harga: bulanan
Mésér program

Anjeun tiasa ngirim sadaya patarosan anjeun ka: info@usu.kz
  1. Ngembangkeun software
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Automation of requests processing ka layanan rojongan teknis
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 610
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: USU software
Tujuanna: Automation bisnis

Automation of requests processing ka layanan rojongan teknis

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Automation of requests processing ka layanan rojongan teknis
Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Unduh versi demo

Program kelas premium dina harga anu lumayan

1. Bandingkeun Konfigurasi

Bandingkeun konfigurasi program arrow

2. Pilih mata uang

JavaScript dipareuman

3. Ngitung biaya program

4. Upami diperlukeun, mesen rental server virtual

Supados sadaya karyawan anjeun tiasa dianggo dina database anu sami, anjeun peryogi jaringan lokal antara komputer (kabel atanapi Wi-Fi). Tapi anjeun ogé tiasa mesen pamasangan program dina méga upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
    Henteu aya jaringan daérah lokal

    Henteu aya jaringan daérah lokal
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
    Gawé ti imah

    Gawé ti imah
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
    Aya dahan

    Aya dahan
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
    Kontrol ti liburan

    Kontrol ti liburan
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
    Gawé iraha waé

    Gawé iraha waé
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.
    server kuat

    server kuat


Ngitung biaya hiji server virtual arrow

Anjeun ngan mayar sakali pikeun program sorangan. Sareng pikeun pembayaran awan dilakukeun unggal bulan.

5. Tandatangan kontrak

Kirimkeun detil organisasi atanapi ngan ukur paspor anjeun pikeun nyimpulkeun perjanjian. Kontrak mangrupikeun jaminan anjeun yén anjeun bakal nampi anu anjeun peryogikeun. Kontrak

Kontrak anu ditandatanganan kedah dikirim ka kami salaku salinan scan atanapi salaku poto. Urang ngirim kontrak aslina ngan pikeun maranéhanana anu peryogi versi kertas.

6. Mayar ku kartu atawa métode séjénna

Kartu anjeun tiasa dina mata uang anu henteu aya dina daptar. Teu jadi masalah. Anjeun tiasa ngitung biaya program dina dolar AS sareng mayar dina mata uang asli anjeun dina tingkat ayeuna. Pikeun mayar ku kartu, paké situs wéb atanapi aplikasi mobile bank anjeun.

Métode pamayaran anu mungkin

  • mindahkeun bank
    Bank

    mindahkeun bank
  • Mayar ku kartu
    Card

    Mayar ku kartu
  • Mayar via PayPal
    PayPal

    Mayar via PayPal
  • Transfer internasional Western Union atanapi anu sanés
    Western Union

    Western Union
  • Automasi tina organisasi kami mangrupikeun investasi lengkep pikeun bisnis anjeun!
  • harga ieu valid keur meuli munggaran wungkul
  • Kami ngan ukur nganggo téknologi asing anu canggih, sareng harga kami sayogi pikeun sadayana

Bandingkeun konfigurasi program

Pilihan populér
Ékonomi Standar Profésional
Fungsi utama program anu dipilih Lalajo pidéo arrow down
Sadaya video tiasa ditingali nganggo terjemahan dina basa anjeun nyalira
exists exists exists
Modeu operasi multi-pamaké nalika mésér langkung ti hiji lisénsi Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan pikeun basa béda Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Rojongan hardware: scanner barkod, printer resi, printer labél Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Ngagunakeun métode modérn milis: Surélék, SMS, Viber, sora nelepon otomatis Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamampuhan pikeun ngonpigurasikeun ngeusian otomatis dokumén dina format Microsoft Word Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun béwara roti bakar Lalajo pidéo arrow down exists exists exists
Milih desain program Lalajo pidéo arrow down exists exists
Kamampuhan pikeun ngaluyukeun impor data kana tabel Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyalin baris ayeuna Lalajo pidéo arrow down exists exists
Nyaring data dina tabél Lalajo pidéo arrow down exists exists
Rojongan pikeun mode ngagolongkeun baris Lalajo pidéo arrow down exists exists
Napelkeun gambar pikeun presentasi langkung visual inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists exists
Augmented kanyataanana pikeun malah leuwih pisibilitas Lalajo pidéo arrow down exists exists
Samentara nyumputkeun kolom tangtu ku unggal pamaké keur dirina Lalajo pidéo arrow down exists exists
Permanén nyumputkeun kolom atawa tabel husus pikeun sakabéh pamaké peran husus Lalajo pidéo arrow down exists
Nyetél hak pikeun peran pikeun tiasa nambihan, ngédit sareng ngahapus inpormasi Lalajo pidéo arrow down exists
Milih widang pikeun milarian Lalajo pidéo arrow down exists
Ngonpigurasikeun pikeun peran anu béda kasadiaan laporan sareng tindakan Lalajo pidéo arrow down exists
Ékspor data tina tabel atanapi laporan ka sababaraha format Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan ngagunakeun Terminal Koléksi Data Lalajo pidéo arrow down exists
Kamungkinan pikeun ngaluyukeun cadangan profésional database anjeun Lalajo pidéo arrow down exists
Audit tindakan pamaké Lalajo pidéo arrow down exists

Balik deui ka harga arrow

Nyéwa server virtual. Harga

Iraha anjeun peryogi pangladén awan?

