Купете ја програмата

Сите прашања можете да ги испратите на: info@usu.kz
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 153
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за испорака во транспортна компанија

Внимание! Можете да бидете наши претставници во вашата земја или град!

Описот на нашата франшиза можете да го погледнете во каталогот за франшиза: франшиза
Сметководство за испорака во транспортна компанија
Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Преземете демо верзија

Програма од премиум класа по прифатлива цена

Валута:
JavaScript е исклучено
Автоматизацијата од нашата организација е целосна инвестиција за вашиот бизнис!
Ние користиме само напредни странски технологии, а нашите цени се достапни за секого

Можни начини на плаќање

 • банкарски трансфер
  Bank

  банкарски трансфер
 • Плаќање со картичка
  Card

  Плаќање со картичка
 • Плаќајте преку PayPal
  PayPal

  Плаќајте преку PayPal
 • Меѓународен трансфер Western Union или кој било друг
  Western Union

  Western Union


Споредете ги конфигурациите на програмата

Популарен избор
Економичен Стандарден Професионален
Главни функции на избраната програма Погледнете го видеото
Сите видеа може да се гледаат со преводи на вашиот јазик
exists exists exists
Режим на работа со повеќе корисници кога купувате повеќе од една лиценца Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка за различни јазици Погледнете го видеото exists exists exists
Поддршка на хардвер: скенери за баркод, печатачи за сметки, печатачи за етикети Погледнете го видеото exists exists exists
Користење на современи методи за испраќање пошта: е-пошта, СМС, Viber, гласовно автоматско бирање Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за конфигурирање на автоматско пополнување на документи во формат Microsoft Word Погледнете го видеото exists exists exists
Можност за прилагодување на известувањата за тост Погледнете го видеото exists exists exists
Избор на дизајн на програма Погледнете го видеото exists exists
Можност за прилагодување на увозот на податоци во табели Погледнете го видеото exists exists
Копирање на тековниот ред Погледнете го видеото exists exists
Филтрирање податоци во табела Погледнете го видеото exists exists
Поддршка за режим на групирање на редови Погледнете го видеото exists exists
Доделување слики за повеќе визуелна презентација на информации Погледнете го видеото exists exists
Зголемена реалност за уште поголема видливост Погледнете го видеото exists exists
Привремено криење на одредени колони од секој корисник за себе Погледнете го видеото exists exists
Трајно крие одредени колони или табели за сите корисници на одредена улога Погледнете го видеото exists
Поставување права за улоги за да може да додаваат, уредуваат и бришат информации Погледнете го видеото exists
Избор на полиња за пребарување Погледнете го видеото exists
Конфигурирање за различни улоги на достапноста на извештаи и дејства Погледнете го видеото exists
Извезете податоци од табели или извештаи во различни формати Погледнете го видеото exists
Можност за користење на терминалот за собирање податоци Погледнете го видеото exists
Можност за приспособување на професионална резервна копија на вашата база на податоци Погледнете го видеото exists
Ревизија на корисничките дејства Погледнете го видеото exists

Нарачајте сметководство за испорака во транспортна компанија


Со развојот на онлајн услугите за купување стоки, транспортните компании стекнаа дополнителни клиенти. Дури и малите продавници, обидувајќи се да ја издржат нееднаквата борба со конкурентите, нудат услуга за испорака за погодност на клиентите. Кога станува збор за компанија која конкретно се занимава со транспорт на стоки, компетентното организирање на работниот процес и известувањето ќе помогне да се одржи во оваа област. Со правилно сметководство за испорака во транспортна компанија, станува возможно не само да се задржи својата позиција на пазарот на стоки и услуги, туку и да се оди напред.

Контролата на испорака во транспортна компанија е важна не само за внатрешната организација на работата. Доцната испорака, оштетувањето на стоката и другите проблеми што се појавуваат во оваа индустрија, исто така, треба да се рефлектираат во известувањето и сметководството со цел да се развијат стратегии за минимизирање на времето на трансакцијата и транспортните трошоци. Извршената евиденција за транспорт треба да ги опфати сите фактори, обезбедувајќи целосни информации.

