harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 335
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun kiridit hutang

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun kiridit hutang
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun hutang kiridit


Akuntansi hutang kiridit dina Software USU saluyu pisan sareng peraturan akuntansi, anu ngabagi hutang, gumantung kana periode pembayaran pinjaman anu ditampi, numutkeun perjanjian, kana jangka panjang - periode pembayaran hutang langkung ti 12 bulan , sareng jangka pondok, nalika hutang kedah dibayar sateuacan béakna periode taunan. Sumawona, akuntansi hutang kana kiridit anu ditampi diatur ngan ukur ku dua kategori ieu tapi ogé ku tukang kiridit sareng tukang nginjeum. Ieu ditangtukeun ku status organisasi anu masang parangkat lunak ieu, anu tiasa dianggo ku pihak mana waé dina perjanjian pinjaman, sanaos, upami anjeun ngémutan, yén poko bahasan nyaéta kiridit anu ditampi, sareng akuntansi na, éta hartosna kami anu nyarioskeun ngeunaan perusahaan anu nyimpen rékaman pinjaman anu ditampi.

Kontrol kana hutang anu ayeuna dina kiridit anu ditampi diadegkeun dina database pinjaman, dimana kiridit anu ditampi ngabentuk sejarahna, mimitian ti tanggal pangajuan aplikasi, persetujuan saterasna, sareng mindahkeun dana kana rekening anu saluyu, transaksi hutang ngémutan istilah sareng jumlah anu kudu dibayar, pamayaran komisi, sareng persén. Unggal kiridit anu ditampi, ngagaduhan 'dossier' unik dina database ieu kalayan status anu ditugaskeun anu ngagambarkeun kaayaan hutang ayeuna, sareng statusna, ditangtukeun ku warna, anu ku pangguna program sacara visual ngawaskeun minuhan kawajiban pikeun mayaran hutang ieu. Status hutang dina pinjaman anu ditampi ngagaduhan sababaraha status, kalebet pambayaran tepat waktu dina jadwal, ngalanggar tenggat waktos pamayaran, tunda, akrual tina hukuman, sareng anu sanés. Pamaké ngabédakeun status numutkeun tingkat masalahna, tanpa nyéépkeun waktos muka unggal dokumén pikeun ngabiasakeun diri sareng status hutang.

Konfigurasi akuntansi hutang kana pinjaman anu ditampi suksés ngalaksanakeun salah sahiji tugas utami - éta ngahémat waktos karyawan sareng ngabayangkeun indikator kinerja pikeun mastikeun penilitian gancang tina prosés damel, anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun épisiénsi prosés sareng produktivitas staf, anu kauntungan perusahaan, bari sacara gampang ngatur inpormasi ngeunaan hutang ngeunaan kiridit anu ditampi sareng nyusun prosedur akuntansi na. Pamasangan konfigurasi akuntansi hutang ngeunaan pinjaman anu ditampi dilaksanakeun ku pamekar, saatos éta mangrupikeun presentasi pondok pikeun sadaya kamampuan parangkat lunak anu disayogikeun, anu henteu sakedik, anu ngamungkinkeun pikeun ngabébaskeun staf tina ngalaksanakeun seueur tugas sadidinten , utamina tina partisipasi dina akuntansi sareng perhitungan. Janten, ieu carana sistem akuntansi otomatis bakal ngalaksanakeun prosedur ieu sacara mandiri, nyayogikeun perusahaan kalayan akurasi sareng kagancangan ngolah data anu bakal direkam.

Sumawona, pagawé henteu deui kalibet dina pembentukan dokumén naon waé. Konfigurasi akuntansi hutang kana kiridit anu nampi ngajantenkeun nyalira, sacara bébas dioperasikeun ku data anu aya dina sistem sareng bank bentuk anu diwangun di dalamnya, disiapkeun khusus pikeun ngalaksanakeun padamelan ieu. Dokuméntasi anu dihasilkeun sacara otomatis saluyu sareng sadaya sarat, nyumponan pamundut sareng tujuanana, ieu diawasi ku inpormasi sareng basis rujukan, ogé diwangun kana sistem akuntansi, dimana sadaya ketentuan, peraturan, norma, sareng standar dikumpulkeun, kalebet persiapan laporan kauangan. Basisna ngalaksanakeun pangimeutan rutin ngeunaan munculna amandemen énggal pikeun dokumén pangaturan anu aya, anu ngémutan sareng ngaluyukeun setélan dina sistem éta sorangan pikeun kéngingkeun hasil anu mutahir dina itungan sareng persiapan dokumén. Ketersediaan basa inpormasi sareng rujukan ogé nyayogikeun setting itungan, anu ngamungkinkeun perhitungan otomatis kumargi unggal operasi nampi ungkapan nilai ngémutan standar anu ditetepkeun dina industri sareng ditepikeun dina basa.