Nyéwa server virtual sayogi pikeun pembeli Sistem Akuntansi Universal salaku pilihan tambahan, sareng salaku jasa anu misah. hargana teu robah. Anjeun tiasa mesen rental server awan upami:

  • Anjeun gaduh leuwih ti hiji pamaké, tapi euweuh jaringan lokal antara komputer.
  • Sababaraha pagawé diwajibkeun damel ti bumi.
  • Anjeun gaduh sababaraha cabang.
  • Anjeun hoyong ngadalikeun bisnis anjeun sanajan dina liburan.
  • Ieu diperlukeun pikeun digawé di program iraha wae poé.
  • Anjeun hoyong server anu kuat tanpa biaya anu ageung.

Upami anjeun savvy hardware

Mun anjeun savvy hardware, mangka anjeun bisa milih spésifikasi diperlukeun pikeun hardware. Anjeun bakal langsung diitung harga pikeun nyéwa server virtual tina konfigurasi anu ditangtukeun.

Upami anjeun henteu terang nanaon ngeunaan hardware

Upami anjeun henteu terang sacara téknis, teras di handap ieu:

  • Dina paragraf nomer 1, nunjukkeun jumlah jalma anu bakal damel di pangladén awan anjeun.
  • Teras mutuskeun naon anu langkung penting pikeun anjeun:
    • Upami langkung penting pikeun nyéwa pangladén awan anu paling murah, maka entong ngarobih anu sanés. Gulung ka handap kaca ieu, anjeun bakal nempo biaya diitung keur nyéwa server dina awan.
    • Upami biayana murah pisan pikeun organisasi anjeun, maka anjeun tiasa ningkatkeun kinerja. Dina hambalan # 4, ngarobah kinerja server ka luhur.

Konfigurasi hardware

JavaScript ditumpurkeun, itungan teu mungkin, ngahubungan pamekar pikeun daptar harga

Mesen hiji otomatis ngolah requests ka layanan rojongan teknis


Automation of processing requests mangrupakeun cara hébat pikeun ngaronjatkeun efisiensi layanan rojongan teknis. Sanajan kitu, éta worthwhile mun taliti kaanggo pilihan alat - ieu téh salah sahiji aspék pangpentingna. Otomatisasi program pamrosésan pamrosésan tina sistem Perangkat Lunak USU nyederhanakeun tugas jasa anjeun sabisa-bisa sareng ngabébaskeun langkung seueur waktos pikeun istirahat sareng pamekaran. Di dieu anjeun bisa ngadaptar telepon teu ukur keur layanan nyadiakeun rojongan teknis. Pamasanganna idéal pikeun pusat jasa, jasa inpormasi automation, perusahaan umum sareng swasta. Ratusan jalma tiasa dianggo dina waktos anu sareng, sareng sadaya ieu - tanpa kaleungitan kagancangan sareng produktivitas. Tiap di antarana ngalaman pendaptaran wajib sarta narima login sorangan ditangtayungan sandi. Éta ngajadikeun otomatis pamundut anjeun langkung éfisién sareng ngajamin kaamanan paménta. Ngolah inpormasi ngeunaan pamundut langkung gancang, sareng hasilna kacatet dina pangkalan data umum. Di dieu anjeun tiasa mendakan rékaman anu dipikahoyong iraha waé, ngédit atanapi ngahapus éta dina kawijaksanaan anjeun. Naha anjeun nyangka yén henteu sadayana dokumén téknis kedah aya dina domain umum? Lajeng nyetél wates pamaké. Ku kituna pagawé dibéré jumlah kawates informasi langsung patali karyana. Kalayan pendekatan anu wijaksana, dukungan téknis anu ahli sareng teu aya gangguan. Manajer téknis sareng anu caket sareng anjeunna ningali gambar lengkep ngeunaan naon anu kajantenan sareng damel di sadaya modul téknis suplai. Sateuacan ngamimitian damel di sistem, anjeun kedah ngalebetkeun inpormasi bubuka kana mémori aplikasi sakali. Éta ngamungkinkeun automation salajengna tina sababaraha operasi téknis. Salaku conto, anjeun ngalebetkeun daptar karyawan sareng nyayogikeun jasa, sareng nalika ngahasilkeun dokumén, program automation nyalira ngagentos data dina bagian anu pas. Salaku tambahan, seuseueurna format kantor dirojong di dieu. Nalika nyieun aplikasi anyar, anjeun tiasa langsung nangtukeun kategori na. Ieu ngamungkinkeun pikeun nyortir tugas dumasar kana darajat relevansi, ngolah anu paling penting heula. Anjeun tiasa ngalacak dinamika tindakan unggal jalma ku ngadistribusikaeun beban kerja antara spesialis. Aplikasi automation nyiptakeun database umum anu laun-laun ngumpulkeun dokuméntasi perusahaan. Pikeun gancang mendakan file pangolahan anu anjeun peryogikeun di dieu sareng henteu miceunan waktos tambahan, aktipkeun pungsi milarian kontekstual. Ieu mangrupikeun léngkah anu penting pikeun nyuhunkeun otomatisasi kana jasa téknis anjeun. Ieu cukup pikeun nuliskeun sababaraha hurup atawa nomer aplikasi pikeun mintonkeun patandingan kapanggih dina database. Saatos konfigurasi pangrojong awal, panyimpen cadangan bakal dimaénkeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun manggihan salinan sagala rékaman automation tina database utama, sanajan aranjeunna ngahaja ruksak atawa dihapus. Upami diperlukeun, pungsionalitas parangkat lunak tunduk kana parobihan kana tatanan. Janten anjeun tiasa nampi Alkitab pribadi eksekutif modern - pituduh eksekutif saku dina dunya bisnis. Kalayan penilaian kualitas instan, anjeun tiasa nalungtik karesep paménta pasar konsumen, ogé kasalahan anu mungkin leres. Pilih cara anu pangsaéna pikeun nyederhanakeun kagiatan organisasi - pilih suplai parangkat lunak USU!

