rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 684
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi lan nglaporake institusi kredit

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi lan nglaporake institusi kredit
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi lan nglaporake institusi kredit


Akuntansi lan nglaporake institusi kredit ing Piranti Lunak USU diatur ing mode wektu saiki, mula operasi apa wae sing ditindakake dening institusi kredit langsung ditampilake ing akuntansi lan sekaligus didokumentasikake kanggo nglaporake, nalika staf ora melu prosedur kasebut, nanging mung ing operasi kasebut lan registrasi ing bentuk elektronik. Banjur, kabeh tumindak, kalebu akuntansi lan nglaporake, ditindakake kanthi otomatis: nglumpukake informasi pangguna sing konfirmasi transaksi sing ditindakake, ngurutake miturut proses, obyek, subyek, lan ngitung indikator sing tundhuk akuntansi lan kalebu ing pelaporan sing digawe kanthi otomatis, lan asil sing dipikolehi langsung ditampilake ing dokumen sing cocog karo prosedur akuntansi.

Otomasi akuntansi lan nglaporake institusi kredit nambah proses internal sing ditindakake dening institusi kredit, ngatur tugas lan pakaryan personel, nggawe kontrol babagan akuntansi lan nglaporake, nyepetake pertukaran informasi, lan, nambah efisiensi lan bener akuntansi, kualitas nglaporake lan proses perusahaan sing nyepetake, nyuda biaya institusi kredit kanthi nyuda biaya tenaga kerja lan nambah produktivitas tenaga kerja, minangka asil, bakal nyebabake optimalisasi laba. Nggunakake otomatisasi akuntansi lan pelaporan, lembaga kredit nyusun kabeh proses kanggo nyimpen cathetan kegiyatan lan sistematis informasi babagan macem-macem jinis pelaporan, kalebu akuntansi kanggo mitra lan laporan statistik kanggo regulator, nalika otomasi isih ngasilake kabeh dokumentasi jinis apa wae saka nglaporake.

Mula, partisipasi karyawan lembaga kredit minimalake ing kegiyatan kanthi otomatis, kalebu akuntansi lan pelaporan, amarga program otomatis nindakake akeh fungsi, mula bisa digunakake tinimbang personel, sing saiki mung duwe tanggung jawab nambahake waosan Formulir elektronik sing kasebut ing ndhuwur, minangka individu kanggo kabeh karyawan lan menehi tanggung jawab pribadi kanggo kualitas informasi sing dikirim ing akun kasebut lan akrual remunerasi saben wulan, kanthi njupuk informasi sing dikirimake.

Otomatisasi lembaga kredit ngatur kegiatan personel, ngelingi wektu lan ruang lingkup karya sing ditindakake kanggo saben operasi sing ditindakake, nggawe pribadi, menehi log individu lan area kerja individu - area tanggung jawab ing kompetensi lan tugas sing diwenehake. Sanalika, otomatisasi akuntansi lan nglaporake institusi kredit nyedhiyakake wujud wujud elektronik minangka jurnal kerja individu kanggo nyepetake prosedur entri data sing ditindakake para pangguna saben dina, saengga nambah kacepetan proses, kaya kasebut ing ndhuwur. Penyatuan formulir sing ditawakake kanthi otomatis nyebabake penyatuan operasi, lan eksekusi dadi automatisme, sing dibutuhake kanggo ngoptimalake kegiyatan. Sanalika, otomatisasi institusi kredit ndhaptar jumlah karya sing ditindakake para pangguna ing wektu, miturut standarisasi operasi, lan menilai efektifitas saben sawise sawetara wektu nalika nyiapake pelaporan internal kanthi analisis kabeh jinis kerja lan personel sing ana gandhengane.

Otomatis institusi kredit ngidini duwe analisis rutin saka kegiyatan kasebut, kalebu pambiji babagan status aplikasi utangan sing entuk bathi, mula analisis kasebut ndadekake bisa ngontrol prilaku pelanggan, tundhuk karo kahanan kredit, pas wektune mbayar, lan jumlah utang sing ana. Sampeyan kudu ditambahake yen mung Software USU sing nyedhiyakake analisis otomatis ing babagan rega iki, dene penawaran sing padha karo pangembang liyane mung bisa menehi program kanthi biaya sing luwih dhuwur. Lembaga kredit ora mung nampa laporan kanthi analisis kabeh jinis karya, nanging uga statistik indikator kanthi dinamika pangowahan ing wektu kepungkur, sing ngidini perencanaan efektif kanggo periode mbesuk, ngelingi data sing nglumpukake lan prédhiksi asil, extrapolate miturut gaya sing diidentifikasi.

