Tuku program kasebut

Sampeyan bisa ngirim kabeh pitakon menyang: info@usu.kz
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 925
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android
Klompok program: USU software
Tujuane: Otomasi bisnis

akuntansi kanggo utangan dhuwit

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


akuntansi kanggo utangan dhuwit
Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Download versi demo

Manual instruksi

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.
Choose language

Program kelas premium kanthi rega terjangkau

Dhuwit:
JavaScript dipateni
Otomasi saka organisasi kita minangka investasi lengkap kanggo bisnis sampeyan!
Rega iki mung ditrapake kanggo tuku pisanan
Kita mung nggunakake teknologi manca majeng, lan rega kasedhiya kanggo kabeh wong

Cara pembayaran sing bisa

  • transfer bank
    Bank

    transfer bank
  • Pembayaran nganggo kertu
    Card

    Pembayaran nganggo kertu
  • Mbayar liwat PayPal
    PayPal

    Mbayar liwat PayPal
  • Transfer internasional Western Union utawa liyane
    Western Union

    Western Union


Mbandhingake konfigurasi program

Pilihan populer
Irit Standar Profesional
Fungsi utama program sing dipilih Nonton video kasebut arrow down
Kabeh video bisa dideleng nganggo subtitle ing basa sampeyan dhewe
exists exists exists
Mode operasi multi pangguna nalika tuku luwih saka siji lisensi Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan kanggo macem-macem basa Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Dhukungan hardware: scanner barcode, printer resi, printer label Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Nggunakake cara mailing modern: Email, SMS, Viber, nelpon otomatis swara Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kemampuan kanggo ngatur ngisi otomatis dokumen ing format Microsoft Word Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Kamungkinan kanggo ngatur kabar roti panggang Nonton video kasebut arrow down exists exists exists
Milih rancangan program Nonton video kasebut arrow down exists exists
Kemampuan kanggo ngatur impor data menyang tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyalin baris saiki Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nyaring data ing tabel Nonton video kasebut arrow down exists exists
Dhukungan kanggo mode klompok baris Nonton video kasebut arrow down exists exists
Nemtokake gambar kanggo presentasi informasi sing luwih visual Nonton video kasebut arrow down exists exists
Augmented reality kanggo visibilitas sing luwih akeh Nonton video kasebut arrow down exists exists
Sauntara ndhelikake kolom tartamtu dening saben pangguna kanggo awake dhewe Nonton video kasebut arrow down exists exists
Ndhelikake kolom utawa tabel tartamtu kanthi permanen kanggo kabeh pangguna saka peran tartamtu Nonton video kasebut arrow down exists
Nyetel hak kanggo peran supaya bisa nambah, ngowahi lan mbusak informasi Nonton video kasebut arrow down exists
Milih lapangan sing arep digoleki Nonton video kasebut arrow down exists
Konfigurasi kanggo macem-macem peran kasedhiyan laporan lan tumindak Nonton video kasebut arrow down exists
Ekspor data saka tabel utawa laporan menyang macem-macem format Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan nggunakake Terminal Koleksi Data Nonton video kasebut arrow down exists
Kamungkinan kanggo ngatur serep profesional database Nonton video kasebut arrow down exists
Audit tumindak pangguna Nonton video kasebut arrow down exists

Bali menyang rega arrow

Pesen akuntansi kanggo utangan dhuwit


Akuntansi utang dhuwit ing Software USU ditindakake kanthi mode wektu saiki. Yen ana pangowahan ing kridit moneter sing tundhuk akuntansi, kabeh indikator sing ana gandhengane karo pangowahan kasebut bakal langsung ganti, lan wektu kanggo ngetrapake pangowahan sing gegandhengan yaiku pecahan detik. Pinjaman dhuwit duwe owah-owahan ing urutane kaya ing ngisor iki: mbayar maneh pas wektune, tundha mbayar, tatanan utang, tunjangan bunga, mbayar utang lan bunga, lan liya-liyane. Sanalika salah sawijining prekara ing ndhuwur, indikator sing ana saiki bakal dietung maneh, sing cocog karo status utangan dhuwit sadurunge, sadurunge pertandingan kasebut anyar.

