Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 684
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi lan nglaporake institusi kredit

akuntansi lan nglaporake institusi kredit

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen akuntansi lan nglaporake institusi kredit


Akuntansi lan nglaporake institusi kredit ing Piranti Lunak USU diatur ing mode wektu saiki, mula operasi apa wae sing ditindakake dening institusi kredit langsung ditampilake ing akuntansi lan sekaligus didokumentasikake kanggo nglaporake, nalika staf ora melu prosedur kasebut, nanging mung ing operasi kasebut lan registrasi ing bentuk elektronik. Banjur, kabeh tumindak, kalebu akuntansi lan nglaporake, ditindakake kanthi otomatis: nglumpukake informasi pangguna sing konfirmasi transaksi sing ditindakake, ngurutake miturut proses, obyek, subyek, lan ngitung indikator sing tundhuk akuntansi lan kalebu ing pelaporan sing digawe kanthi otomatis, lan asil sing dipikolehi langsung ditampilake ing dokumen sing cocog karo prosedur akuntansi.

Otomasi akuntansi lan nglaporake institusi kredit nambah proses internal sing ditindakake dening institusi kredit, ngatur tugas lan pakaryan personel, nggawe kontrol babagan akuntansi lan nglaporake, nyepetake pertukaran informasi, lan, nambah efisiensi lan bener akuntansi, kualitas nglaporake lan proses perusahaan sing nyepetake, nyuda biaya institusi kredit kanthi nyuda biaya tenaga kerja lan nambah produktivitas tenaga kerja, minangka asil, bakal nyebabake optimalisasi laba. Nggunakake otomatisasi akuntansi lan pelaporan, lembaga kredit nyusun kabeh proses kanggo nyimpen cathetan kegiyatan lan sistematis informasi babagan macem-macem jinis pelaporan, kalebu akuntansi kanggo mitra lan laporan statistik kanggo regulator, nalika otomasi isih ngasilake kabeh dokumentasi jinis apa wae saka nglaporake.

Mula, partisipasi karyawan lembaga kredit minimalake ing kegiyatan kanthi otomatis, kalebu akuntansi lan pelaporan, amarga program otomatis nindakake akeh fungsi, mula bisa digunakake tinimbang personel, sing saiki mung duwe tanggung jawab nambahake waosan Formulir elektronik sing kasebut ing ndhuwur, minangka individu kanggo kabeh karyawan lan menehi tanggung jawab pribadi kanggo kualitas informasi sing dikirim ing akun kasebut lan akrual remunerasi saben wulan, kanthi njupuk informasi sing dikirimake.

Otomatisasi lembaga kredit ngatur kegiatan personel, ngelingi wektu lan ruang lingkup karya sing ditindakake kanggo saben operasi sing ditindakake, nggawe pribadi, menehi log individu lan area kerja individu - area tanggung jawab ing kompetensi lan tugas sing diwenehake. Sanalika, otomatisasi akuntansi lan nglaporake institusi kredit nyedhiyakake wujud wujud elektronik minangka jurnal kerja individu kanggo nyepetake prosedur entri data sing ditindakake para pangguna saben dina, saengga nambah kacepetan proses, kaya kasebut ing ndhuwur. Penyatuan formulir sing ditawakake kanthi otomatis nyebabake penyatuan operasi, lan eksekusi dadi automatisme, sing dibutuhake kanggo ngoptimalake kegiyatan. Sanalika, otomatisasi institusi kredit ndhaptar jumlah karya sing ditindakake para pangguna ing wektu, miturut standarisasi operasi, lan menilai efektifitas saben sawise sawetara wektu nalika nyiapake pelaporan internal kanthi analisis kabeh jinis kerja lan personel sing ana gandhengane.

Otomatis institusi kredit ngidini duwe analisis rutin saka kegiyatan kasebut, kalebu pambiji babagan status aplikasi utangan sing entuk bathi, mula analisis kasebut ndadekake bisa ngontrol prilaku pelanggan, tundhuk karo kahanan kredit, pas wektune mbayar, lan jumlah utang sing ana. Sampeyan kudu ditambahake yen mung Software USU sing nyedhiyakake analisis otomatis ing babagan rega iki, dene penawaran sing padha karo pangembang liyane mung bisa menehi program kanthi biaya sing luwih dhuwur. Lembaga kredit ora mung nampa laporan kanthi analisis kabeh jinis karya, nanging uga statistik indikator kanthi dinamika pangowahan ing wektu kepungkur, sing ngidini perencanaan efektif kanggo periode mbesuk, ngelingi data sing nglumpukake lan prédhiksi asil, extrapolate miturut gaya sing diidentifikasi.

