Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 954
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi kanggo utang kredit

akuntansi kanggo utang kredit

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

  • Download versi demo

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.


Choose language

Rega perangkat lunak

Dhuwit:
JavaScript dipateni

Pesen akuntansi kanggo utang kredit


Akuntansi utang kredit ing Piranti Lunak USU tundhuk marang peraturan akuntansi, sing mbagi utang, gumantung saka periode mbayar utang sing ditampa, miturut perjanjian kasebut, jangka panjang - wektu mbayar utang luwih saka 12 wulan , lan jangka pendek, nalika utang kudu dibayar sadurunge kadaluwarsa periode taunan. Kajaba iku, akuntansi utang sing ditampa ora mung diatur dening rong kategori kasebut, nanging uga para kreditur lan wong sing utang. Iki ditemtokake dening status organisasi sing nginstal piranti lunak iki, sing bisa digunakake dening salah sawijine pihak kanggo perjanjian pinjaman, sanajan, yen sampeyan nganggep, manawa topik diskusi yaiku kredit sing ditampa, lan akuntansi, tegese kita ngomong babagan perusahaan sing nyimpen cathetan utang sing ditampa.

Kontrol utang saiki ing kridit sing ditampa digawe ing basis data silihan, ing endi kredit sing ditampa dadi sejarahe, wiwit tanggal pengajuan aplikasi, persetujuan sabanjure, lan transfer dana menyang akun sing cocog, transaksi utang sing dianggep syarat lan jumlah sing kudu dibayar, mbayar komisi, lan persen. Saben kredit sing ditampa, duwe 'dossier' unik ing basis data iki kanthi status sing ditemtokake sing nggambarake kahanan utang saiki, lan status kasebut, ditemtokake dening warna, sing pangguna program visual ngawasi pemenuhan kewajiban. kanggo males utang iki. Status utang ing utangan sing ditampa duwe sawetara status, kalebu jadwal sing tepat wektu, nglanggar tenggat wektu pambayaran, telat, akumulasi dendha, lan liya-liyane. Pangguna mbedakake status miturut derajat masalah, tanpa nglampahi wektu mbukak saben dokumen kanggo ngerti status utang.

Konfigurasi akuntansi utang ing utangan sing ditampa kanthi sukses bisa ngrampungake salah sawijining tugas utamane - ngirit wektu staf lan nggambarake indikator kinerja kanggo njamin pambiji proses kerja kanthi cepet, saengga bisa nambah efisiensi proses lan produktivitas staf, bathi saka perusahaan, nalika gampang ngatur informasi babagan utang babagan kredit sing ditampa lan nyusun tata cara akuntansi. Instalasi konfigurasi akuntansi utang ing utangan sing ditampa ditindakake dening pangembang, lan sawise iku presentasi singkat kabeh kapabilitas piranti lunak diwenehake, sing ora sithik banget, saengga bisa mbebasake staf kanggo nindakake tugas saben dinane , utamane saka partisipasi ing akuntansi lan petungan. Dadi, iki carane sistem akuntansi otomatis bakal nindakake prosedur kasebut kanthi mandhiri, nyedhiyakake akurasi lan cepet proses data kanggo direkam.

Kajaba iku, karyawan wis ora melu nggawe dokumen maneh. Konfigurasi akuntansi utang ing kridit sing ditampa nggawe independen, kanthi bebas ngoperasikake data sing kasedhiya ing sistem lan bank bentuk sing dibangun, disiapake khusus kanggo nindakake karya kasebut. Dokumentasi sing digawe kanthi otomatis tundhuk karo kabeh persyaratan, cocog karo panjaluk lan tujuwane, iki diawasi karo basis informasi lan referensi, uga dibangun ing sistem akuntansi, ing ngendi kabeh ketentuan, peraturan, norma, lan standar dikumpulake, kalebu persiyapan laporan keuangan. Basis kasebut nindakake pemantauan rutin babagan munculé amandemen anyar kanggo dokumen peraturan sing ana, sing nganggep lan nyetel setelan ing sistem kasebut kanggo entuk asil sing paling anyar ing petungan lan nyiyapake dokumen. Kasedhiyan basis informasi lan referensi uga nyedhiyakake setelan pitungan, sing ngidini pitungan otomatis amarga saben operasi nampa ekspresi nilai ngelingi standar sing ditemtokake ing industri lan ditampilake ing pangkalan.

