rega: saben wulan
Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 411
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi kanggo makelar kredit

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi kanggo makelar kredit
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

1. Mbandhingaké Konfigurasi

Mbandhingake konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipateni

3. Ngitung biaya program

4. Yen perlu, pesen rental server virtual

Supaya kabeh karyawan bisa digunakake ing basis data sing padha, sampeyan butuh jaringan lokal ing antarane komputer (kabel utawa Wi-Fi). Nanging sampeyan uga bisa pesen instalasi program ing méga yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.
Ngitung biaya saka server virtual arrow

Sampeyan mung mbayar sapisan kanggo program kasebut. Lan kanggo maya pembayaran digawe saben sasi.

5. Tandha kontrak

Kirimi rincian organisasi utawa mung paspor kanggo ngrampungake persetujuan. Kontrak minangka jaminan sampeyan bakal entuk apa sing dibutuhake. Kontrak

Kontrak sing ditandatangani kudu dikirim menyang kita minangka salinan pindai utawa minangka foto. Kita ngirim kontrak asli mung kanggo wong sing mbutuhake versi kertas.

6. Mbayar nganggo kertu utawa cara liyane

Kertu sampeyan bisa uga ana ing mata uang sing ora ana ing dhaptar. Iku ora masalah. Sampeyan bisa ngetung biaya program ing dolar AS lan mbayar ing mata uang asli ing tingkat saiki. Kanggo mbayar nganggo kertu, gunakake situs web utawa aplikasi seluler bank sampeyan.

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union
  • Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
  • Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
  • Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Sewa server virtual. Rega

Nalika sampeyan butuh server awan?

Nyewa server virtual kasedhiya kanggo para panuku Sistem Akuntansi Universal minangka pilihan tambahan, lan minangka layanan sing kapisah. Regane ora owah. Sampeyan bisa pesen rental server awan yen:

  • Sampeyan duwe luwih saka siji pangguna, nanging ora ana jaringan lokal ing antarane komputer.
  • Sawetara karyawan kudu kerja saka omah.
  • Sampeyan duwe sawetara cabang.
  • Sampeyan pengin ngontrol bisnis sampeyan sanajan lagi liburan.
  • Sampeyan perlu kanggo bisa ing program ing sembarang wektu dina.
  • Sampeyan pengin server sing kuat tanpa biaya gedhe.

Yen sampeyan pinter hardware

Yen sampeyan pinter hardware, sampeyan bisa milih spesifikasi sing dibutuhake kanggo hardware. Sampeyan bakal langsung diwilang rega kanggo nyewa server virtual saka konfigurasi kasebut.

Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab hardware

Yen sampeyan ora ngerti teknis, mung ing ngisor iki:

  • Ing paragraf nomer 1, tulisake jumlah wong sing bakal kerja ing server awan sampeyan.
  • Sabanjure, mutusake apa sing luwih penting kanggo sampeyan:
    • Yen luwih penting kanggo nyewa server maya sing paling murah, mula aja ngganti liya. Gulung mudhun kaca iki, sampeyan bakal weruh biaya sing diwilang kanggo nyewa server ing méga.
    • Yen biaya banget terjangkau kanggo organisasi sampeyan, sampeyan bisa nambah kinerja. Ing langkah # 4, ngganti kinerja server kanggo dhuwur.

Konfigurasi hardware

JavaScript dipatèni, pitungan ora bisa, hubungi pangembang kanggo dhaftar rega

Pesen akuntansi kanggo makelar kredit


Organisasi kredit nyedhiyakake macem-macem layanan sing gegandhengan karo transaksi jaminan. Dheweke nggarap layanan langsung lan perantara. Kanthi piranti lunak modern, sampeyan bisa nyiyapake kegiatan bisnis. Pialang kredit dianggep miturut aturan tartamtu, sing kasebut ing peraturan badan negara, uga ing dokumentasi internal perusahaan.

Piranti Lunak USU mbantu nyimpen cathetan klien makelar kredit lan nindakake akuntansi kanthi teratur kanthi kronologis. Ora ana operasi sing ora kejawab. Kabeh indikator pelanggan dicathet ing siji pernyataan gabungan. Dadi, basis umum lagi digawe. Pialang kredit duwe pengaruh penting ing interaksi antarane pihak sing nyilih lan perusahaan kasebut. Dheweke mbantu nindakake operasi nalika ora ana wektu luang utawa kurang pengetahuan ing industri.

Kanthi operasi akuntansi, sampeyan bisa nglacak beban kerja saben departemen lan karyawan. Wong sing tanggung jawab diidentifikasi amarga logbook kasebut. Kanggo kepemimpinan organisasi, kudu nampa informasi sing akurat lan dipercaya sadurunge mbentuk kabijakan promosi lan pangembangan. Kepatuhan karo prinsip instruksi internal menehi jaminan kasebut.

