harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 790
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

akuntansi pikeun calo kiridit

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


akuntansi pikeun calo kiridit
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Buku pituduh

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun calo kiridit


Organisasi kiridit nyayogikeun sababaraha jinis jasa anu aya hubunganana sareng transaksi jaminan. Aranjeunna damel dina jasa langsung sareng perantara. Kalayan bantuan parangkat lunak modéren, anjeun tiasa nyetél naon waé kagiatan bisnis. Calo kiridit dipertanggungjawabkeun numutkeun aturan anu tangtu, anu ditetepkeun dina peraturan badan nagara, ogé dina dokuméntasi internal perusahaan.

Perangkat Lunak USU ngabantosan nyimpen catetan ngeunaan calo kiridit sareng ngalaksanakeun akuntansi teras-terasan dina urutan kronologis. Henteu aya operasi anu lasut. Sadaya indikator konsumén kacatet dina hiji pernyataan konsolidasi. Janten, basa umum nuju kabentuk. Calo kiridit ngagaduhan peran penting dina interaksi antara peminjam sareng perusahaan. Aranjeunna ngabantosan ngalaksanakeun operasi nalika henteu aya waktos luang atanapi kurangna pengetahuan di industri.

Ku operasi akuntansi, anjeun tiasa ngalacak beban padamelan unggal departemen sareng padamel. Jalma anu tanggung jawab dicirikeun berkat buku log. Pikeun kapamimpinan organisasi, perlu nampi inpormasi anu akurat sareng dipercaya sateuacan ngawangun kabijakan promosi sareng pamekaran. Patuh kana prinsip paréntah internal masihan jaminan sapertos kitu.

Calo kiridit mangrupikeun jalma anu khusus anu tiasa mandiri nyandak kaputusan atas nama klien. Mimiti, perjanjian parantos dibentuk, anu netepkeun masalah umum interaksi sareng pihak katilu. Kusabab ngembangkeun téknologi inpormasi, perusahaan tiasa ngaoptimalkeun karyana ku sababaraha cara. Ngurangan biaya waktos sareng ningkatkeun kasadiaan fasilitas produksi ngabantosan ningkatkeun produksi. Nyiptakeun kaayaan damel anu saé pikeun staf mangaruhan minatna kana aliran konsumén.

USU Software didamel pikeun ngalaksanakeun kagiatan bisnis di sababaraha séktor ékonomi sareng mastikeun akuntansi na. Strukturna ngandung rupa-rupa buku rujukan sareng klasifikasi anu tiasa anjeun hartikeun ku nyalira. Parameter anu maju ngabantosan pikeun netepkeun penilaian sareng panerapan numutkeun artikel tina kagabung. Kinerja tinggi ngajamin formasi kawat gancang. Unggal laporan nyayogikeun analytics canggih pikeun total pikeun klien, calo, aset tetep, sareng seueur deui.

Rekening calo kiridit dina program khusus nyumbang kana lengkep kontrol dina sadaya prosés produksi. Janten, anjeun tiasa ngalacak beban padamelan tanaga sareng tingkat produksi. Dina akhir pergeseran, totalna diringkeskeun, sareng data ditransferkeun kana lembar kasimpulan. Spreadsheets diwangun ku seueur jajar sareng kolom anu dieusian ku data anu disayogikeun. Kalayan témplat internal, anjeun tiasa sacara otomatis nyiptakeun kontrak sareng formulir akuntansi tambahan sanés.

USU Software mangrupikeun asistén anu saé pikeun manajer. Éta tiasa langsung nyayogikeun laporan ngeunaan sadaya bagian, ngahasilkeun laporan akuntansi sareng pajak, ngalacak tindakan karyawan, nangtoskeun tingkat pamayaran sareng pembayaran hutang, ngawaskeun suplai sareng paménta, sareng ogé ngabantosan ngaoptimalkeun kinerja bisnis.

Dina umur Big Data, aya aliran data anu ageung, anu kedah leres dianalisis sareng dipertimbangkeun salami prosés anu dilakukeun ku calo kiridit. Ku sabab éta, penting pikeun ngatur padamelan perusahaan kiridit numutkeun kabutuhan klien, narik aranjeunna sareng ningkatkeun tingkat kasatiaanna. Hiji-hiji jalan kaluarna nyaéta parangkat lunak modéren - sistem komputer otomatis, anu tiasa ngaoptimalkeun kagiatan perusahaan kiridit sadayana, ngamungkinkeun calo ngalakukeun tanpa kasalahan. Pikeun mastikeun éta, peryogi konfigurasi program akuntansi anu saé, anu bakal mempermudah unggal prosés, ningkatkeun épisiénsi perusahaan. Software USU nyayogikeun kamungkinan sapertos kitu pikeun ngadukung kagiatan calo kiridit. Salah sahiji fasilitas sapertos kitu nyaéta formasi dokuméntasi sareng akuntansi, kalebet bentuk sareng kontrak, jarak jauh, online, kalayan bantosan konéksi Internét.

Dina unggal bisnis, hal anu paling penting nyaéta akuntansi, utamina di perusahaan kiridit, sabab kagiatanana langsung hubunganana sareng transaksi kauangan komo kasalahan minor tiasa nyababkeun kaleungitan artos. Ku alatan éta, sistem akuntansi sareng pelaporan kedah dina tingkat tinggi, nyayogikeun laporan bébas kasalahan, anu kedah dianggo pikeun ramalan sareng ngarencanakeun arah pamekaran hareup pikeun calo kiridit. Kalayan bantuan sistem akuntansi pikeun calo kiridit, ieu moal janten masalah sabab sadaya prosés ieu dilakukeun dina program komputer, tanpa campur tangan manusa.

Aya seueur kaunggulan sanés program sapertos lebet ku login sareng password, antar muka anu merenah, menu anu saé, parobihan iraha waé, database éléktronik, nyiptakeun grup barang anu teu aya watesna, idéntifikasi pembayaran telat, akuntansi sintétik sareng analitis, gaji sareng manajemén tanaga. , itungan tingkat bunga, nyiptakeun rencana sareng jadwal, disiplin kas, ngamuat sareng ngabongkar pernyataan bank, sertipikat akuntansi, bentuk ngalaporkeun ketat, waybills, mailing massal ku SMS atanapi email, nampi aplikasi ngalangkungan Internet, laporan khusus, buku, sareng majalah, analisa panghasilan sareng biaya, tekad asupan sareng paménta, nyukcruk kinerja staff, rekening piutang sareng mayarna, dianggo dina séktor ékonomi naon waé, penilaian tingkat layanan, tanggapan, asistén internal, invoice, kagunaan, prosés prosés, analitik canggih , ningkat produktivitas fasilitas produksi, basis pelanggan anu ngahijikeun, jasa panjagaan video, tekad tina kaayaan kauangan posisi ion sareng kauangan, pernyataan rekonsiliasi sareng mitra, kalkulator pinjaman internal, kalénder produksi, itungan biaya, komunikasi Viber, nyiptakeun salinan cadangan, mindahkeun database tina program anu sanés, hirarki departemén, sareng interaksi jasa sareng departemén.