rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. akuntansi help desk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 582
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi help desk

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi help desk
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen meja bantuan akuntansi


Ing taun-taun pungkasan, Akuntansi operasional Help Desk wis diatur kanthi program otomatis khusus, sing ngidini perusahaan IT bisa kerja luwih akeh kanthi panjaluk lan panjaluk, kanthi efektif menehi pitulung, nambah lan ngembangake layanan. Ora saben proyek wis disetel kanggo menehi hasil sacara eksklusif karo akuntansi, ora diganggu dening sawetara masalah cilik, bebas ngalih ing antarane proses Help Desk, langsung nemokake solusi sing optimal, lan ora kakehan staf kanthi tugas sing ora perlu.

Teknologi Meja Pitulung Lanjut saka sistem Perangkat Lunak USU (usu.kz) wis sinau kanthi cukup kanggo mangerteni industri, ngerti babagan tren lan standar paling anyar, lan ngasilake produk sing layak sing bener-bener efektif lan produktif ing praktik. Ora ana rahasia tujuan platform kasebut ora diwatesi karo akuntansi operasional. Iki uga tanggung jawab kanggo masalah komunikasi, ngawasi posisi dana materi, mbentuk tabel staf struktur, kanthi otomatis nyiapake laporan lan peraturan apa wae. Register Help Desk ngemot informasi dhasar babagan panjaluk lan klien. Informasi akuntansi gampang ditampilake ing layar, ijol-ijolan informasi karo pangguna liyane, lan nerusake laporan lan dokumen. Ora perlu nggunakake program pihak katelu. Yen dipikirake, ana masalah, karyawan ora ketemu tenggat wektu, ora ana bahan sing dibutuhake kanggo ndandani kerusakan kasebut, mula pangguna bakal ngerti babagan iki. Cukup kanggo ngaktifake modul kabar sing dibangun lan sampeyan bisa njaga tangan sampeyan kanthi aman ing pulsa manajemen. Alur kerja Help Desk ditampilake ing wektu nyata. Informasi akuntansi dianyari kanthi dinamis. Akibaté, pangguna bisa nanggepi panjalukan kanthi kacepetan kilat, nggawe pangaturan, sinau laporan analitik paling anyar lan nggawe keputusan manajemen. Masalah komunikasi pelanggan uga kasil ditutup nggunakake konfigurasi Help Desk. Luwih gampang kanggo ngganti data akuntansi liwat modul olahpesen SMS, nglaporake asil kerja paling anyar, laporan, menehi tugas, ngiklanake layanan organisasi. Suwe-suwe, konfigurasi Help Desk dadi ora bisa diganti. Iki digunakake kanthi aktif dening perusahaan IT terkemuka kanggo nyepetake pangopènan cathetan operasional, ngilangi kemungkinan kesalahan lan ora akurat sing paling cilik, lan ngenalake alat manajemen lan organisasi sing inovatif. Otomasi misale jek dadi solusi sing paling apik kanggo ngoptimalake paramèter saka karya struktur, ngilangi staf saka beban kerja saben dina, lan ora mbuwang wektu ekstra ing proses biasa. Proyek kasebut berkembang kanthi dinamis. Tambahan mbayar kasedhiya. Dhaptar sing cocog dipasang ing situs web.

Platform Help Desk ngawasi posisi layanan lan dhukungan teknis, tanggung jawab kanggo pesen lan panjaluk sing mlebu, tenggat wektu, lan nutup komunikasi karo klien. Njaga rekaman operasional dadi luwih gampang nalika direktori lan katalog sing dibutuhake wis ana. Bisa njaga arsip digital. Wektu banding anyar ndhaptar wis suda. Proses aplikasi kanthi otomatis. Sampeyan bisa ngandelake planner sing dibangun kanggo kabeh sing ana gandhengane karo staf, tenggat wektu, lan rencana struktur.

Konfigurasi Help Desk wis dileksanakake kanthi penekanan ing kenyamanan panggunaan saben dina. Ing wektu sing padha, program kasebut ora menehi syarat khusus babagan tingkat literasi komputer, katrampilan, utawa pengalaman.

Yen sumber daya tambahan dibutuhake kanggo tugas tartamtu, informasi akuntansi iki langsung ditampilake ing layar. Pangguna bakal dadi sing pertama ngerti babagan iki.

Karya layanan kalebu sawetara tahapan, sing saben dikontrol dening intelijen buatan. Diwenehi kesempatan kanggo tetep sesambungan karo basis klien liwat SMS-mail massal. Liwat platform Help Desk, luwih gampang kanggo ngganti informasi babagan panjaluk sing ditampa, ngirim dokumen, grafis, laporan, lan macem-macem informasi liyane. Data akuntansi metrik kinerja struktur ditampilake kanthi visual, sing mbantu ndeteksi masalah sing paling sithik lan nggawe pangaturan sing tepat. Ngabari pangguna babagan acara saiki organisasi ditugasake menyang modul digital sing cocog.

Aja nglirwakake kemampuan kanggo nggabungake karo layanan lan layanan sing luwih maju. Dhaptar kasebut diterbitake ing situs web. Akeh perusahaan IT, wirausaha individu, pusat layanan, lan organisasi pemerintah sing nglayani populasi wis entuk program kasebut. Ora kabeh unsur nemu panggonan ing konfigurasi dhasar. Sawetara opsi diwenehi kapisah. Disaranake sampeyan familiarize dhewe karo karakteristik fungsi. Miwiti kanthi tes kanggo ngerteni produk kanthi luwih apik, ngenali kekuwatane, lan kanthi ati-ati nimbang pro lan kontra. Saiki, akeh organisasi ngadhepi masalah sing penting, sing kalebu kudu nyuda biaya lan nambah kualitas barang lan layanan sing ditawakake. Ing kahanan ekonomi saiki lan intensifikasi kompetisi ing antarane perusahaan, kabutuhan nyuda biaya utawa biaya produksi mung dadi tugas sing luwih angel. Ing tembung liyane, relevansi optimasi proses dumunung ing perlu kanggo nambah efficiency saka perusahaan lan organisasi, njupuk menyang akun keterlibatan kurang saka pemilik bisnis ing syarat-syarat ngoptimalake proses bisnis. Help Desk accounting teka kanggo ngluwari.