harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun bengkel ngaput
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 45
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Akuntansi pikeun bengkel ngaput

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Akuntansi pikeun bengkel ngaput
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.
Choose language

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Pesen akuntansi pikeun bengkel ngaput


Parangkat lunak akuntansi bengkel ngaput kami ngabantosan anjeun pikeun ngajadikeun otomatis manajemén sadaya prosés di perusahaan anjeun. Kalayan bantosan éta, anjeun tiasa ngawaskeun barang-barang ti mimiti mésér bahan éta dugi ka waktos jual ka klien sareng nampi dana, ngendalikeun pangmayaran di sadaya daérah sareng ngawaskeun padamelan pagawé di unggal cabang sareng dina unggal titik. Sistem akuntansi lokakarya ngaput dipaké ku bengkel ngaput pikeun ningkatkeun kauntungan ku cara ngitung artos lengkep sareng ngajaga tenggat waktos pesenan, pamayaran sareng pambayaran bank minimal. Kalayan sistem akuntansi lokakarya ngaput, anjeun tiasa nganalisis operasi lokakarya ngaput anjeun sareng ngaidentipikasi kalemahan di dinya pikeun ngaleungitkeun salajengna. Ieu tiasa janten pamayaran anu teu sopan, kiridit sareng panyadia, ogé pagawé anu peryogi latihan, sareng sajabina.

Hatur nuhun kana panerapan sapertos kitu, anjeun tiasa ngaidentipikasi ayana atanapi henteuna maling di perusahaan sareng gancang ngitung éfisiénsi unggal departemén. Program akuntansi lokakarya ngaput ngamungkinkeun anjeun ngitung panghasilan pikeun sakumna perusahaan sareng masing-masing cabang, departemen sareng padamel individu, ngaidentipikasi kauntungan, sareng ngitung biaya, biaya sareng pajak. Ieu mangrupikeun asistén lengkep anu kalebet sadaya basis data barang, konsumén sareng kauangan sakaligus, anu anjeun tiasa ngatur sadayana sakaligus. Aplikasi kami tina akuntansi bengkel ngaput tiasa dianggo kalayan lancar sareng program padamelan anu sanés. Ngagunakeun parangkat lunak éta, anjeun nyéépkeun waktos langkung kirang pikeun ngatur aset anu aya sareng anjeun gaduh langkung seueur waktos kanggo istirahat, ogé pikeun nyiptakeun sareng ngembangkeun proyek énggal. Milih sistem akuntansi dina lokakarya ngaput ti Perusahaan USU, anjeun kéngingkeun aplikasi lengkep pikeun bisnis anjeun ku panganteur saderhana sareng intuitif. Éta ngabantosan sacara signifikan nyederhanakeun prosés ngatur urusan perusahaan.

Kami ngartos kumaha héséna pikeun pengusaha pikeun ngajaga kontrol lengkep dina perusahaan, ngawaskeun unggal departemen sareng sadayana pameseran sareng penjualan, sahingga kami nawiskeun anjeun aplikasi modéren pikeun ngatur perusahaan anjeun. Anjeun teu kedah linggih sareng milarian terang sadayana pikeun sababaraha dinten; dina program lokakarya akuntansi ngaput anjeun tiasa milarian dina sababaraha jam. Karyawan kami bakal ngabantosan anjeun dina ieu. Aya démo khusus sareng bahan latihan - presentasi sareng pidéo. Sadayana dijelaskeun di antarana dina cara anu detil sareng gampang diakses. Sadaya alur kerja dina program akuntansi ngeunaan pangendalian lokakarya ngaput diatur kana sababaraha bagian, anu langkung saderhana aksés kana inpormasi anu diperyogikeun, tibatan upami anjeun milari éta ngalangkungan arsip umum. Kami teras-terasan ningkatkeun parangkat lunak, nambihan kamampuan sareng ningkatkeun panganteur supados langkung gampil pikeun anjeun ngatur perusahaan. Saatos mésér parangkat lunak ti kami, anjeun panginten tiasa ngahubungi kami pikeun perawatan téknis.

