harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 250
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun operasi kiridit

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun operasi kiridit
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun operasi kiridit


Transaksi pinjaman direkam sacara otomatis dina Perangkat Lunak USU, anu hartosna transaksi urus naon waé bakal langsung ditingalikeun dina akun sareng dina sadaya dokumén anu aya hubunganana sareng pinjaman, kalebet indikasi warna, anu disayogikeun dina sistem akuntansi otomatis pikeun mastikeun kontrol visual tina sadaya operasi éta lumangsung nalika ngalayanan pinjaman. Sadaya operasi dilaksanakeun tanpa partisipasi tanaga, ku sabab éta persetujuan 'akuntansi otomatis', anu ngajantenkeun akuntansi anu sanésna sanés ngan ukur langkung épisién, kumargi laju operasi naon waé mangrupikeun bagian tina sadetik, henteu paduli jumlah data dina ngolahna, tapi ngan saukur épéktasi kusabab kasampurnaan data cakupan anu bakal dirékam. Sumawona, ku akuntansi otomatis, sadaya itungan ogé dilakukeun sacara otomatis, kalebet itungan minat sareng akumulasi hukuman, kalkulasi deui pembayaran nalika kurs mata uang asing ayeuna robih upami pinjaman dikaluarkeun dina mata uang asing, sareng transaksi dina pinjaman sapertos kitu dilakukeun dina sasaruaan nasional.

Akuntansi operasi kiridit dina mata uang asing dilaksanakeun numutkeun prinsip anu sami sareng pikeun pinjaman biasa, tapi, sakumaha aturan, pihak-pihak satuju kana légalna transaksi pikeun ngitung deui pembayaran nalika kurs ayeuna tina mata uang asing dimana pinjaman ieu dikaluarkeun parobihan, upami mata uang asing ngalaman fluktuasi serius. Perlu dicatet yén kiridit dina mata uang asing, upami jangka pondok, langkung nguntungkeun tibatan pinjaman dina artos nasional kusabab teu aya turun naek dina Nilai tukeur mata uang asing, operasi dina pinjaman sapertos kitu peryogi pembayaran anu langkung handap tibatan hal éta. tina pinjaman dina kaayaan anu sami dina artos lokal. Konfigurasi akuntansi operasi kiridit sacara otomatis ngadistribusikaeun pinjaman 'asing' ku jinis-jinis, anu ditangtukeun ku tujuan pinjaman mata uang asing, ka tukang kiridit, perjanjian, sareng sacara mandiri ngalaksanakeun sagala jinis operasi anu disayogikeun pikeun kiridit jasa dina mata uang asing. Tugasna kalebet kendali kana alokasi sumberdaya kiridit anu leres, minuhan waktuna kawajiban pikeun aranjeunna, sareng patuh kana sarat panerapan devisa.

Konfigurasi akuntansi operasi kiridit dina mata uang asing sacara otomatis bakal ngémutan bédana tukeur dina pangmayaran suku bunga, bébédaan kurs dina pembayaran hutang pokok ku tanggal pamayaran, numutkeun jadwal anu parantos ditangtoskeun pikeun aranjeunna, anu ogé dihasilkeun sacara mandiri ku konfigurasi. Kontrol kana mata uang asing, langkung pas, ngawaskeun harga ayeuna, sistem akuntansi otomatis dilaksanakeun sacara otomatis sareng, upami turun-turun sacara gancang, langsung ngalaksanakeun operasi pikeun ngitung deui pembayaran numutkeun tingkat énggal, ngawartosan palanggan ngeunaan ieu sacara otomatis ku kontak éta anu ditepikeun dina database, upami parangkat lunak dipasang dina lembaga kauangan.

Akuntansi operasi dina mata uang asing dilaksanakeun nalika ngaluarkeun dana kiridit, salami operasi pangmayaran salajengna atanapi nalika aranjeunna dikembalikan. Pikeun akun sadaya transaksi, aranjeunna didaptarkeun dina daptar éléktronik kumargi program ngajaga kontrol ketat pikeun sumber kauangan, nyusun formulir khusus anu daptar transaksi, anu dilakukeun salami periode ngalaporkeun kalayan detil detil pikeun masing-masingna, ngalereskeun tanggal, lapangan , mitra, sareng jumlah jalma anu tanggung jawab dina operasi éta.