Со оглед на тоа што се занимаваат со сметководство и контрола, компаниите за патен транспорт развиваат одредени модели за регулирање на состојбите, одржување на известување и проток на документи воопшто. Контролата и сметководството на испорака во камионска компанија помага да се контролираат куририте, положбата на стоката, времето на пристигнување, движењето на возилата. Постојат системи кои ја прикажуваат позицијата на транспортната единица во реално време, кои обезбедуваат континуирана комуникација со возачот. Ова исто така вклучува сметководство за потрошеното гориво, трошоците за поправка, казни за неиспорака (одложувања, оштетување или губење на парцела). Ги следи платите и на возачите и на другите вработени.

Одделенијата за транспортни компании одговорни за возилата, исто така, водат евиденција за нив, ја следат нивната состојба, пополнуваат соодветна документација (на пример, за абење и кинење), ја анализираат профитабилноста од користење на одредено возило во согласност со растојанието и пресметката на бензин за тоа. Овие информации се прикажани во сметководството за испорака за превозничката компанија. Сумирајќи ги резултатите од сметководството за одредени одделенија, добиваме податоци кои се заеднички за целото претпријатие. Благодарение на таквото сметководство, не се врши само контрола врз состојбата на возниот парк, туку и врз финансиите на самото претпријатие.

Како што можете да видите од погоре, сметководството не е лесно. Не секогаш специјалистите од одделот за сметководство кои водат евиденција на транспортните компании можат самостојно да ги обработуваат сите индикатори. Специјализирани програми кои вршат многу процеси автоматски доаѓаат на помош во такви работи. На пример, софтверот (софтверот) ќе изврши пресметка на индикатори за успешноста на испораката, компанијата, контролата за само неколку секунди. За споредба, едно лице би потрошило многу повеќе време веќе во фазата на собирање информации потребни за сметководство и пресметки.

Универзалниот сметководствен систем (УСУ) е софтверот - лидер во сметководството, известувањето и документацијата. Сметководствениот систем автоматизира голем број операции претходно извршени рачно. Идеален е за сметководство за испорака во транспортна компанија веќе поради фактот што неговата способност да се интегрира со опремата ви овозможува да ги добиете саканите индикатори од далечина, автоматски и онлајн.

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Автоматска контрола на возилата во компанијата за испорака.

Нов пристап за сметководство за испорака во камионска компанија.

Брза комуникација со возачот. Способност да се промени испораката на рутата во движење.

Контрола на сите индикатори за вклучените возила. Следење на условите за одржување, условите за работа, работното време, времето на патување.

Удобен систем за следење на работното време на курирот, пресметување на неговата плата. Прикажување на сите работни информации на него (долг стаж, дејност, завршени задачи, плата, боледување, бонуси).

Практични бази на податоци за производи. Способност за лесно организирање податоци, наоѓање парцела во системот по број, производител, примач.

Книговодство и сметководство на транспортната компанија. Сметководствениот систем е погоден за компании од која било ориентација и големина. Во која било област се промовира вашиот бизнис, програмата ќе може да го оптимизира.

Поедноставување на контролата на влезните и излезните плаќања. Софтверот има вграден систем за известување кој ќе ви каже дека се ближи рокот на достасување, дека некој не платил на време.

Брзо формирање на извештаи за транспортна испорака на стоки. Приказ на сите релевантни индикатори. Способност да ги сортирате токму оние индикатори според кои сакате да изградите извештај.

Генерирање на рута во програмата, земајќи ги предвид сите постојки и дестинации.

Повеќекориснички интерфејс.

Заштита на вашиот профил и лични податоци.

Далечински пристап. Погодност е што на патот останува пристапот до потребните информации. Сè што ви треба е Интернет.

Преглед на ситуацијата во складиштето за испорака на транспорт, сметководство за движењето на производите во складот, следење на усогласеноста со условите за складирање што одговараат на описот на производот.

Обезбедување брза испорака, подобрување на следењето.

Лаконски обрасци за извештаи со логото на вашата транспортна организација. На формуларите се прикажуваат само оние ставки што се потребни за одредена тема.

Збир на индикатори за сите гаражи на моторни возила, за курири, одделенија и сл.