Tanggung jawab pangguna ngan ukur ngan ukur hiji operasi - tambahan tepat waktuna pikeun program bacaan anu diala nalika ngalaksanakeun tugas dina kompeténsi. Dumasar kana dasarna, sistem akuntansi otomatis ngalaksanakeun kalkulasi instan tina indikator ayeuna anu aya hubunganana sareng parobihan anu ditampi, ngawangun deui pedaran prosés anu ayeuna, ku sabab éta, éta resep kana panarimaan langsung inpormasi primér sareng arus ti pangguna, memotivasi aranjeunna pikeun aktip ilubiung dina prosedur Éntri data ku otomatis ngitung upah sapotong-tingkat pangguna, tempo volume karya didaptarkeun dina log karya éléktronik. Dina waktos anu sasarengan, pangguna damel dina bentuk éléktronik pribadi, inpormasi anu dipasang di jerona ditandaan ku login, anu sadayana nampi kecap konci pelindung pikeun ngalebetkeun program pikeun ngajaga kerahasiaan inpormasi resmi, sareng kusabab éta, ngagaduhan pribadi tanggel waler pikeun kualitas data sareng waktos tina inputna kana sistem.

Salaku tambahan kana dasar kiridit, CRM dipidangkeun salaku basis nasabah, dimana akuntansi interaksi sareng aranjeunna diatur, riwayat kontak lengkep disusun tina momen pendaptaran. Masing-masing file pribadi ngandung data pribadi, kontak, arsip dokumén, poto, sareng daptar detil padamelan anu dilakukeun ku tanggal - telepon, serat, rapat, sareng penerbitan pinjaman. CRM ogé nyimpen sadaya tawaran anu ditawarkeun ka klién, téks tina kiriman anu dikirim, salinan dokumén idéntitas, sareng poto tina webcam anu dilampirkeun.

Pikeun mastikeun interaksi luar, fungsi komunikasi éléktronik dina sababaraha format - Viber, SMS, e-mail, nelepon sora, anu dianggo pikeun ngadukung milis sareng ngawartosan. Klién dilaporkeun sacara otomatis dumasar kana tanggal kematangan anu ditangtukeun dina database hutang kiridit. Aya panginget ngeunaan tanggal sareng jumlah pamayaran, béja pikeun pinalti. Kiriman disusun pikeun tujuan pariwara pikeun ngamajukeun jasa sareng dina format anu béda, gumantung kana alesan anu dipilih pikeun ngadukung ngahubungi - masing-masing, dina jumlah anu seueur, sareng ka kelompok target.

Dokuméntasi anu dihasilkeun sacara otomatis kalebet jinis pelaporan, kalebet kauangan, akuntansi, statistik sareng wajib, kontrak standar, sareng faktur. Nalika ngadamel aplikasi kiridit, program sacara otomatis ngahasilkeun perjanjian pinjaman di MS Word kalayan detil nasabah kalebet na sareng kondisi pinjaman anu disatujuan. Nalika ngalamar kiridit, program sacara otomatis ngitung pamayaran ngémutan tingkat bunga, ngarobih jumlahna nalika nilai tukeur turun-turun, upami pinjaman dikaluarkeun dina éta. Sistem otomatis ngajaga statistik dina sadaya indikator, kalebet jumlah aplikasi anu disatujuan sareng ditolak, anu ngamungkinkeun perencanaan anu épéktip. Dumasar kana akuntansi statistik, pelaporan internal nuju dibentuk ku analisa sareng penilaian sadaya jinis padamelan, anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun kualitasna sareng ngajantenkeun pertumbuhan anu nguntungkeun.

Analisis indikator anu ayeuna ngamungkinkeun urang pikeun nganilai kagiatan klién dina jangka waktu anu tangtu, paménta pinjaman, épisiénsi staf, nyimpang tina jadwal pamayaran, sareng hutang pokok. Ngalaporkeun analitik dipidangkeun dina bentuk anu merenah sareng visual - tabel, diagram, sareng grafik anu ngabayangkeun pentingna unggal indikator dina ngahasilkeun kauntungan. Analisis sumberdaya kauangan ngamungkinkeun anjeun nganilai kualitas portopolio kiridit, nangtoskeun kasesuaianana biaya individu, pikeun ngaidentipikasi biaya prosés anu teu produktif sareng jumlah hutang.

Pamasangan program dilakukeun ku staf Perangkat Lunak USU. Hijina sarat pikeun alat digital nyaéta sistem operasi Windows. Saatos dipasang, aya presentasi kamampuan aplikasi kanggo akuntansi hutang kiridit.