rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Tuku Service meja
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 75
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Tuku Service meja

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Tuku Service meja
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Supaya tuku meja Service


Kanggo tuku meja layanan, sampeyan kudu milih pilihan sing paling apik kanggo wektu sing suwe lan kanthi ati-ati, banjur ngenteni tekane spesialis kanggo instalasi? Ora kaya iki!

Perusahaan sistem USU Software nyedhiyakake program layanan paling apik ing wektu sing paling cendhak. Kajaba iku, kabeh langkah instalasi dileksanakake mbatalake, kang ngirit wektu lan gaweyan. Dadi, kita nginstal piranti lunak kanthi cepet lan efisien. Tuku lan entuk alat akuntansi lan kontrol sing cocog. Iki minangka piranti lunak multifungsi sing dirancang kanggo ngatasi akeh masalah. Kauntungan sing signifikan yaiku kerjane apik ing mode multiplayer. Tegese kanthi tuku meja layanan sapisan, sampeyan ngoptimalake aktivitas kabeh karyawan kanthi cepet. Aplikasi kasebut lumaku liwat Internet utawa jaringan lokal. Yen kabeh komputer ing perusahaan wis klempakan ing bangunan padha, iku luwih gampang kanggo nggunakake pilihan kapindho. Kanthi bantuan saka Internet, sampeyan bisa nyinkronake obyek remot saka saben liyane, lan bisa malah mbatalake. Saben pangguna ndhaptar ing program kasebut kanthi kapisah. Ing kasus iki, sandhi pribadi sing dilindhungi sandhi ditanggepi. Thanks kanggo langkah kasebut, sampeyan njamin keamanan proses kerja, uga entuk kesempatan kanggo ngawasi aktivitas karyawan. Hak akses pangguna beda-beda gumantung saka tanggung jawab proyek. Dadi manajer lan sawetara wong sing cedhak karo dheweke ndeleng macem-macem kemampuan aplikasi meja lan digunakake tanpa watesan. Karyawan biasa beroperasi mung langsung kalebu ing wilayah blok wewenang meja. Menu meja layanan kasusun saka telung bagean - modul, buku referensi, lan laporan. Sadurunge nerusake karya liyane, sampeyan kudu ngisi buku referensi. Aja wedi, iki rampung mung sapisan, lan ing mangsa ngarep, njamin otomatisasi akeh operasi meja sing bola-bali. Kanthi nemtokake dhaptar karyawan lan layanan sing diwenehake ing kene, sampeyan ora nggawe duplikat nalika nggawe panjaluk anyar - sistem ngganti informasi sing dibutuhake dhewe. Kajaba iku, bagean referensi minangka fokus setelan tumindak sampeyan sing diatur khusus. Petungan dhasar ditindakake ing modul. Database ekstensif digawe kanthi otomatis ing kene, nyimpen cathetan kabeh operasi institusi kasebut. Supaya ora mbuwang wektu ekstra kanggo iki, sampeyan bisa nggunakake fungsi telusuran kontekstual. Kepiye cara kerjane? Ing sisih ndhuwur jendhela, ana jendhela khusus ing ngendi sampeyan ngetik jeneng klien utawa jeneng file sing sampeyan goleki. Ing sawetara detik, program nampilake dhaptar lengkap sing cocog ing basis data, lan sampeyan mung kudu milih pilihan sing dikarepake. Ing wektu sing padha, penting piranti lunak ndhukung paling akeh format kantor, sing nggawe luwih gampang ngatur aliran dokumen. Kajaba iku, pemantauan rinci terus ditindakake ing kene, asile diowahi dadi macem-macem laporan manajemen lan finansial. Iki disimpen ing bagean pungkasan kanthi jeneng sing cocog. Adhedhasar laporan kasebut, sampeyan bisa entuk asil sing dikarepake luwih cepet. Saliyane fungsi dhasar, sampeyan bisa tuku pamblokiran tambahan kanggo pesenan. Iku 'Alkitab pimpinan modern' utawa integrasi karo ijol-ijolan telpon.

Kanggo tuku meja layanan mung langkah pisanan kanggo sukses. Kita mbantu sampeyan nindakake liyane tanpa mbuwang dhuwit ekstra.

Antarmuka sing entheng digawe kanthi nimbang bedane katrampilan wong sing kerja ing lapangan sing padha. Mula, persiyapan iki cocog kanggo para profesional lan pamula. Aplikasi kasebut nduweni panyimpenan virtual dhewe kanthi volume sing meh ora ana watesan. Sampeyan malah ora perlu metu saka kantor kanggo tuku piranti lunak kasebut. Meja layanan sing diwenehake bisa nyederhanakake infrastruktur sing paling mbingungake. Ing wektu sing padha, bisa dituku dening perusahaan negara lan swasta. Ana uga registrasi wajib miturut saben prosedur pangguna. Iku njamin keamanan sing ora njupuk akeh wektu. Sawise tuku meja layanan, kepala perusahaan entuk alat akuntansi lan kontrol sing cocog. Panyimpenan serep nglindhungi saka risiko sing ora dikarepake. Apa sampeyan mbusak dokumen penting? Ora masalah, mung mulihake maneh. Jadwal serep lan tumindak program liyane dikonfigurasi luwih dhisik. Ana fungsi panjadwal tugas khusus. Sistem kontrol akses fleksibel ngidini ngatur informasi sing diwenehake kanggo ngolah karyawan. Ngatur urgensi kanggo ngrampungake tugas tartamtu. Komunikasi terus-terusan antarane cabang remot amarga pambentukan basis siji. Sampeyan bisa tuku fitur meja layanan tambahan kanggo nambah pribadine kanggo proyek sampeyan. Aplikasi seluler bisa target staf utawa pelanggan. Mulane, padha nindakake fungsi sing beda-beda kanthi efisiensi sing padha. Kanthi tuku bonus ing bentuk integrasi karo ijol-ijolan telpon, nggampangake proses komunikasi karo pelanggan apa wae. Kiriman pribadi lan massal menyang pasar konsumen mbantu supaya akeh wong ing wektu sing padha. Versi demo aplikasi kasedhiya kanggo kabeh wong. Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan, hubungi kita, kita mesthi menehi jawaban lengkap. Panemuan otomatisasi operasi bisnis menehi dorongan kanggo pangembangan disiplin manajemen anyar sing diarani reengineering proses bisnis. Iku reengineering sing dadi salah siji saka pengungkit paling penting kanggo sukses di toto maneh perusahaan Amérika, ngidini kanggo kasil ngranggeh inefficiency kepemimpinan donya lan nyedhiyani wutah unprecedented ing ekonomi Amérika lan pasar saham.