harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 76
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun perusahaan kiridit

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun perusahaan kiridit
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun perusahaan kiridit


Paningkatan permintaan masarakat pikeun pinjaman maksa ékonomi nagara pikeun nyiptakeun lembaga khusus anu sanggup nyayogikeun jasa sapertos kitu. Akuntansi dina perusahaan kiridit kedah dijaga teras-terasan sareng dina urutan kronologis kanggo nyayogikeun manajemén sareng inpormasi lengkep. Firma sapertos berorientasi konsumén sareng siap nawiskeun seueur jasa.

Akuntansi perusahaan kiridit dijaga numutkeun norma sareng standar anu ditetepkeun, anu dieja dina hukum féderal sareng dokumén pangaturan sanés. Program khusus tiasa ngajadikeun otomatis kagiatan dina waktos anu singget. Éta ngan ukur penting pikeun milih parangkat lunak anu pas nuturkeun spésipik kagiatan.

Software USU tiasa dianggo di sababaraha perusahaan, henteu paduli skala kagiatanana. Éta ngahasilkeun laporan akuntansi sareng pajak dina akhir periode ngalaporkeun. Ieu penting pisan pikeun lembaga kiridit, sabab sacara sistematis ngirimkeun dokumén pikeun neraskeun pembiayaan. Indikator kauangan dianalisis dina triwulanan pikeun ngawas tingkat kameunangan, anu janten ciri paménta pikeun perusahaan.

Organisasi kiridit, asuransi, manufaktur, sareng transportasi peryogi akuntansi kualitas luhur. Penting pikeun aranjeunna sanés ngan ukur pikeun ngajadikeun otomatis hasil pagawéanana tapi ogé ngaoptimalkeun biaya. Pikeun ngagaduhan daya saing di industri, anjeun kedah teras-terasan ngawaskeun kinerja pasar sareng ngenalkeun téknologi anyar. Ayeuna, tumuhna perusahaan kiridit parantos aya ratusan taun. Perusahaan énggal nembongan atanapi anu lami angkat. Aya pembaruan anu konstan, janten penting tetep jari anjeun dina pulsa.

Panerapan nagara sering ngarobih aturan akuntansi, janten anjeun kedah mutahirkeun sacara sistematis konfigurasi. Supados henteu hariwang ngeunaan patalina sareng indikator, anjeun kedah nganggo parangkat lunak sapertos anu bakal nampi data sacara mandiri liwat Internét. Hiji-stop-shop bénten sareng pesaing na kusabab éta ngalaksanakeun parobihan online sareng henteu nguraikeun produktivitas.

Akuntansi dina perusahaan kiridit mangrupikeun formasi dokumén, laporan, buku, sareng majalah anu leres. Kalayan bantuan sistem éléktronik, ieu henteu kedah seueur waktos. Témplat urus anu has ngamungkinkeun staf pikeun gancang ngadamel transaksi sareng ngolah pamundut. Nalika nyungkeun data ti manajemén, laporan tiasa dikirim ku e-mail. Ieu kumaha biaya waktos dioptimalkeun. Cadangan tambahan dianggo pikeun ngembangkeun kagiatan énggal sareng ngawaskeun paménta pasar.

Software USU anu dirancang pikeun perusahaan kiridit jaga konsuménna. Éta memberdayakan organisasi naon waé. Anjeun tiasa dianggo henteu ngan di nagara anjeun tapi ogé di luar negeri. Kusabab versi percobaan, anjeun tiasa ngaevaluasi sadaya pungsionalitasna tanpa biaya tambahan. Pikeun mésérna, buka halaman wéb resmi kami, dimana sadaya data anu aya hubunganana sareng produk kami ditepikeun. Sumawona, aya kontak ti spesialis kami sareng ngadukung. Telepon aranjeunna pikeun jasa perawatan tambahan atanapi mesen produk énggal sareng edit akuntansi perusahaan kiridit anjeun.

Sistem akuntansi perusahaan kiridit mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun mastikeun kameunangan perusahaan sabab nyayogikeun kemungkinan anu teu terbatas pikeun éta. Fungsi anu bermutu tinggi didamel ku spesialis kami, nganggo pendekatan terakhir téknologi komputer sareng kualifikasi na. Program urang tiasa ngalaksanakeun pamrosésan gancang tina aplikasi anu lebet. Éta sacara signifikan ngagampangkeun padamelan pagawé, ningkatkeun produktivitas sareng efisiensi, sareng nyumbang kana naékna kauntungan dina perusahaan kiridit, anu nguntungkeun pisan. Sumawona, aplikasi éta dipastikeun sareng struktur sareng komponén kinerja tinggi, anu ngajamin kualitas. Dina waktos anu sasarengan, harga parangkat lunak akuntansi henteu tinggi sareng meujeuhna pikeun unggal perusahaan kiridit. Ieu mangrupikeun kabijakan anu béda, anu nunjukkeun sikap urang anu hadé ka klien, ningkatkeun kasatiaan sareng kapercayaan ka kami.

Aya seueur fasilitas sanés anu disayogikeun ku Perangkat Lunak USU, kalebet ménu anu merenah, desain modéren, asistén éléktronik internal, aksés ku login sareng kecap akses, penerbitan pinjaman, formasi jadwal pamayaran, itungan jumlah pembayaran, akuntansi sareng pelaporan pajak, dokumen témplat pikeun kiridit, angkutan, sareng organisasi industri, akuntansi sintétik sareng analitis, pernyataan bank, patuh kana panerapan nagara, milih setélan program, pembentukan kabijakan akuntansi nagara, buku rujukan khusus sareng klasifikasi, nganggo getaran, tékad tina suplai sareng paménta, task manager, ngirim bewara, integrasi sareng situs, formasi aplikasi ngalangkungan Internet, mailing massal ku SMS sareng e-mail, kontrol arus kas, idéntifikasi pembayaran telat, penilaian kualitas layanan, manajemén prosés, akte akuntansi, persiapan gaji, bagan akun, akuntansi tanaga, cadangan, jasa panjagaan pidéo atas paménta, transf nyalahgunakeun database tina program anu sanés, analisa panghasilan sareng pengeluaran, buku sareng majalah khusus, inpormasi rujukan anu saleresna, damel sareng mata uang anu béda, perhitungan hutang, akun anu dibayar sareng piutang, pesenan artos, témplat posting akuntansi, pamayaran parsial sareng lengkep, hubungan sareng pamayaran terminal dumasar kana pamundut, konsolidasi sareng inpormasi, ngalaporkeun ngalangkungan, tingkat pinjaman, dianggo di perusahaan ageung sareng alit, sareng pembuatan barang anu teu aya watesna.