Tanggung jawab pangguna kalebu mung siji operasi - tambahan tepat wektu kanggo program bacaan sing dipikolehi nalika nindakake tugas kerja kanthi kompetensi. Kanthi basis, sistem akuntansi otomatis nganakake kalkulasi cepet pratondho saiki sing ana gandhengane karo pangowahan sing ditampa, nggawe maneh gambaran proses saiki, mula kasengsem karo panampa informasi utama lan saiki sing cepet saka pangguna, motivasi supaya aktif melu prosedur entri data kanthi ngitung upah rate-rate pangguna kanthi otomatis, ngelingi volume karya sing kadaptar ing log karya elektronik. Ing wektu sing padha, pangguna makarya nganggo formulir elektronik pribadi, informasi sing dipasang ing ditandhani kanthi mlebu, sing saben wong nampa sandhi proteksi kanggo ngetik program kasebut kanggo nglindhungi kerahasiaan informasi resmi, lan mulane, duwe informasi pribadi tanggung jawab kanggo kualitas data lan ketepatan wektu input menyang sistem.

Saliyane basis kredit, CRM ditampilake minangka basis pelanggan, ing endi akuntansi interaksi karo dheweke diatur, riwayat kontak rinci disusun wiwit wayahe registrasi. Saben file pribadi ngemot data pribadi, kontak, arsip dokumen, foto, lan dhaptar karya rinci sing ditindakake miturut tanggal - telpon, surat, rapat, lan penerbitan utang. CRM uga nyimpen kabeh tawaran sing ditawakake menyang klien, teks surat sing dikirim, salinan dokumen identitas, lan foto saka webcam sing dilampirake.

Kanggo mesthekake interaksi eksternal, fungsi komunikasi elektronik ing sawetara format - Viber, SMS, email, telpon swara, sing digunakake kanggo ndhukung kirim lan menehi informasi. Klien dilaporake kanthi otomatis adhedhasar tanggal mateng sing ditemtokake ing database utang kredit. Ana pangeling babagan tanggal lan jumlah pembayaran, kabar babagan pidana. Kiriman disusun kanggo tujuan pariwara kanggo ningkataké layanan lan ing macem-macem format, gumantung saka alesan sing dipilih kanggo ndhukung kontak - kanthi individu, kanthi jumlah akeh, lan klompok target.

Dokumentasi sing digawe kanthi otomatis kalebu jinis pelaporan, kalebu finansial, akuntansi, statistik lan prentah, kontrak standar, lan invoice. Nalika nggawe aplikasi kredit, program kasebut kanthi otomatis nggawe perjanjian silihan ing MS Word kanthi rincian klien sing kalebu lan kondisi utang sing disetujoni. Nalika ndhaptar kredit, program kanthi otomatis ngitung pembayaran sing nganggep tingkat suku bunga, ngganti jumlah kasebut nalika kurs fluktuasi, yen utangan ditanggepi. Sistem otomatis nyimpen statistik ing kabeh indikator, kalebu nomer aplikasi sing disetujoni lan ditolak, sing ngidini perencanaan efektif. Adhedhasar akuntansi statistik, laporan internal digawe karo analisis lan penilaian kabeh jinis karya, sing bisa ningkatake kualitase lan njamin tuwuh bathi.

Analisis indikator saiki ngidini kita ngetrapake kegiatan klien ing periode tartamtu, panjaluk utangan, efisiensi staf, penyimpangan saka jadwal mbayar maneh, lan utang pokok. Pelaporan analitis ditampilake kanthi wujud sing gampang lan visual - tabel, diagram, lan grafik sing nggambarake pentinge saben indikator ngasilake bathi. Analisis sumber daya finansial ngidini sampeyan menilai kualitas portofolio kredit, nemtokake kesesuaian biaya individu, kanggo ngenali biaya proses lan utang sing ora produktif.

Instalasi program ditindakake dening staf Software USU. Siji-sijine syarat kanggo piranti digital yaiku sistem operasi Windows. Sawise dipasang, ana presentasi kapabilitas aplikasi kanggo akuntansi utang kredit.