Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 358
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за испорака на материјали

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за испорака на материјали
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за испорака на материјали


Универзален сметководствен систем е програма која може да се прилагоди на секое производство и бизнис, да комуницира со разновидна опрема и да увезува податоци од различни видови информациски бази. Можете исто така да префрлите информации од USU на вашиот интернет ресурс, на пример, за да може клиентот да знае во која фаза е транспортот на неговиот товар. Со таква услуга, базата на клиенти ќе расте секој ден. Ако вашиот бизнис е специјализиран за логистика или транспорт на карго, тогаш USU е програма создадена специјално за вас. Апликацијата е погодна и за курирска испорака и за сметководство за испорака на материјали. Бидејќи сметководството за испорака на материјали е важна компонента на карго транспортот во претпријатието. И тоа бара внимателно следење за да се подобри квалитетот на услугите на клиентите во услужниот сектор. При изборот на софтвер за вашиот бизнис, треба да ги земете предвид целите што ги следите. Нашите програмери ги инвестираа во USU сите потребни функции неопходни за непречено функционирање на една организација во областа на сметководството за услуги за испорака на материјали. И ако не ја најдете функцијата што ви треба, со задоволство ќе ја додадеме во Универзалниот систем за сметководство. Исто така, нашите програмери обезбедуваат поддршка во сите фази на имплементација на софтверот. И можете да се запознаете со стандардната функционалност на софтверот подолу на страницата со преземање на неговата демо верзија.

Сметководството за услуги за испорака на материјали влијае на такви нијанси како што се: сметководство за возила и возачи, трошоци за транспорт на материјали, пресметување на времето и правците на испорака, како и сметководство за складишта и производи за нив. Како што споменавме погоре, Универзалниот сметководствен систем е универзална програма која може да управува не само со испораката, туку и да ги земе предвид сите аспекти на складирање и сметководство на материјалот во складиштето. USU ќе прикаже каков материјал и во колкави количини се складира во магацинот, апликацијата ќе ги земе предвид сите недостатоци и ќе го прикаже вишокот. Ова е неопходно за целосна контрола на вашиот сметководствен бизнис за испорака на материјали. Со интеракција со трговската опрема, без тешкотии, директно, можете да добиете информации за сè што е складирано во магацинот. Сега не треба да ја трошите целата ваша енергија и неколку дена на инвентар. Со читање на шифрите, USU ќе изврши попис за кратко време. Тоа е незаменлива алатка во вашето производство, со која ќе заштедите време и пари.

USU работи како CRM систем, што значи дека ќе ја направи комуникацијата помеѓу вас и вашите клиенти што е можно поудобна и информативна. По приемот на апликациите за испорака на материјали, ги внесувате потребните податоци во софтверот за понатамошна обработка на информациите. Секој вработен ќе биде свесен за нова нарачка, бидејќи скокачките прозорци ќе го информираат за тоа. Можете исто така да ги разликувате правата за пристап, така што вработениот не гледа непотребни информации и е ангажиран само во неговите лични должности. Програмата е лесна за употреба, имплементирајќи ја во вашата организација, секој вработен брзо ќе сфати што е што. Едноставен и шарен интерфејс, практично и информативно мени - сè е направено за удобна работа со нашиот софтвер. Универзалниот сметководствен систем и сметководството за услугите за испорака на материјали ќе станат неопходни во организацијата на транспортот и испораката на стоки. Нашата програма ќе го одведе вашиот бизнис на ново повисоко ниво на профитабилност и популарност во неговото поле на активност.

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Едноставен и шарен интерфејс, практично и информативно мени - сè е направено за удобна работа со нашиот софтвер.

Универзален сметководствен систем е програма која може да се прилагоди на секој производствен и услужен бизнис, да комуницира со разновидна опрема.

Можете да префрлите информации од апликацијата на вашиот интернет ресурс, на пример, за клиентот да знае во која фаза се транспортира неговиот товар.

Ако вашиот бизнис е специјализиран за логистика или транспорт на карго, тогаш USU е апликација создадена специјално за вас. Апликацијата е погодна и за курирска испорака и за испорака на материјали.

Универзалниот сметководствен систем ќе стане незаменлив помошник во обезбедувањето логистички услуги.

Нашите програмери ги инвестираа во софтверот сите потребни функции неопходни за непречено функционирање на организацијата во областа на сметководството за испорака на материјали. И ако не ја најдете функцијата што ви треба, со задоволство ќе ја додадеме во Универзалниот систем за сметководство.

Софтверот ќе прикаже: каков материјал и во колкави количини се складира во магацинот, апликацијата ќе ги земе предвид сите недостатоци и ќе го прикаже вишокот.

Софтверот е во интеракција со трговската опрема, на овој начин, можете да добиете информации за сè што е складирано во магацинот. Со читање на шифрите, USU ќе изврши попис за кратко време.

Апликацијата работи како CRM систем, што значи дека резултатот ќе биде што е можно поудобен и информативен. Најквалитетните услуги сигурно ќе ги задоволат клиентите.

Софтверот ги содржи потребните обрасци за печатење и опции за извештаи.

Секој вработен ќе биде свесен за нова нарачка, бидејќи скокачките прозорци ќе го информираат за тоа.

Можете да ги разликувате правата за пристап, така што вработениот не гледа непотребни информации и е ангажиран само во неговите лични должности.

Шарена интерфејс, избор на дизајн од стотици предлошки теми.

Пријавете се во апликацијата преку индивидуално корисничко име и лозинка.

Нашите програмери обезбедуваат поддршка во сите фази на имплементација на софтверот.

За да се запознаете со стандардните функции на софтверот, можете да ја преземете демо верзијата подолу на страницата.