Program kasebut diinstal ing komputer institusi kredit dening spesialis, tanpa nglibatake para personel ing instalasi, nanging menehi presentasi singkat babagan kabeh kemampuan piranti lunak, sing uga ngidini para karyawan bisa ngerti kanthi fungsional kanggo pembangunan sing sukses. Sanajan produke beda-beda saka kabeh liyane kanthi pandhu arah sing gampang lan antarmuka sing gampang, iki ngidini sampeyan melu personel kerja tanpa katrampilan pangguna, nyedhiyakake sistem otomatis kanthi macem-macem informasi. Informasi sing beda-beda kaya ngono mbantu nyipta katrangan sing luwih rinci lan jero babagan proses lan operasi saiki sing ditindakake ing sawijining institusi finansial.

Kanggo nggawe pribadi pangguna sing digunakake, pilihan luwih saka 50 opsi desain antarmuka ditawakake liwat roda gulung sing trep ing layar utama. Pangguna nampa akses kapisah menyang data layanan, diwatesi karo tugas lan kekuwatane, kanthi menehi login lan sandhi pribadi. Personalisasi mlebu nyedhiyakake performa ing bentuk elektronik pribadi, sing gampang dikontrol kualitas, wektu eksekusi, lan linuwih data. Kontrol minangka tanggung jawab manajemen, sing nduweni akses gratis menyang kabeh dokumen, nggunakake fungsi audit kanggo nyepetake prosedur mriksa log.

Saka basis data sing digawe ing sistem otomatis, basis klien, nomenklatur, basis utang, basis pangguna, lan liya-liyane ditampilake kanggo akuntansi lan nglaporake macem-macem jinis kegiatan. Sing utama kanggo ngetrapake utangan yaiku dhasar utangan, sing ora mung ngemot dhaptar lengkap, nanging uga informasi rinci babagan saben aplikasi kanthi syarat, jumlah, lan kahanan. Kanggo saben utangan, sampeyan bisa nampilake dhaptar rinci babagan operasi sing ditindakake ing institusi kredit wiwit diterbitake, kalebu tanggal, jeneng tugas sing ditindakake, lan asil sing dipikolehi. Saben operasi sing ditindakake ing basis data utangan diwenehi status lan warna sing beda kanggo kontrol visual babagan status utangan saiki supaya bisa kanthi cepet pambiji.

Sistem institusi kredit kanthi otomatis nggunakake visualisasi warna indikator, sing ngirit wektu pangguna kanggo pambiji proses saiki lan entuk asil. Basis utang bisa gampang diurutake miturut status kanggo nyorot area kerja sing nyata, sing mbantu misahake operasional perusahaan lan mulane, nyepetake implementasine. Ora kurang penting tinimbang dhasar utangan yaiku basis klien, sing ora mung data pribadi lan kontak utang sing dikonsentrasi nanging sejarah interaksi lengkap karo saben dikumpulake. Ing kene, dhaptar kontak sing padha karo saben klien digawe, ing endi kabeh tumindak sing ditindakake dituduhake kanthi tanggal, kalebu telpon, surat, lan asil kontak.

Klien dipérang dadi kategori miturut klasifikasi sing dipilih dening institusi kredit, iki ngidini sampeyan ngatur kontak karo klompok target, sing nambah skala interaksi kanthi dramatis. Program kasebut kanthi independen nindakake kabeh petungan sing ana gandhengane karo akuntansi lan nglaporake, kalebu pembayaran sing ngelingi jadwal mbayar maneh, bunga, komisi, lan nggawe kalkulasi maneh pembayaran nalika kurs fluktuasi. Ngitung upah sithik kanggo pangguna miturut volume tugas sing didaftar ing log kerjane, nambah kegiatan para staf.