rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomatisasi panjalukan pangolahan menyang layanan dhukungan teknis
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 902
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

Otomatisasi panjalukan pangolahan menyang layanan dhukungan teknis

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Otomatisasi panjalukan pangolahan menyang layanan dhukungan teknis
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen otomatisasi panjalukan pangolahan menyang layanan dhukungan teknis


Otomasi panjalukan pangolahan minangka cara sing apik kanggo ningkatake efisiensi layanan dhukungan teknis. Nanging, sampeyan kudu milih kanthi teliti babagan pilihan alat - iki minangka salah sawijining aspek sing paling penting. Otomatisasi program panjalukan pangolahan saka sistem Perangkat Lunak USU nyederhanakake tugas layanan sampeyan sabisa-bisa lan mbebasake luwih akeh wektu kanggo istirahat lan pangembangan. Ing kene sampeyan bisa ndhaptar telpon ora mung kanggo layanan sing nyedhiyakake dhukungan teknis. Instalasi becik kanggo pusat layanan, layanan informasi otomatisasi, perusahaan umum lan swasta. Atusan wong bisa ing wektu sing padha, lan kabeh iki - tanpa kelangan kacepetan lan produktivitas. Saben wong ngalami registrasi wajib lan nampa login sing dilindhungi sandi dhewe. Iki nggawe otomatisasi panjaluk sampeyan luwih efisien lan njamin keamanan panjaluk. Pangolahan informasi babagan panjalukan luwih cepet, lan asile dicathet ing basis data umum. Ing kene sampeyan bisa nemokake rekaman sing dikarepake sawayah-wayah, ngowahi utawa mbusak kanthi kawicaksanan sampeyan. Apa sampeyan mikir yen ora kabeh dokumen teknis kudu ana ing domain umum? Banjur atur watesan pangguna. Dadi karyawan diwenehi informasi winates sing langsung ana hubungane karo pakaryane. Kanthi pendekatan sing wicaksana, dhukungan teknis ahli lan bebas gangguan. Manajer teknis lan wong-wong sing cedhak karo dheweke ndeleng gambar lengkap babagan apa sing kedadeyan lan kerja ing kabeh modul teknis pasokan. Sadurunge miwiti karya ing sistem, sampeyan kudu ngetik informasi pambuka menyang memori aplikasi sapisan. Mbisakake otomatisasi luwih saka macem-macem operasi teknis. Contone, sampeyan ngetik dhaptar karyawan lan nyedhiyakake layanan, lan nalika nggawe dokumen, program otomatisasi dhewe ngganti data ing bagean sing cocog. Kajaba iku, mayoritas format kantor didhukung ing kene. Nalika nggawe aplikasi anyar, sampeyan bisa langsung nemtokake kategori. Iki ndadekake bisa ngurutake tugas miturut tingkat relevansi, ngolah sing paling penting dhisik. Sampeyan bisa nglacak dinamika tumindak saben wong kanthi nyebarake beban kerja ing antarane spesialis. Aplikasi otomatisasi nggawe database umum sing mboko sithik nglumpukake dokumentasi perusahaan. Kanggo cepet nemokake file pangolahan sing dibutuhake ing kene lan ora mbuwang wektu ekstra, aktifake fungsi telusuran kontekstual. Iki minangka langkah penting kanggo njaluk otomatisasi menyang layanan teknis sampeyan. Cukup ngetik sawetara huruf utawa nomer aplikasi kanggo nampilake pertandhingan sing ditemokake ing database. Sawise konfigurasi dhukungan awal, panyimpenan serep dimainake. Sampeyan bisa nemokake salinan cathetan otomatis saka database utama, sanajan ora sengaja rusak utawa dibusak. Yen perlu, fungsi piranti lunak bisa diganti miturut urutan. Dadi sampeyan bisa njaluk Alkitab pribadi eksekutif modern - panuntun eksekutif saku ing donya bisnis. Kanthi penilaian kualitas cepet, sampeyan bisa neliti preferensi panjaluk pasar konsumen, uga bisa mbenerake kesalahane. Pilih cara sing paling apik kanggo nyederhanakake kegiatan organisasi - pilih pasokan Perangkat Lunak USU!

Kanthi ngolah panjalukan menyang otomatisasi layanan dhukungan teknis, sampeyan bisa nggampangake karya perusahaan kanthi signifikan. Database ekstensif koordinat aktivitas karyawan ing sembarang kadohan. Prosedur registrasi kanthi cepet kanthi menehi jeneng pangguna lan sandhi pribadi. Tindakan keamanan sing canggih nglindhungi sampeyan saka risiko sing ora perlu lan nglindhungi data kanthi luwih aman tinimbang brankas. Proses panjalukan kanthi cepet mbantu entuk reputasi minangka perusahaan sing dipercaya lan nguatake posisi ing pasar. Kustomisasi sing gampang nggawe sistem otomatisasi kanggo kabutuhan sampeyan. Pangguna kanthi mandiri ngatur akeh aspek nggarap piranti lunak. Nalika nggunakake surat massal utawa individu, komunikasi karo konsumen ora nyebabake kesulitan. Antarmuka sing paling gampang sing bisa ditindakake bocah. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo nindakake cukup sing dicokot saka rajin lan njaluk kenalan karo instruksi saka USU Software specialists. Pangolahan klaim kanggo program pangopènan dhukungan teknis ndadekake bisa digunakake ing macem-macem format. Rencanakake bisnis sampeyan luwih dhisik. Ing kene sampeyan bisa nggawe rencana kanggo saben wong lan nglacak tahapan implementasine. Aplikasi kanthi otomatis ngasilake akeh laporan manajer adhedhasar analisis sing adil. Sampeyan ora kudu ngenteni suwe kanggo nginstal piranti lunak iki!

Prosedur kasebut ditindakake kanthi kadohan, sanalika sawise rampung kontrak lan pambayaran. Piranti lunak pitulungan teknis ditambah karo macem-macem fungsi sing digawe khusus kaya kemampuan kanggo ngoperasikake basa apa wae ing donya. Ngapikake pasokan kanthi nggabungake karo ijol-ijolan telpon utawa situs web resmi perusahaan. Becik kanggo nggarap publik ing organisasi umum lan swasta. Ing kasus iki, jumlah pangguna aktif diidini. Malah luwih akeh kaluwihan pasokan sing ditampilake ing versi demo pancen gratis!

Langkah-langkah optimasi saka panjalukan pangolahan bisnis ditindakake kanthi urutan alami, ora linier. Iki ngidini pangolahan paralel ing ngendi wae. Aktivitas pangolahan duwe macem-macem opsi otomatisasi eksekusi. Sampeyan kudu duwe versi eksekusi sing beda-beda, gumantung saka kahanan tartamtu, lan saben opsi otomatisasi kudu prasaja lan bisa dingerteni. Pakaryan ditindakake yen cocog. Ing wektu sing padha, karya disebarake ing antarane wates departemen, lan integrasi sing ora perlu diilangi. Jumlah mriksa lan tumindak otomatis kontrol wis suda. Dheweke kudu mlaku kanthi lancar, sing bakal nyuda wektu lan biaya proses layanan dhukungan.