rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. otomatis saka help desk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 687
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

otomatis saka help desk

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


otomatis saka help desk
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen otomatis help desk


Ing taun-taun pungkasan, otomatisasi Help Desk wis akeh dikarepake, sing ngakoni layanan khusus kanggo langsung ningkatake kualitas komunikasi karo pangguna, nyepetake laporan lan dokumen peraturan, nampa lan ngolah aplikasi, lan nanggapi masalah kanthi kacepetan kilat. Ing kasus otomatisasi, sampeyan ora perlu kuwatir yen sawetara proses Help Desk tetep ora lengkap, manajer ora nanggapi panjaluk kasebut, ora bisa nyiyapake formulir sing dibutuhake kanthi tepat, ngirim informasi menyang spesialis ndandani, lan ngalih menyang nindakake kanthi lengkap. tugas anyar.

Pangembangan Perangkat Lunak USU (usu.kz) wis beroperasi ing area dhukungan pangguna Help Desk kanggo wektu sing cukup suwe, sing nemtokake kualitas otomatisasi, macem-macem produk IT, lan macem-macem fungsi sing macem-macem. . Ora ana rahasia, ora kabeh masalah bisa didhelikake kanthi otomatis, sawetara kesalahan struktural lan kekurangan manajerial bisa ditanggulangi. Register Help Desk nyedhiyakake informasi rinci babagan klien. Pangguna ora duwe masalah looking ing sajarah panjalukan, kanggo golek master free kanggo ciri tartamtu saka aplikasi. Ing acara otomatisasi, angel ngilangake nuansa sing bisa dadi penentu. Yen spesialis mbutuhake bagean lan bahan tambahan, peralatan khusus, suku cadang, banjur informasi kasebut kalebu ing laporan, sing disiapake dening program otomatisasi sawise rampung ndandani. Platform Help Desk ngidini ijol-ijolan data, teks, lan file grafis kanthi bebas, nyebarake beban kerja kanthi organik ing staf organisasi, kanthi ketat ngawasi tenggat wektu perbaikan. Tanpa otomatisasi, angel komunikasi kanthi efektif karo pelanggan, melu distribusi SMS iklan, lan mung ngandhani pelanggan yen tugas wis rampung. Yen ora ana masalah karo siji utawa loro pesenan, banjur nalika ana puluhan, kangelan tartamtu. Kauntungan kapisah saka platform Help Desk yaiku kemampuan kanggo ngganti kahanan setelan operasi tartamtu, sing penting banget ing otomatisasi. Saben perusahaan nemtokake tugas dhewe-dhewe: aktivitas finansial, komunikasi karo pelanggan, hubungan kerja, lan liya-liyane. komunikasi karo populasi. Otomasi katon minangka solusi sing paling apik. Pancen angel golek proyek fungsional kanthi kualitas sing luwih apik sing ngganti manajemen kanthi radikal sajrone sawetara menit. Platform Help Desk melu layanan lan dhukungan informasi pangguna, ngawasi tugas saiki lan sing direncanakake, nyiapake peraturan lan laporan. Kanthi otomatisasi, wektu ndhaptar aplikasi saya suda. Pangguna ora perlu njupuk tindakan sing ora perlu. Proses registrasi njupuk sawetara detik. Planner nggawe manawa kabeh ndandani karya rampung ing wektu. Yen tugas tartamtu mbutuhake bahan tambahan, bagean, lan suku cadang, intelijen buatan kanthi cepet mriksa kasedhiyan utawa mbantu ngatur tumbas kanthi cepet.

Konfigurasi Help Desk becik kanggo kabeh pangguna, preduli saka katrampilan lan pengalaman komputer. Kanthi otomatisasi, perbaikan dipantau ing saben tahap lan saben tahap. Informasi kasebut ditampilake kanthi visual. Ora dilarang ngandhani pelanggan babagan langkah-langkah perbaikan kanthi SMS-mail, nglaporake biaya layanan, ngiklanake layanan perusahaan, lsp. Pangguna ora duwe masalah ngganti data operasional babagan pesenan, teks, lan file grafis saiki , kanggo golek spesialis gratis kanggo tugas tartamtu. Gampang kanggo nampilake metrik kinerja ing layar kanggo wawasan sing migunani babagan kinerja saben anggota staf. Konfigurasi Help Desk ora mung nglacak tumindak sing saiki lan direncanakake, nanging uga kanthi otomatis nyiapake laporan, ngrekam kinerja, lan nemtokake biaya layanan.

Kanthi gawan, proyèk otomatisasi dilengkapi modul tandha kanggo njaga tangan kita ing pulsa, kanggo tuku bagean sing perlu ing wektu, ora kantun rapat penting, ora lali babagan ngrampungake tenggat wektu kerja, lan liya-liyane. layanan lan sistem ora tilar kanggo Ngartekno nambah produktivitas layanan. Program kasebut bisa gampang digunakake dening pusat layanan, departemen dhukungan komputer, lan organisasi pemerintah. Ora kabeh opsi kalebu ing konfigurasi dhasar produk. Sawetara fitur kasedhiya kanggo ragad. Disaranake sampeyan sinau dhaptar sing cocog. Pilihan saka konfigurasi cocok kudu miwiti karo versi demo kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti, laku, sinau sawetara fungsi ing cara dhasar. Proses bisnis ditondoi dening: teknologi sing ana kanggo implementasine proses bisnis, struktur sistem bisnis sing ana, alat otomatisasi, peralatan, mekanisme, lan liya-liyane, njamin implementasine proses kasebut. Indikator utama kanggo ngevaluasi efektifitas proses bisnis yaiku jumlah produk kanthi kualitas tartamtu, dibayar kanggo interval wektu tartamtu, jumlah konsumen produk, jumlah operasi khas sing kudu ditindakake ing produksi produk kanggo a interval wektu tartamtu, biaya biaya produksi, durasi operasi khas, investasi modal ing produksi, uga asisten sing kompeten minangka Meja Bantuan otomatisasi.