Ngahémat sumberdaya, anu pangpentingna nyaéta waktos sareng kauangan, mangrupikeun tugas tina program, janten, éta mempermudah sadaya prosedur sabisa-bisa sareng, kukituna, ngagancangkeun aranjeunna, ngantepkeun staf ngan ukur hiji tanggung jawab - entri data, utami sareng ayeuna. Pikeun ngarekam inpormasi anu ditampi ti pangguna, reliabiliti sareng efisiensi na, jurnal éléktronik masing-masing disayogikeun, dimana stafna ngirim pesen ngeunaan tindakanana dilakukeun dina ngajalankeun tugas. Dumasar kana inpormasi ieu, sistem otomatis ngitung deui indikator anu ngagambarkeun kaayaan prosés damel ayeuna. Dumasar kana indikator anu diénggalan, kaputusan manajemén dilakukeun kanggo neraskeun padamelan dina modeu anu sami atanapi pikeun menerkeun prosés naon waé upami panyimpangan tina indikator anu sabenerna tina anu direncanakeun cukup ageung. Maka, padamelan operasional tanaga penting, anu ditaksir ku sistem akuntansi nalika ngitung gajih potongan-potongan ka pangguna dina akhir periode laporan.

Program éta sorangan ngitung imbuhan bulanan unggal pagawé, ngémutan kualitas inpormasi anu dipasang dina log padamelan, janten stafna resep kana panambahan waktos sareng reliabilitas anu tepat waktuna. Kontrol kana inpormasi anu sumping ti pangguna dilaksanakeun ku manajemén sareng sistem sorangan, ngadoplikasi fungsi ieu, kusabab éta ngagaduhan metode penilaian anu béda, sahingga saling saling ngalengkepan. Manajemén mariksa log personél pikeun patuh kana kaayaan arus alur kerja, anu mana aranjeunna nganggo fungsi Inok, anu nunjukkeun persis inpormasi anu ditambihan kana sistem saprak pamariksaan anu terakhir sareng, sahingga, ngagancangkeunana. Sistem akuntansi operasi kiridit ngajaga kontrol kana indikator, netepkeun subordinasi diantawisna, anu ngaluarkeun kasalahan.

Program akuntansi operasi kiridit ngahasilkeun sababaraha basis data, kalebet lini produk, CRM sisi klien, basis data kiridit, basis data dokumén, basis pangguna, sareng basis data afiliasi. CRM ngandung riwayat interaksi sareng masing-masing klien tina waktos pendaptaran, kalebet telepon, rapat, e-mail, téks buletin, dokumén, sareng foto. Basis data kiridit ngandung riwayat pinjaman, kalebet tanggal terbitan, jumlah, tingkat suku bunga, jadwal pamayaran, akruan denda, formasi hutang, sareng pamayaran kiridit. Akuntansi transaksi dina basis data kiridit moal nyandak waktos sabab tiap aplikasi ngagaduhan status sareng warna pikeun anjeun, janten anjeun sacara visual tiasa ngawas statusna ayeuna tanpa muka dokumén. Sistem ieu sacara khusus ngadukung indikasi warna tina indikator sareng status dina raraga ngahémat waktos pangguna. Warna na nunjukkeun tingkat kahontal hasil anu dipikahoyong.

Sistem akuntansi operasi kiridit khusus ngadukung penyatuan bentuk éléktronik. Aranjeunna gaduh format pangisian anu sami, distribusi inpormasi anu sami, sareng alat manajemén. Program nawiskeun desain pribadi tina tempat damel pangguna - langkung ti 50 pilihan desain antar muka sareng tiasa dipilih ku ngagulung. Pamaké gaduh login pribadi sareng kecap akses kaamanan pikeun aranjeunna, anu nyayogikeun bentuk éléktronik pribadi pikeun padamelan sareng jumlah inpormasi jasa anu diperyogikeun. Login mangrupikeun daérah padamelan anu kapisah - daérah tanggung jawab pribadi, dimana sadaya data pangguna dicirian ku login, anu merenah nalika milarian inpormasi anu salah. Antarmuka multi-pangguna ngabantosan pikeun ngabéréskeun masalah ngabagi nalika pangguna ngalaksanakeun padamelan sakaligus nalika konflik nyimpen data dileungitkeun. Sistem sacara mandiri ngahasilkeun sadaya aliran dokumén ayeuna, kalebet laporan kauangan, wajib pikeun regulator, paket lengkep dokumén pikeun kéngingkeun kiridit.

Program ieu ngajaga rékaman statistik kontinyu kana sadaya indikator kinerja, anu ngamungkinkeun pikeun ngalakukeun perencanaan anu épéktip pikeun période payun, pikeun ngaramal hasilna. Dumasar kana akuntansi statistik, sadaya jinis kagiatan dianalisis, kalebet penilaian épéktipitas tanaga, aktivitas klien, sareng produktivitas situs pamasaran. Analisis sadaya jinis kagiatan, disayogikeun dina akhir unggal periode ngalaporkeun, dimungkinkeun pikeun nyaluyukeun prosés, sareng ngaoptimalkeun transaksi kauangan. Program ieu ngadukung komunikasi anu épéktip - internal sareng éksternal, dina jandela pop-up anu munggaran, dina komunikasi éléktronik anu kadua - e-mail, SMS, Viber, sareng telepon sora.