harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomatisasi akuntansi tina produksi ngaput
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 458
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Otomatisasi akuntansi tina produksi ngaput

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Otomatisasi akuntansi tina produksi ngaput
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen otomatisasi akuntansi produksi jahit


Otomatisasi akuntansi produksi ngaput pisan nyederhanakeun kahirupan pamilik bisnis sareng atelier sareng ngamungkinkeun aranjeunna tetep nuturkeun jaman. USU pasti aya pamimpin diantara program otomatisasi sareng pantes diperhatoskeun. Utilitas kami didesain supados leres-leres pangguna naon waé tiasa sacara intuitif nyadar bari henteu lebet kana dasar-dasar jahit otomatisasi. Sareng kaunggulan utamina aya dina kanyataan yén ayeuna mékanisasi sareng otomatisasi produksi ngaput dilaksanakeun dina tingkat kualitatif anu langkung luhur. Kami ngartos yén, anu mimiti, parangkat lunak khusus kedah narik pangguna kalayan gampang ngatur sareng aksés dina ngarti, henteu kedah seueur waktos pikeun diajar dasar tina damel dina program, ngagaduhan sababaraha fungsi, tapi dina waktos anu sami waktos janten saderhana. Otomatisasi akuntansi produksi jahit di 1C ayeuna mangrupikeun fenomena anu biasa. Tapi naha perusahaan anjeun leres-leres peryogi program rumit ieu anu peryogi seueur setting, dukungan kontinyu ti spesialis sareng latihan wajib sadaya padamel? Jelas, sadaya hal di luhur ngabutuhkeun biaya pikeun waktos anu teras-terasan, sedengkeun paméséran sistem akuntansi kami henteu nandakeun biaya langganan salami masa operasi, sareng saha waé anu tiasa nganggo éta - ti anu ngical ka akuntan. Henteu kedah nungkulan kasusah, cukup pikeun milih pikeun sistem universal anu ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun prosés produksi tanpa biaya kauangan sareng sumber daya anu serius.

Produksi ngaput sok didasarkeun kana multistage. Ku alatan éta, otomatisasi na utamina ngudag tujuan kontrol total dina sadaya tahapan na. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningali gambar anu asli sareng, dina dasarna, ngadamel pangaluyuan kana bisnis anjeun. Dina waktos anu sami, akuntansi tiasa dilaksanakeun duanana dina hiji perusahaan sareng liwat jaringan cabang, nganggo sinkronisasi data saderhana dina Internét. Dina bisnis ngaput, ieu leres-leres leres, kumargi sadaya tahapan damel, sakumaha aturanana, disalabarkeun ka padamelan anu sanés. Upami aranjeunna sadayana damel dina sistem otomatisasi, ieu mastikeun kontinuitas, ngaleungitkeun kasalahan naon waé, sareng ogé mastikeun transparansi sadaya tindakan.

Aplikasi kami ngeunaan manajemén mékanisasi sareng otomatisasi akuntansi produksi ngaput sakaligus janten dasar konsumén sareng pemasok, éta ngabantosan ngajaga akuntansi bahan sareng asesoris sareng ngitung tingkat saham anu diperyogikeun, ngawaskeun kagiatan padamel, ngadistribusikaeun pesenan diantarana, meunteun efisiensi tanaga gawé. Dumasar kana dasarna, anjeun tiasa nyambung sareng nganggo alat-alat dagang tambahan, ngajadikeun otomatis tempat damel kasir, ngajaga akuntansi kauangan kuitansi sareng biaya, damel sareng anu gaduh hutang.

Pikeun meunteun produktivitas mékanisasi perusahaan ngaput anjeun, fungsi damel sareng laporan gunana: éta tiasa dilaksanakeun dumasar kana indikator naon waé, sareng sadaya inpormasi ditepikeun pikeun anjeun sacara visual: tabel, grafik, diagram.

Dina waktos anu sasarengan, akuntansi tina program otomasi produksi jahit ogé mangrupikeun alat anu kuat pikeun damel dina palanggan: basa konsumén éléktronik, percetakan otomatis bentuk dokumén, béwara ngeunaan kesiapan pesen atanapi tahapan implementasina, promosi sareng nawaran, diskon sareng personalisasi daptar harga.

Utilitas urang henteu ngan ukur jalan, tapi ngémutan ciri masing-masing perusahaan, adaptasi, khususna, kana bisnis ngaput, ngabuktikeun épéktipitasna ti mimiti dinten-dinten munggaran.

Ieu mangrupikeun daptar pondok tina fitur USU. Daptar kamungkinan tiasa beda-beda gumantung kana konfigurasi tina parangkat lunak anu dikembangkeun.

Instalasi gampang tina program, ngamimitian gancang, undemandingness kana data sistem komputer;

Waktos adaptasi pikeun berpungsi dina otomatis minimal; anjeun tiasa ngartos parangkat lunak sareng nyetél prosés otomatis dina ngan hiji dinten;

Beda sareng seueur jinis aplikasi sanés, USU henteu meryogikeun inpormasi matérial konstan; anjeun mayar ngan ukur kanggo mésér program kalayan sababaraha pilihan;

Otomatisasi sareng mékanisasi prosés ngaput ngamungkinkeun anjeun pikeun ngawaskeun produksi;

Otomatisasi ngabantosan anjeun pikeun ngawangun aliran dokumén éléktronik;

Ngagunakeun aplikasi éta, anjeun tiasa ngalaksanakeun inventarisasi sareng monitoring gerakan gudang;

Analisis produksi pakean bérés ningkatkeun kagiatan karyawan; ngadistribusikaeun waktos damelna langkung cekap;

Fungsionalitas tanaga jelas-jelas dibagi kana bidang-bidang tanggung jawab;

Unggal pagawé tiasa ngagaduhan hak aksés anu béda-béda gumantung kana posisi sareng wewenangna;

Modul ngarékam waktos pelaksanaan tugas ku masing-masing pagawé sacara misah;

Méja padamelan kabentuk, dumasar kana data anu diasupan, upah tiap jam atanapi potongan-potongan kerja diitung;

Karya cabang produksi disingkronkeun; mékanisme interaksi antar tanaga debugging;

Otomatisasi aplikasi akuntansi produksi ngaput tiasa sacara gampang ngolah sajumlah ageung inpormasi sareng ngalaksanakeun seueur padamelan;

Gampang pisan pikeun nyetél perencana pikeun ngalakukeun éléktronik, ogé sistem béwara sareng panginget;

Laporan tiasa dihasilkeun sacara otomatis ku ngan ukur netepkeun jadwal anu dipikahoyong sareng kritéria na;

Aplikasi ieu nyayogikeun panyimpenan anu dipercaya sareng nyalin tepat waktos sadaya inpormasi penting;

Sadaya cabang sareng bagean tina perusahaan ngaput di sistematisikeun kana hiji kompleks, sedengkeun fungsionalitasna jelas digambarkan;

Analisis data ngeunaan otomatisasi akuntansi produksi dilaksanakeun sacara teras-terasan, unggal laporan tiasa dihasilkeun iraha waé sareng dina kontéks naon waé dumasar kana hasil.