Ngrekam utang, minangka proses otomatis, ora mbutuhake akeh wektu lan tenaga kanggo ngladeni personel lan njaga utang awis amarga program kasebut nindakake paling akeh operasi kanggo njaga utang awis, ngredhakke personel lan, mula nyuda biaya tenaga kerja perusahaan lan biaya personel kasebut. Ngrekam utang dhuwit kalebu njaga database, sing dibentuk nalika utang moneter sabanjure ditampilake, dene basis kasebut sacara fungsional njaga. Tugas para staf kalebu mung entri data, nemtokake paramèter kanggo nyusun conto klien kanthi kredit awis, sing digunakake kanggo nyiyapake macem-macem surat, sing ditindakake dening karyawan perusahaan, lan kanthi otomatis dikirim dening konfigurasi kasebut kanggo njaga akuntansi kredit dhuwit.

Pangiriman otomatis kasebut ditindakake miturut dhaptar pelanggan sing dikompilasi kanthi konfigurasi kanggo nyimpen rekaman kanthi mandhiri, ngetutake paramèter kredit dhuwit sing ditemtokake. Contone, utang sing cocog kanggo periode mbayar maneh ana ing distribusi otomatis. Kabar bakal dikirim kanthi pangeling, yen ana utang awis sing dipasang ing mata uang lan mbayar dhuwit nasional, mula yen kurs diganti, kabar otomatis bakal dikirim babagan pangowahan jumlah pambayaran sabanjure. Yen ana wektu tundha ing utang awis, piranti lunak akuntansi kanthi otomatis bakal ngasilake lan ngirim pesen babagan anané utang lan akrual penalti. Ing kasus iki, partisipasi personel ing akuntansi diminimalake amarga piranti lunak mandhiri bisa ngatasi pangopènan kasebut. Kajaba iku, kanggo ngatur surat, wis disiapake template teks kanggo kabeh kasus kontak karo pelanggan, dadi ngirim uga otomatis karo program akuntansi.

Keterlibatan staf dibutuhake nalika ngirim pesen ditargetake kanggo ngatasi masalah pemasaran. Ing kene, manajer nemtokake kriteria pilihan kanggo nyusun dhaptar pelanggan sing kudu nampa pesen kasebut, miturut perusahaan kasebut. Banjur konfigurasi nyimpen cathetan utang dhuwit dadi dhaptar target pelanggan, ora kalebu sing sadurunge nolak nampa informasi pariwara, sing mesthi dicathet ing basis klien. Informasi kaya kasebut ditemokake nalika ndhaptar klien ing program lan luwih sesambungan.

Tugas personel kanggo njamin akuntansi utang dhuwit kalebu ndhaptar klien ing basis data, ngetik informasi pribadi lan kontak, nambah salinan dokumen identitas, motret klien nganggo tangkapan webcam, ngetik informasi saka sumber informasi sing klien ngerti babagan perusahaan layanan, lan kesepakatan apa bakal nampa komunikasi pemasaran. Saka data kasebut, ing pungkasan periode kasebut, laporan pemasaran bakal disusun karo analisis situs pariwara sing melu promosi layanan finansial, lan penilaian efektifitas kanthi bedane biaya situs lan bathi sing ditampa saka iku amarga pelanggan anyar sing teka saka kana. Iki ngidini sampeyan ngirit dhuwit kanthi nolak situs sing ora produktif lan ndhukung sing menehi kapentingan sing penting.

