rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
  1. Pangembangan piranti lunak
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. app kanggo help desk
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 673
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

app kanggo help desk

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


app kanggo help desk
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
    Ora ana jaringan area lokal

    Ora ana jaringan area lokal
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
    Kerja saka omah

    Kerja saka omah
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
    Ana cabang

    Ana cabang
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
    Kontrol saka preian

    Kontrol saka preian
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
    Kerja ing sembarang wektu

    Kerja ing sembarang wektu
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
    Server kuat

    Server kuat


Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Mesen app kanggo help desk


Ing taun-taun pungkasan, aplikasi Help Desk dadi populer banget kanggo ngowahi prinsip ngatur struktur dhukungan teknis utawa layanan, ngenalake mekanisme organisasi sing inovatif, nambah layanan lan ngembangake bisnis kanthi organik. Efektivitas aplikasi kasebut wis bola-bali dikonfirmasi ing praktik. Kontrol liwat paramèter Help Desk dadi total, kabeh alat sing dibutuhake katon sing ngidini sampeyan nglacak karya lan panjaluk saiki, nyiyapake peraturan lan laporan kanthi otomatis, lan ngatur sumber daya lan biaya.

Sistem Perangkat Lunak USU (usu.kz) wis cukup suwe ngatasi masalah dhukungan teknis sing berkualitas tinggi, sing ndadekake bisa nyetel wates Meja Bantuan kanthi tepat, kanggo ngeculake aplikasi paling efektif sing cepet mbuktekake. regane. Yen sampeyan lagi kenal karo app, disaranake sampeyan ngevaluasi antarmuka sing ramah lan intuisi. Ora ana sing berlebihan ing kene. Pangembang asring gagal nggawe keseimbangan antarane kinerja lan daya tarik visual proyek. Siji properti ngluwihi liyane. Register Help Desk ngemot informasi rinci babagan operasi lan pelanggan saiki. Pangguna ora duwe masalah ngunggahake arsip aplikasi kanggo ndeleng pesenan sing wis rampung, deleng dokumen arsip, laporan, lan sinau tingkat interaksi karo pelanggan. Alur kerja langsung ditampilake dening app ing wektu nyata. Iki nggawe luwih gampang kanggo nanggapi masalah, ngawasi posisi dana materi lan sumber daya tenaga kerja, ngontrol wektu pesenan, hubungi pelanggan kanthi cepet kanggo njlentrehake sawetara rincian.

Kanthi Help Desk, gampang ngganti informasi, file grafis, teks, laporan manajemen, nglacak tabel staf liwat panjadwal app sing dibangun. Yen pesenan macet, mula pangguna ora angel nemtokake alasan telat. Ora kalebu pilihan nggunakake aplikasi kanggo promosi layanan Help Desk, melu iklan SMS, komunikasi karo pelanggan. A modul kapisah wis dipun ginakaken kanggo tugas iki. Akeh perusahaan nggawe kapabilitas CRM minangka salah sawijining syarat proyek otomatisasi.

Saiki, program Help Desk digunakake ing pirang-pirang industri. Lingkungan operasi app ora istimewa winates kanggo IT-bal. Piranti lunak uga bisa digunakake dening organisasi pemerintah sing fokus ing interaksi karo populasi, perusahaan cilik, lan pengusaha individu. Otomasi bakal dadi solusi sing paling apik. Ora ana cara sing luwih gampang, luwih dhuwur, lan luwih dipercaya kanggo nyepetake posisi manajemen lan organisasi, ngenalake mekanisme inovatif, ngawasi kinerja struktur lan kontak eksternal. Aplikasi Help Desk ngawasi aspek operasional layanan lan dhukungan teknis, ngawasi kemajuan lan tenggat wektu aplikasi, lan menehi dhukungan dokumenter. Ora perlu nglampahi wektu ekstra kanggo operasi standar, kalebu nrima panjalukan lan nggawe pesenan, proses kasebut kanthi otomatis. Luwih gampang nglacak kegiatan saiki lan acara sing direncanakake liwat perencana dhasar. Yen telpon tartamtu mbutuhake sumber daya tambahan, asisten elektronik ngelingake sampeyan babagan iki. Platform Help Desk cocog kanggo kabeh pangguna tanpa watesan sing serius. Tingkat literasi komputer praktis ora ana gandhengane.

Aplikasi kasebut ngilangi proses produksi (langsung operasi dhukungan teknis) dadi sawetara tahapan kanggo nguatake kualitas kontrol lan langsung nanggapi masalah sing paling sithik. Kesempatan saiki mbukak kanggo komunikasi langsung karo klien, ijol-ijolan informasi, lan ngirim SMS. Kajaba iku, pangguna bisa ngganti file grafis lan teks, laporan analitis lan finansial kanthi cepet.

Produktivitas spesialis Help Desk ditampilake kanthi jelas ing layar, sing ngidini nyetel tingkat beban kerja saiki kanthi organik lan nyetel tugas staf sabanjure. Kanthi bantuan aplikasi kasebut, kinerja saben spesialis dipantau, sing mbantu karyawan full-time nambah katrampilan, nemtokake prioritas, posisi masalah ing organisasi. Modul kabar wis diinstal kanthi gawan. Iki minangka cara paling gampang kanggo njaga driji sampeyan ing pulsa acara. Yen perlu, sampeyan kudu bingung karo masalah nggabungake platform karo layanan lan layanan sing luwih maju. Program kasebut minangka solusi optimal kanggo perusahaan IT, layanan dhukungan teknis utawa layanan, instansi pemerintah, utawa individu sing beda-beda.

Ora kabeh alat kalebu ing versi dhasar. Sawetara opsi kasedhiya kanggo ragad. Sampeyan kudu sinau kanthi teliti dhaptar sing cocog. Miwiti milih produk sing bener kanthi versi demo. Tes rampung gratis. Rong atus taun kepungkur, Adam Smith nggawe panemuan sing luar biasa: produksi industri kudu dipérang dadi operasi sing paling gampang lan paling dhasar. Dheweke nuduhake yen divisi tenaga kerja ningkatake produktivitas amarga para pekerja fokus ing siji tugas dadi tukang sing luwih trampil lan nindakake pakaryan kanthi luwih apik. Sajrone abad kaping 19 lan 20, wong ngatur, ngembangake, lan ngatur perusahaan, dipandu dening prinsip pembagian kerja dening Adam Smith. Nanging, ing donya modhèrn, cukup kanggo nliti perusahaan apa wae - saka kios dalan nganti raksasa transnasional kaya Microsoft utawa Coca-Cola. Bakal ditemokake manawa aktivitas perusahaan kalebu akeh proses bisnis sing bola-bali, saben-saben minangka urutan tumindak lan keputusan sing dituju kanggo nggayuh tujuan tartamtu. Nampa pesenan pelanggan, pangiriman barang menyang pelanggan, pembayaran gaji kanggo karyawan - kabeh iki minangka proses bisnis sing mbutuhake aplikasi tambahan.