Ku ngatur akuntansi dina lokakarya ngaput nganggo program akuntansi lokakarya ngaput, anjeun yakin ngeunaan leres-leres bahan anu dipésér sareng jam tenaga kerja anu dikerjakeun pikeun pembuatan barang, sareng, saluyu sareng éta, henteu sieun kaleungitan untung kumargi kasalahan dina itungan. Anjeun teu kedah mésér program lokakarya akuntansi ngaput langsung. Pikeun mastikeun éta praktis, anjeun tiasa nganggo démo pangadilan pikeun ngenalkeun fungsionalitasna sareng antarmuka na.

Salah sahiji fitur pinunjul tina aplikasi canggih kami nyaéta kontrol ketat pikeun sadaya prosés anu lumangsung dina perusahaan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan seueur masalah dina ngitung kauntungan sareng pengeluaran, maka aya warta anu saé pikeun anjeun, sabab aplikasi ogé tiasa ngajantenkeun akuntansi tepat arus masuk sareng aliran keluar kauangan. Ku kituna, anjeun bakal terang naon biaya anjeun. Ieu ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu leres pikeun mastikeun pangwangunan anu stabil pikeun perusahaan. Sumawona, software éta dipikaterang ku akurasi gawé. Kasalahan naon waé dikecualkeun berkat kanyataan yén sistem akuntansi tiasa dianggo sapertos jam sareng mastikeun urutan dina organisasi anjeun saatos dinten-dinten mimiti ngagunakeun sistem.

USU-Soft parantos mastikeun yén anjeun wareg ku pandangan aplikasi. Aya seueur téma sareng anjeun tiasa milih pilihan anu pangsaéna pikeun nyayogikeun padamel anjeun sareng lingkungan kerja anu pangsaéna. Ngamangpaatkeun kasempetan sareng ékspérimén sareng desain salami anjeun peryogi! Nalika aya mamang naha sistem anu pas pikeun anjeun atanapi henteu, maka anjeun tiasa nyobian versi demo gratis kami. Anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun waktos anu kawates. Salain ti éta, fungsina ogé terbatas. Nanging, tujuan vérsi ieu pikeun nunjukkeun kamungkinan parangkat lunak, sahingga anjeun pikir naha bakal kéngingkeun aplikasi éta atanapi henteu. Kami tiasa mastikeun yén vérsi ieu langkung ti cukup pikeun ngarti!

Akuntansi lokakarya ngaput sanés tugas anu gampang. Aya seueur prosés anu teu tiasa diantepkeun teu dikendalikeun. Nanging, perusahaan peryogi seueur padamel pikeun ngendalikeun sadaya prosés ieu. Ieu ngandung hartos tambihan tambihan sareng panurunan kauntungan sareng efektivitas. Éta sababna seueur pangusaha resep ngenalkeun otomatisasi dina usahana, sabab éta seueur manpaatna. Mimiti, otomatisasi pastikeun yén sadaya tugas monoton anu bosen sareng kadang-kadang sesah (pikeun manusa) dilakukeun ku cara otomatis tanpa aya kasalahan atanapi reureuh. Kadua, anjeun tiasa ngaleupaskeun karyawan anjeun tina tugas-tugas ieu sareng ngantepkeun aranjeunna ngalakukeun anu langkung penting. Relokasi sumber daya tanaga gawé sapertos kitu henteu tiasa tapi nguntungkeun bisnis anjeun sareng nyandak prestasi anjeun ka tingkat anu énggal. Salian ti éta, sistem USU-Soft dibeli ngan sakali. Kami henteu kedah mayar bulanan pikeun panggunaan aplikasi kami. Ieu naha urang dipilih ku seueur perusahaan di panjuru dunya!