Program kasebut diinstal ing komputer institusi kredit dening spesialis, tanpa nglibatake para personel ing instalasi, nanging menehi presentasi singkat babagan kabeh kemampuan piranti lunak, sing uga ngidini para karyawan bisa ngerti kanthi fungsional kanggo pembangunan sing sukses. Sanajan produke beda-beda saka kabeh liyane kanthi pandhu arah sing gampang lan antarmuka sing gampang, iki ngidini sampeyan melu personel kerja tanpa katrampilan pangguna, nyedhiyakake sistem otomatis kanthi macem-macem informasi. Informasi sing beda-beda kaya ngono mbantu nyipta katrangan sing luwih rinci lan jero babagan proses lan operasi saiki sing ditindakake ing sawijining institusi finansial.

Kanggo nggawe pribadi pangguna sing digunakake, pilihan luwih saka 50 opsi desain antarmuka ditawakake liwat roda gulung sing trep ing layar utama. Pangguna nampa akses kapisah menyang data layanan, diwatesi karo tugas lan kekuwatane, kanthi menehi login lan sandhi pribadi. Personalisasi mlebu nyedhiyakake performa ing bentuk elektronik pribadi, sing gampang dikontrol kualitas, wektu eksekusi, lan linuwih data. Kontrol minangka tanggung jawab manajemen, sing nduweni akses gratis menyang kabeh dokumen, nggunakake fungsi audit kanggo nyepetake prosedur mriksa log.

Saka basis data sing digawe ing sistem otomatis, basis klien, nomenklatur, basis utang, basis pangguna, lan liya-liyane ditampilake kanggo akuntansi lan nglaporake macem-macem jinis kegiatan. Sing utama kanggo ngetrapake utangan yaiku dhasar utangan, sing ora mung ngemot dhaptar lengkap, nanging uga informasi rinci babagan saben aplikasi kanthi syarat, jumlah, lan kahanan. Kanggo saben utangan, sampeyan bisa nampilake dhaptar rinci babagan operasi sing ditindakake ing institusi kredit wiwit diterbitake, kalebu tanggal, jeneng tugas sing ditindakake, lan asil sing dipikolehi. Saben operasi sing ditindakake ing basis data utangan diwenehi status lan warna sing beda kanggo kontrol visual babagan status utangan saiki supaya bisa kanthi cepet pambiji.

Sistem institusi kredit kanthi otomatis nggunakake visualisasi warna indikator, sing ngirit wektu pangguna kanggo pambiji proses saiki lan entuk asil. Basis utang bisa gampang diurutake miturut status kanggo nyorot area kerja sing nyata, sing mbantu misahake operasional perusahaan lan mulane, nyepetake implementasine. Ora kurang penting tinimbang dhasar utangan yaiku basis klien, sing ora mung data pribadi lan kontak utang sing dikonsentrasi nanging sejarah interaksi lengkap karo saben dikumpulake. Ing kene, dhaptar kontak sing padha karo saben klien digawe, ing endi kabeh tumindak sing ditindakake dituduhake kanthi tanggal, kalebu telpon, surat, lan asil kontak.

Klien dipérang dadi kategori miturut klasifikasi sing dipilih dening institusi kredit, iki ngidini sampeyan ngatur kontak karo klompok target, sing nambah skala interaksi kanthi dramatis. Program kasebut kanthi independen nindakake kabeh petungan sing ana gandhengane karo akuntansi lan nglaporake, kalebu pembayaran sing ngelingi jadwal mbayar maneh, bunga, komisi, lan nggawe kalkulasi maneh pembayaran nalika kurs fluktuasi. Ngitung upah sithik kanggo pangguna miturut volume tugas sing didaftar ing log kerjane, nambah kegiatan para staf.