harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting pikeun panggunaan jaringan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 859
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun panggunaan jaringan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akunting pikeun panggunaan jaringan
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun panggunaan jaringan


Akuntansi Tekstil mangrupikeun spésifikasi kelas internasional anu nambihan jaringan dina basa asing naon waé. Gawe di atelier langsung hubunganana sareng pasokan sareng panggunaan asesoris sareng jaringan. Di industri, mésérna peryogi ngitung aplikasi sakumaha diperyogikeun. Ngayakeun kontrol, ngitung kana jinis jinis fittings, nganggap pentingna ngagunakeun jasa dukungan sistem. Struktur akuntansi anu ningkat nyayogikeun kendali anu signifikan kana panggunaan jaringan. Manajemén dina nyayogikeun jasa ngagabungkeun panggunaan jaringan dina produksi, biaya produksi produk, ngatur dinten damel anu suksés. Didirikeun, akuntansi panggunaan jaringan dibenerkeun ku tiasa diaksés, tiasa dipikaharti, parangkat lunak anu henteu rumit anu ngamungkinkeun kualitas padamelan sareng jasa dina tingkat anu diperyogikeun. Pikeun unggal urutan, aya itungan internal tina bahan habis; éta nunjukkeun aksésori naon dina jumlah anu diperyogikeun pikeun ngaput. USU ngagaduhan kakuatan anu dibutuhkeun dina manajemén jaringan sareng panggunaan bahan habis. Dina industri garmen, nyatakeun panggunaan data, ngabandingkeun panggunaanna, kami ngahémat pangiriman bahan. Ngadalikeun biaya sareng panggunaan jaringan penting pisan dina pembuatan. Program nerapkeun jasa dina urutan anu diperyogikeun, ngendalikeun palaksanaannana nyandak anjeun bisnis ka tingkat salajengna. Gudang akuntansi jaringan ngajadikeun otomatis pikeun panarimaan sareng panggunaan lawon numutkeun dokumén anu tetep.

Sakabéh daptar produk gudang kalebet dina tata ngaran, jelas ngabentuk dokumén sadaya penjualan produk. Aya sét asupna barang kalebet sadayana ciri, ukuran, jumlah, gambar, nomer masing-masing. Di departemen atelier mana waé, anjeun tiasa ningali laporan ngeunaan gudang, sésa jaringan, aksésoris, sareng produk réngsé. Anjeun tiasa ngabentuk kasadiaan barang-barang ayeuna, ogé panggunaanna dina waktos anu payun. Laporan misah dihasilkeun pikeun jaringan anu dianggo. Dumasar kana perkiraan pabrikan, laporan urutan dihasilkeun. Laporan kalebet: nomer urutan, nami produk, warna, ukuran, biaya, sareng jumlah. Akuntansi panggunaan jaringan mangrupikeun akuntansi bahan anu digunakeun sareng pembentukan sababaraha jinis laporan. Kalayan palaksanaan sareng pengenalan, sistem kontrol parantos janten langkung gampang sareng langkung merenah pikeun dioperasikeun. Perlu dicatet yén program sacara otomatis ngitung sadayana sareng ngadeteksi kasalahan dina produksi. Akses kana aplikasi nyegah tanaga ngahapus atanapi menerkeun dokuméntasi penting nyalira. Akunting dina atelier dilaksanakeun ku ngaput sareng jaringan anu dianggo. Pikeun ngarengsekeun usaha, masing-masing padamel nampi gaji, anu diitung nganggo sistem. Pikeun nyiapkeun produk, bahan na dihapus tina gudang. Dina prosés pagawéan, anjeun henteu kedah sacara manual ngalebetkeun rangkéan tindakan, sareng jaringan anu diperyogikeun, sistem nyalira ngatur sadayana. Dina sababaraha kasus, anjeun tiasa nyaluyukeun lawon atanapi ngaput. Pesenan pelanggan salami produksi didaptarkeun dina atelier numutkeun kana dokumén, nalika siap dikirim ka gudang produk-produk réngsé. Pagawe dipandu ku sesa barang duanana di gudang boh di atelier. Pikeun unggal aplikasi, biaya jasa diitung. Sadaya operasi ieu otomatis dina hiji database.

Ieu mangrupikeun daptar pondok tina fitur USU. Daptar kamungkinan tiasa beda-beda gumantung kana konfigurasi tina parangkat lunak anu dikembangkeun.

Pamakean jaringan dirékam sacara otomatis ku sistem kontrol;

Pembentukan gajih pagawé, ngémutan padamelan anu parantos dilakukeun;

Pasokan produksi fittings kacatet sareng data saham, sapertos jumlah, tanggal, nami, panyadia;

Nalika nambihan bahan kana nomenclature, urang masihan pedaran lengkep, sahingga urang gancang milarian produk ku parameter naon waé;

Catetan babawaan tina penjualan jasa, tagihan, cek, kontrak dihasilkeun sacara otomatis ku sistem, numutkeun data anu parantos dieusian sateuacanna pikeun sadaya norma;

Dina laporan ngeunaan produk, éta nunjukkeun naha barang éta disimpen atanapi paséa anu rusak, produk ieu tiasa otomatis ku aplikasi, atanapi dihapus;

Software USU mangrupikeun formasi laporan ngeunaan kasaimbangan barang;

Bewara karyawan anu tepat waktos ngeunaan aksesoris tungtung, upami padamelna henteu langsung, béja didamel ku SMS - pesen;

USU ngagaduhan bewara modéren ka klien, sapertos SMS - béwara, mail mailing, email e-mail;

Analisis kelengkapan disusun tina barang anu langkung pikaresep sareng anu paling payu, anu kirang pikaresep, sareng naon anu paling henteu payu;

USU mangrupikeun kamekaran, kamekaran anu mantep kana kasuksésan, sareng kontrol manajemén anu épéktip;

Ayana némpél diskon tina palaksanaan jasa, ngajadikeun otomatis dokumén siap-hasil tina kalkulasi akurat;

Nyebarkeun pagawé anu pangsaéna gumantung kana jumlah sareng kualitas padamelan anu dilakukeun;

Aplikasi ngawartosan tindakan unggal dinten, mastikeun produktivitas tinggi;

Basis data ngajaga konsumén pikeun salami jaman ayana atelier;

Sistem nyayogikeun padamelan, nyiptakeun, neundeun, ngolah, ngagunakeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun jaman baheula sareng ayeuna;

Ngagambar sareng nyetak sagala jinis laporan, dina bentuk diagram, grafik;

Modul pagawé ngandung sadaya inpormasi, judul, data pribadi, sareng tanggal ditampa pikeun jabatanana;

Bagéan penjualan ngajaga akuntansi sadaya penjualan jasa ti jaman baheula sareng ayeuna;

Unggal inventaris anu dilakukeun kacatet dina bentuk tabel, kalayan nami sareng jumlah;

USU kalebet seueur tugas sanés anu dianggo dina modul manajemen kualitas sareng pamekaran produksi.