Pialang kredit minangka wong khusus sing bisa independen njupuk keputusan atas jenenge klien. Kaping pisanan, persetujuan digawe, sing nemtokake masalah umum babagan interaksi karo pihak katelu. Amarga pangembangan teknologi informasi, perusahaan bisa ngoptimalake makarya kanthi maneka cara. Nyuda biaya wektu lan nambah kasedhiyan fasilitas produksi mbantu nambah produksi. Nggawe kondisi kerja sing apik kanggo para staf mengaruhi minat ing aliran pelanggan.

Piranti Lunak USU digawe kanggo nindakake kegiatan bisnis ing macem-macem sektor ekonomi lan njamin akuntansi. Struktur kasebut ngemot macem-macem buku referensi lan klasifikasi sing bisa sampeyan tetepake dhewe. Parameter lanjut mbantu nyetel pambiji lan implementasine miturut artikel penggabungan. Kinerja tinggi njamin pambentukan kawat cepet. Saben laporan nyedhiyakake analytics canggih kanggo total kanggo klien, makelar, aset tetep, lan liya-liyane.

Akun makelar kredit ing program khusus nyumbang kanggo ngrampungake kontrol kabeh proses produksi. Dadi, sampeyan bisa nglacak beban kerja personel lan level produksi. Ing pungkasan shift, total dirangkum, lan data ditransfer menyang lembar ringkesan. Spreadsheet kasusun saka pirang-pirang baris lan kolom sing diisi kanthi data sing diwenehake. Kanthi template internal, sampeyan bisa nggawe kontrak lan formulir akuntansi tambahan kanthi otomatis.

USU Software minangka asisten manajer sing apik. Bisa nyedhiyakake laporan babagan kabeh bagean, nggawe laporan akuntansi lan pajak, nglacak tumindak karyawan, nemtokake level pambayaran lan mbayar utang, ngawasi pasokan lan panjaluk, lan uga ngoptimalake kinerja bisnis.

Ing jaman Big Data, ana aliran data sing gedhe, sing kudu dianalisis lan dipertimbangkan kanthi bener sajrone proses sing ditindakake dening broker kredit. Mula, penting kanggo ngatur gaweyan perusahaan kredit miturut kabutuhane para klien, supaya bisa narik kawigaten lan nambah level kasetyane. Siji-sijine solusi yaiku piranti lunak modern - sistem komputer otomatis, sing bisa ngoptimalake kegiatan perusahaan kredit kabeh, saengga makelar makarya tanpa kesalahan. Kanggo mesthekake, dibutuhake konfigurasi program akuntansi bermutu, sing bakal nggampangake saben proses, nambah efisiensi perusahaan. USU Software nyedhiyakake kemungkinan kaya kasebut kanggo ndhukung aktivitas makelar kredit. Salah sawijining fasilitas yaiku nggawe dokumentasi lan akuntansi, kalebu formulir lan kontrak, mbatalake, online, kanthi pitulung saka koneksi Internet.

Ing saben bisnis, sing paling penting yaiku akuntansi, utamane ing perusahaan kredit, amarga kegiatane ana hubungane langsung karo transaksi finansial lan uga kesalahan cilik bisa nyebabake kelangan dhuwit. Mula, sistem akuntansi lan pelaporan kudu ana ing level dhuwur, nyediakake laporan tanpa kesalahan, sing kudu digunakake kanggo ramalan lan ngrancang arah pangembangan mbesuk kanggo makelar kredit. Kanthi bantuan sistem akuntansi kanggo makelar kredit, iki ora bakal dadi masalah amarga kabeh proses kasebut ditindakake ing program komputer, tanpa intervensi manungsa.

Ana akeh kaluwihan program kayata entri kanthi login lan sandhi, antarmuka sing cocog, menu sing apik, pangowahan kapan wae, basis data elektronik, nggawe klompok item tanpa wates, identifikasi telat pembayaran, akuntansi sintetik lan analitis, manajemen gaji lan personel , pitungan tingkat suku bunga, nggawe rencana lan jadwal, disiplin kas, ngemot lan mbongkar pernyataan bank, sertifikat akuntansi, bentuk nglaporake kanthi ketat, waybills, mailing massal liwat SMS utawa email, nampa aplikasi liwat Internet, laporan khusus, buku, lan majalah, analisis penghasilan lan biaya, panentu pasokan lan panjaluk, nglacak kinerja staf, piutang lan bayar, digunakake ing sektor ekonomi, penilaian level layanan, tanggapan, asisten internal, invoice, fleksibilitas, proses otomatisasi, analitik lanjutan , produktivitas fasilitas produksi sing tambah, basis pelanggan gabungan, layanan pengawasan video, netepake condit finansial posisi ion lan finansial, laporan rekonsiliasi karo mitra, kalkulator pinjaman internal, kalender produksi, pitungan biaya, komunikasi Viber, nggawe salinan cadangan, mindhah basis data saka program liyane, hirarki departemen, lan interaksi layanan lan departemen.