kerja, anu mana aranjeunna nganggo fungsi Inok, anu nunjukkeun persis inpormasi anu ditambihan kana sistem saprak pamariksaan anu terakhir sareng, sahingga, ngagancangkeunana. Sistem akuntansi operasi kiridit ngajaga kontrol kana indikator, netepkeun subordinasi diantawisna, anu ngaluarkeun kasalahan.

Program akuntansi operasi kiridit ngahasilkeun sababaraha basis data, kalebet lini produk, CRM sisi klien, basis data kiridit, basis data dokumén, basis pangguna, sareng basis data afiliasi. CRM ngandung riwayat interaksi sareng masing-masing klien tina waktos pendaptaran, kalebet telepon, rapat, e-mail, téks buletin, dokumén, sareng foto. Basis data kiridit ngandung riwayat pinjaman, kalebet tanggal terbitan, jumlah, tingkat suku bunga, jadwal pamayaran, akruan denda, formasi hutang, sareng pamayaran kiridit. Akuntansi transaksi dina basis data kiridit moal nyandak waktos sabab tiap aplikasi ngagaduhan status sareng warna pikeun anjeun, janten anjeun sacara visual tiasa ngawas statusna ayeuna tanpa muka dokumén. Sistem ieu sacara khusus ngadukung indikasi warna tina indikator sareng status dina raraga ngahémat waktos pangguna. Warna na nunjukkeun tingkat kahontal hasil anu dipikahoyong.

Sistem akuntansi operasi kiridit khusus ngadukung penyatuan bentuk éléktronik. Aranjeunna gaduh format pangisian anu sami, distribusi inpormasi anu sami, sareng alat manajemén. Program nawiskeun desain pribadi tina tempat damel pangguna - langkung ti 50 pilihan desain antar muka sareng tiasa dipilih ku ngagulung. Pamaké gaduh login pribadi sareng kecap akses kaamanan pikeun aranjeunna, anu nyayogikeun bentuk éléktronik pribadi pikeun padamelan sareng jumlah inpormasi jasa anu diperyogikeun. Login mangrupikeun daérah padamelan anu kapisah - daérah tanggung jawab pribadi, dimana sadaya data pangguna dicirian ku login, anu merenah nalika milarian inpormasi anu salah. Antarmuka multi-pangguna ngabantosan pikeun ngabéréskeun masalah ngabagi nalika pangguna ngalaksanakeun padamelan sakaligus nalika konflik nyimpen data dileungitkeun. Sistem sacara mandiri ngahasilkeun sadaya aliran dokumén ayeuna, kalebet laporan kauangan, wajib pikeun regulator, paket lengkep dokumén pikeun kéngingkeun kiridit.

Program ieu ngajaga rékaman statistik kontinyu kana sadaya indikator kinerja, anu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun perencanaan anu épéktip pikeun période payun, pikeun ngaramal hasilna. Dumasar kana akuntansi statistik, sadaya jinis kagiatan dianalisis, kalebet penilaian épéktipitas tanaga, aktivitas klien, sareng produktivitas situs pamasaran. Analisis sadaya jinis kagiatan, disayogikeun dina akhir unggal periode ngalaporkeun, dimungkinkeun pikeun nyaluyukeun prosés, sareng ngaoptimalkeun transaksi kauangan. Program ieu ngadukung komunikasi anu épéktip - internal sareng éksternal, dina jandela pop-up anu munggaran, dina komunikasi éléktronik anu kadua - e-mail, SMS, Viber, sareng telepon sora.