Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 261
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun produksi garmen

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akunting pikeun produksi garmen

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi pikeun produksi garmen

  • order

Dina program éta merenah pikeun dianggo ngalangkungan Internet sareng seueur rupa gudang sareng departemén anu béda, ngendalikeun sareng ngalaksanakeun sadaya gerakan barang.

Éta merenah sareng gancang ngitung masalah gajih potongan-potongan ka karyawan produksi garmen. Hilap ngeunaan itungan manual sareng ngaraos éndah program akuntansi produksi garmen.

Akuntansi saldo saham, ngirimkeun tawaran pameseran bahan sareng asesoris tinangtos réngsé dina waktosna, pengambilan inventaris janten gampang pisan sareng gancang; data ngeunaan gudang disimpen ku parangkat lunak USU.

Prosés perencanaan produksi garmen ku tanggal pas sareng pangiriman urutan, motong sareng ngaput produk janten merenah pisan.

Prosés ngitung lawon, asesoris sareng elemen naon waé anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk janten merenah. Sateuacanna, anjeun kedah ngitung sacara manual unggal posisi anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk.

Aplikasi akuntansi produksi garmen sacara otomatis ngitung biaya hiji unit produksi. Pikeun manajemén, nurunkeun biaya mangrupikeun prosés anu penting pisan.

Program éta tiasa ngitung perkiraan biaya produk réngsé sareng sacara mandiri nyerat bahan habis.

Sistem ieu didamel dina desain aslina, dimana anjeun resep dianggo sareng éta pikaresepeun panon.

Ngirimkeun sagala rupa dokumén ka klien ku email ogé janten tindakan anu gancang sareng gancang.

Anjeun tiasa nyiptakeun sadayana sistem kontak sareng alamat konsumén sareng karyawan anjeun, dina sababaraha detik mendakan data dina counterparty mana waé.

Kamampuh ngirim pesen ngeunaan sababaraha parobihan di perusahaan produksi garmen anjeun sayogi, parobihan alamat atanapi kontak, diskon, kadatangan produk musiman énggal.

Buang daptar milis sora pikeun ngabéjaan palanggan ngeunaan inpormasi penting, kesiapan mesen, istilah pamayaran, hal-hal penting anu sanés.

Gawe sareng téknologi akuntansi pang anyarna ngajantenkeun reputasi produksi garmen anjeun salaku salon modis sareng modéren.

Ngagunakeun program akuntansi kami, anjeun tiasa ngagabungkeun padamelan departemén anjeun salaku hiji mekanisme anu lengkep.

Pikeun nyiptakeun galéri kalayan hasil réngsé, anjeun ngan ukur kedah nyandak poto nganggo kaméra wéb; éta ogé dipidangkeun nalika dijual.