Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 859
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akunting pikeun panggunaan jaringan

Perhatosan! Anjeun tiasa janten wakil urang di nagara anjeun!
Anjeun bakal tiasa ngajual program kami sareng, upami perlu, lereskeun tarjamahan tina program éta.
Surélék kami di info@usu.kz
Akunting pikeun panggunaan jaringan

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

  • Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.


Choose language

Harga parangkat lunak

Mata Uang:
JavaScript dipareuman

Pesen akuntansi pikeun panggunaan jaringan

  • order

Akuntansi Tekstil mangrupikeun spésifikasi kelas internasional anu nambihan jaringan dina basa asing naon waé. Gawe di atelier langsung hubunganana sareng pasokan sareng panggunaan asesoris sareng jaringan. Di industri, mésérna peryogi ngitung aplikasi sakumaha diperyogikeun. Ngayakeun kontrol, ngitung kana jinis jinis fittings, nganggap pentingna ngagunakeun jasa dukungan sistem. Struktur akuntansi anu ningkat nyayogikeun kendali anu signifikan kana panggunaan jaringan. Manajemén dina nyayogikeun jasa ngagabungkeun panggunaan jaringan dina produksi, biaya produksi produk, ngatur dinten damel anu suksés. Didirikeun, akuntansi panggunaan jaringan dibenerkeun ku tiasa diaksés, tiasa dipikaharti, parangkat lunak anu henteu rumit anu ngamungkinkeun kualitas padamelan sareng jasa dina tingkat anu diperyogikeun. Pikeun unggal urutan, aya itungan internal tina bahan habis; éta nunjukkeun aksésori naon dina jumlah anu diperyogikeun pikeun ngaput. USU ngagaduhan kakuatan anu dibutuhkeun dina manajemén jaringan sareng panggunaan bahan habis. Dina industri garmen, nyatakeun panggunaan data, ngabandingkeun panggunaanna, kami ngahémat pangiriman bahan. Ngadalikeun biaya sareng panggunaan jaringan penting pisan dina pembuatan. Program nerapkeun jasa dina urutan anu diperyogikeun, ngendalikeun palaksanaannana nyandak anjeun bisnis ka tingkat salajengna. Gudang akuntansi jaringan ngajadikeun otomatis pikeun panarimaan sareng panggunaan lawon numutkeun dokumén anu tetep.

Sakabéh daptar produk gudang kalebet dina tata ngaran, jelas ngabentuk dokumén sadaya penjualan produk. Aya sét asupna barang kalebet sadayana ciri, ukuran, jumlah, gambar, nomer masing-masing. Di departemen atelier mana waé, anjeun tiasa ningali laporan ngeunaan gudang, sésa jaringan, aksésoris, sareng produk réngsé. Anjeun tiasa ngabentuk kasadiaan barang-barang ayeuna, ogé panggunaanna dina waktos anu payun. Laporan misah dihasilkeun pikeun jaringan anu dianggo. Dumasar kana perkiraan pabrikan, laporan urutan dihasilkeun. Laporan kalebet: nomer urutan, nami produk, warna, ukuran, biaya, sareng jumlah. Akuntansi panggunaan jaringan mangrupikeun akuntansi bahan anu digunakeun sareng pembentukan sababaraha jinis laporan. Kalayan palaksanaan sareng pengenalan, sistem kontrol parantos janten langkung gampang sareng langkung merenah pikeun dioperasikeun. Perlu dicatet yén program sacara otomatis ngitung sadayana sareng ngadeteksi kasalahan dina produksi. Akses kana aplikasi nyegah tanaga ngahapus atanapi menerkeun dokuméntasi penting nyalira. Akunting dina atelier dilaksanakeun ku ngaput sareng jaringan anu dianggo. Pikeun ngarengsekeun usaha, masing-masing padamel nampi gaji, anu diitung nganggo sistem. Pikeun nyiapkeun produk, bahan na dihapus tina gudang. Dina prosés pagawéan, anjeun henteu kedah sacara manual ngalebetkeun rangkéan tindakan, sareng jaringan anu diperyogikeun, sistem nyalira ngatur sadayana. Dina sababaraha kasus, anjeun tiasa nyaluyukeun lawon atanapi ngaput. Pesenan pelanggan salami produksi didaptarkeun dina atelier numutkeun kana dokumén, nalika siap dikirim ka gudang produk-produk réngsé. Pagawe dipandu ku sesa barang duanana di gudang boh di atelier. Pikeun unggal aplikasi, biaya jasa diitung. Sadaya operasi ieu otomatis dina hiji database.

Ieu mangrupikeun daptar pondok tina fitur USU. Daptar kamungkinan tiasa beda-beda gumantung kana konfigurasi tina parangkat lunak anu dikembangkeun.

Pamakean jaringan dirékam sacara otomatis ku sistem kontrol;

Pembentukan gajih pagawé, ngémutan padamelan anu parantos dilakukeun;

Pasokan produksi fittings kacatet sareng data saham, sapertos jumlah, tanggal, nami, panyadia;

Nalika nambihan bahan kana nomenclature, urang masihan pedaran lengkep, sahingga urang gancang milarian produk ku parameter naon waé;

Catetan babawaan tina penjualan jasa, tagihan, cek, kontrak dihasilkeun sacara otomatis ku sistem, numutkeun data anu parantos dieusian sateuacanna pikeun sadaya norma;

Dina laporan ngeunaan produk, éta nunjukkeun naha barang éta disimpen atanapi paséa anu rusak, produk ieu tiasa otomatis ku aplikasi, atanapi dihapus;

Software USU mangrupikeun formasi laporan ngeunaan kasaimbangan barang;

Bewara karyawan anu tepat waktos ngeunaan aksesoris tungtung, upami padamelna henteu langsung, béja didamel ku SMS - pesen;

USU ngagaduhan bewara modéren ka klien, sapertos SMS - béwara, mail mailing, email e-mail;

Analisis kelengkapan disusun tina barang anu langkung pikaresep sareng anu paling payu, anu kirang pikaresep, sareng naon anu paling henteu payu;

USU mangrupikeun kamekaran, kamekaran anu mantep kana kasuksésan, sareng kontrol manajemén anu épéktip;

Ayana némpél diskon tina palaksanaan jasa, ngajadikeun otomatis dokumén siap-hasil tina kalkulasi akurat;

Nyebarkeun pagawé anu pangsaéna gumantung kana jumlah sareng kualitas padamelan anu dilakukeun;

Aplikasi ngawartosan tindakan unggal dinten, mastikeun produktivitas tinggi;

Basis data ngajaga konsumén pikeun salami jaman ayana atelier;

Sistem nyayogikeun padamelan, nyiptakeun, neundeun, ngolah, ngagunakeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun jaman baheula sareng ayeuna;

Ngagambar sareng nyetak sagala jinis laporan, dina bentuk diagram, grafik;

Modul pagawé ngandung sadaya inpormasi, judul, data pribadi, sareng tanggal ditampa pikeun jabatanana;

Bagéan penjualan ngajaga akuntansi sadaya penjualan jasa ti jaman baheula sareng ayeuna;

Unggal inventaris anu dilakukeun kacatet dina bentuk tabel, kalayan nami sareng jumlah;

USU kalebet seueur tugas sanés anu dianggo dina modul manajemen kualitas sareng pamekaran produksi.