Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 631
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за организација на испорака

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за организација на испорака
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за организација на испорака


Развојот на развојот на информации во современиот свет не стои. Секоја година се појавува најновата технологија која им помага на организациите да водат бизнис. Благодарение на автоматизацијата на деловните процеси, сите индикатори се оптимизирани. Сметководството за организација на испорака се врши со помош на специјална програма.

Универзалниот сметководствен систем претпоставува употреба во секое претпријатие, без оглед на големината на производствените капацитети и профилот на работа. Услугите за управување со испораката се одржуваат континуирано по хронолошки редослед. Секоја трансакција се генерира во реално време. Се формира одговорното лице и се доделува сериски број.

Во сметководството за испорака на курирски организации, неопходно е да се посвети големо внимание на начинот на транспортирање на стоки. Присуството на сопствено возило во компанијата бара внимателна контрола. Неопходно е да се спроведат мерки за одржување на техничката состојба, како и, доколку е потребно, поправка.

Услугата за испорака е многу одговорен процес. Неопходно е да се зачуваат комерцијалните својства и да се контролира содржината во текот на целото патување. Правилното пакување на стоката игра важна улога, затоа треба да дадете дополнителни информации при склучување на договор. Со користење на шаблони на стандардни документи, процесот на пополнување на документацијата трае минимално време. Дури и почетник специјалист во услугите за организирање на испорака на стоки може да се справи со таква задача.

Програмата за Универзален сметководствен систем има многу различни делови кои компанијата може да ги избере за своите активности. Услугите за испорака постојано се подобруваат. Квалитетот расте и, соодветно, расте и побарувачката, па затоа е едноставно неопходно воведување на модерни конфигурации.

Сите организации се стремат да го максимизираат својот профит. По секој период на известување, тие ја анализираат состојбата на финансиските показатели кои помагаат да се донесат одлуки за управување. На средбата се разговараше за стратешките цели и тактичките задачи. Доколку е потребно, промените се евидентираат во сметководствената политика.

Сметководството на услугите за организација на испорака е префрлено во автоматизиран режим за да се избегнат можни нарушувања во работата на вработените. Оптимизацијата на процесите со помош на специјализирана програма ви овозможува да ја следите секоја операција, како и да обезбедите извештај за кој било избран период. Благодарение на функцијата за сортирање и селекција, можете да поднесете барање според критериуми и да истакнете, на пример, складиште или клиент.

Универзалниот сметководствен систем ја содржи најрелевантната структура, која вклучува целосно спроведување на економските активности. Вградениот електронски асистент и техничката поддршка ќе ви помогнат ако имате какви било прашања. Специјални графикони, класификатори и референтни книги ви овозможуваат да креирате типични операции во пригоден формат. Програмерите се погрижија работата во програмата да биде удобна и пријатна за време на употребата.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Употреба во која било гранка на економијата.

Имплементација во големи и мали организации.

Високи перформанси.

Влезот во системот се врши со користење на корисничко име и лозинка.

Неограничено создавање на магацини, одделенија, одделенија и услуги.

Креирање на резервна копија од информацискиот систем на серверот.

Вистински референтни книги и класификатори.

Навремено ажурирање на базата на податоци.

Изготвување планови и распореди за краток и долг рок.

Размена на информации со веб-страницата на компанијата.

Консолидација.

Подготовка на сметководствено и даночно известување.

Сметководство за персонал и плати.

Земање инвентар.

Споредба на планираните и актуелните показатели врз основа на резултатите од менаџментот.

Различни извештаи, книги и списанија.

Распределба на возилата според нивните карактеристики.

Изготвување проценки на трошоците и буџетски проценки.

Одредување на обемот на работа.

Анализа на понудата и побарувачката за услуги.

Пресметка на цената на услугите.

Плаќање со користење на терминали за плаќање.

Сметководство за испорака на стоки.

Идентификација на задоцнети плаќања.

Следење на трансакции во реално време.

Излез на податоци на големиот екран.

СМС дистрибуција и писма до е-пошта.

Идентификација и корекција на бракот.

Проценка на квалитетот на дадените услуги.

Вграден електронски асистент.

Шаблони на стандардни обрасци на различни документи со логото и детали за компанијата.

Унифицирана база на добавувачи и клиенти.

Сметководство за поправка и инспекции, ако има посебна единица.

Целосна автоматизација на активностите.

Оптимизација на деловните процеси.

Изјави за помирување.

Контрола на извод од банка.

Светла дизајн.

Модерен кориснички интерфејс.