Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 129
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за испорака на храна

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за испорака на храна
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за испорака на храна


Деловниот развој на компаниите за испорака на храна и вода се заснова на ефикасност и автоматизација на сите работни процеси. Курирските служби треба да ги систематизираат своите активности за јасно и добро координирано извршување на работата и зајакнување на конкурентските предности на пазарот. Колку е поголема брзината со која се доставуваат храната и водата, толку повеќе позитивни критики и следења ќе добие компанијата. Затоа, сметководството за испорака на храна бара употреба на софтвер кој ќе ја максимизира ефикасноста на обработката и имплементацијата на нарачките и, соодветно, износот на профитот. Најдобро решение за овој проблем ќе биде купувањето на програмата Универзален сметководствен систем, развиена во согласност со спецификите на процесите на курирските компании. Софтверот што го нудиме може лесно да замени други апликации и да ви овозможи да ги организирате сите области на работа на најефикасен начин. Вработените во вашата услуга за испорака ќе можат не само да формираат нарачки и да го следат нивното извршување, туку и да водат персонална и сметководствена евиденција, да генерираат документи, да ја ажурираат базата на податоци, да изготвуваат аналитички извештаи и многу повеќе.

Структурата на софтверот на USU е поделена на три блока за секвенцијално решавање на одреден број задачи. Делот Референци е неопходен за да се формира универзален информациски ресурс: корисниците на програмата внесуваат низа услуги, правци, сметководствени ставки, стоки и материјали, информации за филијалите и вработените. Флексибилноста на системските поставки ви овозможува да работите со која било категорија на храна и вода, за да можете постојано да го проширувате опсегот на вашиот асортиман. Покрај тоа, како што се ажурираат податоците, вашите вработени ќе можат да ги ажурираат ингеренциите, за да можете да ја следите испораката на вода, сродни материјали и каква било стока. Во делот Модули, се управуваат сите области на активност: овде регистрирате нарачки за испорака, ги одредувате сите потребни параметри, пресметувате трошоци и генерирате цени во автоматизиран режим. Корисниците можат рачно да внесат која било ставка како ставка за испорака. По обработката на податоците, системот генерира обрасци на потврди и листови за испорака со функција на автоматско пополнување на полињата за нивно издавање на курири. Испораката на секоја нарачка на храна се следи со користење на статус и специфична ознака во боја, што во голема мера го поедноставува процесот на следење на многу услуги кои се извршуваат истовремено. Системот го евидентира фактот на прием на уплата за испорачаната храна и вода за да го контролира приемот на средства во пресметаните количини. Делот Извештаи е потребен за анализа на финансиските резултати на курирската служба. Можете, без значителни трошења на работното време, да преземате финансиски и менаџерски извештаи за кој било даден период со цел да ја анализирате динамиката и структурата на комплексот показатели за финансиските и економските активности на компанијата: приходи, расходи, профит и профитабилност. Информациите од интерес ќе бидат јасно претставени во дијаграми, графикони и структурирани табели, а благодарение на автоматизацијата на пресметките, нема да мора да се сомневате во исправноста на податоците што се користат за проценка на финансиската состојба на организацијата.

Дополнително, сметководствениот систем за испорака на храна развиен од нас има функционалност да врши ревизија на персоналот, да развива односи со клиентите и да спроведува активности во складиштето. Така, софтверот USU помага да се оптимизираат различни процеси за ефикасно зајакнување на позицијата на висококонкурентниот пазар на курирски услуги!

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Програмата USU обезбедува такви удобни услуги како што се информирање на клиентите за статусот на нарачката, како и испраќање известувања за попусти и други настани.

Можете да ја видите активноста за надополнување на базата на клиенти, како и да ги видите причините за одбивање од понудените услуги.

Работејќи со нашиот компјутерски систем, ќе можете да водите евиденција за курирски услуги, вклучително и за големи клиенти - на пример, снабдување со пратки вода до канцеларии и деловни центри.

Корисниците можат да работат со различни датотеки, да увезуваат и извезуваат информации во формати MS Excel и MS Word, да поставуваат какви било тарифни планови.

Вашите вработени ќе имаат можност брзо да ги формираат потребните документи и нивно последователно печатење на официјалниот меморандум на компанијата со автоматско поставување на реквизити.

Доколку е потребно, можете да преземете извештај за сите испорачани стоки во контекст на курири со цел да се процени ефективноста и брзината на вработените.

Конфигурацијата на софтверот може да се прилагоди според карактеристиките и барањата на вашата конкретна организација, обезбедувајќи индивидуални решенија за постоечките проблеми.

Раководството на компанијата ќе има пристап да го контролира извршувањето на вработените на нивните должности и да ја анализира ефективноста на решавањето на зададените задачи за контрола на квалитетот на услугите и да развие мерки за мотивирање и наградување на персоналот.

Со цел да се имплементираат маркетинг стратегии, ќе ви се даде можност да ја оцените ефективноста на различните видови рекламирање во смисла на привлекување клиенти.

Можете да го споредите бројот на примени повици, направените потсетници и обемот на навистина завршената работа за да го процените потенцијалниот и окупираниот удел на пазарот.

Анализата на трошоците и проценката на нивната изводливост ќе ги идентификува и исклучи неразумните трошоци и со тоа ќе ја оптимизира структурата на трошоците.

Проценката на куповната моќ на клиентите може да ви помогне да генерирате атрактивни цени за вашите клиенти и да ја подобрите вашата конкурентска предност.

Визуелното прикажување на податоците за структурата и динамиката на финансиските показатели придонесува за ефективно сметководство за управување и контрола врз усогласеноста на реалните вредности со планираните.

Менаџментот на компанијата ќе има пристап не само до регулирање на спроведувањето на деловните планови, туку и да ја прогнозира финансиската состојба на компанијата во иднина.

Доколку е потребно, можна е техничка поддршка од нашите специјалисти, извршена од далечина.