Kanggo ngatur surat lan kanthi otomatis ngandhani wong sing utang, nggunakake komunikasi elektronik ing macem-macem bentuk, yaiku panggilan otomatis swara, Viber, e-mail, SMS, nalika ngirim dhewe ditindakake langsung saka basis klien nggunakake kontak sing ditampilake. Kabeh teks disimpen ing file pribadi klien, supaya ora ana notifikasi duplikat. Laporan uga disiapake babagan jumlah layang sing dikirim, pelanggan tekan, kategori, lan kualitas tanggapan, sing ditemtokake karo jumlah utangan dhuwit anyar, lan panjaluk. Ing ngisor iki kaya katrangan, akuntansi disimpen kanggo kabeh - akuntansi klien, akuntansi utang dhuwit, akuntansi personel, akuntansi kedewasaan, akuntansi kurs, akuntansi utang, akuntansi dana sing diterbitake kanggo utangan dhuwit, akuntansi pariwara , lan liya-liyane. Lan kanggo saben jinis akuntansi, perusahaan nampa laporan sing digawe ing pungkasan periode, kanthi analisis jinis kegiatan kasebut ing babagan biaya lan bathi. Laporan kasebut minangka alat sing paling apik kanggo nindakake kegiatan finansial, amarga menehi kesempatan kanggo nemokake bottlenecks sampeyan kanggo makarya karo klien lan kanggo ngenali tren ing dinamika indikator.

Pakaryan saben pangguna ing sistem diwatesi dening tugas lan kompetensi. Akses menyang informasi layanan ditindakake kanthi login pribadi lan sandhi. Kode keamanan mung menehi pangguna akses menyang informasi sing dibutuhake kanggo nindakake karya kanthi kualitas dhuwur, saengga kerahasiaan informasi layanan dijaga. Pengawetan informasi layanan ndhukung serep rutin, sing ngluncurake panjadwal tugas, sing tanggung jawab kanggo nglakokake kabeh tugas sing dijadwalake.

Program kasebut ora duwe ragad langganan, sing ndadekake katon beda saka sistem sing padha. Biaya kasebut ditemtokake dening komposisi fungsi lan layanan lan bisa ditambah karo sing anyar. Instalasi program ditindakake dening karyawan Piranti Lunak USU nggunakake akses remot liwat sambungan Internet. Sawise rampung nyambut gawe, ana kelas master cendhak kanggo pangguna.

Yen lembaga keuangan duwe cabang, kantor, remot, gaweyane kalebu ing kegiyatan sakabehe amarga ana fungsi ing sawijining ruang informasi. Spasi informasi kasebut bisa digunakake nalika ana sambungan Internet lan duwe remot kontrol, dene kanthi akses lokal Internet ora dibutuhake. Sajrone fungsi fungsi ing sawijining ruang informasi, pamisahan hak kasebut diamati. Saben departemen mung ndeleng informasi lan perusahaan induk ndeleng kabeh.

Pangguna makarya nganggo formulir elektronik pribadi lan ndaftar operasional sing ditindakake sajrone kerangka tugas lan adhedhasar gaji volume dietung. Program kasebut kanthi otomatis nggambar kabeh dokumen sing dibutuhake nalika ndhaptar utang dhuwit, kalebu kontrak, tiket keamanan, pesenan awis, lan sertifikat penerimaan. Dokumentasi sing digawe kanthi otomatis uga kalebu laporan finansial, kabeh invoice, pelapor wajib saka regulator, lan pelaporan statistik industri. Yen organisasi nggunakake alat pemasaran kanggo promosi layanan, laporan ing pungkasan periode bakal nuduhake sapa ing endi sing paling efektif lan sing ora efektif. Analisis kegiatan sing rutin ngidini sampeyan ngenali biaya sing ora produktif, ngetrapake kasesuaian barang biaya individu, njlentrehake penyimpangan antarane rencana lan kasunyatan. Laporan kasebut disusun kanthi format sing trep. Iki minangka tabel, grafik, diagram kanthi visualisasi lengkap babagan signifikansi saben indikator lan bagean partisipasi ing pambentukan bathi. Program kasebut gampang kompatibel karo peralatan modern, kalebu demonstrasi lan gudang, ningkatake kualitas kontrol operasi operasi lan layanan pelanggan.