harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomatisasi akuntansi studio ngaput
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 92
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Otomatisasi akuntansi studio ngaput

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Otomatisasi akuntansi studio ngaput
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen automasi akuntansi studio ngaput


Organisasi studio ngaput mangrupikeun prosés anu rumit, kumargi akuntansi produksi anu dipercaya, lengkep sareng gancang mangrupikeun bagian anu diperyogikeun tina prosés organisasi ti mimiti ngamimitian dugi ka produksi. A studio jahit mangrupikeun bisnis khusus anu peryogi pengeluaran penting sumberdaya: kauangan, tanaga gawé sareng matérial, sareng ogé meryogikeun perencanaan ati-ati sareng organisasi anu jelas. Penting pikeun ngarti yén otomatisasi akuntansi studio ngaput kedah dimimitian ku persiapan anu tuntas sareng studi anu mendalam ngeunaan spésifikasi tina bisnis ieu. Studio jahit nyayogikeun kasempetan sajajalan pikeun kreativitas sareng panghasilan stabil. Pikeun tahan persaingan, anjeun kedah tiasa henteu ngan ukur mendakan pakakas sareng tanaga, tapi ogé kedah kreatif dina nyiptakeun produk. Sareng supados henteu aya anu lengkep ngaganggu anjeun tina kreativitas sareng dina waktos anu sami sadayana diperhitungkeun sareng teu aya anu tinggaleun, parangkat lunak urang, dikembangkeun pikeun karya studio ngaput, didamel.

Nyiapkeun akuntansi produksi peryogi profesionalisme, sabab pikeun ngalakukeun ieu diperyogikeun: pikeun mastikeun katertiban di studio, ngembangkeun syarat sareng ngalacak aliran dokumén primér, dina dasar laporan finansial sareng matérial kabentuk, analisa indikator dilaksanakeun , dimana sadayana ieu diperhatoskeun dina bentuk organisasi akuntansi - program otomatisasi USU-Soft studio sewing. Nalika ngatur studio ngaput sareng ngadamel produk, bahkan téknolog sareng ékonom anu berpengalaman henteu teras-terasan ngatur tipayun sadaya faktor produksi; Nanging, nalika ngalaksanakeun otomatisasi akuntansi studio ngaput sareng nganggo USU-Soft, sadaya faktor anu muncul tiasa janten tipayun. Dina ngatur padamelan studio ngaput, penting pisan pikeun mastikeun padamelan rhythmic sadaya departemén, program program loading and automation terpadu anu disayogikeun ogé dina aplikasi kami.

Ngagunakeun sistem akuntansi USU-Soft, anjeun tiasa langkung gampang ngontrol sadaya prosés produksi ngaput, ti mimiti ngarencanakeun nguntungkeun dina dasar urutan anu réngsé. Ogé, ku bantosan program akuntasi otomatisasi studio ngaput, anjeun tiasa ningali padamelan masing-masing pagawé sareng, saluyu, ningkatkeun produksi bengkel anjeun, anjeun tiasa memotivasi karyawan anu dibédakeun ku penghargaan, sareng anjeun terang, motivasi mangrupikeun mesin kamajuan. Sareng pikeun ngendalikeun bagian anu sapertos tina biaya salaku bahan hiji, kumargi bengkel ngagaduhan daptar bahan baku (lawon, asesoris), anu konsumsi mangaruhan biaya unggal produk sareng, saluyu, kauntungan. Sareng program akuntasi otomatisasi studio ngaput badé ngabéjaan yén gudangna parantos béak bahan, hatur nuhun atelier anjeun bakal lancar sareng henteu nganggo downtime. Pesenan pelanggan bakal dilakukeun tanpa reureuh, anu anjeun sareng konsumén bakal senang.

Dina program otomatisasi ngatur akuntansi studio, anjeun tiasa ngajaga basis data palanggan, anu ngamungkinkeun anjeun ningali palanggan mana anu parantos langkung seueur pesen. Dumasar kana data anu diala, anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna sistem diskon anu fleksibel atanapi hadiah ka nasabah biasa sapertos hadiah, Sakumaha anjeun terang, sadayana jalma resep aranjeunna sareng konsumén ieu bakal salawasna aya sareng anjeun, anu antukna narik pelanggan anyar. Otomatisasi produksi ngaput dumasar kana platform sistem USU-Soft ngamungkinkeun anjeun gancang masihan inpormasi anu diperyogikeun pikeun nyandak kaputusan manajemén.

Nalika urang nyarioskeun ngeunaan otomatisasi studio ngaput, penting pikeun henteu hilap ngeunaan kabutuhan pikeun ngajantenkeun prosés kontrol sakumaha transparan mungkin. Kalayan program akuntansi ngeunaan otomatisasi anjeun anjeun tiasa waspada kana unggal tindakan anu dilakukeun ku karyawan anjeun, sabab masing-masing dipasihan kecap akses sareng login pikeun lebet kana rekening nyalira. Janten, program akuntansi ngeunaan otomatisasi ngahémat sareng engké ngagambarkeun sareng nganalisis unggal léngkah anu dilakukeun ku hiji padamel. Ieu gunana pikeun sababaraha alesan. Anu mimiti, anjeun terang naon jumlah padamelan anu dilakukeun ku anggota staf sareng tiasa ngitung gaji anu saé. Kadua, anjeun terang saha anu damel dina cara anu pangsaéna pikeun tiasa ngahargaan padamel anu rajin sahingga naekeun épéktipitasna. Katilu, anjeun ogé terang saha anu henteu produktif sareng saha anu henteu mampuh ngalaksanakeun padamelan sadidinten dina waktosna. Ieu ogé penting pisan, sabab anjeun sadar saha anjeun kedah ngobrol pikeun ningkatkeun kaayaan.

Sistem nyiapkeun peunteun anggota staf anu paling rajin sareng sahenteuna damel na nampilkeun statistik ieu dina bentuk grafik anu merenah, sahingga anjeun henteu kedah nyéépkeun seueur waktos nyobian ngartos naon anu dicarioskeun dina laporan. Prinsip ieu dilaksanakeun dina sagala aspek program akuntansi ngeunaan otomatisasi - éta saderhana, gancang sareng nyumbang kana kamekaran organisasi anjeun. Aya seueur organisasi anu mutuskeun masang program akuntansi ngeunaan otomatisasi sareng henteu pernah kuciwa pikeun ngalakukeunana! Aranjeunna ngirimkeun eupan balik ka kami, anu kami pasang dina halaman wéb resmi kami. Janten, anjeun tiasa parios nyalira yén sistem kami hargana tur diapresiasi ku usaha anu suksés sanés di sakumna dunya.

Aya seueur aplikasi anu ditawarkeun gratis dina Internét. Ati-ati nalika mutuskeun pikeun nganggo salah sahijina, sabab pasti janten program otomatisasi akuntansi anu kualitasna rendah, kalayan henteu aya dukungan téknis. Entong héran terang yén éta ayeuna gratis tungtungna, sabab sistem sapertos kitu biasana mahal saatos nganggo versi demo gratis na. Kami jujur sareng anjeun - kami nawiskeun nganggo versi demo gratis kami teras mésér versi lengkep, anu ngan ukur kedah mayar sakali.