harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting pikeun produksi garmen
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 208
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun produksi garmen

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting pikeun produksi garmen
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun produksi garmen


Dina program akuntansi produksi garmen langkung merenah pikeun dianggo ngalangkungan Internet kalayan seueur rupa gudang sareng departemén anu béda, ngendalikeun sareng ngalaksanakeun sadaya gerakan barang. Éta merenah sareng gancang ngitung masalah gajih potongan-potongan ka karyawan produksi garmen. Hilap ngeunaan itungan manual sareng ngaraos éndah program akuntansi produksi garmen. Akuntansi saldo saham, ngirimkeun tawaran pameseran bahan sareng asesoris tinangtos réngsé dina waktosna, ogé inventaris janten gampang pisan sareng gancang; data ngeunaan gudang disimpen ku Software USU. Prosés perencanaan produksi garmen ku tanggal pas sareng pangiriman ordo, motong sareng ngaput produk janten merenah pisan. Prosés ngitung lawon, asesoris sareng elemen naon waé anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk janten merenah. Sateuacanna, anjeun kedah ngitung sacara manual unggal posisi anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun produk.

Aplikasi akuntansi produksi garmen sacara otomatis ngitung biaya hiji unit produksi. Pikeun manajemén, nurunkeun biaya mangrupikeun prosés anu penting pisan. Program akuntansi produksi garmen tiasa ngitung perkiraan biaya produk réngsé sareng sacara mandiri nyerat bahan habis pakai. Sistem akuntansi didamel dina desain aslina, dimana anjeun resep dianggo sareng éta pikaresepeun panon. Ngirimkeun sagala rupa dokumén ka klien ku email ogé janten tindakan anu gancang sareng gancang. Anjeun tiasa ngadamel sistem akuntansi anu lengkep pikeun kontak sareng alamat konsumén sareng padamel anjeun sareng dina sababaraha detik mendakan data dina patandingan mana waé. Kamampuh ngirim pesen ngeunaan sababaraha parobihan di perusahaan produksi garmen anjeun sayogi, parobihan alamat atanapi kontak, diskon, kadatangan produk musiman énggal. Anggo milis sora pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan inpormasi penting, kesiapan mesen, istilah pamayaran, sareng hal-hal penting anu sanés.

Gawe sareng téknologi akuntansi pang anyarna ngajantenkeun reputasi produksi garmen anjeun salaku salon modis sareng modéren. Ngagunakeun program akuntansi kami pikeun produksi garmen, anjeun tiasa ngagabungkeun padamel di departemen anjeun salaku hiji mekanisme anu lengkep. Pikeun nyiptakeun galéri kalayan karya-karya réngsé anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyandak poto nganggo kaméra wéb; éta ogé dipidangkeun nalika dijual.

Usaha produksi garmen ngagaduhan peran anu penting dina dunya ayeuna. Kami nyéépkeun seueur waktos nyobian milih pakéan anu pangsaéna pikeun tiasa cocog sareng masarakat sareng kaayaan, anu nandeskeun baju mana anu kedah dianggo. Hasilna, aya seueur perusahaan anu bersaing dina sektor pasar ieu sareng nyobian mastikeun yén perusahaanna nguping sareng ngaapresiasi. Nanging, ieu henteu gampang dina persaingan sengit sapertos kitu. Pikeun tiasa damel hasil sareng iklan sareng pamasaran, perlu netepkeun kadali anu mutlak dina prosés jero organisasi. Penting pisan pikeun mastikeun, yén sagalana kajadian numutkeun sababaraha urutan anu mantep sareng yén sadayana tiasa dianggo sesuai rencana. Hiji-hijina jalan anu nguntungkeun nyaéta pangenalan otomatis. Program akuntansi pangsaéna produksi garmen, sapertos anu parantos kami parantos sebutkeun, nyaéta aplikasi USU-Soft. Éta dikembangkeun ku programer anu pangsaéna kalayan pangalaman sareng élmu anu jembar dina bidang pemrograman.

Kalayan otomatis, anjeun henteu kedah merhatoskeun ketat pikeun kendali staf, artos kauangan, pakean sareng sajabina, sabab dikawasa ku program akuntansi produksi garmen. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nganalisis laporan anu disiapkeun ku perangkat lunak akuntansi ngeunaan sagala aspek anu anjeun peryogikeun. Nanging, perlu pastikeun yén sadaya padamel ngalebetkeun data anu leres kana aplikasi dina waktos anu pas. Tanpa mustahil nyarioskeun patalina data anu diasupan. Program akuntansi produksi ogé ngatur gudang anjeun. Upami aya sababaraha bahan anu badé béak, maka program akuntansi ngawartosan anjeun ngeunaan kabutuhan mesen sareng ngirim bewara ka anjeun. Hiji-hijina hal anu tinggal pikeun padamel anu tanggung jawab nyaéta ngahubungi supplier sareng mesen bahan-bahan anu diperyogikeun pikeun mastikeun yén prosés ngahasilkeun pakean henteu kaganggu. Sakumaha urang terang, éta penting pisan. Ngan sababaraha jam waktos downtime tiasa hartosna karugian ageung.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina ésai ieu, USU-Soft saleresna ngagaduhan seueur pilihan anu mangpaat pikeun ngabantosan anjeun ngajalankeun bisnis naon waé. Kami ngundang anjeun kana konsultasi Skype sareng spesialis USU-Soft, dimana anjeun tiasa naroskeun patarosan anjeun, milih konfigurasi aplikasi anu optimal pikeun perusahaan anjeun, sareng ogé kéngingkeun kasempetan pikeun ngaunduh versi dasar gratis tina perangkat lunak anu tiasa diuji dina anjeun parusahaan.

Sakumaha urang terang, pamimpin anu saé sok terang naon anu lumangsung dina organisasi na. Sigana henteu nguntungkeun pikeun nyewa anggota staf tambihan anu bakal ngontrol anu sanés sareng sadaya prosés. Hadé pisan pikeun milih asistén otomatisasi anu tiasa sadar kana sagala hal sareng ngawaskeun sadayana tanpa istirahat. Ieu anu ditawarkeun téknologi modéren. Janten, naha nolak cara canggih pikeun ngawasi usaha anjeun? Sistem akuntansi USU-Soft migunani dina sababaraha aspek. Nyaéta, artos anjeun diitung sareng laporan khusus didamel. Sumawona, anjeun terang sadayana ngeunaan iklan sareng tiasa mindahkeun jalan kauangan ka saluran iklan anu leres-leres tiasa dianggo. Ku cara kieu anjeun narik konsumén anjeun nganggo strategi anu paling épéktip. Anu kami nawiskeun ngan ukur alat. Anggo bijaksana sareng payuneun pesaing anjeun! Kami hoyong ngajantenkeun organisasi anjeun langkung saé ku cara ngenalkeun téknologi énggal tanpa ampir teu mungkin cicing di pasar ayeuna-ayeuna.