Ku ngolah pamundut ka automation jasa dukungan téknis, anjeun sacara signifikan ngagampangkeun padamelan perusahaan. Database éksténsif koordinat kagiatan karyawan dina jarak anu mana waé. Prosedur pendaptaran gancang kalayan ngerjakeun hiji ngaran pamaké sarta sandi pribadi. Ukuran kaamanan canggih ngajaga anjeun tina resiko anu teu perlu sareng ngajagi data anjeun langkung aman tibatan brankas. Pamrosésan gancang paménta ngabantosan reputasi salaku perusahaan anu dipercaya sareng nguatkeun posisina di pasar. Kustomisasi gampang nyaluyukeun sistem otomatisasi pikeun kabutuhan anjeun. Pamaké sacara mandiri ngatur seueur aspék gawé bareng parangkat lunak. Nalika nganggo surat massal atanapi individu, komunikasi sareng konsumen henteu nampilkeun kasusah sakedik. Antarbeungeut anu paling saderhana anu tiasa dicekel ku murangkalih. Hal utama nyaéta nerapkeun rada karajinan sareng ngenalkeun petunjuk ti para spesialis Perangkat Lunak USU. Ngolah klaim ka program pangropéa rojongan teknis ngamungkinkeun pikeun beroperasi dina rupa-rupa format. Rencanana bisnis anjeun sateuacanna. Di dieu anjeun tiasa ngadamel rencana pikeun tiap jalma sareng ngalacak tahapan palaksanaanna. Aplikasi sacara otomatis ngahasilkeun seueur laporan manajer dumasar kana analisa anu adil. Anjeun teu kudu ngadagoan lila pikeun masang software ieu!

Prosedur dilumangsungkeun dina kajauhan, langsung saatos kacindekan tina kontrak jeung mayar. Parangkat lunak bantuan téknis ditambah ku rupa-rupa fungsi anu didamel khusus sapertos kamampuan pikeun beroperasi dina basa mana waé di dunya. Ningkatkeun suplai anjeun ku ngahijikeun sareng séntral telepon atanapi situs wéb resmi perusahaan. Idéal pikeun gawé bareng publik dina organisasi publik jeung swasta. Dina hal ieu, sajumlah pangguna aktip diidinan. Malah leuwih kaunggulan suplai dibere dina versi demo kacida bébas!

Léngkah-léngkah optimasi tina sagala pamundut pamrosésan bisnis dilakukeun dina urutan anu alami, henteu linier. Hal ieu ngamungkinkeun pamrosésan paralél dimana waé mungkin. Aktivitas pamrosésan ngagaduhan sababaraha pilihan otomatisasi palaksanaan. Éta kedah gaduh versi palaksanaan anu béda-béda, gumantung kana kaayaan khusus, sareng unggal pilihan automation kedah saderhana sareng kaharti. Pagawean dipigawé mana luyu. Dina waktos anu sami, padamelan disebarkeun antara wates departemén, sareng integrasi anu teu perlu dileungitkeun. Jumlah cék sareng kontrol otomatisasi tindakan diréduksi. Aranjeunna kedah lancar, anu bakal ngirangan waktos sareng biaya prosés jasa dukungan.